SHANK l PS3

خوب منم بازی کردم.
بازی گرافیکش عالیه.باس هاش عالیه.خشونت شدیده .خود شنک هم خیلی با حاله.
تنها مشکلی که دیدم اینه که از کوچیک و بزرگ دشمنا خط جون دارن .بعد مثلا دشمنی که شما تو فلان بازی با اره برقی با یه ضربه به 2 نیم تقسیمش میکردی.تو این بازی باید اینقد این حرکت رو انجام بدی تا خط جونش تموم شه.
اما چون کمبو ها خیلی باحالن این مشکل زیاد حوسله سر بر نمیشه.
لاراکرافت رو نمی دونم اما باید خوب باشه .اما دموی cc رو تو لایو بازی کردم بابا اون چیه دیگه انگار داری مینی نینجا بازی میکنی از بقل (2d) من اینو ترجیح میدم.

منم بازی کردم ( البته فعلا 1 مرحلشو ) به نظر من خوش ساخت هست ( گرافیک هنری جالبی داره - گیم پلی هم خوش دست ولی تمام دکمه های کنترلر رو باید استفاده کنی که این کمی کار رو سخت کرده ) سختی بازی هم بالانس نیست !

سلام دوستان من یه سوال داشتم شاید من اشتباه میکنم ولی من امروز توی STORE کشور UK بودم دیدم SHANK رو زده DEMO معذرت میخوام این دموش بود شما که میگفتید قیمتش 15 دلاره یعنی دموش 15 دلاره؟؟میشه توضیح بدید مطمئن هستم زده بود DEMO

سلام دوستان من یه سوال داشتم شاید من اشتباه میکنم ولی من امروز توی STORE کشور UK بودم دیدم SHANK رو زده DEMO معذرت میخوام این دموش بود شما که میگفتید قیمتش 15 دلاره یعنی دموش 15 دلاره؟؟میشه توضیح بدید مطمئن هستم زده بود DEMO
سلام
منظور از دمو نسخه Trial بازی هست ، شما 2012 مگابایت بازی رو دانلود میکنید بعد اگه اشتباه نکنم میتونید 1-2 مرحله اولشو برید اما از اون به بعد باید 15 دلار بدید و بخریدش ، 15 دلار رو که بدید یه فایل 15 کیلوبایتی براتون دانلود میشه و میتونید بازی رو ادامه بدید.
روی Demo هم که تو Store بزنید دو گزینه براتون میاد یکی اینکه بازی رو بصورت فول بخرید یا اینکه تریالش رو بگیرید.

دوستمون توضیح داد ولی من این نکته رو بگم که تو store uk قیمت بازی 9.99 پوند هست.

من هم امروز ظهر نسخه trial بازی رو دانلود کردم و خیلی خوشم اومد. خیلی هم سخت نبود به نظر من، البته رو normal رفتم. سلاح های زیادی که داره واقعا جذاب و عالی هست ولی به خاطر CC فعلا این رو نمیخرم چون با اون بیشتر حال می کنم:d

دوستمون توضیح داد ولی من این نکته رو بگم که تو store uk قیمت بازی 9.99 پوند هست.

من هم امروز ظهر نسخه trial بازی رو دانلود کردم و خیلی خوشم اومد. خیلی هم سخت نبود به نظر من، البته رو normal رفتم. سلاح های زیادی که داره واقعا جذاب و عالی هست ولی به خاطر CC فعلا این رو نمیخرم چون با اون بیشتر حال می کنم:d

رو hard چكپويينتاش ديگه قبل از مبارزه برنميگرده صاف و مستقيم برتون ميگردونه اول مرحله !!!

عصبي ميشه آدم ولي برا يه ترافي طلا خوبه :d

اقا من امروز 1 ساعتی بازی کردم دوباره.
خیلی با حاله . میزنم دهن همه رو صاف میکنیم . مثل GOW هر(تقریبا) باسی که میکشیم سلاحش رو بهمون میده ...

آخرین ویرایش:
یه نکته ای به ذهن من رسید. دوستان به چی این بازی میگن سخت؟:دی فقط کافی هست خوب بتونید بپرید و از دور شلیک کنید!:دی یکم سرعت عملتون توی پریدن و جا خالی دادن بره بالا (برید NG بزنید راه بیفتید!:دی) دیگه همه چیز حله!:دی

این که کارتونه چه گرافیک باحالی داره!!:wow:
ایول من Playable demo اینو تو استور دیدم گفتم حتما یه بازی ساده مثل بازی های کاتونی دیگست اما مثل اینکه خیلی جالب به نظر میرسه!>:d<

این یارو مگه احیانا LOAD نداره ؟ :d من 4 ساعت رفتم تازه کاتانا به دست شده بودم یکهو همه چی پر شد !!! قضیه چیه ؟ :d

• Like
Reactions: dani8gb
نه اون یک مشکلی داشت حل شد :d
خوب دارم میرم رو هارد فعلا 2 مرحله ی اول رو رفتم(از 18 تا :d ) اگر میشد دشمنا رو بی خیال بشیم و بریم طرف باس خوب بود ولی حیف نمیشه! :d
راستی این رو نمیشه مولتی زد ؟ یعنی CO OPـش فقط به صورت آفلاین هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or