Shinji Mikami's Vanquish ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بعد این کاراکتر که من دیدم یه لباس زرهی تمام بدنش را پوشانده بود
چجوری سیگار می‌کشه؟

خب حتما ذره سم رو دیدی ، بخش گردن به بالای تقریبا میره عقب و صورت سم کاملا نمایان میشه ... اگه اشتباه نگم 2 بار سیگار رو دود میکنه و بعدش هم پرت میکنه ... ولی من نفهمیدم میشه مکان پرتاب رو مشخص کرد یا نه ولی با این یک باری که رفتم انگار این امکان وجود نداشت.

منم الان بازی کردم در یک کلا فوق العاده و زیبا. سریع و خشن. سرعت و شلوغی بالا بدون افت فریم. موزیک همخوان با بازی. نمیدونم چرا بعضی دوستان کم لطفی میکنن و این عنوان رو با گیرز یا آنچارتد مقایسه میکنن.

هر چقدر فکر می کنم نمیدونم کجای این بازی به آنچارتد شبیه هست. پیش نمایش بازی رو روی صفحه اصلی به زودی می بینید.

انتهای دمو مبارزه با یکی از باسها هست ... توی میدون نبرد شاید 10 نفر از یارانتون حضور دارن ولی هر جا که شما باشی باس به سمت شما یعنی کرکتر اصلی حمله میکنه انگاری که بقیه گاگ تشریف دارن.
برای من اصلا اینطوری نبود. حتی بعضی وقت ها با سرعت تغییر مکان میدادم و ربات به زدن یارانم می کرد و منم از این فرصت استفاده میکردم و میزدمش.

نمیدونم چرا بعضی دوستان کم لطفی میکنن و این عنوان رو با گیرز یا آنچارتد مقایسه میکنن.

هر چقدر فکر می کنم نمیدونم کجای این بازی به آنچارتد شبیه هست.

من فقط گفتم گیپلی بازی شبیه اونهاست ... البته قبول دارم با یک دمو کوتاه نمیشه حرفی در موردش زد.

بیشتر حرف من روی کاور گرفتن و نوع دوربین زمان تیر اندازی بود که بهتر بود اینطوری میگفتم که اشتباه نشه.

وگرنه از سرعت بازی و اون سیگار بگیر تا شلوغی محیط و انفجارهای گاه و بیگاه و فیزیک خیلی خوب بازی شباهتی نداره و من منظورم بیشتر روی کاور و دوربین زمان تیر اندازی بود ...

نمیدونم شاید چون میکامی پشت بازی بود انتظار و دیدم خیلی بالا بوده و حق با شماست.

برای من اصلا اینطوری نبود. حتی بعضی وقت ها با سرعت تغییر مکان میدادم و ربات به زدن یارانم می کرد و منم از این فرصت استفاده میکردم و میزدمش.

یه جورایی دوستمون درست گفتن . من فکر کنم شما فقط یه طرف باسش بودین چون 2 طرف داره دیگه یه طرف اون بالا هستش و طرف دیگه هم اون طرفی هستش که بازی شروع شد و اون راه رو رفتین اگه شما هر 2 طرف که گفتن هر کدوم یه دست برین می فهمین که باسش به طرف شما می شه . اما اگه تو همون منطقه جابجا بشین باسش روی شما زیاد حساسیت نشون نمی ده . حالا فهمیدی چی گفتم ؟:d

از پله ها بیا پایین میبنی که باسه برمیگرده به سمتت
از اونجا اگه یکی از دستاشو قطع کنی یهو میبینی اون بالایی و داری موشک بازی میکنی :d
باهمه ی اینچیزاش خیلی باحاله تاحالا شاید 15 بار دموشو رفتم :d

از پله ها بیا پایین میبنی که باسه برمیگرده به سمتت
از اونجا اگه یکی از دستاشو قطع کنی یهو میبینی اون بالایی و داری موشک بازی میکنی :d
باهمه ی اینچیزاش خیلی باحاله تاحالا شاید 15 بار دموشو رفتم :d
این نکته ضعفه؟!/:)

