Shingo Seabass : بازی Fifa 12 نسبت به Pes 2012 واقعی تر است !

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
pes-2012.jpg

درود

آقای Shingo Seabass تهیه کننده ی اجرایی بازی Pes 2012 در طی مصاحبه ای با Digital Life گفته است : Fifa 12 نسبت به Pes 2012 واقعی تر است .
Shingo Seabass ادامه داد و گفت : یکی از سخت ترین و مهمترین قسمت های ساخت یک بازی فوتبال تعادل واقع گرایانه و سرگرم کننده است و ما احساس میکنیم که این قسمت ها در عنوان Pes 2012 به خوبی انجام داده ایم.

منبع

ولی خداییش توو قیافه و PES,career بهتره!!از اون football life اِش خیلی خوشم اومد!توو این تریلر جدیدش رونالدو محکم نفسشو می داد بیرون,رگای گردنش می زد بیرون!!

البته اینو هم در نظر بگیرین که فیفا از هر نظر خیلی گسترده تر از pes ه ... دلیل اینکه شاید تو قیافه ها pes بهتره همینه ... تعداد تیم ها و لیگ هایی که تو فیفا هست قابل مقایسه نیس با pes ... هر چند که واقعا دلم میخواد pes خودشو بکشه بالا :)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Politiciλn
در این شکی نیست که FIFA خوشو به نحو احسن بالا کشید و رقیبش رو پشت سر گذاشته و همچنان داره پیشی می گیره.
اما این یارو حتما یه مشکلی داشته که اینجوری گفته.یجای کار لنگه! از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمی یاد بگه ماسته من ترشه!(کاسه ای زیر نیم کاسه داره این یارو)

اینجارو!
طرف که سازنده بازیه اومده اعتراف کرده به برتری فیفا اونوقت دوستان با رد نظر تولید کننده بازی دارن بشدت توهم میزنن:d
چه نکات نقضی رو هم مطرح میکنن Career پرو از فیفا بهتره؟ مثل این میمونه که بگیم BMW M5 خیلی ماشین خوبیه و اخر ماشینه ولی پراید سواریش یه چیز دیگه اس!

کلا طرفداران pes هیچ توجه ای به چیزی ندارند به قولی فقط خودتو عشقه :d یکی از دوستان قبلا گفته بود اگه فردا خود کونامی میاد رسما بیانیه بده بگه بازی ما ضعیفتر ولی دوستان میگند داره شکست نفسی میکنه :d

من که امثال برخلاف پارسال از این دو بازی نه تریلری میبینم نه دمویی میگیرم،چون مجبورم هر دو رو بگیرم،فیفا برای خودم و بازی با داداشم و pes برای بازی با بقیه حالا چه سازندش بگه خوبه چه بگه بده تو گوش فامیل های نف....هم ما نمیره...

توو این تریلر جدیدش رونالدو محکم نفسشو می داد بیرون,رگای گردنش می زد بیرون!!

این که نهایت دوری از واقعیته،رگ گردن فقط زمانی بیرون میزنه که به مدت چند ثانیه داد بزنید و یا بلند حرف بزنید،کیلویی که رگ بیرون نمیزنه...

چه جالب خود سازنده بازی اینو میگه ولی دسخوش بهش که چشمشو رو واقعایات نبسته و لعنت بهش که گمد زده تو pes
کلا طرفداران pes هیچ توجه ای به چیزی ندارند به قولی فقط خودتو عشقه :d یکی از دوستان قبلا گفته بود اگه فردا خود کونامی میاد رسما بیانیه بده بگه بازی ما ضعیفتر ولی دوستان میگند داره شکست نفسی میکنه :d
اینجارو!
طرف که سازنده بازیه اومده اعتراف کرده به برتری فیفا اونوقت دوستان با رد نظر تولید کننده بازی دارن بشدت توهم میزنن:d
چه نکات نقضی رو هم مطرح میکنن Career پرو از فیفا بهتره؟ مثل این میمونه که بگیم BMW M5 خیلی ماشین خوبیه و اخر ماشینه ولی پراید سواریش یه چیز دیگه اس!
ياد يه ضرب المثل خارجي افتادم:"اگه كسي خواب باشه ميشه بيدارش كرد اما كسي كه خودشو بخواب زده باشه هيچوقت بيدار نميشه"

من یه سوال همیشه ذهنمو از بچگی آزار می ده: چرا بازیکن های PES موقع دویدن انقدر قوز می کنن؟!

از بچگی ؟ این قوز عجیب و غریب 2-3 سال بیشتر نیست که گریبان گیر PES شده.

امسالم همون آش همون کاسه همون آشپز ضعیف رو مشاهده خواهیم کرد
میگید نه ببینید و.................

سیاوش جان نسخه 2012 خیلی بهتر از 2011 شده
کسی که نسخه ی آشغال 2011 رو تحمل کرده حتما این رو هم تحمل میکنه :d

آخرین ویرایش:
باو به خدا ماهم مثه شما بوديم از بچگي با pes آشنا شديم اما وقتي ديديم فيفا بهتره رفتيم سمت فيفا از همون اولم نميتونستيم روي legendary حريف رو ببريم اينقد گل خورديمو باختيم تا ياد گرفتيم شايد تا 3 ماه زجر كشيديم اما آخر بازيمونو خوب شد به چه زبوني بگيم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or