ربطی به حجم نداره!من هم دمو رو بازی کردم. واقعا عالی بود.فقط گرافیک خیلی بالایی نداشت. البته خوب بود. رزولوشنش کم بود. فقط یکی میتونه بگه چرا حجم دمو اینقدر کمه. الان اگه تو این تاپیک" XBox 360 Demo Zone" نگاه کنید همه بازی ها حجمشون بیشتره. یه بازی آشغان مثل dark void حدود 1 گیگ و خورده ای هست ولی این 480 مگابایت. یکی بگه چرا کمه؟!
عزیزم اصلا ربطی نداره به این چیزی که میگین. ارتباط این کار همونطور که دوستمون گفتن به سازندگان و موتور بازی هستش. هر چقدر برنامه نویسان حرفه ای تر باشند میتونن بهتر بازی رو فشرده سازی کنن.نمیشه که.ربط داره.حالا اگه 200 -300 مگ فرق میکرد یه چیزی ولی این دارک وید از دو برابر هم یکمی بیشتر حجمش هست. تاز 6 تا زبون هم توی دمو هست!.چرا؟
استراتژی ؟؟!!! :dسلام دوستان عزیز کسی بازی گرفته؟ من همیشه از بازیهای استراتژی خوشم میامد اما پیچیدگیشون نمیزاشت بتونم بازی کنم اینم اینطوریه؟
منتظر نقد بازی تو سایت هستم کی اماده میشه تا ببینیم بازیش چطور شده البته پیش نمایشش خوندم لذت بردم
ممکنه بالاتر از این میانگینی که شما گفتین بگیره چون پتانسیل اینو داره نمره های خوب بگیره . بعد اینکه میکامی رو نباید دسته کم گرفت :dمنم بازی کردم...
بازی خيلی اکشن سريع و جذابی داره..
من فکر کنم بتونه میآنگين امتيازاتی بين 7.5 تا 8.5 بگيره..
بازی خيلی هم سخت هست بعضی جاهاش...گرافيکشم خوبه.