Shin'en قدرت GPU کنسول Wii U را تمجید کرد

RattleSnake

کاربر سایت
1338838203.jpg

Manfred Linzner طراح و کارگردان استدیو آلمانی Shin'en Multimedia سازنده عنوان Nano Assault Neo برای Wii U که اولین بازی آنان برای این کنسول بود در 60 فریم و وضوح تصویر 720p اجرا می شد اقدام به ستایش GPU کنسول Wii U کرده است.
Shin'en Multimedia اولین استدیوی نبوده است که از GPU و Ram کنسول Wii U تمجید به عمل آورده است. چندی پیش نیز http://forum.bazicenter.com/thread79237/?highlight= از این کنسول تمجید کرد.

Shin’en:"
کارکردن با GPU و API کنسول Wii U بسیار راحت است. این کنسول مقدار زیادی bandwidth برای حافظه خود دارد و این کار را واقعا آسان کرده است. در مقایسه با کارهایی که با کنسول های فعلی باید انجام دهید کار کردن با این کنسول بسیار آسان است. بعد از 3DS کارکردن با Wii U ساده تر بوده است. این کنسول منابع بسیاری را در اختیار ما قرار داده است."
Wii-U-GPGPU.jpeg

Manfred Linzner در مورد مقایسه GPU و eDRAM کنسول Wii U و Xbox 360 می گوید:"
شما در eDRAM کنسول Xbox 360 مجبور هستید معمولا وضوح تصویر 720p را رندر کنید ولی در eDRAM کنسول Wii U شما می توانید به طور کافی وضوح تصویری 1080p را رندر کنید.
اگر شما باز هم از MSAA (MultiSample Anti-Aliasing) استفاده نکنید. شما نیاز به استفاده از 16Mb برای 1080p framebuffer یا buffering دوبرابر نیاز دارید. پس نیازی به استفاده از eDRAM کنسول Xbox 360 ندارید. مایکروسافت این موضوع را در کنسول جدید خود درست کرده است و 32MB حافظه سریع تر در آن قرار داده است.

ما در استفاده از eDRAM کنسول Wii U برای ایجاد framebuffers واقعی استفاده می کنیم در اوایل ما برای برخی مسائل از سرعت CPU استفاده می کردیم ولی دیگر از حافظه GPU کنسول استفاده می کنیم. به صورت کلی کارکردن با CPU+GPU این کنسول آسان و ساده است. شما نیاز به راه های زیاد و پیچیده برای ایجاد HDR(High Dynamic Range) و linear RGB (Color Modeling) ندارید.
فراموش نکنید که هر کنسول در ابتدای عمر خودش از همه منابع برای ساخت بازی برای آن و استفاده از قدرت آن استفاده نمی شود و این موضوع نیاز به زمان دارد و بستگی به SDK فرستاده شده برای سازندگان دارد."

Shin’en سابقا نیز گفته بود GPU کنسول Wii U چندین نسل از کنسول های فعلی جلوتر است و CPU این کنسول نیز دارای مقدار caches زیاد و تعداد cores های بیشتری دارد.
منابع:
1
2

آخرین ویرایش:
اخرش اگه از انحصار در نيومد و موفق شد شماره سوم هم ساخته مي شه.
من خودم فقط براي انچارتد ٣ رفتم يكps3 خريدم اما بعدش از بازي هاي ديگه هم خوشم اومد.
من هم اخر راضيت مي كنم بگيري:d
در مورد فروشش هم بگم كه فقط منتظر ماريو هستم فكر كنم اكتبر كه ماريو مياد بره صدر جدول