فکر کنم بچه ها نکته ضعفی تو این بازی ندیدن گیر دادن به این نکته! هر بازی اینطوره که باس میاد طرف شما اما تو این بازی کمتر دیدم که باس زیاد گیر بده!
من چند بار دمو بازی رو تمام کردم! نکته جالب و قابل توجه این بازی در کشتن باس بود که در هر زمان ممکن اون رو می تونی بکشی ! اولین بار در 10-15 دقیقه کشتمش! اما برای دومین بار فقط در 1.5 دقیقه کشتمش ! منظورم اینه که بازیش مثل بعضی یا اکثر بازی ها کنترل شده نیست که در این لحظه چه اتفاقی بیفته و... البته بیشتر بازیهای ژاپنی همین شکل هستن!

نکته جالب توجه دیگر فریم ریت فوقالعاده بازی هست که تو صحنه خیلی شلوغ اصلا هیچ افت فریمی نداشت!

من منظورم بیشتر روی کاور و دوربین زمان تیر اندازی بود ...
اگر بخوای اینا رو با اون عناوین مقایسه کنی که خوب اصلا درست نیست. الان تقریبا 90% عناوین این سبکی همگی کاور گیری و تیر اندازی روی شونه دارن.

اولین بازی هم دوربین تیراندازی روی شانه رو به نمایش گذاشت RE4 بود. به قول دوستمون ایراد نداشت بازی به زور یه گیری پیدا کردین دادین :دی:دی

توی پست اول نوشته که با اومدن اطلاعات جدید بروز می‌شه
ولی بروز نشده
حتی تاریخ عرضه و اسم سازنده و ناشر و سبک هم نیست
اگر امکان داره
یکی از افرادی که می‌تونه پست را ویرایش کنه یه دستی به سر و روش بکشه

اگر بخوای اینا رو با اون عناوین مقایسه کنی که خوب اصلا درست نیست. الان تقریبا 90% عناوین این سبکی همگی کاور گیری و تیر اندازی روی شونه دارن.

اولین بازی هم دوربین تیراندازی روی شانه رو به نمایش گذاشت RE4 بود. به قول دوستمون ایراد نداشت بازی به زور یه گیری پیدا کردین دادین :biggrin1::biggrin1:
خب اینم نظر شماست و محترم ... ولی واقعا بازی برای من از نظر جذابیت چیز جدیدی نداشت ...

انگار یک بازی دیگه ای رو گذاشتن جلوم .... فقط رنگ و لعابش رو عوض کردن.

حداقل از سازنده اش توقع ام زیاد بود ... کما اینکه با یک دمو هم نمیشه چیزی گفت.

ویرایش:چرا بزور گیر بدم داداش؟عزیز من گیر بدم چیزی بهم میدن یا بازی خراب میشه؟من فقط نظر شخصی خودم رو گفتم و بنا نیست نظر من و شما یکی باشه ... شاید شما از یک بازی واقعا خوشت بیاد ولی من 180 درجه نظرم با شما تفاوت داشته باشه ، دلیلی نداره اگه بازی برای من جذابیت نداره برای شما هم نداشته باشه چون دید و سلیقه هر شخص فقط مختص به خودش هست و بس.

علیرضا 360 درجه نظر ادم فرق داشته باشه که میشه دوباره همون نظر که :biggrin1:

چشم درستش کردم...

آخرین ویرایش:
این نکته ضعفه؟!/:)

فکر کنم بچه ها نکته ضعفی تو این بازی ندیدن گیر دادن به این نکته! هر بازی اینطوره که باس میاد طرف شما اما تو این بازی کمتر دیدم که باس زیاد گیر بده!
من چند بار دمو بازی رو تمام کردم! نکته جالب و قابل توجه این بازی در کشتن باس بود که در هر زمان ممکن اون رو می تونی بکشی ! اولین بار در 10-15 دقیقه کشتمش! اما برای دومین بار فقط در 1.5 دقیقه کشتمش ! منظورم اینه که بازیش مثل بعضی یا اکثر بازی ها کنترل شده نیست که در این لحظه چه اتفاقی بیفته و... البته بیشتر بازیهای ژاپنی همین شکل هستن!

