S.T.A.L.K.E.R :Shadow of Chernobyl | PC

سلام نميدونم چرا كسي از اين بازي حرف نميرنه يعني واقا اين بازي رو نميشناسيد !؟ خيلي عجيبه !

اين بازي يكي از بهترين بازي هاي سبك Sci-Fi First-Person Shooter است (كه لازم به توضيح نيست) كه تا الان در تاريخه اين سبك نظير نداشته , البته ناگفته نماند اين بازي از سبك پرطرفداره RPG هم بهره ميبره يني ميشه دو سبك !!! واقا جاي تعجب داره.استالكر كه از كمپاني THQ منتشر ميشه از سال 2001 شروع به ساخت شده (تقريبا ميشه 5 سال) كه در نمايشگاه E3 2005 هم از طرف developed اين بازي يعني شركت GSC GameWorld اعلام شد كه با رودست زدن به بازيه half life 2 اين بازي رو به ارمغان در بيارن.ولي جاي تاسف داره كه بگم اين بازي بار ها و بار ها به تاخير افتاده به دليل تغيير يافتن نسخه DirectX 9 آن كه به 10 منتقل يافت.اين بازي كه قرار بود در فوريه 2006 به بازار عرضه بشه به اكتبر 2006 تغيير يافت ولي اين خبر هنوز قطعي نشده چون در هيچ سايت معتبري به طور رسمي اعلام نشده.

از محتويات بازي :

داستان اين بازي از واقعيت گرفته شده , از اينجا شروع ميشه كه: نزديك به 25 سال شهري بنام چرنوبيل كه در اكراين (روسيه) واقع هست يك نيروگاه اتمي وجود داشته كه در زير زمين واقع بوده.در سال 1985 اين نيروگاه به دليل ناامن بودن و مشكلاتي كه داشته منفجر ميشه و به دليل پخش مواد راديو اكتيو كه در شهر پخش ميشه به تعداد 30 ميليون نفر از افراد به گونه هاي مختلف از بين ميرن و در حال حاضر راديو اكتيو هنوز در 100 كيلومتري اون شهر وجود داره كه حتي نميشه نزديك اون شهر شد ! كه در كل يك شهر مطروكه ميمونه.

گيم پلي اين بازي در كل به سبك ترسناك ميباشد و از عمق صحنه ي بسيار بالايي برخوردار هست ميتونم بگم به اندازه يك شهر كه ميتونيد از تماميه امكانات اون شهر بهره ببريد از جمله : تماميه خيابانها_بيابانها_ساختمانها_خانه ها_پارك ها_حتي كوها و تپه ها_كه ميتونيد با استفاده از ماشين تماميه اون شهر رو گشت بزنيد ! عمق صحنه اين بازي اينقدر زياده كه فكر كنم يك شهر كامل رو توي اين بازي طراحي كردن.

از لحاظ موزيك اين بازي خيلي روش كار شده به سبك موسيقي هاي تاريك و ترسناك كه يك نمونه از اون رو ميتونيد توي official site اين بازي بشنويد www.stalker-game.com (حتما بريد توي سايتش).

گرافيك اين بازي فوق الاده عجيب هست به گفته THQ بعد از موتور گرافيكه قدرتمنده Unreal 3 , موتوره استالكر يعني x-ray engine رو ميتوان قويترين موتوره جهان شناخت ! جالب اينجاست كه اين موتور گرافيكي از كارايي بخصوصي برخوردار هست از جمله : روز و شب شدن اتوماتيك در بازي ! كه يكي از دلايل واقعي بودن اين بازي همين هست كه دقيقا مثل ساعات شبانه روز جلو ميره ! (سعي كنيد حتما تريلر هاي اين بازي رو ببينيد.)