اخرش اگه از انحصار در نيومد و موفق شد شماره سوم هم ساخته مي شه.
من خودم فقط براي انچارتد ٣ رفتم يكps3 خريدم اما بعدش از بازي هاي ديگه هم خوشم اومد.
من هم اخر راضيت مي كنم بگيري:d
در مورد فروشش هم بگم كه فقط منتظر ماريو هستم فكر كنم اكتبر كه ماريو مياد بره صدر جدول
البته با من حرف ايشون موافقترم به نظرم يه كنسول حداقل بايد 5 تا بازي داشته باشه كه شما رو ترغيب بكنه تا پول پاش بدي زير 5 تا بدرد نميخوره
با اينكه نينتندو فن نسبتا متعصبي هستم وقتي خودم هنوز ترغيب نشدم بخرمش نميتونم به ديگران پيشنهاد البته ميدونم كه شما داري

اونایی که میگن سخت افزار مهم نیست, یه بار پیش خودشون فکر نکردن که چرا کنسول جدید میدن شرکت ها؟ غیر از سخت افزار چه دلیلی داره؟
كسب نگفت سخت افزار مهم نيست. ما مي گيم كسي به خاطر سخت افزار نمي ره كنسول بخره.
توي همين تاپيك هم جواب اين سوال رو دادم

بحث اسمارت فون با کنسول کاملا جداست..اتفاقا کنسول ها هرچقدر قوی تر باشن بیشتر میشه ازشون کارایی کشید ..دقیقا مثل PC..ولی اسمارت فون ها به خاطر محدویت های سیستم عامل و بازی هاشون این توان رو ندارن که هرچه قدر سخت افزار قوی باشه بتونن اون سخت افزار قوی رو به چالش بکشن..کلا این حرف دیگه در این نسل بی معنی شده که بخوایم همش شعار بدیم سخت افزار قوی دلیل بر خوب بودن نیست..اتفاقا سخت افزار قوی یک دلیل بارز برای قوی ظاهر شدن در این نسل هست خصوصا وقتی که این سخت افزار قوی به دست شرکتی کار بلد مثل سونی بیفته .
ميدونم دوست ولي منظور من اين هست اگر نگاه كنيد ميبينيد ps3 هم از حداكثر قدرتش خيلي كم استفاده شد مثلا اگر كنسول سوني ٥٠٠ تا بازي داشته باشه شايد ١٠ تا بازي از حداكثر قدرت استفاده كرده

جواب اون دوستانی که دفاع می کنند بسیار واضح تو این نمودار مشخصه , چند قدم بیشتر تا dreamcast نمونده

ببین فقط با عرضه ی یک بازی به نام pikimin 3 فروش کنسول در ژاپن چی شده
|System | This Week | Last Week | Last Year | YTD | Last YTD | LTD |
----------------------------------------------------------------------------------------
| 3DS # | 43.435 | 44.222 | 47.063 | 2.022.906 | 2.236.329 | 11.802.786 |
| WIU | 22.199 | 8.251 | | 363.451 | | 990.738 |
| PSV | 15.662 | 20.776 | 13.427 | 576.704 | 391.938 | 1.707.529 |
| PS3 | 12.698 | 11.683 | 14.813 | 497.680 | 665.918 | 9.357.764 |
| PSP # | 5.830 | 5.768 | 11.004 | 308.695 | 465.685 | 19.937.706 |
| WII | 1.434 | 1.334 | 6.747 | 47.516 | 268.791 | 12.686.352 |
| 360 | 396 | 313 | 930 | 15.984 | 41.189 | 1.629.818 |
----------------------------------------------------------------------------------------
| ALL | 101.654 | 92.347 | 96.321 | 3.832.936 | 4.150.975 | 58.112.693 |
| 3DSLL | 29.594 | 29.716 | | 1.297.013 | | 3.387.384 |
| 3DS | 13.841 | 14.506 | 47.063 | 725.893 | 2.236.329 | 8.415.402 |
| PSP | 5.830 | 5.768 | 11.004 | 308.695 | 465.685 | 19.761.719 |

