Shingo Seabass : بازی Fifa 12 نسبت به Pes 2012 واقعی تر است !

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
pes-2012.jpg

درود

آقای Shingo Seabass تهیه کننده ی اجرایی بازی Pes 2012 در طی مصاحبه ای با Digital Life گفته است : Fifa 12 نسبت به Pes 2012 واقعی تر است .
Shingo Seabass ادامه داد و گفت : یکی از سخت ترین و مهمترین قسمت های ساخت یک بازی فوتبال تعادل واقع گرایانه و سرگرم کننده است و ما احساس میکنیم که این قسمت ها در عنوان Pes 2012 به خوبی انجام داده ایم.

منبع

با این همه دلیلی که آوردی مشخصه بازیو کاملا حرفه ای تحلیل کردی
انقدر آشغال شده که بیکار نیستم بشینم دستم رو خسته کنم و دلیل بیارم.کسی اگر اینجا قبول نداره که pes آشغال هست،قطعا مشکل داره و تعصب کورش کرده.pes توی یه منجلابی افتاده که هرچی تلاش میکنه خودشو بالا بکشه بیشتر تو کثافت فرو میره.آخرش هم لیاقتش هست که تو اون منجلاب خفه بشه.

در ضمن دوستان کجا قیافه ها تو pes بهتره؟؟؟مسخره ها عکس بازیکنا رو میزارن برای همین کله به بدنشون نمیخوره.به قولی مثل کاریکاتور میشن.این شماره ماشااله قیافه ها مثل زامبی شده.یه لحظه پیکه رو دیدم ترسیدم.آخه یکی نیس بهشون بگه روانیا،آخه کدوم بازیکنی اینجوری رگ گردنش میزنه بیرون؟؟اندازه یه لوله پولیکا رگ گردنشون زده بیرون!!!:))

• Like
Reactions: rametzio
من نمیدونم شما به کجای یه تکسچر 8 بیتی میگین گرافیک؟ لباشونم که همیشه ی خدا بازه انگار 2 تا گیومه گزاشتن جای لبای بازیکنا :d
استیل بازیکنا هم که دیگه هیچی نگم بهتره وحشتناک سنگینن انگار داری با مهره سربی بازی می کنی
گیم پلی هم که قربونش برم با یه پاس تو عمق کل دفاع رو بهم میریزی دروازه بانم که واسه خودش خوشه
دوستان تعصب الکی رو بزارید کنار و یکم چشمتونو رو حقایق باز کنید

شايد يكي از دلايلي كه فنهاي pes سمته فيفا نميرن و ميگن pes بهتره(جوك قرن:d) اينه كه اصولا توي فيفا زياد نميشه دريبل زد و مثلا مسي يا رونالدو رو برداشت همه + دروازه بان رو دريبل زد اما تو pes همون دريبلي كه توپ رو ميندازه پشت بازيكنها ميزني و دروازه بان عزيز رو هم جا ميذاري و دروازه رو باز ميكني من خودم بعد از اينكه خيلي وقت بود pes نميزدم و رفتم كلوپ با يه نفر بازي كردم(pes 2011) شايد باورتون نشه اينقد موقعيت گل داشتم كه حد نداشت ولي طرف روي يه تك به تك كه دروازه بان من مثه هويج فقط واستاده بود و يه جوري دريبل خورد كه من ميخواستم با كله برم تو مانيتور باختم واقعا اين pes=باگ

انقدر آشغال شده که بیکار نیستم بشینم دستم رو خسته کنم و دلیل بیارم.کسی اگر اینجا قبول نداره که pes آشغال هست،قطعا مشکل داره و تعصب کورش کرده.pes توی یه منجلابی افتاده که هرچی تلاش میکنه خودشو بالا بکشه بیشتر تو کثافت فرو میره.آخرش هم لیاقتش هست که تو اون منجلاب خفه بشه.

در ضمن دوستان کجا قیافه ها تو pes بهتره؟؟؟مسخره ها عکس بازیکنا رو میزارن برای همین کله به بدنشون نمیخوره.به قولی مثل کاریکاتور میشن.این شماره ماشااله قیافه ها مثل زامبی شده.یه لحظه پیکه رو دیدم ترسیدم.آخه یکی نیس بهشون بگه روانیا،آخه کدوم بازیکنی اینجوری رگ گردنش میزنه بیرون؟؟اندازه یه لوله پولیکا رگ گردنشون زده بیرون!!!:))

بهتر بود قبل از این حرفا می نوشتی نظر شخصی

همین کارا رو می کنید که خبرنگار بی زار میشه خبر بزنه.
===
بازی فیفا 12 هر چی باشه ولی همیشه سری PES بهتر بوده.
شما هم همینکارارو میکنید که پستتون سوژه خنده میشه و جوابتون داده میشه
PES از چه نظر بهتر بوده ؟
امتیاز ؟
فروش ؟
تنها چیزی که PES توش موفق بوده از عرش به فرش آوردن این سری بوده

بهتر بود قبل از این حرفا می نوشتی نظر شخصی

نظر شخصی دیگه چیه؟ کاملا حرف ایشون درسته.فقط من بیشتر فکر میکنم بازیکن ها شبیه ماجینی ها شدند تا زامبی ها

===
بازی فیفا 12 هر چی باشه ولی همیشه سری PES بهتر بوده.

