SHANK l PS3

نه اون یک مشکلی داشت حل شد :d
خوب دارم میرم رو هارد فعلا 2 مرحله ی اول رو رفتم(از 18 تا :d ) اگر میشد دشمنا رو بی خیال بشیم و بریم طرف باس خوب بود ولی حیف نمیشه! :d
راستی این رو نمیشه مولتی زد ؟ یعنی CO OPـش فقط به صورت آفلاین هست؟

فقط به صورت آفلاينه و داستانه بازي هم تو Co Op فرق ميكنه

شما قبل از جريانات رخ داده تو يه نفره رو ميبينيد و بازي ميكنيد

نه اون یک مشکلی داشت حل شد :d
خوب دارم میرم رو هارد فعلا 2 مرحله ی اول رو رفتم(از 18 تا :d ) اگر میشد دشمنا رو بی خیال بشیم و بریم طرف باس خوب بود ولی حیف نمیشه! :d
راستی این رو نمیشه مولتی زد ؟ یعنی CO OPـش فقط به صورت آفلاین هست؟
اره افلاینه
اما فک نکنم حالت داستانی رو بتونی co op بری...
co op یه حالت داستانی جدا داره... با اون یارو سیبیل کلفته :d

میدونم جداست :d فقط حیف شد نمیشه آنلاین زد!
حالا من رفیق از کجا بیایم با هم بریم :d (تازه بازیشم خوب باشه :d )

• Like
Reactions: Fëanor
خوب بازی رو روی هارد تموم کردم! باس آخر رو بار اول به درک واصل کردم ولی مرحله ی یکی مونده به آخر رو شاید حدود 100 بار رفتم! اونم همش به خاطر سوتی بود! (سربازا رو میکشتم تو قسمت پلتفرمرش یکم سوتی میدادم :d )

• Like
Reactions: FrankinG
خوب بازی رو روی هارد تموم کردم! باس آخر رو بار اول به درک واصل کردم ولی مرحله ی یکی مونده به آخر رو شاید حدود 100 بار رفتم! اونم همش به خاطر سوتی بود! (سربازا رو میکشتم تو قسمت پلتفرمرش یکم سوتی میدادم :d )

از psn گرفتی یا کرک شده؟؟

اگه کرک شده هست لینکو رد کن بیاد!:d

یکی بگه این کاساندرا رو چجوری میشه کُشت ؟ اعصابمو خورد کرده ! دارم رو Hard میرم لعنتی بلاک کردنش بابای اون L1 رو دراورد !

همون زنه منظورته ؟ وقتی میپره بالا جاخالی بده و بعدش برو بهش 2-3 تا ضربه بزن و دوباره انقدر جاخالی بده تا بپره هوا :d تنها راهش به نظرم اینه ! :d

امیر

نه بابا تنها راهش بلاک کردنه ! باید موقعی که داره ضربه میزنه دفاع کنی بعد میپره میگیرتش میزنه ! ولی همین بلاک کردنش خیلی سخته ! اعصابمو خورد کرده !

امیر

نه بابا تنها راهش بلاک کردنه ! باید موقعی که داره ضربه میزنه دفاع کنی بعد میپره میگیرتش میزنه ! ولی همین بلاک کردنش خیلی سخته ! اعصابمو خورد کرده !

وقتي ميپره تو هوا كه بزنت L1 رو بگير + جهت مخالف مسير دختره .

ازت رد ميشه بدون اينكه بزنت ، سريع با دو تا چاقو خودش دوتا بزنش و پشت بندشم با Machet هات دو تا ديگه . خيلي سريع ميميره !!!!

• Like
Reactions: HL2-GF

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or