SHANK l PS3

چرا اینقدر کم گرفته؟؟!!!
بازی هم هنوز رو PSS نیومده !!
واسه آمریکا که اومده .دوستان هرکس علاقه مند بود الان shank رو بده به من بعد هفته دیگه من castele crashers میگیرم بهش میدم یا برعکس . اگر کسی خواست بگه زودتر.ممنون.

آخرین ویرایش:
واسه آمریکا که اومده .دوستان هرکس علاقه مند بود الان shank رو بده به من بعد هفته دیگه من castele crashers میگیرم بهش میدم یا برعکس . اگر کسی خواست بگه زودتر.ممنون.
اره رو امریکا اومده
اما رو اروپا و امارات نیومده
تو سرور امریکا 15 دلاره
====
من علاقه مندم :d

من بازیو گرفتم در حال دانلوده . اینترنت سرعتش پایینه طول میکشه .در رابطه با تعویض هم با یکی از بچه ها صحبت شد لطفا نامه دیگه ندهید.:)

• Like
Reactions: dani8gb
بازی برای Uk قیمتش 9.99 پونده . حجم Trial ش 2 گیگه . حجم خود بازی اصلی چقدره ؟
2گیگ حجم اصلی بازی هستش . که باید دانلود بشه . با psn کارت هم شما فقط 6 کیلوبایت دانلود میکنید که فعالسازی fulgame هستش
درواقع کسی که بخواد playble demo رو بازی کنه باز هم مجبوره کل بازیرو دانلود کنه

اخه من زدم نسخه ی Trial بعد حجم رو 2 گیگ نوشت ( شما تو Store بری تابلوئه دیگه ، یه ایکونش نوشته Trial یکی هم بازی کامل هست ) ، بر فرض اگه نسخه ی Trial قبلا اومده باشه باید حجمش 300-400 مگ بوده باشه .

اخه من زدم نسخه ی Trial بعد حجم رو 2 گیگ نوشت ( شما تو Store بری تابلوئه دیگه ، یه ایکونش نوشته Trial یکی هم بازی کامل هست ) ، بر فرض اگه نسخه ی Trial قبلا اومده باشه باید حجمش 300-400 مگ بوده باشه .
:d
نه عزیز مثل خیلی از بازی های دیگه شما اول نسخه دمو یا تریال رو دانلود میکنید.بعد اگه خواستید خریدید یه فیال 6 کیلوبایتی دانلود میشه که بازی رو فول میکنه.
اما در هر 2 صورت باید اون تریال رو دانلود کنید چه بخاید تست کنی چه بخای بخریید.
خیلی از بازی ها اینجورین مثلا bf1943 ,wipout hd و...

موفق باشی

• Like
Reactions: HL2-GF
:d
نه عزیز مثل خیلی از بازی های دیگه شما اول نسخه دمو یا تریال رو دانلود میکنید.بعد اگه خواستید خریدید یه فیال 6 کیلوبایتی دانلود میشه که بازی رو فول میکنه.
اما در هر 2 صورت باید اون تریال رو دانلود کنید چه بخاید تست کنی چه بخای بخریید.
خیلی از بازی ها اینجورین مثلا bf1943 ,wipout hd و...

موفق باشی

نمیدونم شاید اطلاعات من کمه :d .
ولی من سر BF1943 هم دموش رو دان کردم که 500 و خورده ای مگ بود که اجازه میداد 30 دقیقه بازی کنی . ( یعنی کل بازی همون 560 مگ بوده ؟)

منم بازی رو با حجم ناقابل 1.98 (یه چیزی تو مایه های 2 گیگ)دانلود کردم.
بازی نسباتا خوب بود ولی زود روند بازی تکراری میشد و بازی حدود 3 ساعت طول کشید تا تموم شه, باس های بازی عالی بودن و خیلی لذت بردم ,کمبو ها هم خوب بودن و خشونت بازی زیاد, ولی مرحله های بازی تکراری و مثل هم بودن.
در کل به نظرم بازی ارزش 15 دلار (:دی) نداره پس بهتره یکم صبر کنید و Lara Croft یا Castle Crashersرو بگیرید که رو XBL هر 2 رو بازی کردم و هر دو بدون شک بهترین های Arcade بودن,دیگه خودتون میدونید نظر من بود.
امتیاز من به Shank نمره ی 8 از 10 هست.

• Like
Reactions: Quantic Dream
نمیدونم شاید اطلاعات من کمه :d .
ولی من سر BF1943 هم دموش رو دان کردم که 500 و خورده ای مگ بود که اجازه میداد 30 دقیقه بازی کنی . ( یعنی کل بازی همون 560 مگ بوده ؟)
نیما انگار این کار داره به یک نوع استاندارد بین بازیهای آرکید تبدیل میشه.
البته همه گیم ها به این صورت نیست ولی اکثر جدیدها رو من دیدم به این صورت هست.
یعنی تو حجم گیم اصلی رو دانلود میکنی ولی در اصل دمو هست و با پرداخت پول بازی چند کیلوبایت دانلود میکنی که حکم قفل بازی رو داره.
گرفتی؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or