Multi Platform Scorn

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    scorn
سازنده
Ebb Software
تاریخ انتشار
October 2022
ناشر
Kepler Interactive
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox One
  3. Xbox Series X|S

Scorn
Genre: Action Puzzle FPS
Developer: Ebb Software
Release Date: June 2018
Platfrom: PC

yo2k_7qkzjj.jpeg

احتمالا خیلی از شماها با شخصیت xenomorph از سری فیلم ها و بازی های Aliens آشنا هستید. پس بهتر است بدانید که Scorn هم یکی دیگر از ایده های طراح xenomorph یعنی H.R. Giger, و سازنده ی بازی هم یک از سازنده های ایندی و نوپا در صربستان می باشد.

شخصیت اصلی بازی, ناگهان خود را در دنیایی غیر واقعی و مشابه با دنیای Alien ها می یابد, دنیایی بین خیال و واقعیت. در این دنیا, مناطقی ساخته شده اند که کاملا organic (زنده) و وابسته به یکدیگرند ولی هر کدام, محیط, شخصیت و Puzzle های مخصوص به خود را دارند.

البته بازی تنها مختص به جستجو و حل پازل نیست و در طول مراحل می توان اسلحه هایی پیدا کرد که همانند محیط بازی, آن ها هم organic هستند. البته تیر این اسلحه ها براحتی و بوفور یافت نمی شوند و شما باید کاملا با تفکر و بجا از اسلحه استفاده کنید. موجودات موجود در بازی هم بسته به حال و هوایشان, ممکن است به آرامی از کنارتان رد شوند و یا قصد پاره پاره کردنتان را داشته باشند!

موتور بازی همانا Unreal Engline 4 معروف است و سازندگان بازی سعی کرده اند که هنر خود را در استفاده از این موتور گرافیکی نشان دهند.

تریلر:

Code:
https://www.youtube.com/watch?v=BKTkCa5nB_8
https://www.youtube.com/watch?v=WtOcbZG5xA4

وبسایت رسمی:
Scorn

تصاویر:

lighter

lighter

lighter

تصاویر بیشتر:
Media

آخرین ویرایش:
مورد انتظار ترین بازی من بدون شک.یه حسی بهم میگه این بازی قراره بالای 90 بشه.
منم مورد انتظارم هست و دوست دارم موفق شه.
عاشق این مدل فضا هستم.
ولی متاش سبز شه موفق بوده بنظرم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: VITAMIN2X
این تریلرهاش رو من میبینم انگار با روان من بازی میشه. نمیدونم چرا. من خودم کلی بازی ترسناک میکنم و فیلم های horror میبینم ولی نمیدونم چرا 2 3 باری که تریلرهای این بازی رو دیدم حس سر در گمی و کلافگی رو میگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or