ShadPS4 | PS4 Emulator

دقیقا مشکل از سی پی یوته.
کارت گرافیکت برای Shad زیاد هم هست.

خب ببین همینکه بین 16 تا 25 میگیری یعنی اینکه نهایت فریمی که میتونی بگیری همینه.
اون پچ رو هم روشن کنی باز همین فریم رو میگیری ، پچ فقط فریم رو آنلاک میکنه که بره روی 60.
باعث نمیشه که فریم بیشتری بگیری.
سلام
اقا من زد ۴۹۰ و پردازنده 10700k هم گذاشتم و تست گرفتم
متاسفانه بازم همون مشکل ۱۸ تا ۲۰ اف پی اس توی درایوکلاب هست
الان دیگه یوزیج پردازنده روی ۳۵ تا ۳۸ هست اصلا سیستم زیر فشار نیست ولی بازم مشکل حل نشد
یعنی روی نایتلی توی هوای بارونی و تعداد بالای شرکت کننده ها اف پی اس پایینه
پس این نشون میده ربطی به سخت افزار نداره و با همون ۹۴۰۰ اف هم باید اوکی باشه
من یه نسخه از qt luncher دارم روی این عملکردش خیلی بهتره حداقل ۲۴ و حداکثر ۳۵ فریم میده ولی یه جوریه انگار بعضی وقتا بازی روی دور تند هست !
روی هر دو پردازنده تست کردم همینه
ینی میتونه واسه نسخه ی qt باشه ؟!

سلام
اقا من زد ۴۹۰ و پردازنده 10700k هم گذاشتم و تست گرفتم
متاسفانه بازم همون مشکل ۱۸ تا ۲۰ اف پی اس توی درایوکلاب هست
الان دیگه یوزیج پردازنده روی ۳۵ تا ۳۸ هست اصلا سیستم زیر فشار نیست ولی بازم مشکل حل نشد
یعنی روی نایتلی توی هوای بارونی و تعداد بالای شرکت کننده ها اف پی اس پایینه
پس این نشون میده ربطی به سخت افزار نداره و با همون ۹۴۰۰ اف هم باید اوکی باشه
من یه نسخه از qt luncher دارم روی این عملکردش خیلی بهتره حداقل ۲۴ و حداکثر ۳۵ فریم میده ولی یه جوریه انگار بعضی وقتا بازی روی دور تند هست !
روی هر دو پردازنده تست کردم همینه
ینی میتونه واسه نسخه ی qt باشه ؟!
خب اینکه امولاتور هنوز درایوکلاب براش سنگینه که مشخصه.
با سیستمهای چندبرابر از این بهتر هم ملت افت فریم دارن و خیلی هم فریم بالایی نمیگیرن.
ولی اون 9400f دیگه خیلی ضعیفه ، همون کارت 2080 رو هم گلوگاه میکنه.

اما اصولا همین نایتلی آخرین ورژن که با QT launcher دانلود میکنی باید جواب بده.
فقط تو تنظیمات اختصاصی بازی از تب اکسپریمنتال Readbacks mode رو بزار Relaxed یا Precise (هرکدوم بهتر برات جواب داد)
Readbacks linear image رو هم تیک بزن.

کنار این اگه بتونی از lossless Scaling استفاده کنی خب خیلی کمک میکنه.
اما این افت فریمت که میاد زیر 20 اذیتت میکنه.
داشتن CPU بهتر با تعداد رشته های بیشتر خیلی کمک میکنه.
اون 10700 که تست کردی حتما مقایسه کامل که کنی حداقل 20-10 درصد یا حتی بیشتر میتونه فریم متعادل تری بده و پرشهای لحظه ای کمتری تو فریم ببینی.

