Shift 2 Unleashed: Need for Speed ~ Xbox360

Riddler

کاربر سایت
604347_176868_front.jpg

Electronic Arts
GT / Street Racing
Release: Mar 29, 2011

چندی پیش EA خبر از عرضه بازی Need for Speed Shift 2: Unleashed در سه پلتیفرم Pc ، Ps3 ، Xbox 360 داده بود که سرانجام تاریخ نهایی عرضه بازی اعلام شد که در 29 مارس 2011 است .

اینطور که اعلام شده ، استدیو سازنده بازی Slightly Mad Studios خواهد بود . برای ساخت بازی از موتور جدیدی استفاده شده که قابلیت های جدیدی را به دید از داخل کابین و همچنین نسل جدیدی از Autolog ( که در NFS : Hot Persuit معرفی خواهد شد ! ) را به بازی اضافه می کند .

604347_20101130_640screen002.jpg

604347_20101130_640screen001.jpg

604347_20101123_640screen001.jpg

دانلود تریلر بازی :

با سلام......
به نظر من شیفت قبلی همه ی چیزهاش عالی بود به جز صدا گذاری و فزیک که اصلی ترین مشکلاتش هستند و همه ی بقیش خوب بود..........
امیدوارم این تعداد ماشینهاش بیشتر باشه و از قبلی هم بهتر بشه......
منتظریم............................................

با سلام......
به نظر من شیفت قبلی همه ی چیزهاش عالی بود به جز صدا گذاری و فزیک که اصلی ترین مشکلاتش هستند و همه ی بقیش خوب بود..........
امیدوارم این تعداد ماشینهاش بیشتر باشه و از قبلی هم بهتر بشه......
منتظریم............................................

اره شیفت قبلی ایرادهای زیادی داشت ( به خصوص اینکه میخوری بی دیوار های کنار و راننده میمرد :d :d ) به امید انکه نسخه جدیدش بهتر از قبلی باشه :d

--------------------

image.php

هنوز Review های زیاد ازش نیومده چون
معلوم نیست Arcade هست یا Simulation یا یه چیزی بین اینا..
خودشون که گفتن در حد Forza & GT هست!!
اگه Simulation خوبی باشه من رو PS3 میگیرمش:d

خب من بگم که بدون دیدن حتی یه کلیپ از گیم پلی رفتم تو بازی. باید بگم که بازی خوب شده. گرافیکش شده در حد pc شیفت 1.
جزئیات گرافیکی خیلی بیشتر شده. فقط من انتظار داشتم یکم هیجان بازی بالاتر رفته باشه که زیاد نرفته. تا الان حدود 10 تا ریس دادم و شبش رو هم رفتم .
یه دوربین جدید اضافه شده که از توی کلاه کاسکت راننده میتونی ببینی که صداها هم یکم گنگ تر میشه و درواقع واقعی
اینکه تا حالا گیم پلی از بازی ندیده بودم ایراد بازاریابی EA برا این بود به نظرم.در کل به بازی 9 میدم. از دست ندید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or