منم بازی رو گرفتم.5تا Race رفتم...بنظرم خیلیییی از نسخه ی قبلی بهتر شده..دید از داخل کلاه ایمنی هم واقعا زیبا کار شده......هیجانش هم نسبت به قبلی بهتر شده....شاید در حده Forza 3 یا شایدم بهتر باشه....از دست ندینش
منم بازی را گرفتم .
به نظر من که شیفت یک بهتر بود . نمیدونم چرا این اصلا هیجان نداره . ماشین ها به زور را میرند مخصوصا سر پیچ ها .
من که اصلا حال نکردم .
منم بازی را گرفتم .
به نظر من که شیفت یک بهتر بود . نمیدونم چرا این اصلا هیجان نداره . ماشین ها به زور را میرند مخصوصا سر پیچ ها .
من که اصلا حال نکردم .
دیسکو تمیز کن یه بار دیگه تو دستگاه بذار ممکنه درست شه .
------------------------
من دیروز گرفتم راستش اصلا حال نکردم تنها جای قشنگش توی این بازی همون دوربینی بود که از توی کلا کاسکت از دید خود راننده نشون می داد دیگه هیچ چیزش به نظر من به درد نمی خوره . هیجان صفر.جزییات داخل ماشینا هم خوب هستش ولی از بیرون خیلی بی خوده (استیل ماشین).نسبت به نسخه اولم از همه نظر به نظر پس رفت کرده .
منم بازیو تهیه کردم و باید بگم بازی سعی کرده یه بازی شبیه ساز باشه و بازی از نظر فیزیکی خیلی شبیه بازیای شبیه سازه و تا حدودی موفق بوده اما هندلینگ ماشینا و کنترلشون زیاد شبیه بازیای شبیه ساز مثل فورزا یا گرن نیست و بیشتر ارگید گونست البته بازی بازیه خوبو سرگرم کننده ایه تو سبک خودش اما فکر کنم از گیم پلی که بگذریم به بهترین بخش بازی یعنی گرافیک میرسیم گرافیکش خیلی خوبه و طراحی ماشینا و پیستاش عالیه اما هیچکدوم از اینا به نورپردازی بینظیر بازی نمی رسن در کل بازی از نظر گرافیکی یکی از بهترینا توسبک خودش طراحی منو های بازیم خیلی زیبا کار شده
دیگه nfs کلا بدرد نمیخوره موقعی خوب بود که تو شهر بود داستان داشت بازیگر داشت فیلم داشت مثل most wanted و under g و از این قبیل
من hot p رو گرفتم خوشم نیومد فقط مسابقه و پلیس بازی
بعد یه مدت تکراری میشه
اگه اینم اینطوریه بگید نخرم