Tiik_Taak24
کاربر سایت
تو دمویی که تو NFS HP بود(برای PC)توش بود یک داستان نشون داد اخهتو پیست جه داستانی میخاد داشته باشه دوست عزیز؟!!
تو دمویی که تو NFS HP بود(برای PC)توش بود یک داستان نشون داد اخهتو پیست جه داستانی میخاد داشته باشه دوست عزیز؟!!
هر دوش عزیزمیه بار میگی hot pursuit یه بار میگی شیفت کدومش بالا خره:d
گل گفتی.واقعا hp بازی خوبی بود.درسته سبکشون ربطی بهم نداره.ولی ارزش وقت گذاشتن رو داشت و آدم از بازی کردنش لذت میبرد.ولی این یکی خیلی فاجعست.به معنای حقیقی کلمه روانی شدم.الان داشتم بازی میکردم که دیگه دیوونه شدم با 100 تا فحش به سازندش بازی رو در آوردم شوت کردم بیرون.این دیوونه ها به جای اینکه الکی روی این بازی مزخرف مانور بدن بهتره روی همون hp سرمایه گذاری کنن و قطعا نتیجه بهتری میگیرن و با استقبال گیمرها هم مواجه میشن.2 دقیقه نذاشت خاطره خوبِ NFS HP تو ذهنم بمونه!
2 دقیقه نذاشت خاطره خوبِ NFS HP تو ذهنم بمونه!منم بعد از چند روز بازی کردن میخوام نظر بدم.
واقعا کلمه آشغال هم براش زیاده.هر دفعه که بازی کردم دچار سرگیجه،سردرد،حالت تهوع شدید شدم.یعنی گند زدن به معنای واقعی.هندلینگ از آشغال هم یه چیزی فراتر هستش.ابله ها برای اینکه جون عمشون شبیه ساز در بیارنش کاری کردن هی ماشین بلرزه که همین باعث سردرد و سرگیجه میشه.آخه یکی نیست بگه گوسپندان،فورتزا و gt هم شبیه ساز هستن و ماشین هم مقداری لرزش داره ولی اونا کجا و این کجا.آدم فکر میکنه نشسته تو گاری داره تو جنگل میره!!!!!
انگار نه انگار که مثلا این ماشین لامبورگینی هست.در کل بنده gran turismo 1 رو هم به این آشغال ترجیح میدم،چه برسه به فورتزا 3 یا gt5.
و در آخر میخوام بگم من نمیدونم این ea چرا همچین میکنه؟یکی نیست بهش بگه مگه تو باید همه جا سرک بکشی؟مگه باید تو هر سوراخی انگشت کنی؟بابا ول کن دیگه.همون hp بساز ملت هم خوششون میاد،خودتو بکشی هم شبیه ساز ریسینگ بلد نیستی بسازی.فقط بازیت باعث میشه رو اعصاب آدم شتر سواری کنه!!!
نه دوست عزیز بازی خیلی خوبی هست .یعنی بازیش انقدر بیخوده؟
نسخه ی یکشو قبول دارم بیخود بود .یعنی هیچ تغییری تو بازی ندادن؟
تغییرات بازیو بگید