Multi Platform Sekiro: Shadows Die Twice

194972

Developer: From Software
Publisher: Activision
Genre: Action-Adventure
Platforms: PS4 / XB1 / PC
Release Date: March 22nd, 2019

Kill Ingeniously

با بسته شدن پرونده ی Dark Souls به نظر میرسد که استدیوی From Software قصد دارد به سمت جدیدی حرکت کند. چراکه Sekiro متفاوت ترین پروژه ی این استدیو از سال 2009 و عرضه ی Demon's Souls می باشد. بعد از سال ها از عرضه ی آخرین نسخه از سری Tenchu، شاهد بازگشت دوباره ی FS به دوران فئودال ژاپن هستیم. از ابتدا قرار بود نسخه ی جدید از Tenchu ساخته شود اما در نهایت تصمیم گرفته شد که بازی، یک IP جدید باشد و از Tenchu به عنوان منبع الهام استفاده شود. همانند گذشته هیدتاکا میازاکی کارگردان این عنوان می باشد.

هر آنچه از بازی میدانیم:

Story
  • Sekiro به معنای "گرگ تک دست" می باشد که اشاره به قهرمان اصلی داستان دارد.
  • بازی رویکرد متفاوتی در داستان سرایی نسبت به سری سولز دارد و از سبک مینیمال این سری پیروی نمی کند. اینبار شاهد داستان خطی تر و سر راست تری هستیم.
  • داستان بازی در اواخر قرن شانزدهم و درمورد یک شینوبی سرافکنده می باشد که در محافظت از ارباب جوان خود و افتادن او به دست کلن Ashina شکست خورده و قصد انتقام و نجات ارباب خود را دارد.
  • دست قهرمان بازی توسط فرمانده ی Ashina قطع شده.
  • فردی که شینوبی را نجات داده به نام Busshi of the Desolate Temple شناخته میشود.
Gameplay
  • سکیرو سخت ترین بازی FS تا به امروز می باشد.
  • بازی دارای Stat های RPG نیست.
  • بازی فاقد سیستم کلاس بندی می باشد.
  • مخفی کاری نقش برجسته ای در بازی دارد.
  • بازی تمرکز کمتری در گرفتن سلاح های متفاوت دارد.
  • همانند سری سولز مردن در بازی بودن مجازات نخواهد بود. بعد از مرگ بازیکنان با مصرف آیتمی قادر خواهند بود سریعا احیا شده و با وارد کردن دمیج کافی دوباره این ایتم را بدست اورند. در صورت مرگ بدون این ایتم، بازیکنان به آخرین Scluptor's Idol (که حکم چک پوینت بازی را دارد.) برمیگردند.
  • مهم ترین المان بازی، بازوی مکانیکی و ابزار های مختلفی است که هر کدام کاربرد های متفاوت دارند.
  • 3 بازوی معرفی شده تاکنون Flame Cannon، Shuriken Arm و Hand Axe نام دارند.
  • مهم ترین مکانیک مبارزه ی بازی Posture نام داره که در واقع ترکیبی از Stamina و Poise تو عناوین قبلی این استدیو هست; ضربه خوردن و بلاک کردن Posture شما و ضربه وارد کردن و پری های دقیق Posture دشمنان رو کاهش میده. اگه Posture کاملا خالی بشه پلیر در برابر ضربات سنگین اسیب پذیر میشه. این حرکت برای برای پلیر زمانی که Posture دشمن رو خالی کنه Shinobi Deathblow نامیده میشه.
  • بازی بسیار سریع بود و تمرکز ویژه ای روی پری و ضد حمله دارد.
  • استفاده از بازوی مکانیکی نیازمند آیتمی به نام White Spirit Emblem می باشد که از کشتن دشمنان بدست می آید.
اطلاعات بیشتر بزودی...