خلاصه تو شرایط فعلی امولاتور درایوکلاب همچنان بازی سنگینیه ، تو آینده حتما بهینه تر میشه ولی اگه الان میخوای بازی کنی این رو بدون که روی سیستمهای خیلی خفن تر از این هم ملت نمیتونن 60 فریم ثابت بگیرن.
بعضا با رایزنهای گرون قیمت و حتی 5080 و... هم یه فریم یکنواخت حول و حوش 40 فریم میگیرن.
===================
===================

Shadps4 v0.17 هم منتشر شد
مهمترین ویژگی که به از فورکهای دیگه به نسخه اصلی اضافه شده قابلیت shadnet هست.
تو حالت فعلیش نهایتا میشه تایمها و رکوردهایی که میزنیم رو آنلاین پست کنیم و با دوستامون مقایسه کنیم.
همچنان نمیشه مثلا بازیهای مولتی پلیر باهاش بازی کرد.

قابلیت مهم دیگه اینکه از این به بعد امولاتور میتونه فایلهای بازی رو تو حالت ZArchive هم بخونه.
میتونین فولدر بازی رو با کمک این برنامه و فشرده سازی (Zstd) هم حجمش رو کم کنین و هم تبدیل کنین به یک فایل مثلا :
Driveclub.zarchive
که هم جابه‌جایی راحت تری داشته باشیم و هم بازیها فضای کمتری رو اشغال کنن.
روی FPS و اجرای بازی هم تاثیر بدی نمیزاره و از طرفی خود Shadps4 هم خیلی سریعتر میتونه فایلهای بازی رو اسکن کنه.

من الان خودم امتحان کردم ، حجم فولدر لست گاردین قبل از تبدیل 21 گیگ بود که بعد از تبدیل به zar. شد 11 گیگ!
اما مثلا بلادبرون زیر 1 گیگ حجمش کم شد :D
درایوکلاب همینطور و فرق آنچنانی نکرد.

بسته به نوع پکیج و ساختار فایلهای خود بازیها داره.
تو بعضی از بازیها زیر 1 درصد حجم کم میشه و تو بعضی تا 50 درصد!

مورد دیگه اینکه قابلیت ساپورت از موس هم به نسخه اصلی اضافه شد.
دیگه نیاز به استفاده از فورکهای جانبی نیست.
کلی بهبود دیگه چه پرفورمنس و... هم اضافه شده که دیگه فنیه.

آخرین ویرایش:
خب اینکه امولاتور هنوز درایوکلاب براش سنگینه که مشخصه.
با سیستمهای چندبرابر از این بهتر هم ملت افت فریم دارن و خیلی هم فریم بالایی نمیگیرن.
ولی اون 9400f دیگه خیلی ضعیفه ، همون کارت 2080 رو هم گلوگاه میکنه.

اما اصولا همین نایتلی آخرین ورژن که با QT launcher دانلود میکنی باید جواب بده.
فقط تو تنظیمات اختصاصی بازی از تب اکسپریمنتال Readbacks mode رو بزار Relaxed یا Precise (هرکدوم بهتر برات جواب داد)
Readbacks linear image رو هم تیک بزن.

کنار این اگه بتونی از lossless Scaling استفاده کنی خب خیلی کمک میکنه.
اما این افت فریمت که میاد زیر 20 اذیتت میکنه.
داشتن CPU بهتر با تعداد رشته های بیشتر خیلی کمک میکنه.
اون 10700 که تست کردی حتما مقایسه کامل که کنی حداقل 20-10 درصد یا حتی بیشتر میتونه فریم متعادل تری بده و پرشهای لحظه ای کمتری تو فریم ببینی.

