aliatrvash
کاربر سایت
میشه منظورتو واضح تر بگی.سلام. من این بازی رو گرفتم ولی هیچی نمیفهمم اگه کسی راهنمای بازی رو داره به من بده خیلی ممنون میشم .
خوب بازی که شروع میشه اونجایی که پشت میز هستی و هیچ کاری نمیتونی بکنی ESC رو بزن و از قسمت آموزشی خارج شو ، بازی شروع میشه ، آدما رو بکش و برو جلومنظورم اینه که نمیدونم چکار کنم اگه میشه راهنمای بازی رو بهم بدید خواهش میکنم.
تشکر از راهنماییت ولی منظور من گذراندن مراحل رسمی بازیه نه گردش ازاد.خوب بازی که شروع میشه اونجایی که پشت میز هستی و هیچ کاری نمیتونی بکنی ESC رو بزن و از قسمت آموزشی خارج شو ، بازی شروع میشه ، آدما رو بکش و برو جلو
(نمی دونم جایی برای متوجه نشدن نداره!:confused
---------------------------------
بازی اولش وقتی دموهاش شروع میشه ، شما رو میخکوب می کنه ، صحنه های بیاد ماندنی فیلم رو نشون میده ، هیجان رو به شدت می بره بالا.
بازی که شروع میشه گرافیکش به شدت تو ذوق میزنه ! ترکیبی از GTA و True Crime ولی با بافت های به شدت بی کیفیت. حتی نوشته های بازی هم بصورت عکس هستن و جالب اینجاست که با بالا بردن رزولوشن اونها هم بی کیفیت میشن!
اول بازی ،اکشن به شدت بالاست و خیلی حال می کنید ، اما وقتی میرید تو Free Roaming بازی مثل ماست میشه!!! همون اکشنی که میزاشت گرافیکو ندیده بگیری ، اونم از بین میره
پیشنهاد می کنم بازی رو نگیرید.
اگه داشت که میشد el matador :cheesygriمنم در حال حاظر دارم این بازی رو میکنم .... راستش چون کارت گرافیکم Nvidia Geforce FX 5200 هست زیاد گرافیکش رو بالا نبردم ! درایورش هم قدیمیه .....
بازی کلا قشنگیست، ولی اگه امکان پرش داشت واقعا عالی میشد .