S.T.A.L.K.E.R :Shadow of Chernobyl | PC

سلام نميدونم چرا كسي از اين بازي حرف نميرنه يعني واقا اين بازي رو نميشناسيد !؟ خيلي عجيبه !

اين بازي يكي از بهترين بازي هاي سبك Sci-Fi First-Person Shooter است (كه لازم به توضيح نيست) كه تا الان در تاريخه اين سبك نظير نداشته , البته ناگفته نماند اين بازي از سبك پرطرفداره RPG هم بهره ميبره يني ميشه دو سبك !!! واقا جاي تعجب داره.استالكر كه از كمپاني THQ منتشر ميشه از سال 2001 شروع به ساخت شده (تقريبا ميشه 5 سال) كه در نمايشگاه E3 2005 هم از طرف developed اين بازي يعني شركت GSC GameWorld اعلام شد كه با رودست زدن به بازيه half life 2 اين بازي رو به ارمغان در بيارن.ولي جاي تاسف داره كه بگم اين بازي بار ها و بار ها به تاخير افتاده به دليل تغيير يافتن نسخه DirectX 9 آن كه به 10 منتقل يافت.اين بازي كه قرار بود در فوريه 2006 به بازار عرضه بشه به اكتبر 2006 تغيير يافت ولي اين خبر هنوز قطعي نشده چون در هيچ سايت معتبري به طور رسمي اعلام نشده.

از محتويات بازي :

داستان اين بازي از واقعيت گرفته شده , از اينجا شروع ميشه كه: نزديك به 25 سال شهري بنام چرنوبيل كه در اكراين (روسيه) واقع هست يك نيروگاه اتمي وجود داشته كه در زير زمين واقع بوده.در سال 1985 اين نيروگاه به دليل ناامن بودن و مشكلاتي كه داشته منفجر ميشه و به دليل پخش مواد راديو اكتيو كه در شهر پخش ميشه به تعداد 30 ميليون نفر از افراد به گونه هاي مختلف از بين ميرن و در حال حاضر راديو اكتيو هنوز در 100 كيلومتري اون شهر وجود داره كه حتي نميشه نزديك اون شهر شد ! كه در كل يك شهر مطروكه ميمونه.

گيم پلي اين بازي در كل به سبك ترسناك ميباشد و از عمق صحنه ي بسيار بالايي برخوردار هست ميتونم بگم به اندازه يك شهر كه ميتونيد از تماميه امكانات اون شهر بهره ببريد از جمله : تماميه خيابانها_بيابانها_ساختمانها_خانه ها_پارك ها_حتي كوها و تپه ها_كه ميتونيد با استفاده از ماشين تماميه اون شهر رو گشت بزنيد ! عمق صحنه اين بازي اينقدر زياده كه فكر كنم يك شهر كامل رو توي اين بازي طراحي كردن.

از لحاظ موزيك اين بازي خيلي روش كار شده به سبك موسيقي هاي تاريك و ترسناك كه يك نمونه از اون رو ميتونيد توي official site اين بازي بشنويد www.stalker-game.com (حتما بريد توي سايتش).

گرافيك اين بازي فوق الاده عجيب هست به گفته THQ بعد از موتور گرافيكه قدرتمنده Unreal 3 , موتوره استالكر يعني x-ray engine رو ميتوان قويترين موتوره جهان شناخت ! جالب اينجاست كه اين موتور گرافيكي از كارايي بخصوصي برخوردار هست از جمله : روز و شب شدن اتوماتيك در بازي ! كه يكي از دلايل واقعي بودن اين بازي همين هست كه دقيقا مثل ساعات شبانه روز جلو ميره ! (سعي كنيد حتما تريلر هاي اين بازي رو ببينيد.)

علاقه مندان در اين بازي با 16 نمونه صلاح پيشرفته آشنا ميشوند كه 5 نمونه ي آن از دوربين دار و تك تير زن برخوردار هست ! كه بنده صلاح دونستم اين عكسها رو براي دوستان بزارم :

hrjybb.jpg
AKM Assault Rifle

hrjybp.jpg
AS (Val)

hrjyow.jpg
Fabrique Nationale Herstal FN2000

hrjyp4.jpg
Groza OC-14

hrjyqd.jpg
LM-300ML Assault Rifle

hrjz28.jpg
PMM (PM Makarov, Pistolet Makarova)

hrjz9k.jpg
SVD

hrk0wj.jpg
SVU Sniper Rifle (Snayperskaya Vintovka Ukorochennaya)

hrjzb4.jpg
TOZ-34 Shotgun

hrk12x.jpg
VSS

hrk4ly.jpg
RG-6

hrk4md.jpg
RPG-7

اينم يك نمونه عكس از جزييات گرافيك اين بازي (تعجب نكنيد !) :

Last edited by a moderator:
ما که بعد از این همه انتظار با این شمارش حال نکردیم.... 2 رو هم فکر کنم نوه های من بشینن بازی کنن...