خلاصه تو شرایط فعلی امولاتور درایوکلاب همچنان بازی سنگینیه ، تو آینده حتما بهینه تر میشه ولی اگه الان میخوای بازی کنی این رو بدون که روی سیستمهای خیلی خفن تر از این هم ملت نمیتونن 60 فریم ثابت بگیرن.
بعضا با رایزنهای گرون قیمت و حتی 5080 و... هم یه فریم یکنواخت حول و حوش 40 فریم میگیرن.
===================
===================

Shadps4 v0.17 هم منتشر شد
مهمترین ویژگی که به از فورکهای دیگه به نسخه اصلی اضافه شده قابلیت shadnet هست.
تو حالت فعلیش نهایتا میشه تایمها و رکوردهایی که میزنیم رو آنلاین پست کنیم و با دوستامون مقایسه کنیم.
همچنان نمیشه مثلا بازیهای مولتی پلیر باهاش بازی کرد.

قابلیت مهم دیگه اینکه از این به بعد امولاتور میتونه فایلهای بازی رو تو حالت ZArchive هم بخونه.
میتونین فولدر بازی رو با کمک این برنامه و فشرده سازی (Zstd) هم حجمش رو کم کنین و هم تبدیل کنین به یک فایل مثلا :
Driveclub.zarchive
که هم جابه‌جایی راحت تری داشته باشیم و هم بازیها فضای کمتری رو اشغال کنن.
روی FPS و اجرای بازی هم تاثیر بدی نمیزاره و از طرفی خود Shadps4 هم خیلی سریعتر میتونه فایلهای بازی رو اسکن کنه.

من الان خودم امتحان کردم ، حجم فولدر لست گاردین قبل از تبدیل 21 گیگ بود که بعد از تبدیل به zar. شد 11 گیگ!
اما مثلا بلادبرون زیر 1 گیگ حجمش کم شد :D
درایوکلاب همینطور و فرق آنچنانی نکرد.

بسته به نوع پکیج و ساختار فایلهای خود بازیها داره.
تو بعضی از بازیها زیر 1 درصد حجم کم میشه و تو بعضی تا 50 درصد!

مورد دیگه اینکه قابلیت ساپورت از موس هم به نسخه اصلی اضافه شد.
دیگه نیاز به استفاده از فورکهای جانبی نیست.
کلی بهبود دیگه چه پرفورمنس و... هم اضافه شده که دیگه فنیه.
بله درسته کلیپای زیادی دیدم که با سیستما و پردازنده های خفن رایزن به زور ۵۰ فریم میگیرن هنوز کامل استیبل نیست مشخصه ولی خب با هزینه ی تعویض پاور از ۷۰۰ به ۸۵۰ و پردازنده و بورد که حدود ۲۵ تومن آب میخوره به نظرم تفاوت خاصی احساس نکردم باز برگشتم به ۹۴۰۰ و با تنظیماتی که گفتین و اپدیت qt یه کم بهتر شد الان کمترین فریم ۲۲ هست و تا ۳۶ فریم هم میگیرم جاده های ژاپن معمولا سنگین هستن مخصوصا وقتی بارون شدید بباره
عقلانی نیست از نسل ۹ به نسل ۱۰ برم چون پردازنده ۱۰۷۰۰ کا از ۱۲۴۰۰ اف ضعیفتره ولی قیمتش یه کم بیشتر
انشالا بعدا به نسل ۱۴ اینتل یا رایزن ۷ نقل مکان میکنم بهمراه گرافیک بهتر
سپاس

• Like
Reactions: m.d.makan
من اینقدر بلادبورن رو تو این یکسال و خورده ای تموم کردم که واقعا دیگه دیدن ریمستر یا ریمیکش برام هیجان ایجاد نمیکنه.
مخصوصا اگه خود فرام سافتور نسازه.
آوردمش اینجا چون حدس زدم رو امولیتور زدی :دی

من الان دیتای بازی رو دارم اما با ورژنای جدید امولیتور اجرا نمیشه داستان چیه؟ جدید باید دانلود کنم؟
کلا هنگم :دی اگه توضیح جامعی چیزی هست براش بگو کدوم صفحس خودم میرم چک کنم دوباره تایپ نکنی.

