ShadPS4 | PS4 Emulator

دقیقا مشکل از سی پی یوته.
کارت گرافیکت برای Shad زیاد هم هست.

خب ببین همینکه بین 16 تا 25 میگیری یعنی اینکه نهایت فریمی که میتونی بگیری همینه.
اون پچ رو هم روشن کنی باز همین فریم رو میگیری ، پچ فقط فریم رو آنلاک میکنه که بره روی 60.
باعث نمیشه که فریم بیشتری بگیری.
سلام
اقا من زد ۴۹۰ و پردازنده 10700k هم گذاشتم و تست گرفتم
متاسفانه بازم همون مشکل ۱۸ تا ۲۰ اف پی اس توی درایوکلاب هست
الان دیگه یوزیج پردازنده روی ۳۵ تا ۳۸ هست اصلا سیستم زیر فشار نیست ولی بازم مشکل حل نشد
یعنی روی نایتلی توی هوای بارونی و تعداد بالای شرکت کننده ها اف پی اس پایینه
پس این نشون میده ربطی به سخت افزار نداره و با همون ۹۴۰۰ اف هم باید اوکی باشه
من یه نسخه از qt luncher دارم روی این عملکردش خیلی بهتره حداقل ۲۴ و حداکثر ۳۵ فریم میده ولی یه جوریه انگار بعضی وقتا بازی روی دور تند هست !
روی هر دو پردازنده تست کردم همینه
ینی میتونه واسه نسخه ی qt باشه ؟!

سلام
اقا من زد ۴۹۰ و پردازنده 10700k هم گذاشتم و تست گرفتم
متاسفانه بازم همون مشکل ۱۸ تا ۲۰ اف پی اس توی درایوکلاب هست
الان دیگه یوزیج پردازنده روی ۳۵ تا ۳۸ هست اصلا سیستم زیر فشار نیست ولی بازم مشکل حل نشد
یعنی روی نایتلی توی هوای بارونی و تعداد بالای شرکت کننده ها اف پی اس پایینه
پس این نشون میده ربطی به سخت افزار نداره و با همون ۹۴۰۰ اف هم باید اوکی باشه
من یه نسخه از qt luncher دارم روی این عملکردش خیلی بهتره حداقل ۲۴ و حداکثر ۳۵ فریم میده ولی یه جوریه انگار بعضی وقتا بازی روی دور تند هست !
روی هر دو پردازنده تست کردم همینه
ینی میتونه واسه نسخه ی qt باشه ؟!
خب اینکه امولاتور هنوز درایوکلاب براش سنگینه که مشخصه.
با سیستمهای چندبرابر از این بهتر هم ملت افت فریم دارن و خیلی هم فریم بالایی نمیگیرن.
ولی اون 9400f دیگه خیلی ضعیفه ، همون کارت 2080 رو هم گلوگاه میکنه.

اما اصولا همین نایتلی آخرین ورژن که با QT launcher دانلود میکنی باید جواب بده.
فقط تو تنظیمات اختصاصی بازی از تب اکسپریمنتال Readbacks mode رو بزار Relaxed یا Precise (هرکدوم بهتر برات جواب داد)
Readbacks linear image رو هم تیک بزن.

کنار این اگه بتونی از lossless Scaling استفاده کنی خب خیلی کمک میکنه.
اما این افت فریمت که میاد زیر 20 اذیتت میکنه.
داشتن CPU بهتر با تعداد رشته های بیشتر خیلی کمک میکنه.
اون 10700 که تست کردی حتما مقایسه کامل که کنی حداقل 20-10 درصد یا حتی بیشتر میتونه فریم متعادل تری بده و پرشهای لحظه ای کمتری تو فریم ببینی.

خلاصه تو شرایط فعلی امولاتور درایوکلاب همچنان بازی سنگینیه ، تو آینده حتما بهینه تر میشه ولی اگه الان میخوای بازی کنی این رو بدون که روی سیستمهای خیلی خفن تر از این هم ملت نمیتونن 60 فریم ثابت بگیرن.
بعضا با رایزنهای گرون قیمت و حتی 5080 و... هم یه فریم یکنواخت حول و حوش 40 فریم میگیرن.
===================
===================

Shadps4 v0.17 هم منتشر شد
مهمترین ویژگی که به از فورکهای دیگه به نسخه اصلی اضافه شده قابلیت shadnet هست.
تو حالت فعلیش نهایتا میشه تایمها و رکوردهایی که میزنیم رو آنلاین پست کنیم و با دوستامون مقایسه کنیم.
همچنان نمیشه مثلا بازیهای مولتی پلیر باهاش بازی کرد.

قابلیت مهم دیگه اینکه از این به بعد امولاتور میتونه فایلهای بازی رو تو حالت ZArchive هم بخونه.
میتونین فولدر بازی رو با کمک این برنامه و فشرده سازی (Zstd) هم حجمش رو کم کنین و هم تبدیل کنین به یک فایل مثلا :
Driveclub.zarchive
که هم جابه‌جایی راحت تری داشته باشیم و هم بازیها فضای کمتری رو اشغال کنن.
روی FPS و اجرای بازی هم تاثیر بدی نمیزاره و از طرفی خود Shadps4 هم خیلی سریعتر میتونه فایلهای بازی رو اسکن کنه.