(از جمله خودم که بعضی مراحل با اسمون مشکل داشتم و با نصب این پچ دیگه مشکلی دیگه ندارم!)
شما با این سیستم خفنی که معرفی کردی با آسمون بازی مشکل داشتی؟؟؟
24.gif
24.gif

بابا من یه 6600 لگن دارم نه با آسمون بازی مشکل داشتم نه با زمینش :)

ما که بعد از این همه انتظار با این شمارش حال نکردیم
خوب مشکل خودته با بازی حال نکردی :)
پس چجوره که من و خیلی ها حال کردیم...;)
البته میدونم چی میگی ... تو این 6 سال فقط توقع ها بیش از حد رفت بالا...ولی اگه کلا در نظر بگیری میبینی که سازنده ها صادقانه رفتن جلو و هر چی که گفتن همونم شد.
غیر از اینه ؟
2 رو هم فکر کنم نوه های من بشینن بازی کنن
ببین من دیگه مردم از بس گفتم !!:((
دلیلی نمیشه حالا نسخه اولش لفتش دادن حتما قسمت دومشم همونقدر باید صبر کنیم!
قسمت بعدی به احتمال زیاد مثل half life بصورت Episodic منتشر میشه که نهایتا 1 سال طول بکشه که قسمت بعدیش بیاد.(یعنی باید اوایل 2008 دیگه بیاد)
شما با این سیستم خفنی که معرفی کردی با آسمون بازی مشکل داشتی؟؟؟ بابا من یه 6600 لگن دارم نه با آسمون بازی مشکل داشتم نه با زمینش
گفتم که مشکل من انچنانی نبوده.یعنی بعضی اوقات که رزولوشن رو پایین و بالا میکردم یه پارازیت تو آسمون بوجود میومد که دیگه مجبور میشدم بازی رو ریستارت کنم!
ولی الان که پچ رو ریختم دیگه این مشکلم برطرف شده و خیلی خوب بازی داره کار میکنه.
در ضمن،این بازی با سیستم من که هیچی ! با ابر کامپیوتر های بعضی سایت ها و گیمر ها هم مشکل داشته تا چه برسه به سیستم من که در برابر اونا پشمک به حساب میاد! :)
کلا بازی در اوایل اومدنش مشکلاتی داشت که بخاطر همینم بود پچ ها رو زود آوردن.
-------------------------
چند مدت پیش من یادمه بحث بر سر این بود که محیط بازی قرار بوده 30 کیلومتر باشه ولی حساب که کردن دیدن 10 km بیشتر نیست!
الان دیگه با وجود این خبر (ادامه پیدا کردن بازی) ثابت شده که محیط بازی همونقدر که از روز اول قولش رو داده بودن (30km) درست بوده و بجای اینکه بیان تمام محیط شهر رو یکجا تو یک قسمت جا بدن اومدن شهر رو جدا کردن که بقیه منطقه رو تو قسمت های بعدی با ادامه داستان منتشر کنن.(چیزی که از اولش هم من میدونستم ولی چیزی نمیگفتم تا رسماً تایید بشه)
اینجور که من حدس میزنم stalker کلا در سه episode منتشر میشه که توی هر کدومش نزدیک به 10km فضا وجود داره!! (یعنی الان 1/3 منطقه چرنوبیل رو توی این قسمت دیدین) ;)

Last edited by a moderator:
آخرش نگفتی چجوری این پچ را نصب کردی
یعنی مولتی پچ ریختی یا دونه دونه
بعد کرکش چی
کرک درست و حسابی داره؟
اخه ص قبل گفتی بودی که ارور میده و ...

