A . ZoN[i]X
کاربر سایت
دموی Vanquish چیزی نیست که بخواید از دستش بدید.
سریع, نرم و روان، گرافیک عالی، گیم پلی جذاب
یه داستان خوب بزنن تنگش، به یکی از غولهای TPS تبدیل میشه.

واقعا همه باریهای میکامی تقلید هستن شما سخت نگیرالبته من نسخه دمو رو هنوز بازی نکردم و احتمالا امروز ... ولی تریلرهایی که از بازی دیدم فقط و فقط یک چیز اومد تو ذهنم "تقلید" ! غیر گیم پلی سریع چیز خاصی ندیدم که اونم بنظرم بعد یکی دو ساعت عادی میشه برای گیمر !
البته باید Demo رو بازی کنم ببینم چه جوری ـه بازی چون از روی تریلر خیلی نمیشه با اطمینان صحبت کرد![]()

یجورایی Gears Of Ware با طعم ژاپنی!![]()
نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1115463:واقعا عالیییییی بود از کاورگیری تا گرافیک همه چی خوب !
گیم پلی سریع و خشنی داره و آدم جو گیر میکنه , هر کجای مپ یه جور درگیرن . تو دمو که با چند تا یار بودیم و 3 اسلحه که خیلی حا داد . دویدنش هم که عین موشک میشه جالب بود .
فقط دوستانی که دمو رو بازی کردن وقتی کاور میگیرید یه LB بزنید جالبه :d
گرافیکش در حد خوب بود یا یه چیزی بیشتر از خوب بود؟نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1115463:واقعا عالیییییی بود از کاورگیری تا گرافیک همه چی خوب !
گیم پلی سریع و خشنی داره و آدم جو گیر میکنه , هر کجای مپ یه جور درگیرن . تو دمو که با چند تا یار بودیم و 3 اسلحه که خیلی حا داد . دویدنش هم که عین موشک میشه جالب بود .
فقط دوستانی که دمو رو بازی کردن وقتی کاور میگیرید یه LB بزنید جالبه :d
آقا دموش برا سینگل پلیر ؟ اگه هست بشینم دانلود کنم .
بیشتر از خوب ( راضیت میکنه ) بعد اینقد شلوغ هست که زیاد دنبال گرافیک نمیری .گرافیکش در حد خوب بود یا یه چیزی بیشتر از خوب بود؟