Saw™:The Video Game

بله ؟؟؟؟ :confused:

الآن ( امروز ) 6 ـ اکتبر ه
بعد شما میگی 20 نوامبر
اونوقت چجوری حساب کردی که به 1 ماه رسیدی ؟؟؟ اگه واقعا 20 نوامبر میاد میشه حدود 1 ماه و نیم دیگه

حالا واقعا 20 نوامبر میاد ؟ یا نه 20 ام ـ همین ماه یعنی اکتبر ؟؟
بعد اینکه منبع ؟؟ :p

حالا نیم شو من نگفتم اشکالی داره:biggrin1:

منبع دیگه از IGN معتبر تر هست؟

بیا اینم لیست تاریخ عرضه بازی برایه UK یا همون PAL خودمون
http://xbox360.ign.com/index/release.html?constraint.eq.game.locale=uk

چند وقت پیش هم یک خبرنگار بازی رو تست کرده بود واصلا ازش راضی نبود . اون میگفت که باید تغییراتی اساسی در بازی ایجاد بشه تا بتونه موفق ظاهر بشه .
آخه من نمی فهمم فیلم SAW چه پتانسیلی برای ساخت بازی داره ؟؟؟

گفتم از این بازی میترسم. یه وقت مثل SH: HC میشه: http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=823615#post823615
داداش یه SH:HC توحین نکن که بسیار بازیه قشنگی بود . من موندم چه ایرادی داشت اینهمه بهش گیر میدن. مثل یه فیلم سینمایی بود . بعدشم بازیه SAW اقتباسی از فیلمشه پس جنبه ی شکست خوردنش بالاست ربطی هم به HC نداره.

من هم موافقم در مورد این که:
فیلم SAW :love:هیچ پتانسیلی برای بازیش نداشت و احتمال اینکه این بازی خوب باشه بعیده ولی امیدوارم موفق و خوب باشه!

من هم موافقم در مورد این که:
فیلم SAW :love:هیچ پتانسیلی برای بازیش نداشت و احتمال اینکه این بازی خوب باشه بعیده ولی امیدوارم موفق و خوب باشه!

اتفاقا پتانسیل خیلی خیلی بالایی به نظر من برای یه بازی ادونچر بلندپروازانه داشت.
مثلا فکرشو بکن تو یه اتاق با چند نفر دیگه از خوب بیدار شی و باید با هم راه خروج رو پیدا کنین و بشه به چندین شکل این بازی رو تمام کرد و مثلا به بقیه ی قربانی ها خیانت یا کمک کرد.بازی هم مثل hr ادامه داشته بشه و طوری که راه برگشت برای هر بخش نداشته باشه...
به نظرم می شد یه بازی ادونچر بلندپروازانه مثل HR ازش خواست.

اتفاقا پتانسیل خیلی خیلی بالایی به نظر من برای یه بازی ادونچر بلندپروازانه داشت.
مثلا فکرشو بکن تو یه اتاق با چند نفر دیگه از خوب بیدار شی و باید با هم راه خروج رو پیدا کنین و بشه به چندین شکل این بازی رو تمام کرد و مثلا به بقیه ی قربانی ها خیانت یا کمک کرد.بازی هم مثل hr ادامه داشته بشه و طوری که راه برگشت برای هر بخش نداشته باشه...
به نظرم می شد یه بازی ادونچر بلندپروازانه مثل HR ازش خواست.
خب اینجوری هیچ هیجانی شما به ادامه ی بازی ترقیب نمیکنه . شما همش تو یک محیط خشک و بی روح و خالی از هیچ گونه هیجانی که فقط باید معما حل کنی ؟ واقعا روزی بیشتر از 2 ساعت میشه بازی کرد ؟
البته با توجه به شهرت فیلم فروشش تضمین شدس ولی انیکه موفق عمل کنه معلوم نیست .

این بازی اگه بازیه بدیم باشه شک نکنید فروش خوبی می کنه چون این یک عنوان با 5 تا فیلم ساخته شده طرفه یعنی از این فیلم 5 تا ساختن و همه ی دونن اره چه فیلمیه فروشش میره بالا و من دوست دارم این بازی سریع بیاد یه تست بزنیم ببین چنده چنده هرچی باشه من عاشق این فیلمم

من گرفتم ! فعلا که روایت داستان به شدت جذاب و گیرا هست :biggrin1: البته من فقط 40 دقیقه بازی کردم ولی کلا به نظر من بازی بدی نیست ! حالا فردا نظر قطعیمو میگم :biggrin1:
در ضمن همیشه در نمرات به بازی های بزگ Horror ظلم شده نمونشم مثلا شماره 3 SH یا کلا سری Fatal Frame که به نظر من بهترین سری بازی های Horror ـه ! کلا بگذریم:biggrin1:
گرافیک بازی هم کلا خوبه و از اون چیزی که توی تریلر ها نشون دادن مقدار خیلی کمی بیشتره ولی خوب ماشالله هزار ماشالله باید 5 دقیقه وایسی تا تکسچراش لد شه :biggrin1: (جالبیش اینه که یه اچیومنت داره که 5 دقیقه Idle باشی (هیچ کاری انجام ندی :دی))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or