کنسولی که به عنوان کنسول نسل بعد عرضه شده و داره با x360 و ps3 مقایسه میشه دیگه اصلا نیاز نیست به ترول کردنش حتی فکر بشه .
الان باز یه عده پیداشون میشه میگن نسل بعد فقط سخت افزار نیست . خب پس اگه سخت افزار مهم نیست اصلا چه نیاز بود که سونی و مایکرو کنسول جدید بدن ؟‌ همین ایده جدیدی که Wii u داده رو سونی خیلی راحت داره رو vita پیاده میکنه .
مثل اینکه فن های عزیز و گرامی اساتید بازی ساز خودشون رو هم قبول ندارن ما که دیگه جای خود داریم اشاره به تاپیک زیر

http://forum.bazicenter.com/thread79516/

===========================================================================
دوستانی که اینقدر میگن سخت افزار سخت افزار به من یک کنسول نشون بدید که به خاطر سخت افزار برتر از لحاظ قدرت برنده نسل شد

|System | This Week | Last Week | Last Year | YTD | Last YTD | LTD |
| 3DS # | 43.435 | 44.222 | 47.063 | 2.022.906 | 2.236.329 | 11.802.786 |
| WIU | 22.199 | 8.251 | | 363.451 | | 990.738 |
| PSV | 15.662 | 20.776 | 13.427 | 576.704 | 391.938 | 1.707.529 |
| PS3 | 12.698 | 11.683 | 14.813 | 497.680 | 665.918 | 9.357.764 |
| PSP # | 5.830 | 5.768 | 11.004 | 308.695 | 465.685 | 19.937.706 |
| WII | 1.434 | 1.334 | 6.747 | 47.516 | 268.791 | 12.686.352 |
| 360 | 396 | 313 | 930 | 15.984 | 41.189 | 1.629.818 |
| ALL | 101.654 | 92.347 | 96.321 | 3.832.936 | 4.150.975 | 58.112.693 |
| 3DSLL | 29.594 | 29.716 | | 1.297.013 | | 3.387.384 |
| 3DS | 13.841 | 14.506 | 47.063 | 725.893 | 2.236.329 | 8.415.402 |
| PSP | 5.830 | 5.768 | 11.004 | 308.695 | 465.685 | 19.761.719 |

مثل اینکه فن های عزیز و گرامی اساتید بازی ساز خودشون رو هم قبول ندارن ما که دیگه جای خود داریم اشاره به تاپیک زیر

دوستانی که اینقدر میگن سخت افزار سخت افزار به من یک کنسول نشون بدید که به خاطر سخت افزار برتر از لحاظ قدرت برنده نسل شد

wii =))

این بالا رفتن فروش بصورت جهشی اصلا نمیتونه امیدوار کننده باشه زیاد نمیشه روش حساب کرد
همین ویتا که چپ و راست مسخرش میکنید ( :دی ) تا حالا 2 3 بار اینجوری فروشش رفته بالا ! فروش باید بصورت پیوسته باشه حالا یه ذره بالا پایین ... مثل PS3
WiiU هم تو خوابش موفقیت PS1 و PS2 رو به عنوان کنسول ضعیفتر به دست بیاره همون Wii هم سر 100 میلیون در جا زده به زودی PS3 و X360 میرسن بهش

------------------------------

دوست گرامی و دوستان عزیز بزارین مسئله رو کامل واضح بگم راجب قدرت سخت افزار و مسائل پیرامونش.
قبل از همه اینکه ما هم امید داشتیم و دوست داشتیم یه رزیدنت اویل سبک سیاق کلاسیک بیاد روی این کنسول با توجه به سابقه نینتندو .
یه متال گیر سبک کلاسیک مثل تویین اسنیک بیاد .
تا ما هم زیر سنگ که شده wiiu پیدا کنیم و بخریم
ولی در مورد سخت افزار
مسئله زیاد ربطی به قدرت پیدا نمیکنه .این حرف که هر کنسولی قویتره برنده نسل هست از بیخ و بن غلطه.
ولی مسئله مهم دیگه حمایت ناشرانی چون ea وبسدا و یوبی سافت و ....
مسئله سر هزینه کار با سخت افزاره .طرف میگه هزینه پورت بازی روی این کنسول اینقدر هست که فروش بازی نمیتونه جبران کنه همین عامل مشکل ساز میشه و خیلی از کمپانیهای سطح اول دنیا که ما بازیهاشون رو انجام میدیم و علاقه داریم از خیر این کار یعنی پورت بازی میگذرن.

