Xbox Senua's Saga: Hellblade II

سازنده
Ninja Theory
تاریخ انتشار
May 21, 2024
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
image(1)(2).png

داستان سنــوآ ادامه دارد...
______________________________________________________________________________________

اطلاعات منتشر شده از بازی :

• مراحل ساخت این نسخه قبل از خریداری شدن نینجا تئوری توسط مایکروسافت شروع شده است.
  • مِلیـنا یورگِنز همانند نسخه اول در نقش سنــوآ به ایفای نقش خواهد پرداخت.
  • تمامی تصاویر موجود در تریلر معرفی، به صورت in-engine ضبط شده است.
  • موتور گرافیکی ساخت بازی Unreal Engine 5 می باشد.
______________________________________________________________________________________

تریلــر ها:

تـصاویر منتشر شده (TGA2021):

تـصاویر منتشر شده (TGA2019):

آخرین ویرایش:
یادمه یه زمانی که Assassin’s Creed از CG برای مارکتینگ استفاده میکرد میگفتم میشه یه زمانی گرافیک in-game به CG برسه؟ اگر نینجا تئوری این گرافیک رو روی کنسول به صورت in-game تحویل بده میشه گفت نه تنها به CG رسیده بلکه جلو زده. این چی بود من دیدم؟ 😳

نمایش بازی خیلی خوب بود فقط امیدوارم مثل نسخه قبلی گیم پلی تک بعدی نداشته باشه
این تریلر که چیزی نشون نداد ولی خب فکر نمیکنم بعد این همه سال مثل نسخه قبل بسازن دوباره بازیو

• Like
Reactions: Bax
چقدر اتمسفر مریض بود، با موزیک و صداگذاری که روش شده بود رسما از اون بازیهاست که کمی باید بازی کنی بعد یک آنتراک بدی و ادامه بدی.
از طرف دیگه Senua هم که سلطان ASMR :D ، جمع همه موارد با هم ترکیب عجیب غریبی شده.

گرافیک خارق العاده عجب سینمایتک بود . گیم اوراد ‌‌ برای من همین بود . نورث سیاه هیچ‌چیزی مثل افسانه های تاریک و جادویی نورث جذاب نیست .اینجا دیگه اوجش بود‌.میخواستن غول رو‌بکشن عجب افکت هایی نور پردازی تکسچر باید این رو بیت ریت بالا دید . بقیه game awardهیچ‌چیزی ندیدم چپن همش این جلو چشمم بود .

حالا شما از گرافیک بازی دارید میگید من کمتر از این انتظار نداشتم ولی هولی مولی اتمسفر بازی :-t اون غول گنده که میخواستن زمین گیرش کنن قشنگ داشت از صخره ها تغذیه میکرد خیلی جالب بود ! آخر تریلر هم با یـ کلیف هنگر خفن تموم شد (من تو رو میشناسم)
بر خلاف چیزی که تو تریلر رونمایی بازی نشون دادن سنوا هنوز که هنوزـه اون ترس و وحشتش رو داره . حس نو و خوبی ـه که ببینی قهرمان بازی همیشه آسیب پذیره مخصوصا سنوا که از مریضی روانی هم رنج میبره ! باید ببینیم سر کامبت چی کار کردن ....

پ.ن : Druth هم برگشته :x

آخرین ویرایش:
یک گیم اوراد بود یک هل بلید . به gotyهم بی احترامی نمیکنم ولی ویلج و متروید برتری داشتن .سایکو ناتس هم فکر میکنم عنوان مناسب تری بود ولی در کل میخواستن تابو رو بشکنن که بله گوتی حتما نباید بلاک باستر باشه .

این گرافیک هیولا تازه دو سال برای پالیش و خفن تر شدن وقت داره! و مطمئنم نسخه نهایی به مراتب خفن تره. مخصوصاً مدل خود سنوا که میتونه بهتر بشه.
افکت های آتیش و دود و گرد و خاک عملا با واقعیت فرقی نداشت.
از نظر روانی بودن بازی هم با نسخه یک قشنگ خودش رو ثابت کرده و این نسخه دیگه باید بعدش رسماً پیش روانپزشک برم

تا جایی که یادمه تو قسمت اول هیولا هایی که سنوا باهاشون مواجه میشه تو ذهنش شکل میگیرن و مربوط به ترس هاش میشدن . الان این جاینتی که نشون دادن و با توجه به این که افرادی که همراهش هستن میخوره خارج از ذهن سنوا و تو دنیای واقعی باشه درسته ؟:-?
امیدوارم رو کامبت بازی هم درست حسابی کار کرده باشن

• Like
Reactions: Bax and RAFA_1992

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or