Shingo Seabass : بازی Fifa 12 نسبت به Pes 2012 واقعی تر است !

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
pes-2012.jpg

درود

آقای Shingo Seabass تهیه کننده ی اجرایی بازی Pes 2012 در طی مصاحبه ای با Digital Life گفته است : Fifa 12 نسبت به Pes 2012 واقعی تر است .
Shingo Seabass ادامه داد و گفت : یکی از سخت ترین و مهمترین قسمت های ساخت یک بازی فوتبال تعادل واقع گرایانه و سرگرم کننده است و ما احساس میکنیم که این قسمت ها در عنوان Pes 2012 به خوبی انجام داده ایم.

منبع

من دمو pes 2012 بازی کردم شکم به یقین تبدیل شد که کار فیفا امسال واقعا سخته و احتمال خیلی زیاد امسال pes بعد از مدت ها گوی سبفت را از حریف دیرینش میگیره
دوستان توجه کنید این نسخه دمو است بسیاری از مشکلات از قبیل اسلاید توپ و صدای تماشاگرها در نسخه نهایی برطرف میشه
سرعت لودینگش فوق العاده بالاست اصلا آدم اذیت نمیکنه
کارکترها بسار بهتر شدن و برتری که همیشه pes نسبت به fifa داشته طراحی کارکتراش بوده
داوری بسیار عالی کار شده دیگه از افسایدهای اصاب خوردکن نسخه قبل خبری نیست من تا الان نتونستم از داوری ایراد بگیرم
top player بسیار سخت شده به راحتی نمیشه به حریف گل زد
برخودها خییلی طبیعی شده

مصاف های تک به تک مثلا مهاجم و دفاع خیلی سخته
دفاع کردن عالی شده
پاس ها که هلو !
مخصوصاً پا به توپ شدن بازیکنا واقعاً خوب شده وقتی با پاتو میشه اونجوری بازی کرد با رونالدو که .

دریپل عالی شده
شوت زدن خیلی خوب شده ولی باز میتونن بهترش کنن
پنالتی عالی شده
حرکت دوربین پشت دروازه حرکت مربی و دادن دستور به بازیکن ها و حرکت عکاس ها و بازیکنان روی نیمکت خیییلی جالبه یه نکته جالب وقتی بازیکن ها تو آفساید میوفتن دفاع دستشو به منظور آفساید میاره بالا

و در آخر این نسخه دمو هست و قطعا کلی نسخه اصلی با این فرق داره....
konami داره pes ترمیم میکنه و مطمئن باشید به زودی به بهترین شبیه ساز فوتبال تبدیل میشه :-*

راستی مگه اینا نگفته بودن pes امسال با گیم پلی ناب fifa شکست میده؟؟!!!!!!!!! :-/

آخرین ویرایش:
konami داره pes ترمیم میکنه و مطمئن باشید به زودی به بهترین شبیه ساز فوتبال تبدیل میشه :-*
دقیقا چیزی رو گفتید که پرو به هیچ وجه نمیتونه توش موفق باشه اونم شبیه سازِ ! من کلا دو دست تو کامپیوتر بازی کردم این دمو رو . گیم پلی آرکید گونه-ی پرو همچنان سر جاش باقی مونده .
کارکترها بسار بهتر شدن و برتری که همیشه pes نسبت به fifa داشته طراحی کارکتراش بوده
طراحی صورت شخصیتها 1000بار راجع بهش بحث شده . صورت بازیکنها به هیچ وجه حس 3 بعدی بودن رو به آدم نمیدن . یه عکس هست که روی صورت بازیکنها گذاشته شده . حالت بیروح و زامبی مانندشون هنوزم پابرجاست.
داوری بسیار عالی کار شده دیگه از افسایدهای اصاب خوردکن نسخه قبل خبری نیست من تا الان نتونستم از داوری ایراد بگیرم
داوریها تو اون دو دستی که بازی کردم کاملا بی ایراد بود
top player بسیار سخت شده به راحتی نمیشه به حریف گل زد
درجه سختی هم همیشه اوایل بازیباز رو اذیت میکنه چه تو فیفا چه تو پرو فعلا نمیشه راجع بهش نظر داد
برخودها خییلی طبیعی شده
برخوردها با توجه به غولی مثل فیفا اصلا طبیعی نیست . حرکت بازیکنها با توپ خیلی خشک بود . بعضی وقتها بازیکنها گیر میکردن ! انیمیشنها واقعا خشک و مصنوعی هست
مصاف های تک به تک مثلا مهاجم و دفاع خیلی سخته
مصاف یک به یک واقعا خوب کار شده بود دفاع همراه با بازیکن عقب عقب حرکت میکرد و خیلی خوب دفاع میکرد و
پاس ها که هلو !
پاسها کاملا آرکید گونه و شوتها هم بدتر از اون . هوش مصنوعی دروازبان هنگام شوت زدن فوق العاده پایین بود
مخصوصاً پا به توپ شدن بازیکنا واقعاً خوب شده وقتی با پاتو میشه اونجوری بازی کرد با رونالدو که .
دریپل عالی شده
شوت زدن خیلی خوب شده ولی باز میتونن بهترش کنن
یکی دیگه از مشکلات پرو دریبل زدنهاش هست . که یه بازین با سرعت بالا تو بازی راحت میشه دریبل زد چیزی که در فیفا اصلا امکان پذیر نیست . و به زمان بندی و دقت بالایی نیاز داره .
تو اینکه این نسخه دمو هست و شاید ایرادهای بازی رو درست کنن شکی نیست ولی حالا حالاها پرو کار داره تا به پیشرفتهای این نسل فیفا برسه

