Quantic Dream
کاربر سایت
خب دوستان گیم اسپات به این بازی نمره 6.5 از 10 داد ، اگه خیلی به بازی علاقه ندارید بهتره پولتون رو برای Castle Crashers یا LaraCraft & the guardian of light نگه دارید که مسلما ارزششون خیلی بیشتره!
واسه آمریکا که اومده .دوستان هرکس علاقه مند بود الان shank رو بده به من بعد هفته دیگه من castele crashers میگیرم بهش میدم یا برعکس . اگر کسی خواست بگه زودتر.ممنون.چرا اینقدر کم گرفته؟؟!!!
بازی هم هنوز رو PSS نیومده !!
اره رو امریکا اومدهواسه آمریکا که اومده .دوستان هرکس علاقه مند بود الان shank رو بده به من بعد هفته دیگه من castele crashers میگیرم بهش میدم یا برعکس . اگر کسی خواست بگه زودتر.ممنون.
:dاخه من زدم نسخه ی Trial بعد حجم رو 2 گیگ نوشت ( شما تو Store بری تابلوئه دیگه ، یه ایکونش نوشته Trial یکی هم بازی کامل هست ) ، بر فرض اگه نسخه ی Trial قبلا اومده باشه باید حجمش 300-400 مگ بوده باشه .
:d
نه عزیز مثل خیلی از بازی های دیگه شما اول نسخه دمو یا تریال رو دانلود میکنید.بعد اگه خواستید خریدید یه فیال 6 کیلوبایتی دانلود میشه که بازی رو فول میکنه.
اما در هر 2 صورت باید اون تریال رو دانلود کنید چه بخاید تست کنی چه بخای بخریید.
خیلی از بازی ها اینجورین مثلا bf1943 ,wipout hd و...
موفق باشی
نیما انگار این کار داره به یک نوع استاندارد بین بازیهای آرکید تبدیل میشه.نمیدونم شاید اطلاعات من کمه :d .
ولی من سر BF1943 هم دموش رو دان کردم که 500 و خورده ای مگ بود که اجازه میداد 30 دقیقه بازی کنی . ( یعنی کل بازی همون 560 مگ بوده ؟)