Shinji Mikami's Vanquish ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یه سوال در مورد دمو! میخوام بدونم گرافیک بازی در حد بازی های روز هست یا پیشرفته تر و بهینه تره؟
از دید گرافیک میشه اینجوری گفت :
من باب آنتی آلیاسینگ کم نظیره ، کیفیت بافتها خوبه و نقطه ی قوت گرافیکش سیستم ذرات پیشرفتشه ...
چیزی که تو تریلرهای نسخه ی 360 بازی CRYSIS 2 دیده میشد ...
کلا از دید گرافیک واقعا راضی کنندس دوست عزیز...

نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1115572:
دوست عزیز کلا یه مرحله هست که نیم ساعت طوا میکشه .

می دونم رفیق من فقط می خواستم مطمئن بشم که سینگل پلیر باشه مثل بعضی از بازیا مولتی پلیرش نباشه .

دقیقا ! حرف منو زدی خیلی قشنگ و کوتاه !

البته باز باید خودم تجربش کنم (یه CC تو صف دانلود دارم) ولی از نظر گیم پلی بنظرم کپی برابر اصل دنده جنگی بود ... ولی خب سریعتر ... این جابجایی سریعش هم خیلی باحال بود ، مثل جت میرفت:p

آره دقیقا! من که بازی کردم همچین حسی داشتم! ولی در کل نباید Platinum Games رو دسته کم گرفت! و تا حالا بازیهای بدی هم عرضه نکردن! باید تا October صبر کرد!;)

کسی از دوستان عکس کاور بازی را جایی ندیده؟
من گشتم ولی چیزی نیافتم!

می دونم رفیق من فقط می خواستم مطمئن بشم که سینگل پلیر باشه مثل بعضی از بازیا مولتی پلیرش نباشه .
Vanquish اصلا مولتی پلیر نداره. دلیلش هم اینطور گفتند که میخوان فقط روی سینگل پلیر تمرکز کنند تا به بهترین شکل بشه.

• Like
Reactions: Police _ 110
خب امروز تونستم دموی بازی رو تجربه کنم ... به نظرم اگه کل بازی به همین منوال باشه Vanquish واقعا چیزی برای گفتن نداره و یک بازی معمولی به شمار میاد اولین چیزی که معلومه بخش گیم پلی بازی هست که به شدت شبیه عناوینی نظیر Uncharted , Gears Of War کار شده و حتی 2 مدل از اصلحه های بازی به شدت یادآورده اسلحه اصلی گروه دلتا و همچنین سلاح اصلی لوکاست ها در دنده جنگی هست ولی خب گیم پلی بازی خیلی سریعه تا جایی که سازندگان برای جابجایی سریع سم یک جور شتاب دهنده در زره سم کار گذاشتن که به اون توانایی عوض کردن سریع کاور یا دور شدن از دشمن رو میده و همچنین زمانی که میزان سلامتی سم پایین میاد بازی به صورت آهسته در میاد تا بازیباز بتونه سریعا از مهلکه فرار کنه و دوباره سلامتیش رو به دست بیاره ... از نظر گرافیکی هم در میشه گفت در سطح خوبیه ولی تصویر کمی تار ـه !

ولی یک نکته جالب برای من بخش گردن به بالای ذره سم بود که مخصوصا از رو به رو خیلی منو یاد کلاه پلیس آهنی قدیم انداخت !

در کل حداقل در نسخه Demo بازی اونی نبود که انتظار داشتم و به نظرم به واسطه سازندش پیاز داغش زیاد شده بود !

Vanquish اصلا مولتی پلیر نداره. دلیلش هم اینطور گفتند که میخوان فقط روی سینگل پلیر تمرکز کنند تا به بهترین شکل بشه.

اِ من فكر كردم مولتي ژليرم داره . اگه مولتي پلير داشت به نظر مولتي پليرش چيز جالبي مي شد . ولي برا من كه لايو نمي رم خيالي نيست چه بهتر كه سينگل پلير باشه بيشتر تمركزشون روي بازي هستش و بهتر از آب در مي ياد . (‌اگه لايوم برم فقط براي بازي آركيد )

دو مورد رو از گیم پلی بازی یادم رفت که خلاصه میگم ... اولیش در مورد AI دشمن هاست که خیلی خوب کار شده مخصوصا زمانی که جایی کاور میگیرید اونها مثل اکثر بازیها پشت کاور منتظر نمیمونه که وقتی اومد بیرون بزنیدش خیلی قشنگ محیط رو دور میزنن و از پشت کاور بهتون حمله میکنند.