• Like
Reactions: POOYA1989
طراحی صورت شخصیتها 1000بار راجع بهش بحث شده . صورت بازیکنها به هیچ وجه حس 3 بعدی بودن رو به آدم نمیدن . یه عکس هست که روی صورت بازیکنها گذاشته شده . حالت بیروح و زامبی مانندشون هنوزم پابرجاست.

انصافا طراحی کارکترای pes از fifa بهتره b-)

داوریها تو اون دو دستی که بازی کردم کاملا بی ایراد بود

:x

برخوردها با توجه به غولی مثل فیفا اصلا طبیعی نیست . حرکت بازیکنها با توپ خیلی خشک بود . بعضی وقتها بازیکنها گیر میکردن ! انیمیشنها واقعا خشک و مصنوعی هست

احتمال زیاد در نسخه نهای برطرف بشه ;;)

پاسها کاملا آرکید گونه و شوتها هم بدتر از اون . هوش مصنوعی دروازبان هنگام شوت زدن فوق العاده پایین بود

نه پاس ها خییلی رون شده ولی متاسفاه دروازبان ها خیلی ضعیف هستن :-s

یکی دیگه از مشکلات پرو دریبل زدنهاش هست . که یه بازین با سرعت بالا تو بازی راحت میشه دریبل زد چیزی که در فیفا اصلا امکان پذیر نیست . و به زمان بندی و دقت بالایی نیاز داره .

به نظر من دریپلهای pes از fifa بهتره مخصوصا کنترل بازیکن

من بازی فیفا 11 الانم بازی می کنم .فقط دوتا ایراد داره که امیدوارم برطرف بشه
مورد اول هنگام تعويض کردن بازیکن هست که یه بار نمای کلی ورزشگاه نشون میده :(
مورد دوم داوری هست مثلا وقتی به صورت جزئی به بازیکن حریف می خوری داور خطا می گیره ولی تکل از پشت و بیشتر مواقع نمی گیره من اکثر بازیها بازیکنام به خاطر این ایراد مصدوم می شند و داور هیچ خطایی نمی گیره و مصدومیت های جزئی می بینی 12 هفته طول می کشه
-البته فیفا اونقدر خوب هست که این ایرادها به چشم نیاد

خوشم مياد از اينجور سازنده هاي صادق كه ميان راست و اونچيزي كه تو قلبشونه بروز ميدن و بخاطر فروش بيشتر به كسي دروغ نميگن
راجبه دمو pes2012 ايشالا امتحانش ميكنم اما پارسالم يه عده اومدن گفتن اره pes از فيفا بهتر شده ما دموشو بازي كرديم از اين حرفا ماهم اغفال شديم 85 تومن داديم واسه اين آشغال بعدشم كه فهميديم اشتباه كرديم كلي ضرر كرديم
بهرحال خيال باطل اينه كه از لحاظ گيم پلي pes مثه فيفا بشه يا از اون بهتر بشه(جوك سال:)))اما همچنان از لحاظ سروري فيفا حرف اول رو ميزنه كسايي كه آنلاين بازن فك نكنم كلا pes بدردشون بخوره حتي اگه گيم پلي شو درست كنه مگر اينكه سرورهاشو درست كنه كه عمرا هچين اتفاقي بيوفته

آره تو صفحه FBـش FIFA رو به عنوان Game مورد علاقش انتخاب کرده و تازه بدتر از اون Likeـش هم کرده
شايد ميخواسته ريا نشه. :d

--
منم زمانی مثل شما طرفدار دو آتیشه PES بودم :d
هنوزم ميتوني باشي.

من با PES فوتبال رو ياد گرفتم با PES هم به گور ميبرم ، جزو بازي هايي كه هرسال ميخرم. با همه فاميل و رفيقام اونو بازي ميكنم.
يه سال فيفا گرفتم فك كنم فيفا 09 بود ولي ديدم نميتونم اصلا باش بازي كنم.

با اينكه ميدونم فيفا بهتره ولي نميشه ديگه ، نميشه :d

هنوزم ميتوني باشي.

