konami داره pes ترمیم میکنه و مطمئن باشید به زودی به بهترین شبیه ساز فوتبال تبدیل میشه :-*
دقیقا چیزی رو گفتید که پرو به هیچ وجه نمیتونه توش موفق باشه اونم شبیه سازِ ! من کلا دو دست تو کامپیوتر بازی کردم این دمو رو . گیم پلی آرکید گونه-ی پرو همچنان سر جاش باقی مونده .
کارکترها بسار بهتر شدن و برتری که همیشه pes نسبت به fifa داشته طراحی کارکتراش بوده
طراحی صورت شخصیتها 1000بار راجع بهش بحث شده . صورت بازیکنها به هیچ وجه حس 3 بعدی بودن رو به آدم نمیدن . یه عکس هست که روی صورت بازیکنها گذاشته شده . حالت بیروح و زامبی مانندشون هنوزم پابرجاست.
داوری بسیار عالی کار شده دیگه از افسایدهای اصاب خوردکن نسخه قبل خبری نیست من تا الان نتونستم از داوری ایراد بگیرم
داوریها تو اون دو دستی که بازی کردم کاملا بی ایراد بود
top player بسیار سخت شده به راحتی نمیشه به حریف گل زد
درجه سختی هم همیشه اوایل بازیباز رو اذیت میکنه چه تو فیفا چه تو پرو فعلا نمیشه راجع بهش نظر داد
برخوردها با توجه به غولی مثل فیفا اصلا طبیعی نیست . حرکت بازیکنها با توپ خیلی خشک بود . بعضی وقتها بازیکنها گیر میکردن ! انیمیشنها واقعا خشک و مصنوعی هست
مصاف های تک به تک مثلا مهاجم و دفاع خیلی سخته
مصاف یک به یک واقعا خوب کار شده بود دفاع همراه با بازیکن عقب عقب حرکت میکرد و خیلی خوب دفاع میکرد و
پاسها کاملا آرکید گونه و شوتها هم بدتر از اون . هوش مصنوعی دروازبان هنگام شوت زدن فوق العاده پایین بود
مخصوصاً پا به توپ شدن بازیکنا واقعاً خوب شده وقتی با پاتو میشه اونجوری بازی کرد با رونالدو که .
دریپل عالی شده
شوت زدن خیلی خوب شده ولی باز میتونن بهترش کنن
یکی دیگه از مشکلات پرو دریبل زدنهاش هست . که یه بازین با سرعت بالا تو بازی راحت میشه دریبل زد چیزی که در فیفا اصلا امکان پذیر نیست . و به زمان بندی و دقت بالایی نیاز داره .
تو اینکه این نسخه دمو هست و شاید ایرادهای بازی رو درست کنن شکی نیست ولی حالا حالاها پرو کار داره تا به پیشرفتهای این نسل فیفا برسه