مورد بعدی هم "سیگار" هست که سم با روشن کردن و پرتاب سیگار به مکانی دیگه حواس دشمن رو از خودش پرت میکنه و به نوعی باعث سردرگمی طرف مقابل میشه.

سلام
گیم پلی بازی خیلی سریع هست دور اولی که دمورو میری نمیفهمی چی به چیه بسکه سریعه - ولی الان که چند دور رفتم جا افتاده
گرافیک خوبی داره بنظر همون موتوری هست که برای ساخت بیونتا بکار رفته.
بیونتا هی آبنبات میگرفت دستش این سیگار - وقتی کاور میگیرید LB بزنید
بیونتاشون که بسیار چسبید این هم میچسبه ...
درکل لحظه شماری میکنیــــم >:d<

مورد بعدی هم "سیگار" هست که سم با روشن کردن و پرتاب سیگار به مکانی دیگه حواس دشمن رو از خودش پرت میکنه و به نوعی باعث سردرگمی طرف مقابل میشه.

این مورد واقعا جالبه
ولی کمی هم ضایع هست
آخه سیگار!
بعد این کاراکتر که من دیدم یه لباس زرهی تمام بدنش را پوشانده بود
چجوری سیگار می‌کشه؟

خوب منم دموی این بازی رو بازی کردم . به نظرم اگه یه داستان خوب داشته باشه پتانسیل اینو داره که یکی از بهترین بازی های سوم شخص شوتر بشه . خوب از گرافیک شروع می کنم . گرافیکش به نظر بسیار خوب کار شده . بافت ها به نظرم قشنگ کار شده . همه چی از نظر گرافیکی خوب کار شده بازی فیزکشم خوب هستش . از نظر گیم پلی که دارای گیم پلی سریع هستش . صحنه آهسته هم داره و صحنه آهستهاش خیلی قشنگ کار شده . انیمیشنا خیلی عالی کار شده . وقتی پشت کاور هستی و اون ور سنگر یه دونه از دشمنات کاور گرفته مثل بیشتر بازیا نمی شینه نگات بکنه قشنگ از پشت کاور در مییاد و حرکت می یاد روت ینی اینکه هوش مصنوعیشم خوب کار شده . کنترل فرد خیلی خوب و آسون هستش . توی انفجار ها هیچ افت فریمی نداره به ویژه توی بازی بعد از کشتن باسش یه انفجار خیلی بزرگ صورت می گیره که هیچ افت فریمی توش دیده نمی شه . اگه پشت سنگرم باشی LB بزنی سیگارو در می یاره و یه دوتا پوک می زنه ولش می کنه . اون مشت زدنات خیلی چیز باحالی هستش هرچه قدر بیشتر B بزنی سرعت مشت زدنا بیشتر می شه و در آخر یه مشت خفن می زنه ( با این قسمتش خیلی حال کردم ) بعد یه قسمت هستش برای کشتن باسش که انیمیشن هستش و اون به طرف شما بمب پرتاب می کنه و با چرخون دن آنالوگ جا خالی می دی و در آخر بمب سومی که پرت می شه رو می گیری و پرت می کنی طرفش ( که توی تریلرای منتشر شده هم این قسمتو می بینید ) . لحظه ای که گیم اوور هم می شه رو قشنگ درست کردن . دیگه هرچی ازین دمو بگی کمه . خداییش بازی قشنگ و پر هیجانی بود . ( دیگه میکامی دیگه بازیاشو فوق خفن درست می کنه )

این مورد واقعا جالبه
ولی کمی هم ضایع هست
آخه سیگار!
بعد این کاراکتر که من دیدم یه لباس زرهی تمام بدنش را پوشانده بود
چجوری سیگار می‌کشه؟

نه اصلا ضایع نیست . قشنگ دو تا پوک میکشه بعد میندازه اونور که قشنگم دیده می شه اون سیگار که داره می یفته زمین . نه زرهش باز میشه اگه تریلرارو دیده باشی می فهمی .

راست می‌گی
جلو دهانش یک شیشه‌ی آبی رنگی هست
سیگار کشیدنش را ندیده بودم!

از اینکه همه چی در یک گیم از قبل تعیین شده باشه خوشم نمیاد !
انتهای دمو مبارزه با یکی از باسها هست ... توی میدون نبرد شاید 10 نفر از یارانتون حضور دارن ولی هر جا که شما باشی باس به سمت شما یعنی کرکتر اصلی حمله میکنه انگاری که بقیه گاگ تشریف دارن.
اولین دستشو که قطع میکنی هر جایی از میدون که باشی میبینی یهو بالای او سکوهه واستادی و هدایت میشی برای یه جور دکمه زنی !!
فکر نمیکنم که این موضوع در نسخه اصلی تغییری داشته باشه ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or