Serious Sam HD - PC

Devolver Digital
Croteam
Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date : Fall 2009
ESRB: Mature

بازی Serious Sam HD در واقع نسخه ی HD شده اولین بازی این سری یعنی Serious Sam: The First Encounter هستش که با کمک Serious Engine 3 که جدیدترین موتور بازیسازی شرکت Croteam می باشد , ساخته می شود. همانطور که در عکسها مشاهده می کنید کیفیت گرافیکی بازی خیلی پیشرفت کرده و اگر گیم پلی بازی هم همانند آن نسخه ی اولیه باشد , می توان انتظار بازی خوبی را از آن داشت. امیدواریم که این بازی خاطرات شیرین آن بازی بی نظیر را این بار کیفیت HD برایمان زنده کند.

این هم یک تریلر HD از این بازی HD !!! :
http://gamedaily.newaol.com/pub/SeriousSamHD-Rock1280x800H264.zip

عکس ها و Screen Shot های بازی را نیز می توانید در سایت زیر مشاهده کنید :
http://www.gamespot.com/pc/action/serioussamthefirstencounterhd/images.html

این بازی فثط یه چیزش خوب بود. اونم شلوغ بودن و خیلی خالی بندی بودنشه. آدم حتی حس نمیکرد داره وقتش تلف میشه با این که میدونست یه بازیه چرته.
خیلی بازی جالبی بود ولی یکم اغرق داشت توش. بازسازی با گرافیک خوب هم خیلی جالبه ولی فقط به گیم پلیش دست نزنن خوبه دیگه.
ممنون

من دوبله فارسیشو داشتم خیلی باحال بود حیف که بیشتر از نیم ساعت نمیشد بازی کرد وگرنه حالمون بهم میخورد :) امیدوارم این اونجوری نباشه :biggrin1:

بازی بزن و بکش (Shot'em Up) بهمین می گن دیگه!قرار نیست مثل آلن ویک داستان خفن داشته باشه.تنها چیزی که لازمه یه گونی اسلحه ریز و درشت+یه گله دشمنای بی کله و جور وا جور و حالا هم که کیفیت اچ دی با موتور جدید اضافه شده دیگه چی می خواید!؟
یادمه اولین بازیی که روی کامپیوتر اولم نصب کردم و اجرا شد و تا آخرش رفتم همین بود.هیجان عجیبی داره:biggrin1:

بازی بزن و بکش (Shot'em Up) بهمین می گن دیگه!قرار نیست مثل آلن ویک داستان خفن داشته باشه.تنها چیزی که لازمه یه گونی اسلحه ریز و درشت+یه گله دشمنای بی کله و جور وا جور و حالا هم که کیفیت اچ دی با موتور جدید اضافه شده دیگه چی می خواید!؟
یادمه اولین بازیی که روی کامپیوتر اولم نصب کردم و اجرا شد و تا آخرش رفتم همین بود.هیجان عجیبی داره:biggrin1:
باید حرفتو با آب طلا نوشت.دقیقا حرفت درسنه.....این جور بازیا تریپشون همینطوریه مثل سریه painkiller.
اتفاقا منم اولین بازی که تموم کردم همین بود.یادش به خیر.please god,please giveall:-":biggrin1::love:

اگه اشباه نکم این باز سازی قسمت اول به حالت HD هست . کلا یادش بخیر چه قدر این بازی حال میداد البته Second Enecounter از این بازم اکشنش بیشتر بود و باحالتر.

من عاشق این بازیم ... اکشن دیوانه وار این بازی رو حتی painkillerهم نداشت ...

به نظر میاد در آینده ی نزدیک قسمت دوم ( second encounter ) هم دوباره باز سازی شه ....آخه داستاناشون که ادامه ی هم هستن ....

واییییییییییییییییییییییییییییییییییییی چه عالی
این اولین بازی بود که من با pc انجام دادم
تفنگاش حرف نداشت
مرحله آخر و اون موجوداتی که تو رو تو یه دشت وسیع محاصره میکردن هرگز یادم نمیره.........
یادش بخیر
میتونه بازی موفقی باشه...........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or