کسی اینجا از خبر زدن بی زار نمیشه،همه اعضا هم به درستی با هم بحث میکنند،
شما اگه میگی سری PES بهتره دلیل بیار،رو هوا یک چیز رو نگو و نرو!

===
بازی فیفا 12 هر چی باشه ولی همیشه سری PES بهتر بوده
از روی باد هوا حرف نزن عزیز من :d گیم اسپاتو قبول داری؟(میدونی چیه؟:d) امتیاز های 2 تا بازی از سال 2008 تا الانو برات می زارم . فیفا 12 هر چی باشه امسال بالای 9 می گیره

Review Score: 7.0 | Release Date: Mar 11, 2008 (Winning Eleven) Pro Evolution Soccer 2008
Review Score: 7.0 | Release Date: Nov 11, 2008 Pro Evolution Soccer 2009
Review Score: 6.5 | Release Date: Nov 3, 2009 2008 Pro Evolution Soccer 2010
Review Score: 8.5 | Release Date: Oct 9, 2007 fifa soccer 08
Review Score: 8.5 | Release Date: Oct 13, 2008 fifa soccer 09
Review Score: 9.0 | Release Date: Sep 28, 2010 fifa soccer 10

خب شما الن تو این نمرات یه برتری سری pes رو بمن نشون بده. این تعصب الکی رو بزارین کنار

من از مقایسه گران همیشگی PES vs FIFA بوده ام ( از جهت نظردهی و کلامی ) ..
در همین حدود ، مثل چند نفر دیگه توی این تاپیک ، یه حرفی دارم : چرا اونا که فقط دیسک PES دارن ، FIFA بازی نمیکنن ؟؟ و چرا ماها میتونیم هردوشو بازی کنیم و نظر بدیم ؟؟
مگه نه اینکه شخصی که PES بازی میکنه ، «نمیتونه» دست به FIFA بزنه ؟! به نظرم مهمترین دلیلشم اینه که بیشتر از اون آسون ِ آسون ِ تخیلی ِ سریع ِ پر گل ِ بسکتبالی ِ عروسکی ِ هر تیم یک نفره ی ِ بی دروازبان ِ بی قواعد فوتبال واقعی ِ ‌ژاپنی پسند ،، نمیتونه حلاجی کنه .

و اما از جهت سند و مدرک بین المللی! :
اولا اگه خیلی بخوایم برگردیم حتی به عناوین اولیه ( titleهای متفاوت ) از هر دوی این سری از فوتبالها ،، PES از 1994 شروع شده و FIFA از 1993 .
منبع سالها و همچنین جالب بودن برای افزودن دانسته :

دوما از GameSpot اینا رو یکی یکی درآوردم که :
95Screen-Shot-2011-08-29-at-9-31-44-AM.png

همچنین میدونم اینم برای خیلیا جالب و موندگاره که
ببینید از چهره-کتاب!

d4Screen-Shot-2011-08-29-at-9-10-16-AM.png

--------------------------------------------------------------------------------------------------
d4Screen-Shot-2011-08-29-at-9-11-43-AM.png

..حالا ببینیم امسال چی از آب در میان .

• Like
Reactions: shayan720
توو این تریلر جدیدش رونالدو محکم نفسشو می داد بیرون,رگای گردنش می زد بیرون!!
این که نهایت دوری از واقعیته،رگ گردن فقط زمانی بیرون میزنه که به مدت چند ثانیه داد بزنید و یا بلند حرف بزنید،کیلویی که رگ بیرون نمیزنه...

اینم از سیستم جدید رگ گردن

06vlc-2011-08-29-09-41-56-69.jpg

06vlc-2011-08-29-09-41-41-91.jpg

اینم از مد جدید بازی به اسمه زامبی مد

a5vlc-2011-08-29-09-41-41-91.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: happypooya
لامصب عجب چیزیه این سیستمه رگ گردن :دی همین یه تنه میخواد PES رو از Fifa بهتر کنه؟خدایی FIFA چه نوآوری هایی داره و این PES چه نوآوری هایی!فیفا Impact Engine میذاره PES رگ گردن میذاره!:d

یه کم مراعات هم و کسانی که تازه وارد سایت شدن رو بکیند و اینقدر بهم نپرید تا تایپیک قفل نشه . در کل خودم طرفدار PES هستم ولی در 2011 واقعا گند زدن . ادم خمیری بودن بازیکنها . امیدوارم درست بشه .

Impact Engine میذاره PES رگ گردن میذاره

Impact Engine موتور بازی Fifa هست بعد ربش چیه به رگ گردن بازیکنان PES ؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or