ShadPS4 | PS4 Emulator

اجرای Uncharted 2 روی آپدیت 0.18.1 Shadps4

خیلی بهینه اجرا میشه.
کلا با این آپدیت خیلی از بازیها به خوبی اجرا میشن که قبلا اصلا بوت نمیشدن یا اونهایی که قبلا فقط اینگیم میشدن الان خیلی با فریم بالا قابل بازی هستن.
من تازه آنچارتد یک شروع کردم روی rpcs3،مشکلی هم نداشت فقط فریمش یکم داغونه ولی قابل بازیه.
حالا اینو دیدم، نمیدونم همون رو rpcs3 ادامه بدم یا صبر کنم؟
الان این نوشته فقط ۲ رو تونسته بیاره اونم چپتر ۱ فقط میره چپتر ۲ کرش میکنه.
به نظرت چیکار کنم؟

آخرین ویرایش:
من تازه آنچارتد یک شروع کردم روی rpcs3،مشکلی هم نداشت فقط فریمش یکم داغونه ولی قابل بازیه.
حالا اینو دیدم، نمیدونم همون رو ps3 ادامه بدم یا صبر کنم؟
الان این نوشته فقط ۲ رو تونسته بیاره اونم چپتر ۱ فقط میره چپتر ۲ کرش میکنه.
به نظرت چیکار کنم؟
قطعا اگهPS3 داری خب روی همون بازی کن.
1 و 2 خیلی روی خود PS3 عالی اجرا میشن.
اما بعضی از مراحل U3 عملا فریم میاد 15-10 که خیلی داغونه.
تا اونموقع فکر کنم امولاتور هم فیکس بشه و ایشالله اون روی امولاتور بهتر اجرا بشه.

• Like
Reactions: pvt.miller
قطعا اگهPS3 داری خب روی همون بازی کن.
1 و 2 خیلی روی خود PS3 عالی اجرا میشن.
اما بعضی از مراحل U3 عملا فریم میاد 15-10 که خیلی داغونه.
تا اونموقع فکر کنم امولاتور هم فیکس بشه و ایشالله اون روی امولاتور بهتر اجرا بشه.
کنسول ندارم کلا منظورم همون rpcs3 هست. سه منظورت رو خود کنسول بود یا رو شبیه ساز که میگی بد اجرا میشه؟

کنسول ندارم کلا منظورم همون rpcs3 هست. سه منظورت رو خود کنسول بود یا رو شبیه ساز که میگی بد اجرا میشه؟
آها.
خب پس امتحانش که مجانیه ، تهش هزینه دانلوده دیگه.
از 3 منظورم آنچرتد3 بود که روی PS3 بعضی از مراحلش افت فریم و رزولوشن وحشتناکی داره ، مخصوصا مرحله آخرش.

• Like
آها.
خب پس امتحانش که مجانیه ، تهش هزینه دانلوده دیگه.
از 3 منظورم آنچرتد3 بود که روی PS3 بعضی از مراحلش افت فریم و رزولوشن وحشتناکی داره ، مخصوصا مرحله آخرش.
رو شبیه ساز نمیدونی کدوم بهتره؟ رو rpcs3 قدیمی هارو برم یا صبر کنم رو ShadPS4 ریمستر برم؟ البته هیچکدومش قابل بازی نیست رو PS4 همین ویدیو که فرستادی هم نوشته فقط اکت 1 میاد بعد کرش میکنه. ولی منظورم اینه اگه به نظرت در اینده نزدیک رو ps4 اوکی میشه صبر کنم، اگه نه که رو همون ps3 برمشون.

رو شبیه ساز نمیدونی کدوم بهتره؟ رو rpcs3 قدیمی هارو برم یا صبر کنم رو ShadPS4 ریمستر برم؟ البته هیچکدومش قابل بازی نیست رو PS4 همین ویدیو که فرستادی هم نوشته فقط اکت 1 میاد بعد کرش میکنه. ولی منظورم اینه اگه به نظرت در اینده نزدیک رو ps4 اوکی میشه صبر کنم، اگه نه که رو همون ps3 برمشون.
از نظر گرافیکی که اصلا فرقی ندارن باهم. اون کالکشن ps4 فقط رزولوشن 1080 و فریم 60 داشت. وگرنه به اون صورت تفاوت گرافیکی نداشت مگر چیزای خیلی جزئی.

رو rpcs3 هم من هرجا دیدم راحت 60 فریم رو میگرفتن. شاید تنظیماتشو اشتباه انجام دادی.