اون موقعی که تست کردم هنوز صداها تو دیوار بود و باگ گرافیکیم خیلی داشت الان فول بهینه شده؟
یه پروژه ریمستر هم یه بابایی داشت کار میکرد براش تکمیل شد؟

آوردمش اینجا چون حدس زدم رو امولیتور زدی :دی

من الان دیتای بازی رو دارم اما با ورژنای جدید امولیتور اجرا نمیشه داستان چیه؟ جدید باید دانلود کنم؟
کلا هنگم :دی اگه توضیح جامعی چیزی هست براش بگو کدوم صفحس خودم میرم چک کنم دوباره تایپ نکنی.

اون موقعی که تست کردم هنوز صداها تو دیوار بود و باگ گرافیکیم خیلی داشت الان فول بهینه شده؟
یه پروژه ریمستر هم یه بابایی داشت کار میکرد براش تکمیل شد؟
دیتای بازی که تغییری نکرده که بخواد به نسخه های جدید Shad اجرا نشه.
احتمالا مادی چیزی نصب کردی که تداخل داشته باشه؟

اگه مطمئنی دیتات همون پیش فرضه و چیزی ازش کم و زیاد نکردی این راهنمای نصب رو ببین ، خیلی راحته:
اگه هم فکر میکنی به طور دستی ماد ریختی و فایلهاش کم و زیاد شده ، دوباره از p30download دانلود کن (خود بازی و آپدیت 1.09) و با همین BB Launcher که تو ویدئو توضیح میده نصبش کن.

برای ماد هم تنها به Vertex Explosion Fix نیاز داری که خود BB Launcher برات میگیره ، تو ویدئو هم توضیح داده.
======

طبق ویدئو انجام بدی نباید مشکلی داشته باشی ولی باز اگه سوالی پیش اومد بپرس.

اون پروژه ریمستر هم خیلی پیشرفت کرده ولی چندماهه که آپدیت نگرفته.
به نظرم الان دانلودش نکن چون مادساز عادت داره یکدفعه میفته روی یکی از این بازیها و کلی براش آپدیت میده ، الان هم دیگه وقتشه.
صفحش اینه ، هر چند وقت چک کن:

BB PC Remaster

هر مادی که تو خود BB Launcher و قسمت Mod Downloader نبود (به خاطر حجم و...) و خواستی دانلود کنی ، از BB Launcher قسمت Mod Manager رو باز کن ، فایلهای دانلودیت رو درگ/دراپ کن و بعدش فعال کن.

از این به بعد هم فقط به خود BBL نیاز داری ، این رو که باز کنی هم آپدیت SHad رو میگیره و هم آپدیتهای خودش رو.

@majidred2011
اگه خواستی دیمن سولز PS3 رو هم روی RPCS3 بزنی (اگه بازی نکردی).
همین مادساز PC Remaster اون رو هم داده.
الان دیدم کامل شده و نسخه نهاییش اومده.

4k و 60 فریم فیکس و با آپدیت گرافیکی به راحتی قابل بازیه.
اگه کارت RTX داشته باشی ، اون Reshade Preset تو صفحه دانلود رو هم بگیر که خیلی بازی زیبا میشه.

Demon's Souls PC Remaster

===========
کلا این مادساز رو دنبال کن.
برای همه بازیهای فرام سافتور پروژه ریمستر و مدرنسازی داره.
DS2 رو هم براش مادهای گرافیکی خیلی خوبی داره.

من دنبال نکردم زیاد اخبار این شبیه ساز رو ولی غیر بلادبورن بقیه رو هم خوب اجرا میکنه؟
لیست بازی‌هایی که اجرا می‌کنه اینه:
Compatibility
البته بعضی بازی‌هایی که زده ingame رو به شکل‌هایی میشه بهتر اجرا کرد. نمونه خوبش همین بلادبورن یا gravity rush ها که نسخه‌های مخصوص به خودشون دارن و با اون نسخه ها خیلی خوب اجرا میشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or