چرا اطلاعات غلط به بچه ها میدی ! دیاحسان خودت خيلي خوب ميدوني كه تو پايان Advent Children سفيروس راحت مي تونست كلود رو بكشه ولي نكشت...
اين جمله كه واقعا براي يه شخصيت منفي ته ديالوگ هستش ارزش اين ديالوگ يه چيزي تو مايه هاي I'm not Hero... هستش:d
ولي بحث خفت كردن كه باشه ديگه از بكس آوالانچ ترسو تر كه نداريم مخصوصا از وقتي كه ديگه Zack رفته اون Cloud منحرف (خودت ميدوني چرا) ته ترسو شده.
آخر AC كلود به سفيروس ميگه برو و تو خاطره هات بمون و سفيروس با نيشخندي ميگه من هيچوقت يه خاطره نمي مونم
خوب اينم براي بكس طرفدار Genesis ميزارم
چرا اطلاعات غلط به بچه ها ميدي احسان:dچرا اطلاعات غلط به بچه ها میدی ! دی
دقیقاً کجا میتونست راحت بکشه ؟ اونجایی که شمشیر رو میزنه توی شونه ی کلود ؟ اگر منظورت اونه که خب اون نسخه ی کامل نبوده و در نهایت با اون صحنه ی معروف فاینال 7 که یکی از بچه ها عکسش رو گذاشت و منم توضیح دادم عوض شده ! بعد الان چه جوری میتونسته بکشه ؟ این از این
خب اون جمله نه تنها ته دیالوگ نیست بلکه به قول کلود (ژاپنی بگم کسی سر در نمیاره همون انگلیش میگیم دی) :
you're Pathetic
you understand nothing
اینم از این دی
اولاً که Zack اصلاً ربطی به گروه آوالانچ نداره !!! که حالا به خاطر مُردن زک این گروه بخواد ترسو بشه ! دوماً کلود ترسو نیست ! کلود به خاطر فداکاری ای که زک در حقش کرد خودش رو مدیون زک میدونه که ربطی به ترسو بودن نداره دی سوماً منحرف ! در حد دو خط بهت گفتم نه اینکه ورداری بنده خدا رو منحرف کنی ! کلود بد برداشت کرد ولی نه در این حد !
دیگه ؟ نبود ؟ دی
چرا اطلاعات غلط به بچه ها ميدي احسان:d
كلا اراده كنه كلود بر باد فناس:d
جان من ژاپني هم بلدي؟تو ديگه كي هستي؟احسان آيا؟:d
بابا منحرف منحرفه الكي حرف منو رد نكن:d
ممنون محمد حسين جان
Cloud منظورت همون جوجه منحرفه هستش؟:d