Shinji Mikami's Vanquish ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به نظر من بازی از هر لحاظ فوق العاده هستش.
هرکی دانلود نکرده از دست نده.
گرافیک بازی واقعا زیبا هستش .
بازی با اون سرعت وحشتناک حتی 1 بار هم دچار افت فریم نمیشه.

دمو رو بازی کردم واقعا خیلی وقت بود که یه بازی منو اینجوری جذب نکرده بود.. واقعا افسوس میخورم که اینجور بازی ها فقط چون قدرت اونجور تبلیغات رو ندارن در حقشون اجهاف میشه ولی به هر حال منو یاد متالگیر انداخت خیلی کم به خاطر نوع کرکتر ها و اینکه اون فضای مانگا های و انیمه ها ژاپنی عالی کار شده.. اون دوستانی که میگن تقلید باید بدونن تقلید در سبک بازی ها اصلا معنی نداره اولین بازی که کاورگیری داشت بازی کردم killswitch بود take cover.take aim.take over. بازی ای که الان اکثر بازی ها مدیون اون بازی هستن و یادمه اون زمان همه لذت میبردن از اون نوع بازی... دلیل نمیشه الان بیایم بگم گیرز هم تقلید بوده... این بازی تقلید که نیست هیچ فوق العاده ابتکار هم داره... اینجور کرکتر ها و گیم پلی رو من بیشتر با بازی های beat 'em up یا اکشن های شمشیری دیده بودن و دیدین این نوع گیم پلی تو ژانر شوتر برام جالب بود... فضای اکشن ها ژاپنی چیزیه که من عاشقشونم و توی این بازی عالی کار شده همین یه مرحله من 5-6 بار بازی کردم و اگه میخواستم مثل بعضی دوستان باشم الان با بازیهای مورد علاقشون مقایسه های غلط میکردم... در کل این بازی حدس میزنم بره تو 10 تا بازی مورد علاقه من امیدوارم فروش خوبی بکنه و ادامه پیدا کنه با همین تیم... در مورد گرافیک هم به دلیل بافتهای عالی و اتمسفر عالی جزو بهترین های این نسله از نظر من...

آخرین ویرایش:
من هم دمو رو بازی کردم. واقعا عالی بود.لامصب استیل سنگر گرفتنش پشت سنگرهای کوتاه خیلی قشنگه . لم میده رو زمین.فقط گرافیک خیلی بالایی نداشت. البته خوب بود. رزولوشنش کم بود. فقط یکی میتونه بگه چرا حجم دمو اینقدر کمه. الان اگه تو این تاپیک" XBox 360 Demo Zone" نگاه کنید همه بازی ها حجمشون بیشتره. یه بازی آشغان مثل dark void حدود 1 گیگ و خورده ای هست ولی این 480 مگابایت. یکی بگه چرا کمه؟!

آخرین ویرایش:
من هم دمو رو بازی کردم. واقعا عالی بود.فقط گرافیک خیلی بالایی نداشت. البته خوب بود. رزولوشنش کم بود. فقط یکی میتونه بگه چرا حجم دمو اینقدر کمه. الان اگه تو این تاپیک" XBox 360 Demo Zone" نگاه کنید همه بازی ها حجمشون بیشتره. یه بازی آشغان مثل dark void حدود 1 گیگ و خورده ای هست ولی این 480 مگابایت. یکی بگه چرا کمه؟!
ربطی به حجم نداره!
بستگی به خیلی چیزها داره از جمله سازنده ها !

نمیشه که.ربط داره.حالا اگه 200 -300 مگ فرق میکرد یه چیزی ولی این دارک وید از دو برابر هم یکمی بیشتر حجمش هست. تاز 6 تا زبون هم توی دمو هست!.چرا؟

آخرین ویرایش:
نمیشه که.ربط داره.حالا اگه 200 -300 مگ فرق میکرد یه چیزی ولی این دارک وید از دو برابر هم یکمی بیشتر حجمش هست. تاز 6 تا زبون هم توی دمو هست!.چرا؟
عزیزم اصلا ربطی نداره به این چیزی که میگین. ارتباط این کار همونطور که دوستمون گفتن به سازندگان و موتور بازی هستش. هر چقدر برنامه نویسان حرفه ای تر باشند میتونن بهتر بازی رو فشرده سازی کنن.

قبلنا یه بازی اومده بود رو نت برای اولین تست ها بود. یه بازی کاملا 3 بعدی اول شخص با گرافیک بال که تنها 16 کیلو بایت حجم داشت. (یک مرحله در حد دمو )

در ادامه باید بگم به نظرم گرافیکش بسیار عالی بود مخصوصا دیتیل انفجار ها و افکتها که اتمسفر خاصی رو درست کرده بود... یکی از نکان جالبی که یه سوم شخص رو برای من زیبا میکنه نوع فیزیکی کرکتره این بازی کرکترش (سم) خیلی استوار و روی زمین حرکت میکنه به اصطلاح پاهاش رو زمینه ولی یادمه مثلا بازی wet یکی از مشکلاتش همین بود که آدم نمیدونست الان موقعیت کرکترش چه جوریه... خوب نتونستم منطورمو برسونم ... در کل بی صبرانه منتظر این بازی هستم...

من نمیدونم چرا یک عده میگن بازی گرافیکش پایینه.

به نظر من طراحی شخصیت ها و افکت انفجار یکی از بهترین های این نسل هستش.

باز ی از لحاظ سرعت بی نظیره.

یعنی یک جور تم خاصی داره که به SEGA و بازیهاش شبیه هستش.

سلام دوستان عزیز کسی بازی گرفته؟ من همیشه از بازیهای استراتژی خوشم میامد اما پیچیدگیشون نمیزاشت بتونم بازی کنم اینم اینطوریه؟
منتظر نقد بازی تو سایت هستم کی اماده میشه تا ببینیم بازیش چطور شده البته پیش نمایشش خوندم لذت بردم
استراتژی ؟؟!!! :d
سبک بازی اکشن بکش بروجلو هست :d

ما هم بازی کردیم واقعا معرکه بود
دوستان این بازی اصلیش کی میاد؟؟
یکی می تونه بگه داستان از چه قراریه؟؟

بازی 19 اکتبر منتشر میشه. داستانم طبق معمول جنگ بین امریکا و روسیه است که تو زمان اینده و فضا رخ می دهد.

ss_preview_09_01.jpg.jpg
عجب نور پردازی ای داره لعنتی :دی
این استودیوبازی بد تو کارش نیست ...

منم بازی کردم...

بازی خيلی اکشن سريع و جذابی داره..

من فکر کنم بتونه میآنگين امتيازاتی بين 7.5 تا 8.5 بگيره..

بازی خيلی هم سخت هست بعضی جاهاش...گرافيکشم خوبه.

منم بازی کردم...

بازی خيلی اکشن سريع و جذابی داره..

من فکر کنم بتونه میآنگين امتيازاتی بين 7.5 تا 8.5 بگيره..

بازی خيلی هم سخت هست بعضی جاهاش...گرافيکشم خوبه.
ممکنه بالاتر از این میانگینی که شما گفتین بگیره چون پتانسیل اینو داره نمره های خوب بگیره . بعد اینکه میکامی رو نباید دسته کم گرفت :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or