مسئله بعدی برای من رقابت از نظر گرافیک بازی بین wiiu با ps4 هست کدوم بهترین گرافیک رو نمایش میدن؟
میخوام 60 دلار پول بازی بدم حق دارم با بهترین گرافیک بازیمو انجام بدم.برای من گرافیک مهمه برای خیلیهای دیگه هم مهمه.اصلا این مورد اخری مال زمانی هست که بازی برای هر 2 پلتفرم باشه .اگر که دیگه روی wiiu نیاد که دیگه هیچی.

دریم کست هم بخاطر خالی کردن شرکتهای بازی سازی پشت کنسول بود که به اون وضعیت دچار شد .مسئله سخت افزاری بود مثلا یکیش این بود میگفتن رم سیستم دریم کست خیلی کمتر از ps2 بود راستم میگفتن یا ps2 از دی وی دی پشتیبانی میکرد ولی دریم کست نه.

رم دریمکست برای سیستم 16 مگابایت بود ولی ps2 دارای 32 مگابایت رم بود.
هر دو تا برای گرافیک 8 مگابایت رم داشتن.

قدرت cpu کنسول ps2 بیشتر بود خیلیم بیشتر بود .ps2 دارای یه cpu یی بود که جدا از هسته اصلی 2 تا واحد برداری هم داشت و بسیار کمک میکردن به پردازش شناور.بگذریم.

در کل وقتی شرکتهای سطح اول بازی سازی کار براشون راحت باشه خرج براشون کمتر بشه مطمئنن ساپورت میکنن و این اون چیزیه که هر کاربری از کنسول انتظار بازیهای عالی رو داره با هر نوع سلیقه ایی.
سلیقه بسیار مهمه چون باید همه نوع گیمر راضی باشن تا فروش بره بالا.

دوست گرامی و دوستان عزیز بزارین مسئله رو کامل واضح بگم راجب قدرت سخت افزار و مسائل پیرامونش.
قبل از همه اینکه ما هم امید داشتیم و دوست داشتیم یه رزیدنت اویل سبک سیاق کلاسیک بیاد روی این کنسول با توجه به سابقه نینتندو .
ولی در مورد سخت افزار
مسئله زیاد ربطی به قدرت پیدا نمیکنه .این حرف که هر کنسولی قویتره برنده نسل هست از بیخ و بن غلطه.
مسئله سر هزینه کار با سخت افزاره .طرف میگه هزینه پورت بازی روی این کنسول اینقدر هست که فروش بازی نمیتونه جبران کنه همین عامل مشکل ساز میشه و خیلی از کمپانیهای سطح اول دنیا که ما بازیهاشون رو انجام میدیم و علاقه داریم از خیر این کار یعنی پورت بازی میگذرن.

مسئله بعدی برای من رقابت از نظر گرافیک بازی بین wiiu با ps4 هست کدوم بهترین گرافیک رو نمایش میدن؟
میخوام 60 دلار پول بازی بدم حق دارم با بهترین گرافیک بازیمو انجام بدم.برای من گرافیک مهمه برای خیلیهای دیگه هم مهمه.اصلا این مورد اخری مال زمانی هست که بازی برای هر 2 پلتفرم باشه .اگر که دیگه روی wiiu نیاد که دیگه هیچی.

دریم کست هم بخاطر خالی کردن شرکتهای بازی سازی پشت کنسول بود که به اون وضعیت دچار شد .مسئله سخت افزاری بود مثلا یکیش این بود میگفتن رم سیستم دریم کست خیلی کمتر از ps2 بود راستم میگفتن یا ps2 از دی وی دی پشتیبانی میکرد ولی دریم کست نه.

قدرت cpu کنسول ps2 بیشتر بود خیلیم بیشتر بود .ps2 دارای یه cpu یی بود که جدا از هسته اصلی 2 تا واحد برداری هم داشت و بسیار کمک میکردن به پردازش شناور.بگذریم.

