Multi Platform Sekiro: Shadows Die Twice

194972

Developer: From Software
Publisher: Activision
Genre: Action-Adventure
Platforms: PS4 / XB1 / PC
Release Date: March 22nd, 2019

Kill Ingeniously

با بسته شدن پرونده ی Dark Souls به نظر میرسد که استدیوی From Software قصد دارد به سمت جدیدی حرکت کند. چراکه Sekiro متفاوت ترین پروژه ی این استدیو از سال 2009 و عرضه ی Demon's Souls می باشد. بعد از سال ها از عرضه ی آخرین نسخه از سری Tenchu، شاهد بازگشت دوباره ی FS به دوران فئودال ژاپن هستیم. از ابتدا قرار بود نسخه ی جدید از Tenchu ساخته شود اما در نهایت تصمیم گرفته شد که بازی، یک IP جدید باشد و از Tenchu به عنوان منبع الهام استفاده شود. همانند گذشته هیدتاکا میازاکی کارگردان این عنوان می باشد.

هر آنچه از بازی میدانیم:

Story
  • Sekiro به معنای "گرگ تک دست" می باشد که اشاره به قهرمان اصلی داستان دارد.
  • بازی رویکرد متفاوتی در داستان سرایی نسبت به سری سولز دارد و از سبک مینیمال این سری پیروی نمی کند. اینبار شاهد داستان خطی تر و سر راست تری هستیم.
  • داستان بازی در اواخر قرن شانزدهم و درمورد یک شینوبی سرافکنده می باشد که در محافظت از ارباب جوان خود و افتادن او به دست کلن Ashina شکست خورده و قصد انتقام و نجات ارباب خود را دارد.
  • دست قهرمان بازی توسط فرمانده ی Ashina قطع شده.
  • فردی که شینوبی را نجات داده به نام Busshi of the Desolate Temple شناخته میشود.
Gameplay
  • سکیرو سخت ترین بازی FS تا به امروز می باشد.
  • بازی دارای Stat های RPG نیست.
  • بازی فاقد سیستم کلاس بندی می باشد.
  • مخفی کاری نقش برجسته ای در بازی دارد.
  • بازی تمرکز کمتری در گرفتن سلاح های متفاوت دارد.
  • همانند سری سولز مردن در بازی بودن مجازات نخواهد بود. بعد از مرگ بازیکنان با مصرف آیتمی قادر خواهند بود سریعا احیا شده و با وارد کردن دمیج کافی دوباره این ایتم را بدست اورند. در صورت مرگ بدون این ایتم، بازیکنان به آخرین Scluptor's Idol (که حکم چک پوینت بازی را دارد.) برمیگردند.
  • مهم ترین المان بازی، بازوی مکانیکی و ابزار های مختلفی است که هر کدام کاربرد های متفاوت دارند.
  • 3 بازوی معرفی شده تاکنون Flame Cannon، Shuriken Arm و Hand Axe نام دارند.
  • مهم ترین مکانیک مبارزه ی بازی Posture نام داره که در واقع ترکیبی از Stamina و Poise تو عناوین قبلی این استدیو هست; ضربه خوردن و بلاک کردن Posture شما و ضربه وارد کردن و پری های دقیق Posture دشمنان رو کاهش میده. اگه Posture کاملا خالی بشه پلیر در برابر ضربات سنگین اسیب پذیر میشه. این حرکت برای برای پلیر زمانی که Posture دشمن رو خالی کنه Shinobi Deathblow نامیده میشه.
  • بازی بسیار سریع بود و تمرکز ویژه ای روی پری و ضد حمله دارد.
  • استفاده از بازوی مکانیکی نیازمند آیتمی به نام White Spirit Emblem می باشد که از کشتن دشمنان بدست می آید.
اطلاعات بیشتر بزودی...

کلا لول اپ شخصیتی نداره؟
نه مثل سولزبورن .کلا بازی stat نداره فقط ۲ تا ایتم داره یکیش prayer beads هست که باید ۴ تا ازش بگیری تا بتونی یه درجه جونتو و دفاتو زیاد کنی یدونم memory هست که با اون attack را قوی میکنی.اما نکته جالبش اینه که همه این ایتم ها را باید از باس ها یا مینی باس ها بگیری

بازی جواهره حیفه به این زودی تمومش کرد
البته من که توانایش رو ندارم:))
ولی اگه داشتم هم نمیکردم به این زودی بازی رو تموم نمیکردم
سولز 3 با این اسون بود و بیشتر وقتا باس ها رو همون اول میزدیم ولی سعی کردم سه هفته ای طولش بدم
این که دیگه خدای گیم پلی و خفنیته:D

دوستان دو تا سوال فوری جواب می خوام. دشمنها رو که میکشم پول ها رو بدنشون میمونه نمیاد تو جیبم دلیلش چیه سوال دوم حرکات بازوی مکانیکی چجوری باز میشه؟

فرستاده شده از BND-L21ِ من با Tapatalk
بعد کشتن دشمنا مربع رو فشار بده برای گرفتن ایتما و xp . دست مکانیکی هم ایتماش رو که گیر اوردی برو پیش مجسمه سازه .
--------
این Blazing bull رو چطوری باید زد ؟ Firecracker رو گرفتم حتی اپگریدشم کردم ولی باز میمیرم در عرض یه دقیقه
..