از نظر گرافیکی که اصلا فرقی ندارن باهم. اون کالکشن ps4 فقط رزولوشن 1080 و فریم 60 داشت. وگرنه به اون صورت تفاوت گرافیکی نداشت مگر چیزای خیلی جزئی.

رو rpcs3 هم من هرجا دیدم راحت 60 فریم رو میگرفتن. شاید تنظیماتشو اشتباه انجام دادی.
من دست به تنظیمات نزدم، فعلا هم فقط آنچارتد ۱ بازی کردم، قابل بازی بود ولی به نظر نمیومد ۶۰ فریم باشه.
حالا اگه فرق گرافیکی ندارن که رو همین rpcs3 میرم همشونو.

من دست به تنظیمات نزدم، فعلا هم فقط آنچارتد ۱ بازی کردم، قابل بازی بود ولی به نظر نمیومد ۶۰ فریم باشه.
حالا اگه فرق گرافیکی ندارن که رو همین rpcs3 میرم همشونو.
خب باید دست بزنی :D یعنی پچ آنلاک فریم ریت رو فعال نکردی؟ هر بازی یه سری تنظیمات خاص خودشو داره تو یوتیوب زیاده یکیشو ببین طبق همون انجام بده.

• Like
خب باید دست بزنی :D یعنی پچ آنلاک فریم ریت رو فعال نکردی؟ هر بازی یه سری تنظیمات خاص خودشو داره تو یوتیوب زیاده یکیشو ببین طبق همون انجام بده.
الان یدونه دیدم تقریبا فهمیدم چه خبره، فقط طرف پیشنهاد استفاده از Lossless Scaling داد برای 120 فریم، این برنامه جریانش چیه؟ سرچش کردم داخل استیم پولی هست.
و اینکه یه نفر تو کامنت ها گفته بود به جای این میشه از فریم جنریشن درایور هم استفاده کرد شما تجربشو داری فریم جنریشن بندازی رو این گیم قدیمی ها؟

الان یدونه دیدم تقریبا فهمیدم چه خبره، فقط طرف پیشنهاد استفاده از Lossless Scaling داد برای 120 فریم، این برنامه جریانش چیه؟ سرچش کردم داخل استیم پولی هست.
و اینکه یه نفر تو کامنت ها گفته بود به جای این میشه از فریم جنریشن درایور هم استفاده کرد شما تجربشو داری فریم جنریشن بندازی رو این گیم قدیمی ها؟
LS دیگه حداقل باید 60 فریم رو بگیری که 120 فریم درست حسابی بهت بده وگرنه یه اینپوت لگ وحشتناک میگیری، الان آنالوگو تکون بدی فردا تو صفحه ریسپانس میده :D من خودمم رو استیم دارمش ولی چند باری بچه ها کرک شدشو گذاشتن فکر کنم تو همین تاپیک.

واسه تنظیمات آنچارتد 2 مثلا این ویدیو رو ببین اون فریم جنریشن انودیا هم توش یاد میده. البته اگر سری 4000 و 5000 انویدیا رو داری فعال میشه وگرنه که هیچ.

Lossless Scaling یه جورایی فریم رایگان بهت میده.
اگه بتونی مثلا 30 فریم ثابت بگیری میتونی این برنامه رو اجرا کنی و با کمی کاهش رزولوشن و همینطور کمی اینپوت لگ/لتنسی که بعضا خیلی هم محسوس نیست فریم رو دو یا چند برابر کنی.
حالا هرچقدر فریم بیشتر بتونی بگیری خب خروجی هم از اونطرف بهتره.
البته یکسری از بازیها خودشون این امکان رو دارن که با پچ یا تنطیمات خود امولاتور به فریم آنلاک ، 60 فریم و... برسن.

RPCS3 خودش تاپیک داره ، اونجا یه چرخی بزنی کامل دستت میاد.

اون شبیه ساز خوبیه ولی آنچارتد ها روش همچنان خوب اجرا نمیشن. سیستم خیلی قوی باید داشته باشی که آنچارتد هارو شصت فریم بتونی بگیری.
ShadPS4 هم که هنوز اصن قابل بازی نشده فقط اجرا میکنه.

یک رو پس همین سی فریم برو بعد تا برسی 2 و 3 شاید Shadps4 هم اوکی بشه.

ولی خب بازی های بجز آنچارتد رو عالی اجرا میکنه rpcs3

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or