من با PES فوتبال رو ياد گرفتم با PES هم به گور ميبرم ، جزو بازي هايي كه هرسال ميخرم. با همه فاميل و رفيقام اونو بازي ميكنم.
يه سال فيفا گرفتم فك كنم فيفا 09 بود ولي ديدم نميتونم اصلا باش بازي كنم.

با اينكه ميدونم فيفا بهتره ولي نميشه ديگه ، نميشه :d[/QUOTE]

چقدر احساسات برت داشت!!!:d

کم موند گریم بگیره:d

انصافا طراحی کارکترای pes از fifa بهتره b-)
انصافا این طور نیست،طراحیه کاراکترهای پرو از اول هم بد بود بازیکن ها انگار با چوب ساخته شده اند و به اندازه یک هویچ
در چهرشون روح نیست و هیچ وقت احساس نمیکنی این بازیکن ها زنده هستند!!
نسخه امسال هم که دیگه بدتر! بازیکن ها شبیه ماجینیهای رزیدنت اویل شدند!

نه پاس ها خییلی رون شده ولی متاسفاه دروازبان ها خیلی ضعیف هستن :-s

پاس ها از اول هم در پرو ساده بودند و همونطور که در بالا یکی از دوستان گفت حالت آرکیدی دارند
و هیچ وقت پاس ها در پرو چالش بر انگیز نبودند.

[/QUOTE]
به نظر من دریپلهای pes از fifa بهتره مخصوصا کنترل بازیکن

چون دریبل ها در پرو ساده هستند برای شما بهتر نشون میده.
در فیفا کنترل بازیکن ها نیاز به تعمق و دقت داره چه برسه به دریبل زدن.

در مورد بر خوردها هم که اصلا نباید هیچ مقایسه ای انجام بشه،با موتوری که امثال فیفا طراحی کرده و با توجه به این که نصف
قدرت این موتور برای برخوردها برنامه ریزی شده اصلا نباید در این ضمینه حتی اسمی از پرو اورد.

با اینکه من به شدت فیفایی ام (از 2010)اما با تریلرایی که امروز از pes دیدم واقعاً فک کنم کونامی داره یه چیزه تازه ای رو می کنه امسال!شاید امسال هر دوشو گرفتیم.......!!

من که یه تریلر جدید ازش دیدم حالم بهم خورد.یعنی هیچ فرقی،حتی یک اپسیلون هم با 2011 نکرده.نمیدونم تو اون کونامی چه غلطی میکنن.امسال هم به احتما 99 درصد اولین سالی هست که به شخصه pes رو نمیخرم.چون با آشغال فرقی نداشت.

من که یه تریلر جدید ازش دیدم حالم بهم خورد.یعنی هیچ فرقی،حتی یک اپسیلون هم با 2011 نکرده.نمیدونم تو اون کونامی چه غلطی میکنن.امسال هم به احتما 99 درصد اولین سالی هست که به شخصه pes رو نمیخرم.چون با آشغال فرقی نداشت.
با این همه دلیلی که آوردی مشخصه بازیو کاملا حرفه ای تحلیل کردی

با این همه دلیلی که آوردی مشخصه بازیو کاملا حرفه ای تحلیل کردی
ببخشید دخالت میکنم ولی هر کس یه نظری داره و ایشون هم نظرشون رو دادن.شما هم بیاین راحت نظر بدید نه اینکه طرق رو مسخره کنین.
اتفاقا نظر من هم نظر ایشونه پس منم دیگه طبق نظر شما گیمر نیستم

به نظر من PES فقط قیافه ی بازیکنا و استیلشون رو خوب ساخته (خدایی تو این مورد فیفا خیلی ضایس!)

ولی اصل بازی به گیم پلی ـه که فیفا خیلی سره!

بچه ها همه گل گفتن، از جمله اون رفیقمون که می گه توپ رو می دی به یه نفر مثل یوزپلنگ می دوه و گل می زنه که این مشکل اساسی PES هست. و اون یکی رفیقمون که می گه چهره ی بازیکن ها مثل زامبیه که واقعا زیباترین تعبیر رو از نظر من به کار می بره.

Konami هر سال می گه این بازی ای که بیرون می دیم خیلی فرق داره و خیلی بهتره و اینا، ولی من هر کدوم رو یه ذره بازی کردم، یعنی یه ذره تونستم تحملش کنم و لااقل با سلیقه ی فیفا بازها جور نیست (این متعادل شده ی جمله ایه که می خواستم بگم)

اتفاقا اون چیزی که ما از دموی فیفا تو فیلم ها دیدیم، PES باید یه فکری به حال خودش بکنه که امسال هم درصد بیشتر گیمرها می رن سمت فیفا.

-----------------------------------------------------------------------------

من یه سوال همیشه ذهنمو از بچگی آزار می ده: چرا بازیکن های PES موقع دویدن انقدر قوز می کنن؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or