ShadPS4 | PS4 Emulator

خود دولوپره : George moralis
این کانالشه:

اینهم آدرس github:
GitHub - shadps4-emu/shadPS4: PS4 emulator for Windows,Linux,MacOS

برو تو اکشنز ، همینطور ساعتی بیلد جدید میاد.
معتبره آقا.
از لحاظ اعتبار اینا نگفتم اصلا :D معلومه معتبره
دیدم سی پیوش 4 هسته ایه واسم جالب بود که یارو داره روی 4c8t این حرکتارو میزنه :D
دستت درد نکنه بابت لینک

• Like
Reactions: m.d.makan
RDR هم تونستن باهاش 60 فریم رو بگیرن :D اما برا اینکه بشه تمیز اجراش کرد بنظرم نیاز به زمان بیشتری داره . اما سرعت و روند پیشرفت شبیه سازش فوق العاده س . ماچالا :D تنها عنوانی که من ذهنم درگیرشه و منتظرشم last guardian هس . بقیه ش رو یا تو استیم خریدم یا دیگه تاریخ انقضاشون خیلی وقته گذشته .

Red Dead Redemption Remastered runs with 60fps on PC via shadPS4 but there is a catch

بقیه ش رو یا تو استیم خریدم یا دیگه تاریخ انقضاشون خیلی وقته گذشته .
از دید یک سولز بورن پلیر این جمله آخرت خیلی درد داشت=((

اولش اینطوری بودم

برای همین اومدم یه متن بنویسم در مدح بلادبورن و مذمت چیزی که نوشتی

ولی بعدش کلش رو پاک کردم چون خود دولوپر داره بهترین جواب رو میده بهت که با هر بروزرسانی اولین بازی فقط بلادبورن رو میاره بالا برای تست:> :D

RDR هم تونستن باهاش 60 فریم رو بگیرن :D اما برا اینکه بشه تمیز اجراش کرد بنظرم نیاز به زمان بیشتری داره . اما سرعت و روند پیشرفت شبیه سازش فوق العاده س . ماچالا :D تنها عنوانی که من ذهنم درگیرشه و منتظرشم last guardian هس . بقیه ش رو یا تو استیم خریدم یا دیگه تاریخ انقضاشون خیلی وقته گذشته .

Red Dead Redemption Remastered runs with 60fps on PC via shadPS4 but there is a catch
تمام هدف ساخت این شبیه ساز bloodborn ـه :>

از دید یک سولز بورن پلیر این جمله آخرت خیلی درد داشت=((

اولش اینطوری بودم

برای همین اومدم یه متن بنویسم در مدح بلادبورن و مذمت چیزی که نوشتی

ولی بعدش کلش رو پاک کردم چون خود دولوپر داره بهترین جواب رو میده بهت که با هر بروزرسانی اولین بازی فقط بلادبورن رو میاره بالا برای تست:> :D

خب سولز باز نیستم گناهه ؟ :D سبک مورد علاقه م نیس :D حتی عناوینی که مقدار زیادی المان RPG دارن رو هم پسند نمیکنم ( حتی witcher) :D اما منکر عظمت و بزرگی عناوین این ژانر نمیشم و بهشون احترام میذارم . شما ها نظر شخصی احیانا میدونید چیه یا یادتون بدم ؟ :D اگه همین last guardian هم ربطی به این شبیه ساز پیدا نمیکرد اینجا پیدام نمیشد .

خب سولز باز نیستم گناهه ؟ :D سبک مورد علاقه م نیس :D حتی عناوینی که مقدار زیادی المان RPG دارن رو هم پسند نمیکنم ( حتی witcher) :D اما منکر عظمت و بزرگی عناوین این ژانر نمیشم و بهشون احترام میذارم . شما ها نظر شخصی احیانا میدونید چیه یا یادتون بدم ؟ :D اگه همین last guardian هم ربطی به این شبیه ساز پیدا نمیکرد اینجا پیدام نمیشد .
خب بلادبورن ایجاب میکنه.
برای همین در مورد نظر شخصیت نظر شخصی دادم:D

خب بلادبورن ایجاب میکنه.
برای همین در مورد نظر شخصیت نظر شخصی دادم:D

خب خدارو شکر تنها نیستم تو این تاپیک ' پس بکارم ادامه میدم :> اگه قایله ختم بخیر شد و دیگه نمیخوای در مدح بلادبورن چیزی بهم بگی ' اگه در مدح علی آماده چیزی داری بگو مستفیض شیم :D:D

• Smile
خب خدارو شکر تنها نیستم تو این تاپیک ' پس بکارم ادامه میدم :> اگه قایله ختم بخیر شد و دیگه نمیخوای در مدح بلادبورن چیزی بهم بگی ' اگه در مدح علی آماده چیزی داری بگو مستفیض شیم :D:D
نه دیگه مدحم نمیاد فقط ایشالله جوجه-گربه سگ شما هم قابل بازی بشه و ما شمارو اینورا بیشتر ببینیم:D

وضعیت داره کثافت میشه دیگه.
شرایط اجرای بلادبورن روی ShadPs4 مثل زمان افزایش قیمتها تو ایرانه ، باید بگیم الان یا الان؟

یه بابایی با دستکاری رزولوشن که shad کرش نکنه و روی لینوکس تونسته اینکارو کنه.

View attachment First Bloodborne Footage on ShadPS4 Emulator on PC.mp4

دیگه رسما وارد دوره اینگیم اجرا شدن بلادبورن شدیم و شاهد اولین فوتیج گیم پلی شبیه سازی شده روی PC هستیم.
همین 1 ماه پیش کی فکرش رو میکرد؟

==============
این هم خروجی خود دولوپر اصلی:

آخرین ویرایش:
وضعیت داره کثافت میشه دیگه.
شرایط اجرای بلادبورن روی ShadPs4 مثل زمان افزایش قیمتها تو ایرانه ، باید بگیم الان یا الان؟

یه بابایی با دستکاری رزولوشن که shad کرش نکنه و روی لینوکس تونسته اینکارو کنه.

View attachment 346796

دیگه رسما وارد دوره اینگیم اجرا شدن بلادبورن شدیم و شاهد اولین فوتیج گیم پلی شبیه سازی شده روی PC هستیم.
همین 1 ماه پیش کی فکرش رو میکرد؟

==============
این هم خروجی خود دولوپر اصلی:

ماکان ادرس بده PS4 ام رو برات بفرستم، اکانت بلادبورن هم روشه :|

• Smile
ماکان ادرس بده PS4 ام رو برات بفرستم، اکانت بلادبورن هم روشه :|
Ps4 دم دست هست، ممنونم :x :D
اما روی PC با ماد و... یه چیز دیگست خدایی.
همین الان هیچی نشده میشه پچ 60 فریم رو هم روش نصب کرد.

مثل دیمن سولز رویRPCS3 که بهترین ورژن بازی الان اونه که کلی ماد هم روش نصب میشه.

تا حالا که صبر کردیم، یکی دوسال دیگه هم روش.
بازی خوب تاریخ مصرف نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or