K I 1 1 E R ناظم انجمن Oct 1, 2019 #1 طبق بیانیه سونی Shawn Layden بعد از چند سال سابقه کاری درخشان به عنوان مسئول بخش جهانی گیمینگ سونی از این بخش جدا میشود Reactions: m.a.t, GUѦRDiAN, incoming و 40 کاربر دیگر
طبق بیانیه سونی Shawn Layden بعد از چند سال سابقه کاری درخشان به عنوان مسئول بخش جهانی گیمینگ سونی از این بخش جدا میشود
Ali Venom کاربر سایت Oct 2, 2019 #31 مثل اینکه مسله مشکل و تفاوت نظرات داخلی بوده Shawn Layden departs Sony amid restructuring confusion and potential power struggle پ ن: من کامل نخوندم، فردی حوصله داشت خلاصه اشو بزنه Reactions: m.a.t, richard92, just_p30 و 6 کاربر دیگر
مثل اینکه مسله مشکل و تفاوت نظرات داخلی بوده Shawn Layden departs Sony amid restructuring confusion and potential power struggle پ ن: من کامل نخوندم، فردی حوصله داشت خلاصه اشو بزنه
Ludens Fallen Angel of the Night Loyal Member Oct 2, 2019 #32 وعده های گرگ میلر برای جایگزین شدن شان لیدن لول یعنی عالیه Spoiler باز ادامه داشت فک کنم ولی دیگه خیلی سنگین میشد تاپیک حوصله کردید برید بخونید. Reactions: White Injun, Tolkien, m.a.t و 10 کاربر دیگر
وعده های گرگ میلر برای جایگزین شدن شان لیدن لول یعنی عالیه Spoiler باز ادامه داشت فک کنم ولی دیگه خیلی سنگین میشد تاپیک حوصله کردید برید بخونید.
max-pain کاربر سایت Oct 3, 2019 #33 Reactions: Arima Kishou, amir nakhaee, JohnnySilverhand و 2 کاربر دیگر
Coma BlacK Dead Memories کاربر سایت Oct 4, 2019 #34 نوشته شده توسط LiFE iS 5TrAnG3: View attachment 118520 طبق بیانیه سونی Shawn Layden بعد از چند سال سابقه کاری درخشان به عنوان مسئول بخش جهانی گیمینگ سونی از این بخش جدا میشود بیشتر... از این بخش جدا میشود! یعنی هنوز تو بخشهای دیگۀ کمپانی سونی در حال فعالیته؟
نوشته شده توسط LiFE iS 5TrAnG3: View attachment 118520 طبق بیانیه سونی Shawn Layden بعد از چند سال سابقه کاری درخشان به عنوان مسئول بخش جهانی گیمینگ سونی از این بخش جدا میشود بیشتر... از این بخش جدا میشود! یعنی هنوز تو بخشهای دیگۀ کمپانی سونی در حال فعالیته؟