یه سوال فنی راجب بادکنک ها:D
اینو چطور ثابت نگه دارم که از بالا که میام واسه جامپ کردن بتونم ازش استفاده کنم؟:D

103659

103660
باید اون قابلیت ningitsu که دشمن ها رو تسخیر میکنه فعال کنی بعد یک دونه از اون کلا دار ها بغل همون دستگاه هست نسخیرش که کردی میره جا دستگاه میده بالا
کدومه؟:blink:
من فقط یه دونه دارم ، bloodsmoke که وقتی خفت میکنم دشمن رو با همون R1 که بزنم محوطه رو تحت شعاع خون قرار میده که بعدی رو خفت کنم
چطوری اینو میتونم به دست بیارم؟

آخرین ویرایش:
اینو چطور ثابت نگه دارم که از بالا که میام واسه جامپ کردن بتونم ازش استفاده کنم؟:D

باید اون قابلیت ningitsu که دشمن ها رو تسخیر میکنه فعال کنی بعد یک دونه از اون کلا دار ها بغل همون دستگاه هست نسخیرش که کردی میره جا دستگاه میده بالا

• Like
Reactions: J. Constantine

View attachment 103659

View attachment 103660
بلد نیستم چجوری تو اسپویل بزارم دوستان. ولی یه ویدئو دیدم ببین یه نفر هست باید از پشت یه فینیش بهش بزنی اون میره بادبادک رو ول میکنه تو هم سریع میری از قلعه میری بالای کوه همراه بادبادک یه جا اون بالا میپری به وسیله بادبادک میری اون طرف منطقه کوهی از اون کوه بعدی میری پایین از قسمت بالای سر ماره بزرگه اول بازی سر درمیاری از بالا میپری روش میکشیش یه آیتم هم میگیری

فرستاده شده از BND-L21ِ من با Tapatalk

• Like
دوستان یه سوال اگه زیاد بمیریم تو بازی همون دراگون روت آخرش چی میشه؟

فرستاده شده از BND-L21ِ من با Tapatalk

در ادامه ی بازی یه آیتمی میده بهت که میتونی اونایی که دچارش شدن رو مداوا کنی. اتفاق خاصی نمیوفته، بار هربار مردن امتیازی که باید برای اسکیل بعدی کسب کنی نصف میشه.

یه نکته ی بسیار مهم که این بازی به تصویر میکشه مقوله ی فرهنگ سازی هست. میازاکی بدون شک منی که هیچ حسی به دنیای ژاپن باستان نداشتم رو مجذوب فرهنگ این کشور کرد. این یعنی کار فرهنگی. حرف هایی که از طریق این بازی زده شده شاید تو ده ها کتاب و فیلم مشاهده نکنیم و نشنویم.

به طور مثال من به یاد ندارم در هیچ کدوم از لحظات بازی وقتی شخصیت های مهم و تاثیر گذار به هم میرسن با بی احترامی با هم صحبت کنن. طبق گشت و گذاری که کردم فهمیدم که شینوبی ها یا همون نینجا ها معمولاً جنجگوهای قشر ضعیف و متوسط جامعه بودن. لباس هایی که میپوشیدن به بدنشون میچسبیده و سعی میکردن هویت خودشون رو پشت شال گردن یا لباسی که پوشیدن مخفی کنن. از سمت مقابل سامورایی ها رو میبینیم که معمولاً وابستگی 100 درصد به قشر اشراف جامعه داشتن. تو سبک و سیاق سامورایی ها نیست که مخفی بشن، چون تو Code دستوری که براشون در اخلاق تعریف شده، حتی با دشمن خودشون هم باید رو در رو و Face to Face بجنگن.

از طرف دیگه هویت شینوبی میطلبه که بخاطر ضعیف بودن در مقابل تجهیزات سامورایی، تا حدامکان مخفی پیش بره و هر وقت فرصت گیرش بیاد ضربه بزنه. نکته مشترک هر دو طیف ، رعایت ادب و احترام و قائل شدن شخصیت و هویت برای همه س.

لحظاتی از بازی رو به یاد بیارید که باس مقابل سکیرو زانو میزنه و خودش رو تمام و کمال تسلیم اقبال خودش میکنه و مرگ رو به آغوش میکشه.

در کمال ناباوری این مسئله کاملاً در گیم پلی!!! هویدا شده. یا مثلاً اسلوب و جهان بینی Monkهای تو بازی رو ببینید. شاید جالب باشه براتون که همین الان هم خیلی ها مثل اون افراد Sempou Temple هستن که شبانه روز به یک نقطه خیره میشن و به نوعی وارد Meditation میشن.