در کل وقتی شرکتهای سطح اول بازی سازی کار براشون راحت باشه خرج براشون کمتر بشه مطمئنن ساپورت میکنن و این اون چیزیه که هر کاربری از کنسول انتظار بازیهای عالی رو داره با هر نوع سلیقه ایی.
محمد جان میشه بگی کدوم یک از ناشرا سر هزینه پورت از پورت کردن اون بازی پشیمون شدن؟؟میشه یه چندتا لینک بدی؟!!؟!؟معتبر خواهشا!
ببین داداشم تو اگه مساله گرافیک واقعا واست مهم باشه میری سراغ پی سی نه رو کنسول!
بحث فروش کنسول رو کردی اوایل دوران PS3 یادت نیست سونی چه وضعی داشت؟آیا میشد گفت که کنسول سونی به درد نمیخوره؟میشد گت ضعیفه یا اینجوریه یا اون جوریه؟؟سونی بخدا اگه ناتی داگ و سانتا مونیکا به دادش نمیرسیدن الان شکست خورده این نسل بود!سونی تو این نسل دوتا گند مالی به بار آورد یکی کنسول PSPبود با اون همه عظمتش که فدای PS3شد تا حداقل کنسول خونگیش بازارش نابود نشه.همین الانشم ویتا داره به همون سرنوشت سونی دچار میشه!
نینتندو الان داره قبضه میکنه بازار کنسول دستیو با همون عناوین عالی.من موندم چشاتو رو چی بستی؟؟
محمد راستی گفتی اوضاعا حمایت شرکت های third Partyاز نینتندو بده!ولی اینو یادت باشه یه کنسول هیچ وخ با حمایت ثرد پارتی به جایی نمرسه این فرست پارتی ها هستن که فروش و بقای یه کنسولو تضمین میکنن و نینتندو از این بابت کم نداره واقعا!
بی تعارف بهت میگم اینکه یه کنسول موفق باشه ولی بازی مورد علاقه تو مثه Fifa و BFو COD روش نیاد تو فک میکنی شکست خوردس

چه مسخره بازی ای شده اینجا!!طرف گفته سخت افزار نینتندو باحاله!به ما حال میده!!!حالا یه سری شروع کردن فحش دادن و یه سری طرفداری کردن از نیتندو(البته ما نینتندو رو فقط به خاطر زلدا دوست میداریم)من یه سری بحث دارم در مورد این موضوع که چرا نینتندو شکست نمیخوره1.نینتندو سود میکنه:جنابعالی هایی که میگین نینتندو بدبخت شد رفت!اگه نینتندو سرمایه داشت مثل سونی کنسولشو با همون قدرت میداد الآن نینتندو داره تا قبل از اومدن کنسولهای جدید فقط سود می کنه به محض اینکه کنسول های جدید بیان چنان کاهش قیمتی بده!!!2. کنسولی به نام 3DS که به اندازه کافی تو دنیا سود داره که نینتندو حالا حالا ها زمین نخوره3. هم نداریم همین دوتا بسّه بعدم نینتندو نباید با سگا مقایسه شه!اصلاً بحث اونا فرق داشت!نسل ششم قدرت سخت افزاری نبود که سونی رو بالا اورد وگرنه XBOX و GC که قویتر بودند!!پس چرا سونی از اونا شکست نخورد!!!سگا یه نسل شکست خورده بود سنگین یه نسل دیگه هم روش خب میره کنار دیگه.الآن نینتندو یه نسله که خفن یکه تازی کرد کلّی هم بیشتر از سونی از فروش کنسول و لوازم جانبی سود برد.DS ش دومین کنسول پرفروش جهان شد الآن 3DS ش وحشتناک رو بازار دنیا حکمرانی می کنه.بنظرتون اینا با موقعیت سگا تو 12 سال پیش قابل مقایسه است.الآن نیتندو می شینه تو مرحله مخفی آخر ماریو می نویسه از کنسول سازی خداحافظی می کنیم؟؟؟به همین خیال باشید!کلید موفقیت نینتندو در هیچ شرایطی افزایش قدرت سخت افزاری نیست.این طوری باید زودتر با شرکت خداحافظی کنیم!!!3 تا کار باید نینتندو کنه1.انحصاری دندون شکن که بنظرم یه زلدا به اندازه کافی دندون شکن هست اگه یه زلدا در حد اون نمایش پارسال بدن بیرون من با سر میرم کنسولو میخرم2.کاهش قیمت که فکر نکنم تا اومدن کنسول های سونی و مایکرو انجام بشه3.تقویت سیستم آنلاین که در دست اجراست ایشالله خوب میشه حالا بحث کنیم!