علاقه مندان در اين بازي با 16 نمونه صلاح پيشرفته آشنا ميشوند كه 5 نمونه ي آن از دوربين دار و تك تير زن برخوردار هست ! كه بنده صلاح دونستم اين عكسها رو براي دوستان بزارم :

hrjybb.jpg
AKM Assault Rifle

hrjybp.jpg
AS (Val)

hrjyow.jpg
Fabrique Nationale Herstal FN2000

hrjyp4.jpg
Groza OC-14

hrjyqd.jpg
LM-300ML Assault Rifle

hrjz28.jpg
PMM (PM Makarov, Pistolet Makarova)

hrjz9k.jpg
SVD

hrk0wj.jpg
SVU Sniper Rifle (Snayperskaya Vintovka Ukorochennaya)

hrjzb4.jpg
TOZ-34 Shotgun

hrk12x.jpg
VSS

hrk4ly.jpg
RG-6

hrk4md.jpg
RPG-7

اينم يك نمونه عكس از جزييات گرافيك اين بازي (تعجب نكنيد !) :

Last edited by a moderator:
نه والا نمیدونم......
منم الان به بازی دسترسی ندارم عکس واستون بگیرم...بابا یارو بهم گفت برو یکی رو بکش ازش کلید بگیر.... نمیدونم کلید کجا :cheesygri
نگفتی به اون شهری که duty ازش محافظت میکنه رسیدی؟
از اونجا میشه راحت آدرس داد اگه نرسیدی برو تا برسی!!!

نگفتی به اون شهری که duty ازش محافظت میکنه رسیدی؟
از اونجا میشه راحت آدرس داد اگه نرسیدی برو تا برسی!!!
ببین منظورت همون شهری نیست که اطرافش پر از انواع حیوانات اهلی و وحشی هست؟؟؟!!! اگر منظورت اونجا هست که من این objective رو از همون شهر گرفتم و از اون شهر بیرون اومدم و تا حالا 2 بار هم move to next level زدم... خلاصه من توی dark valley اشتباها سیو کردم و دیگه هیچ راهی ندارم جز اینکه بازی رو همینجوری ادامه بدم :(

خوب همون شهره یه قسمتش هست رو نقشه معلومه به اسم wild tretori یا همچین چیزی (اون تریتوری به معنی منطقه است اسپلش رو درست نمیدونم)
خلاصه میری به اون سمت میرسی به یه ایست بازرسی ک اگه از اونجا سمت راست بری میرسی به کمپ فریدوم و چرنوبیل و اگه مستقیم بری روبروش یه در خرابه است که بری توش میری به لول بعدی
و اگه سمت چپ بری احتمالا میرسی به قسمت آزمایشگاه و دکترا و از این حرفا!!!
حالا موضوعی که این وسط وجود داره اینه که درست یادم نیست باید سمت چپ بری تا برسی به دکترا یا اینکه باید وارد اون دره بشی و مستقیم بری تا به اونجا برسی!!!!
اول سمت چپ رو امتحان کن چون مسیر مستقیم یکم طولانیه
خلاصه شرمنده یکم بری میابی از خصوصیت اون منطقه اینه که زامبی اون ورا زیاد داره و اگه به جاده چرنوبیل نرفتی اولین بار اونجا زامبی میبینی
یه ساختمونه یه طبقه است که در کشویی داره و دور و برش چند تا زامبی هست
اگه داری از سیو ماموریت برو

سلام

Patch v1.0004 استالکر هم اومد که البته روی پچ قبلی 1.3 نصب میشه.
لینک پچ ورژن Worldwide :
http://www.oblivion-lost.de/download/patches/stk-ww-10004.exe
امکاناتی که این پچ داره اینه که میتونه،نزدیک به 10 تا 15 فریم به فریمی که الان با سیستمتون دارین رو اضافه کنه.(این خودش خیلی عالیه که میتونه حداقل 15 فریم اضافه کنه و باگ های بازی رو برطرف کنه!)

