Apóllōn
کاربر سایت
به نظر منم همین کاری کنید...فعلا Castle Crashers صد در صد در الویت تره...هر وقت بی بازی شدین اینو بخرین...مام نخريديم با اين حسابنگه داشتيم واسه روز مبادا
![]()
به نظر منم همین کاری کنید...فعلا Castle Crashers صد در صد در الویت تره...هر وقت بی بازی شدین اینو بخرین...مام نخريديم با اين حسابنگه داشتيم واسه روز مبادا
![]()
سلامسلام دوستان من یه سوال داشتم شاید من اشتباه میکنم ولی من امروز توی STORE کشور UK بودم دیدم SHANK رو زده DEMO معذرت میخوام این دموش بود شما که میگفتید قیمتش 15 دلاره یعنی دموش 15 دلاره؟؟میشه توضیح بدید مطمئن هستم زده بود DEMO
دوستمون توضیح داد ولی من این نکته رو بگم که تو store uk قیمت بازی 9.99 پوند هست.سلام دوستان من یه سوال داشتم شاید من اشتباه میکنم ولی من امروز توی STORE کشور UK بودم دیدم SHANK رو زده DEMO معذرت میخوام این دموش بود شما که میگفتید قیمتش 15 دلاره یعنی دموش 15 دلاره؟؟میشه توضیح بدید مطمئن هستم زده بود DEMO
دوستمون توضیح داد ولی من این نکته رو بگم که تو store uk قیمت بازی 9.99 پوند هست.
من هم امروز ظهر نسخه trial بازی رو دانلود کردم و خیلی خوشم اومد. خیلی هم سخت نبود به نظر من، البته رو normal رفتم. سلاح های زیادی که داره واقعا جذاب و عالی هست ولی به خاطر CC فعلا این رو نمیخرم چون با اون بیشتر حال می کنم:d
رو هارد رفتی یا نرمال؟؟؟این یارو مگه احیانا LOAD نداره ؟ :d من 4 ساعت رفتم تازه کاتانا به دست شده بودم یکهو همه چی پر شد !!! قضیه چیه ؟ :d