محمد جان میشه بگی کدوم یک از ناشرا سر هزینه پورت از پورت کردن اون بازی پشیمون شدن؟؟میشه یه چندتا لینک بدی؟!!؟!؟معتبر خواهشا!
ببین داداشم تو اگه مساله گرافیک واقعا واست مهم باشه میری سراغ پی سی نه رو کنسول!
بحث فروش کنسول رو کردی اوایل دوران PS3 یادت نیست سونی چه وضعی داشت؟آیا میشد گفت که کنسول سونی به درد نمیخوره؟میشد گت ضعیفه یا اینجوریه یا اون جوریه؟؟سونی بخدا اگه ناتی داگ و سانتا مونیکا به دادش نمیرسیدن الان شکست خورده این نسل بود!سونی تو این نسل دوتا گند مالی زد که یکیش psp بود با اون همه عظمتش که فدای PS3شد تا حداقل کنسول خونگیش بازارش نابود نشه.همین الانشم ویتا داره به همون سرنوشت سونی دچار میشه!
نینتندو الان داره قبضه میکنه بازار کنسول دستیو با همون عناوین عالی.من موندم چشاتو رو چی بستی؟؟
محمد راستی گفتی اوضاعا حمایت شرکت های third Partyاز نینتندو بده!ولی اینو یادت باشه یه کنسول هیچ وخ با حمایت ثرد پارتی به جایی نمرسه این فرست پارتی ها هستن که فروش و بقای یه کنسولو تضمین میکنن و نینتندو از این بابت کم نداره واقعا!
بی تعارف بهت میگم اینکه یه کنسول موفق باشه ولی بازی مورد علاقه تو مثه Fifa و BFو COD روش نیاد تو فک میکنی شکست خوردس

اگه بخوایم اینطوری حساب کنیم که اگه نینتندو retro و EAD رو نداشت بدبخت بود یا مثلا مایکرو epic و bungi رو نداشت بدبخت بود:| .psp گند بود؟درسته از ds پایین تر بود ولی 90 میلیون فروخت.خوب شد قبل از اینکه به دیار حق بشتابیم فهمیدیم کنسولی که 90 میلیون میفروشه میشه گند مالی.در مورد wiiu هم به نظر من وضعیتش بهتر میشه ولی تو جنگ کنسولا سوم میشه ورقابت اصلی بین سونی و مایکروسافته

بحث فروش کنسول رو کردی اوایل دوران PS3 یادت نیست سونی چه وضعی داشت؟آیا میشد گفت که کنسول سونی به درد نمیخوره؟میشد گت ضعیفه یا اینجوریه یا اون جوریه؟؟سونی بخدا اگه ناتی داگ و سانتا مونیکا به دادش نمیرسیدن الان شکست خورده این نسل بود!سونی تو این نسل دوتا گند مالی به بار آورد یکی کنسول PSPبود با اون همه عظمتش که فدای PS3شد تا حداقل کنسول خونگیش بازارش نابود نشه.همین الانشم ویتا داره به همون سرنوشت سونی دچار میشه!