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: J. Constantine
بعد کشتن دشمنا مربع رو فشار بده برای گرفتن ایتما و xp . دست مکانیکی هم ایتماش رو که گیر اوردی برو پیش مجسمه سازه .
--------
این Blazing bull رو چطوری باید زد ؟ Firecracker رو گرفتم حتی اپگریدشم کردم ولی باز میمیرم در عرض یه دقیقه
..
فقط پشت سرش باش و نذار اصلا سرش رو به سمتت بچرخونه. وقتی پشت سرش باشی، همیشه سعی میکنه که فرار کنه و به سمت دیوار ها میره. اونجا چند ضربه به پشتش بزن و همین روند رو تکرار کن. چیز خاصی نداره سریع میتونی بکشیش. فقط نذار با سرش بهت ضربه بزنه.

--------
..
ممنون. آیتم ها ی دست مکانیکی کجا پیدا میشن؟ جیگرم

آقای صلح و صفا زود جواب بده عزیز م. آیتم‌های دست مکانیکی کجا هستن؟ میخوام اون آتیشه رو تو دست مکانیکی ش فعال کنم. چکار کنم

اون که تیغ پرت می کنه همون اوایل تو یه ساختمونیه اون اتیشه هم باید بری تو خاطرات طرف ( برگرد به اون معبد پیرمرده هست بعد برو پیش مجسمه مربع رو بزن ) یه ذره بری جلو دست اتیشرو از تویه یه اتیش پیدا می کنی

--------
این
Blazing bull
رو چطوری باید زد ؟ Firecracker رو گرفتم حتی اپگریدشم کردم ولی باز میمیرم در عرض یه دقیقه
..
مستقیم برو پیش اون در بزرگه که روبروته وایسا همونجا باهاش مبارزه کن خودش تو درو دیوار گیر میکنه در عرض یک دقیقه کشتیش

اون که تیغ پرت می کنه همون اوایل تو یه ساختمونیه اون اتیشه هم باید بری تو خاطرات طرف ( برگرد به اون معبد پیرمرده هست بعد برو پیش مجسمه مربع رو بزن ) یه ذره بری جلو دست اتیشرو از تویه یه اتیش پیدا می کنی
ممنون دادا. اون npc مادره که میگه تو پسرمی ازم چی میخواد چی باید براش تهیه کنم؟ و چی بهم میده

• Like
دوستان الکی بخاطر dragonrot خودتونو از Ressurection محروم نکنید من یکی دوساعته دارم میرم بازیو اکثرا خودمو میکشتم الان بعد کمی تحقیق فهمیدم هم بمیری هم Ressurect شی dragon rotدر هردو حالت شیوع پیدا میکنه.من خودمم چند بار مرگو انتخاب کردم بعدش ایتم rot essense برام اومد

ممنون دادا. اون npc مادره که میگه تو پسرمی ازم چی میخواد چی باید براش تهیه کنم؟ و چی بهم میده

یه زنگوله بت میده میبری به معبد اصلی سمت چپ معبد اونجا میزاری زنگولرو میری تو خاطرات اونجا دست تبری و اتشی رو پیدا میکنی

• Like
علی داشی بلاخره مهمانا فرصت دادن اومدم اون لعنتی رو زدم حالا چندتا سوال دارم:D
همون موقع ترانسفر کردم سمت فایرلینک شراین(:))! )یه خانمه به اسم "اِما" اونجا بود باهاش صحبت کردم ایتم gourd seed رو که تو مسیر پیدا کرده بودم دادم بهش ولی متوجه نشدم چه نفعی واسم داشته؟فقط میدونم به heal کردن مربوطه انگار!
ایتمی چیزی داده که باید توی کوییک ایتم هام قرلرش بدم؟
سوال دوم اینکه بعد اپگرید دستم پیش پیرمرده بلاخره شوریکن دار شدم ولی واسه امتحان زدمشون رفت و با نشستن توی بنفایر هم شارژ نمیشن!نکنه پولیه باید بخرم؟جریانش چیه؟
و سوال اخر اینکه تو بنفایر که نشستم یه ایتم جدید با نام sprint emblem رو گویا میشه خریداری کرد به چه درد میخوره؟
پ.ن:میگم وقت کردی کارکرد این همه ایتمی که از رو زمین بلند میکنیم و کارکردشون رو نمیدونیم رو بنویس ، خدا خیرت بده:D
جواب اول : اون باعث میشه تعداد بیشتری نوشیدنی سلامتی داشته باشی تا به emma ایتم groud seed رو بدی ظرفیت ایتم نوشیدنی افزایش پیدا میکنه
جواب ۲ : اون پولیه به ازای هر یدونه ۱۰ تا sed (پول تو بازی ) نیازه از طریق بنفایر میشه خریدش گزینه دومه فک کنم
جواب ۳ : دقیق یادم نیس ولی فک کنم باعث میشد ایتم های بیشتر و بهتری پیدا کنی اگه خواستی متن انگلیسیشو بزار تا دقیق بت بگم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or