مورد دیگه اینکه،قابلیت Shader در بازی خیلی بهتر و نرم تر میشه.
و مورد آخر ، این پچ میتونه بازی رو با سیستم هایی که از 2 سی پی یو بهره میبرن رو optimiz )مچ) کنه.

من خودم هنوز این پچ رو نصب نکردم ولی اینجور که معلومه خیلی خوبه و کمک خیلی زیادی به کسایی که با سیستمشون با این بازی مشکل داشتن میکنه.(مخصوصا کسایی که مشکل فریم داشتن)
خلاصه اگه کسایی هستن که تا حالا 45 فریم میتونستن از این بازی بگیرن با نصب این پچ میتونن به 60 فریم هم برسوننش.

علامت تعجب

من هم دارم تعجب می کنم چرا بازی به این خوبی سریع ول شد؟! تا صفحه 50 که منتظر بازی بودند این 6 تا صفحه باقیمونده هم بعد از اومدن بازی جلو رفت!(Joking):cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

حالا تو اینو داشته باش تا ببینیم خدا چی میخواد!!
اگه دیگه هم خواستی بگو!

آخرین ویرایش:
سلام . دوستان من به کمکتون نیاز دارم لطفا کمکم کنید . من 20 مگ پچ برای این بازی دان کردم . اما برای نصبش به فایل اجرایی اصلی بازی نیاز دارم . من dvd بازی رو از سرزمین گرفتم
که خود به خود بازی هارو کرک کنه .
خواهشا یکی به من کمک کنه .
اگه میشه یکی یه لینک از فایل اجرایی اورجینالش بده یا اگه میتونه یه جایی برام آپلودش کنه . مطمئن باشید از خجالتتون در میام .

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
من این بازی را تازه گرفتم
وقتی دارم بازی میکنم خیلی اوقات سیستمم ریستارت میشه عصابما خورد کرده
سرعت اینترنتم هم کمه نمیتونم برگردم صفحات قبلی را بخونم
راستی رم سیستمم هم 1 گیگ هستش
کسی این مشکل را قبلا داشته ؟

من پچ 10004 را رفت مغازه دوستم دانلود کردم
فرصت نبود که بقیه پچ ها را دانلود کنم
وقتی پچ را روی فایل اصلی (بدون کرک) میریزم بعدا کرک بازی که توی Cd هست را روش کپی میکنم یه ارور عجیب و غریبی میده
سوال من اینه که کدوم پچ ها را باید قبل از این پچ بریزم روش
یعنی باید بشینم از اول کل پچ ها را دانلود کنم و نصب کنم تا این پچ آخریه به من کار بده ؟

من پچ 10004 را رفت مغازه دوستم دانلود کردم
فرصت نبود که بقیه پچ ها را دانلود کنم
وقتی پچ را روی فایل اصلی (بدون کرک) میریزم بعدا کرک بازی که توی Cd هست را روش کپی میکنم یه ارور عجیب و غریبی میده
سوال من اینه که کدوم پچ ها را باید قبل از این پچ بریزم روش
یعنی باید بشینم از اول کل پچ ها را دانلود کنم و نصب کنم تا این پچ آخریه به من کار بده ؟

بستگی به ورژن بازیت داره که تا الان 2 پچ با ورژن مختلف اومده

اول بازی رو میریزی بعد پچ بعد کرک که ورژن جدید شو از لینک بالا میتونی بگیری

خوب مشکل من ظاهرا حل شد یعنی تونستم آخرین پچ را نصب کنم
اشکال کارم هم این بود که باید کرک همون ورژن را نصب می کردم
در ضمن اگر خواستید آخرین پچ را نصب کنید احتیاجی نیست به نصب پچ های قبلی
البته من توی خود بازی نرفتم فقط تا منو ها
بازم ممنون از کمکتون !
فقط خدا کنه از بازی بیرون نیاد که این بازی حسابی منا گرفته

در واقع
It Includes all previous version

ویرایش:
بستگی به ورژن بازیت داره که تا الان 2 پچ با ورژن مختلف اومده