سکیرو، یک اثر فاخر به تمام معنا در دنیای رسانه و فرهنگ هست. هموطنان میازاکی باید به وجود چنین نماینده ای به خودشون افتخار کنن.
هرچند داستان بازی به پیچیدگی جهان دارک سولز نیست ولی همچنان یک اثر بسیار عالیه. سکیرو از همون لحظه ی اول رفته سراغ گیم پلی. یعنی هیچ چیز زائد و اضافی در جهان این بازی تعریف نشده. همه چیز طبق قاعده و اصول. مثلاً شما Mibou Village رو در نظر بگیر. چقدر جزئیات و زیبایی این دهکده ویران کننده س. چقدر تنوع محیط تو این بازی زیاده. شما دیگه تو کار های کدوم کارگردان میتونید انقدر زیبایی و تغییر لوکیشن ببینید؟

روز، شب، غروب، آفتاب، برف، بارون، باد، خیال، خواب، آتیش، سم، دریا، انواع اقسام دشمنا با n مدل سبک مبارزه متفاوت و رندوم. طراحی بی نظیر گیم پلی.. دیگه یک گیمر در مدت زمانی که گیمر هست چه چیزی میتونه بیشتر از این مقدار زیبایی انتظار داشته باشه؟؟ فلسفه ی Order and Chaos مشرق زمین تمام و کمال در این بازی هویداست. شما بعنوان آشوبگر، در لحظه ای که از بین میرید غرق در نظم و نظام ژاپن باستان میشید.

این بازی زندگیه! بوم نقاشیه! رویاست! بهشته!

10 از 10

برای من سوال بود که سخت‌ترین باس بازی (Demon of Hatred) در حقیقت کدوم یکی از کاراکترهای اصلی بازی بودن که بعد از پایان بازی متوجه شدم که The Sculptor در حقیقت همون Demon of Hatred است! بعد از کشتن این باس شاهد تشکر کردنش از سکیرو هستیم و نکته مهمتر اینکه اگر دوباره به واچ تاور جایی که اولین بار Tengu of Ashina را ملاقات کردید برگردید، پیرزنی هست که در مورد Demon of Hatred صحبت میکنه و به سکیرو میگه که طرف رو نمیشناسی؟!
نکته مهم دیگه شاید متوجه نشده باشید اما ماهی بزرگی که در دریاچه Fountainhead Palace زندگی میکنه در حقیقت شما باعث به وجود اومدنش شدید! بعد از کشتن ماهی بزرگ اگر دوباره پیش فروشنده داخل بشکه (Hirata Estate) برگردید با نسخه‌ای کوچک از ماهی رو به رو خواهید شد که شباهت زیادی با ماهی بزرگه داره!

View attachment 103635
این باس رو کسی تونسته بزنه؟ من تا فاز دوم میزنمش اما سومی دیگه رحمی نمیکنه (تجاوز......)!
بازی در حالت Secret Ending تمومش کردم بسی لذت بردیم اما ناجوانمردانه سخت بود:|
راهی هست که بشه یه طوری اینو نزنی بازی رو رد کنی؟
مخم دیگه نمیکشه:|

• Like
الان فقط از سختی بازی میگین چرا
یه نفر نگفت آقا بازی در چه حده

با میانگین 90 انتظار داشتم میام تاپیک بازی همه بگن خیلی خفنه
اما هیچکی هیچی نگفت از نکات مثبت بازی و همه انگار به زود دارن بازی میکنن و فقط خوشحالن که تمومش کردن

به نظرم بهترین راه تجربه ای بازی اینه که که به ترتیب برید باس هارو بزنید با این که میشه بعضی باس هارو رد کرد و بعد زدشون ولی دیگه ارزش نداره بعد این که زیاد از حد قوی میشید بیاید باس مورد نظر بزنید :Dچون بعضی باس ها انصفا وقتی ضعیف هستید چالش برانگیزه چون مثلا بعد این که کلی اتک پاورتون میره بالا و... برمیگردید میزنید هیجان بازی می پره!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or