نکته جالب توجه دیگر فریم ریت فوقالعاده بازی هست که تو صحنه خیلی شلوغ اصلا هیچ افت فریمی نداشت!

چرا نمیتونه ضعف باشه هوش مصنوعی از نوع باقالی ضعف نیست ؟ این ایراد گرفتن نیست انتقاده چون من از بازی خیلی خوشم اومده :x

آخرین ویرایش:
ولی من 360 درجه نظرم
علیرضا 360 درجه نظر ادم فرق داشته باشه که میشه دوباره همون نظر که :دی

اقا من امشب دمو رو دان میکنم ! :d اگه خوشم اومد یعنی تقلیدی نکرده ! :d چون من از بازی های که تقلید میکنن خوشم نمیاد !:d

با توجه به اينكه اكثرا از دمو تعريف ميكنن. يه سوال برام پيش اومده كه چرا حجمش اينقدر كمه؟

این بازی به نظر من! یک آشغال ژاپنی هست، که میکامی اومده اعتبارش رو روش گذاشته و با تقلید از GeoW، Halo و خیلی بازیهای غربی دیگه، و یکم سرعت دادن به گیمپلی که بعد از یک مدت تکارای میشه، و محیط های روباتی که با تجربش توی Transformers: BFCT زده شدم ازش (اینقدر بی روح و تکراری میشه!) یک فاجعه ی به تمام معنا میسازه، در کل اصلا فکر نمیکنم این بازی مالی بشه، حالا اینا هم نظراتم تا الآن هست، شاید هم وقتی منتشر شد برم بخرم و خوشم بیاد!

ویرایش: دوستان بنده از این بازی اشتباه برداشت کرده بودم و از همه بابت نظر تندم عزر خواهی میکنم. بازی بسیاز عالی و زیباست، فقط به نظر من یکم از حالت روباتی در بیاد باحالتر میشه!

پ.ن: هنوزم میگم K&L 2 مزخرفه!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
این بازی به نظر من! یک آشغال ژاپنی هست، که میکامی اومده اعتبارش رو روش گذاشته و با تقلید از GeoW، Halo و خیلی بازیهای غربی دیگه، و یکم سرعت دادن به گیمپلی که بعد از یک مدت تکارای میشه، و محیط های روباتی که با تجربش توی Transformers: BFCT زده شدم ازش (اینقدر بی روح و تکراری میشه!) یک فاجعه ی به تمام معنا میسازه، در کل اصلا فکر نمیکنم این بازی مالی بشه، حالا اینا هم نظراتم تا الآن هست، شاید هم وقتی منتشر شد برم بخرم و خوشم بیاد!
دوست من شما چرا همیشه نظر منفی خودت را این قدر خشن (!) و عصبانی ( کلمه‌ی دیگری نیافتم!)
توی تاپیک کین و لینچ هم این قدر خشونت به خرج دادی
خوب اگر از بازش خوشت نیومده بگو خوشم نیومده
بعد شما این قضاوت را با توجه به همون دمو کردین؟

ویرایش: دوستان بنده از این بازی اشتباه برداشت کرده بودم و از همه بابت نظر تندم عزر خواهی میکنم. بازی بسیاز عالی و زیباست، فقط به نظر من یکم از حالت روباتی در بیاد باحالتر میشه!

پ.ن: هنوزم میگم K&L 2 مزخرفه!:biggrin1:
خیالت راحت.شینجی میکامی بازی بد نساخته و نخواهد ساخت!:دی
در مورد کین و لینچ کمی باهات موافقم!:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or