در مورد هزینه پورت یه جا خونده بودم مطمئنم .حالا ea این حرف رو زده بود یا یکی از شرکتای دیگه که گفته بودن عامل بازی ندادنمون برای این کنسول یکیش همینه که هزینه پورت هم درست و حسابی در نمیاد.هر چی گشتم لینکش رو پیدا نکردم ولی:
Ubisoft اعلام کرد که در سه ماه گذشته تنها سه درصد از کل فروش بازی های Ubisoft مربرط به بازی های Wii U می باشد.
پیش از این دو شرکت EA و Bethesda صراحتا اعلام کردند که هیچ بازی در حال ساختی برای این کنسول ندارند. با این تفاسیر شرکت Nintendo در شرایط سختی به سر می برد و باید دید که چگونه می تواند با این شرایط کنار بیاید و خود از این بحران نجات دهد.
http://gamefa.com/92632/%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%87-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7-%D8%B3%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87/
مدیر بازاریابی Bethesda ، آقای Pete Hines در یک اطلاع رسانی صراحتا اعلام کرد که در حال حاضر آن ها هیچ برنامه ای برای ساخت بازی بر روی Wii U ندارند. در ادامه می توانید دلایل ایشان در مورد این بیانیه را مشاهده نمایید.
عوامل زیادی در این موضوع دخالت دارد. حقیقت این است که کنسول Wii U ، همان چیزی نیست که ما در حال حاضر برای آن بازی بسازیم. من نمی دانم که آیا این کار شرایط را برای Nintendo سخت می کند یا نه. این بستگی به بازی هایی دارد که ما می سازیم و این که چگونه آن را با این کنسول هم تراز می کنیم و چگونه سخت افزار های کنسول با اچزایی که ما می سازیم هم تراز می شود. ما خواهیم دید.
http://gamefa.com/91976/bethesda-%D9%85%D8%AC%D8%AF%D8%AF%D8%A7-%D8%AA%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D9%87-%D9%87%DB%8C%DA%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C/
ساعاتی از رونمایی رسمی از عنوان F1 2013 توسط تیم Codmasters نمی گذرد که تیم توسعه دهنده به طور رسمی اعلام کرد که هیچ خبری از نسخه ی جدید این سری بر روی کنسول های خانگی و دستی دو کمپانی ژاپنی نینتندو و سونی یعنی Wii U و PS Vita نخواهد بود که در واقع مشکلات عرضه ی این عنوان بر روی این دو کنسول،مشکلاتی از قبیل عدم سازگاری عنوان F1 2013 با این دو کنسول و البته مشکلات مالی به منظور ساخت و توسعه ی پورت های این دو کنسول ذکر شده و با اعلام این خبر،آب سردی بر پیکر شرکت نینتندو به منظور عدم انتشار عناوین متعدد بر روی کنسول خانگی Wii U ریخته شده است.
منبع:
COF شرکت EA ، آقای Peter Moore صراحتا در مورد Wii U و سطح نامطلوب آن صحبت هایی را انجام داده است. شما می توانید در ادامه صحبت های ایشان را مشاهده نمایید.
ما در زمان عرضه ی این کنسول چهار بازی برای آن منتشر کردیم. وقتی به فروش بازی ها نگاهی می اندازید ، بسیار ناامید می شوید.
http://gamefa.com/89537/peter-moore%DA%A9%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%84-wii-u-%D8%AC%D8%B9%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%87%D9%85%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2/

طی مصاحبه ای که آقای Pachter انجام داده است ، اذعان می کند :
در حال حاضر Nintendo با مشکل مواجه است. به نظر من دو سال صبر کردن برای عرضه ی کنسول کیفیت بالا ، بسیار زیاد است. من فکر می کنم با گذشت زمان Nintendo کنسولی را عرضه کردند که دیگر رقبا(Sony و Microsoft ) قبلا آن ها را به خوبی پشت سر گذاشته اند. و به نظر من در حال حاضر آن ها در دنیایی از مشکلات قرار دارند.
ما از وقتی که دیدیم دو ناشر بزرگ بازی های رایانه ای به نام های EA و Ubisoft از Wii U فراری هستند ، هر دو کمپانی به صورت رسمی اعلام کردند که می خواهند Nintendo کنسول های بیشتری را بفروشند قبل از اینکه مجبور شوند یک بار دیگر از آن ها حمایت کنند

منبع:

میدونم که راجب هزینه برگشت پورت منبع خواسته بودی ولی اینها رو گذاشتم تا دقیقا مشکل رو بهتر بفهمیم .همینطور که میبینی مشکل حول سخت افزار بحث هزینه پورت و فروش میچرخه.
ea و بسدا هم که گفتن اقا ما چاکر همه هستیم ما دیگه نیستیم.
مشکل فقط به نیومدن Fifa و BFو COD ختم نمیشه.