من الان خودم امتحان کردم ، حجم فولدر لست گاردین قبل از تبدیل 21 گیگ بود که بعد از تبدیل به zar. شد 11 گیگ!
اما مثلا بلادبرون زیر 1 گیگ حجمش کم شد :D
درایوکلاب همینطور و فرق آنچنانی نکرد.

بسته به نوع پکیج و ساختار فایلهای خود بازیها داره.
تو بعضی از بازیها زیر 1 درصد حجم کم میشه و تو بعضی تا 50 درصد!

مورد دیگه اینکه قابلیت ساپورت از موس هم به نسخه اصلی اضافه شد.
دیگه نیاز به استفاده از فورکهای جانبی نیست.
کلی بهبود دیگه چه پرفورمنس و... هم اضافه شده که دیگه فنیه.

آخرین ویرایش:
خب اینکه امولاتور هنوز درایوکلاب براش سنگینه که مشخصه.
با سیستمهای چندبرابر از این بهتر هم ملت افت فریم دارن و خیلی هم فریم بالایی نمیگیرن.
ولی اون 9400f دیگه خیلی ضعیفه ، همون کارت 2080 رو هم گلوگاه میکنه.

اما اصولا همین نایتلی آخرین ورژن که با QT launcher دانلود میکنی باید جواب بده.
فقط تو تنظیمات اختصاصی بازی از تب اکسپریمنتال Readbacks mode رو بزار Relaxed یا Precise (هرکدوم بهتر برات جواب داد)
Readbacks linear image رو هم تیک بزن.

کنار این اگه بتونی از lossless Scaling استفاده کنی خب خیلی کمک میکنه.
اما این افت فریمت که میاد زیر 20 اذیتت میکنه.
داشتن CPU بهتر با تعداد رشته های بیشتر خیلی کمک میکنه.
اون 10700 که تست کردی حتما مقایسه کامل که کنی حداقل 20-10 درصد یا حتی بیشتر میتونه فریم متعادل تری بده و پرشهای لحظه ای کمتری تو فریم ببینی.

خلاصه تو شرایط فعلی امولاتور درایوکلاب همچنان بازی سنگینیه ، تو آینده حتما بهینه تر میشه ولی اگه الان میخوای بازی کنی این رو بدون که روی سیستمهای خیلی خفن تر از این هم ملت نمیتونن 60 فریم ثابت بگیرن.
بعضا با رایزنهای گرون قیمت و حتی 5080 و... هم یه فریم یکنواخت حول و حوش 40 فریم میگیرن.
===================
===================

Shadps4 v0.17 هم منتشر شد
مهمترین ویژگی که به از فورکهای دیگه به نسخه اصلی اضافه شده قابلیت shadnet هست.
تو حالت فعلیش نهایتا میشه تایمها و رکوردهایی که میزنیم رو آنلاین پست کنیم و با دوستامون مقایسه کنیم.
همچنان نمیشه مثلا بازیهای مولتی پلیر باهاش بازی کرد.

قابلیت مهم دیگه اینکه از این به بعد امولاتور میتونه فایلهای بازی رو تو حالت ZArchive هم بخونه.
میتونین فولدر بازی رو با کمک این برنامه و فشرده سازی (Zstd) هم حجمش رو کم کنین و هم تبدیل کنین به یک فایل مثلا :
Driveclub.zarchive
که هم جابه‌جایی راحت تری داشته باشیم و هم بازیها فضای کمتری رو اشغال کنن.
روی FPS و اجرای بازی هم تاثیر بدی نمیزاره و از طرفی خود Shadps4 هم خیلی سریعتر میتونه فایلهای بازی رو اسکن کنه.

من الان خودم امتحان کردم ، حجم فولدر لست گاردین قبل از تبدیل 21 گیگ بود که بعد از تبدیل به zar. شد 11 گیگ!
اما مثلا بلادبرون زیر 1 گیگ حجمش کم شد :D
درایوکلاب همینطور و فرق آنچنانی نکرد.

بسته به نوع پکیج و ساختار فایلهای خود بازیها داره.
تو بعضی از بازیها زیر 1 درصد حجم کم میشه و تو بعضی تا 50 درصد!

مورد دیگه اینکه قابلیت ساپورت از موس هم به نسخه اصلی اضافه شد.
دیگه نیاز به استفاده از فورکهای جانبی نیست.
کلی بهبود دیگه چه پرفورمنس و... هم اضافه شده که دیگه فنیه.
بله درسته کلیپای زیادی دیدم که با سیستما و پردازنده های خفن رایزن به زور ۵۰ فریم میگیرن هنوز کامل استیبل نیست مشخصه ولی خب با هزینه ی تعویض پاور از ۷۰۰ به ۸۵۰ و پردازنده و بورد که حدود ۲۵ تومن آب میخوره به نظرم تفاوت خاصی احساس نکردم باز برگشتم به ۹۴۰۰ و با تنظیماتی که گفتین و اپدیت qt یه کم بهتر شد الان کمترین فریم ۲۲ هست و تا ۳۶ فریم هم میگیرم جاده های ژاپن معمولا سنگین هستن مخصوصا وقتی بارون شدید بباره
عقلانی نیست از نسل ۹ به نسل ۱۰ برم چون پردازنده ۱۰۷۰۰ کا از ۱۲۴۰۰ اف ضعیفتره ولی قیمتش یه کم بیشتر
انشالا بعدا به نسل ۱۴ اینتل یا رایزن ۷ نقل مکان میکنم بهمراه گرافیک بهتر
سپاس

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or