Shawn Layden از سونی جدا میشود

اخ قلبم ، شوخیه ،؟؟؟ دوربین مخفیه؟؟؟

رفتن جک ترتون رو میشد تحمل کرد ، چون شو من خوبی هم نبود، ولی شأن که هم مدیر هم صحنه گردان فوق العاده ایه ، رفتنش،فقدانش غیر قابل تصوره!!

خاطرات e3 2015, 2016 از ذهن هیچ سونی فنی پاک نمیشه

با توجه به برهه ی حساس کنونی و ادبیات متن توییت، به نظر من بیشتر به اخراج شبیهه تا یه جدایی عادی.
جک ترتون هم دقیق یادم نیست چند هفته قبل یا بعد از عرضه ps4 جدا شد جاش رو داد به شان! الآنم یه کمپانی برای نشر ویدئو گیم تاسیس کرده!

جک ترتون هم دقیق یادم نیست چند هفته قبل یا بعد از عرضه ps4 جدا شد جاش رو داد به شان! الآنم یه کمپانی برای نشر ویدئو گیم تاسیس کرده!
اگر دان متریک هم چند هفته قبل از عرضه xbox one اخراج میشد، شاید الان شرایط طور دیگه ای بود.
بدترین تصمیمات رو در حساس ترین زمان ممکن گرفت.
نه تنها اسپسنر بلکه اگر مایکروسافت یک alien رو هم جایگزین متریک میکرد، بازهم نمی تونست گندکاری هاشو جمع کنه.

Sie ژاپن بیانیه داده که آخر سپتامبر( که به وقت آمریکا هنوز داخلشیم ) موعد بازنشستگیش بوده که همچین بی راهم نیست ۳۲ ساله برای سونی کار می‌کنه! به عبارتی امروز آخرین روز کاریش بوده !

........

آخرین ویرایش:
View attachment 118521

فیل اسپنسر کی ؟؟
زبونت رو گاز بگیر
ولی بی شوخی اسپنسر شاید بهترین مدیر XBOX نبوده خیلی از تصمیماتش هم شاید به فروش کنسولش ضربه زده ولی یه شوره خاصی داره که همه باهاش حال میکنن

من زیاد ازش خوشم نمی‌اومد و توی کنفرانس‌ها یه حالت نچسبی داشت و به زور می‌خواست خودش رو باحال نشون بده، ولی جدا شدنش از سونی توی این موقعیت حساس کنونی(!) که فاصله‌ی زیادی تا شروع نسل بعد نداریم هم یه جوریه. :|

همه رفتن فقط ما موندیم :| :D
احتمالا یوشیدا هم نفر بعدیه و بعدشم مارک سرنی و تامام ...
پ.ن : یکی نوشته بود نه تو رو خدا فیل اسپنسر نره بمونه با قدرت ادامه بده :دی lol چشم بگید باشه قشنگ با خاک یکسان کنه بعد بره ...

چه خبر بدی
اتفاقا دیروز داشتم فکر می کردم رفتن جک ترتون ناراحت کننده بود اما شان لیدنی به خوبی جای خالیش رو پر کرد اما حالا با رفتن لیدن نمی دونم کسی پیدا می شه همون شخصیت کاریزماتیک رو داشته باشه یا نه

• Like
Reactions: gintoki

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or