نینتندو اگر میخواد وضعیت بهتر بشه باید خودش استین همت بزنه بالا با استدیوهای مستقلش وگرنه به انتظار ترد پارتی نشستن عاقبت وحشتناکی داره.
برای یکی مثل من هم بازیهای ترد پارتی بسیار مهم هستن.
ویه مسئله دیگه ترد پارتی بسیار مهم هست مهمتر از اون چیزی که فکر میکنید اینقدر مهم که ماکروسافت در مقابل سونی انحصاری دندون شکن کمتری داشت ولی این ترد پارتی بود که باعث موفقیت ایکس باکس360 شد بعلاوه بعضی کارهای ماکروسافت مثل لایو و تبلیغات و ...

الان مسائل فلان استدیو حمایت نمی‌کنه یا کنسول چقدر فروخته چه ربطی به حرف توسعه دهنده که خبر براش ایجاد شده داره؟این تعریف کرده چه ربطی به بقیه سازنده ها داره؟ خود میچل آنکل خالق Rayman گفته تا وقتی مصرف کننده ها ویژگیهای عالی Wii U‌رو درک نکنند سمتش نمیرند و از کنسول دفاع کرده. مثال وارن اسپکتر یا کن ولوین

ولی در مورد سخت افزار

والا من نمیدونم یا اخبار رو درست و حسابی دنبال نمی کنید یا ما داریم اشتباه می کنیم
یوبی سافت که بیشتر عنوان هاش داره برای wiiu میاد
اکتیویژن که COD رو داره برای Wiiu عرضه می کنه EA هم که سیبیل مبارکش چرب شد گفت داریم FB3 رو با wiiu هماهنگ می کنیم
حالا بتسدا ساپورت نمیکنه شد همه ناشران
جالبی موضوع زمانی هست که وقتی حرف از ps4 میشه همه میگن ناتی داگ چه کارها که نمیکنه ، یا سانتا مونیکا فلانه ، یا مثلا David cage چی باهاش بسازه و اصلا بحث third party مطرح نمیشه
وقتی میگیم pc گرافیک بهتری به نمایش میزاره گرافیک عامل برتری شناخته نمیشه
وقتی اونایی که میخوان کنسول ps4 بخرن thiird party مطرح نمیشه مثلا نمیگه من PS4 میخرم به خاطر AC4 یا COD
وقتی صحبت خلاقیت میشه remote play vita میشه خلاقیت
اما وقتی به wiiu میرسه یک هو هم گرافیک مهم میشه هم third party مهم میشه هم خلاقیت گیم پد wiiu میشه سینی چایی

واقعا منطق خیلی در فن بازی هاشون خلاصه میشه
در ضمن DC خیلی قدرت بیشتری نسبت به ps2 داشت چیزی که باعث شکست DC شد کپی خور شدن سریع کنسول و همچنین کمبود فضای روی دیسک و در نتیجه این مشکلات عدم حمایت third party
به نظرم دیگه تاپیک در مورد قدرت کنسول ها زده نشه بهتره چون همش داره بحث ها به عینه تکرار میشه

در ضمن یوبی سافت به نظرم این سود کم حقشه چون عنوان های بدرد نخوری روی wiiu اورد
مثلا justdance یا ac3 عناوینی بودن که هم بد پورت شدند و هم خیلی قدیمی بودن
و عنوانی چون زامبی یو که در کنار خلاقیت ها، گیم پلی کندی داشت

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or