ShadPS4 | PS4 Emulator

الان ایراد های شبیه ساز چیه ماکان دقیقا ؟ کامل بدون مشکل میشه بلادبورن رو بازی کرد یعنی ؟
مشکل اصلیش صدای بازیه که کامل نمیتونه همه صدا ها و افکتها رو پلی کنه.
دوم کرش کردنه که معلوم نمیکنه کجا ممکنه که پیش بیاد.
و همینطور یکسری گزینه های گرافیکی رو مجبوریم غیرفعال کنیم که بازی فریم بهتری بده ولی خب براش جایگزین اومده که خیلی هاشون با ماد فیکس میشه.
همینطور مموری لیک که خب همین باعث میشه بازی کرش و فریز کنه.

از لحاظ بازی کردن که قابل بازیه ولی خب تجربه کامل بلادبورن نمیتونه باشه.
تا اونجایی هم که میدونم بازی کاملا قابل بازیه و حتی یکسری تموم کردنش روی PC.
من خودم فعلا تو همون اوایل یارنام میچرخم و یا تا کلریک یا گاسکوین میرم و میندازمشون و با هر ورژن شبیه ساز برمیگردم از اول شروع میکنم.
جلوتر دیگه نرفتم ، به نظرم حیفه.

گویا مشکل صدا هم بصورت کامل حل شده :D

آره با آپدیت جدید همون ماد صدایی که تو پست قبلیم گذاشتم میشه.
خود امولاتور هنوز نمیتونه پوشش بده.
خیلی کم دیلی داره بعضی وقتها ولی واقعا یک دنیا فرقه به نسبت اون تجربه دو سه روز پیش که هوای خالی بود.

• Like
Reactions: majidred2011
من آخرین نسخه رو دان کردم پچ ها رو هم اعمال کردم ولی تا توی قسمت انتخاب کارکتر کامل شبیه ساز هنگ میکنه و این ارور رو میده.

سیستم:

6600xt
i3 12100
16g ram

Screenshot 2024-08-31 184114.png

من آخرین نسخه رو دان کردم پچ ها رو هم اعمال کردم ولی تا توی قسمت انتخاب کارکتر کامل شبیه ساز هنگ میکنه و این ارور رو میده.

سیستم:

6600xt
i3 12100
16g ram

View attachment 348300
طبق آموزشی که گذاشتم انجام دادی؟
ورژن امولاتور bb7 ؟

دقیقا طبق پستی که گذاشتی انجام دادم آخرین آپدیت شبیه ساز و دانلود پچ ها.
اگه طبق آموزش انجام دادی پس شاید vram گرافیک رو کم میاری.
گزینه دیگه اینکه virtual memmory ویندوز (درایو c) رو بزار روی اتومات که خودش هرچه قدر میخواد بگیره.

یه جای کاری که انجام دادی میلنگه.

این بیلد رو محض اطمینان دانلود کن ببین چطوره؟
Add more shader skips · rafael-57/bb-hacks-pino@3c2e139

این خیلی استیبل تره و وقتی میمیری دیگه کرش نمیکنه.
کامل شده همون exe از pino که خودش بیلد جدا داده.
========
اگه تو بازی متریال فلزها رو خیلی براق میبینین و رفلکشن خیلی زیاده این ماد رو بریزین تو پوشه mdt
Material Fix ، سازندش هم که آشناست :D
Bloodborne Visual Tweaks
تو همین صفحه میتونین یه reshade خفن که rtgi هم اضافه میکنه رو بگیرید + پک افزایش fps که قبلا معرفی کرده بودم.

مورد دیگه اینکه همونطور که میدونین صداهای بازی تقریبا کامل فیکس شده ، از منوهای بازی تا داخل بازی ، موزیک و... ولی از طریق ماد:
Bloodborne PC Sounds

برای این کلا پوشه sound اوریجینال و دست نخورده رو برگردونین به جای خودش اگه دستکاریش کرده بودین و این پکها رو به ترتیب بریزید داخل پوشه.

آخرین ویرایش:
خیلی خیلی دلم می‌خواد شروع کنم تست کردن. ولی نمی‌دونم از کجا شروع کنم. هر روز هم یه بیلد و آپدیت جدید میاد. ارزش داره الان شروع کنم به نصبش یا بزارم یه مقدار استیبل‎تر شه؟

خیلی خیلی دلم می‌خواد شروع کنم تست کردن. ولی نمی‌دونم از کجا شروع کنم. هر روز هم یه بیلد و آپدیت جدید میاد. ارزش داره الان شروع کنم به نصبش یا بزارم یه مقدار استیبل‎تر شه؟
بیلدها که کلا 25 مگ بیشتر نیستن.
خود بازی رو که اکسترکت و نصب میکنی کات کن تو یک پوشه بیرون از فولدر shadps4.
اینطوری میتونی همزمان چندین بیلد مختلف از shad داشته باشی و فقط آدرس فولدر بلادبورن رو حین اجرای اول بهش بدی.

برای شروع هم که پست دادم بالاتر و این پست قبلیم هم مکملشه که اینها رو اضافه میکنم به پست اصلی.
الان نصبش راحت تر هم شده چون یکی دو مرحله که دانلود پچ با برنامه pypatch و... بود دیگه نیاز نیست و خود shad الان دانلود میکنه و فقط باید تیک بزنی.

خب بعد از 6-5 ماه که هیچ خبری نبود RPCSX هم برگشت و پشت به پشت بیلد دارن میدن بیرون.
مثل اینکه خوششون نیومده که همه توجه ها رو تیم shad به خودش بگیره.
باید دید تو بلند مدت چیکار میکنن.

کلا خوبه که دوتا امولاتور موجود باشه.

View attachment 348312
سازنده شبیه‌ساز کنسول پلی‌استیشن 4 اعلام کرد که تقریبا تمامی باگ‌های گرافیکی بازی بلادبورن برطرف شده است و تا دو هفته دیگر این بازی را می‌توان روی پی‌سی تجربه کرد.
یکی به گوشش برسونه پروژه بعدی رو درایو کلاب برداره:دی
دعای چند میلیون ایرانی جفت دنیاهاش رو آباد میکنه:دی

@Hamidreza

Last guardian هم بالاخره بوت شد :>

View attachment 348316

از زمانی که اکانت استیم ساختم خیلی باید به مغزم فشار بیارم ببینم آخرین عنوانی که کرک انجام دادم چی و کِی بوده . شاید luigi mansion 3 نینتندو تو این 15 سال انگشت شمار عنوانی بوده که کرک زدم . بازیای سونی هم تقریبا میشه گفت اونایی که برام اولویت بودن رو تو استیم خریدم . last guardian هم انقد برام عنوان شایسته و قابل احترامیه که به خودم اجازه نمیدم کرکی انجامش بدم چون اصن برام دلچسب نیس . منتظر میمونم ببینم رو استیم خبری میشه ازش یا نه . منتها برام جذابه میبینم عناوینی که روی PC در دسترس نیستن بوسیله شبیه سازا playable میشن .

• Like
Reactions: m.a.t

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or