آخرش نگفتی چجوری این پچ را نصب کردییعنی مولتی پچ ریختی یا دونه دونهبعد کرکش چیکرک درست و حسابی داره؟اخه ص قبل گفتی بودی که ارور میده و ...
نه اشتباه از من بود که پچ نصب نمیشد.هم کرک سالم داره هم پچ سالم.
شما اگه نسخه ای که داری از اول کرک شده باشه باید فایل exe اصلی بازی رو پیدا کنی و حتما کپی کنی تا پچ بتونه نصب بشه (مال من از اول کرک شده بود بخاطر همین پچ نصب نمیشد)
اگر هم که فایل exe اصلی داری (که باید 5.34 مگ حجم داشته باشه) اول Multi V1.0001 رو میریزی بعد بدون اینکه هیچ گونه کرکی رو کپی کنی،پچ Worldwide V1.0003 رو میریزی تا نصب بشه.بعد که این کارا رو کردی دیگه باید کرک v1.0003 Multi رو از لینک زیر بگیری کپی کنی تا جایگزین فایل exe اصلی بازی بشه.
شما این کرک رو باید بگیری :
S.T.A.L.K.E.R. v1.0003 [MULTI4] No-DVD/Fixed EXE
لینک :
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_stalker_shadow_of_chernobyl.shtml

خوب مشکل خودته با بازی حال نکردی :)
خوب چرا میزنی؟؟؟ نمیدونم مشکل از منه یا مشکل از بازی... :cheesygri

پس چجوره که من و خیلی ها حال کردیم...;)
خوب همون جور که شما و خیلی های دیگه حال کردین... من و بسیاری دیگه با این بازی حال نکردیم ;)

ولی اگه کلا در نظر بگیری میبینی که سازنده ها صادقانه رفتن جلو و هر چی که گفتن همونم شد.
بر منکرش لعنت ;) ولی مشکل اینه من حتی نتونستم وجدان خودمو راضی کنم که بازی رو به پایان برسونم !

بنظر من بازی جالبی من که با گرافیک بازی هیچ مشکلی ندارم فکر نکنم تا حالا تو هیچ بازی این همه تنوع اسلحه دیده باشید در ضمن اگر خواستید همه این سلاحها را میتونید از فروشنده بازی بخرید اگه کسی خواست بگه تا بگم چکار کنید .
1179632869.jpg

دوستان من در اون ماموریتی که باید دستگاه مربوط به ژنراتور را خاموش کنم همونجا که دکل های بزرگ برق هست وچند واگن قطار از طریق واگن قطار رفتم زیر زمین ودستگاه رو راخاموش کردم حالا میگه sneakin to the sarcophagus هیچ فلشی هم نشون نمیده چکار باید بکنم لطفا" راهنمایی کنید.

آقا من همون اول اوله بازي گير كردم اونجا كه مرده پشت ميز نشته و حرف ميزنه چي ميگه ؟؟
پشت سرم يه درم هست كه بستست . بايد چيكار كنم ؟؟:confused: :confused:

سلام من همون اول بازي گيركردم از ولف ماموريت ميگيرم بعدش با يك گروه ميريم يه متروكرو پاكسازي مكنيم 3 تا علامت سبز هم روي همون قسمت متروكه ديده ميشه همرو كشتم ولي باز هم كاري نيست كه انجام بدم

نه اشتباه از من بود که پچ نصب نمیشد.هم کرک سالم داره هم پچ سالم.
شما اگه نسخه ای که داری از اول کرک شده باشه باید فایل exe اصلی بازی رو پیدا کنی و حتما کپی کنی تا پچ بتونه نصب بشه (مال من از اول کرک شده بود بخاطر همین پچ نصب نمیشد)
اگر هم که فایل exe اصلی داری (که باید 5.34 مگ حجم داشته باشه) اول Multi V1.0001 رو میریزی بعد بدون اینکه هیچ گونه کرکی رو کپی کنی،پچ Worldwide V1.0003 رو میریزی تا نصب بشه.بعد که این کارا رو کردی دیگه باید کرک v1.0003 Multi رو از لینک زیر بگیری کپی کنی تا جایگزین فایل exe اصلی بازی بشه.
شما این کرک رو باید بگیری :
S.T.A.L.K.E.R. v1.0003 [MULTI4] No-DVD/Fixed EXE
لینک :
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_stalker_shadow_of_chernobyl.shtml

آقا من هر جوری این پچها رو میریزم یه ارور به زبان آلمانی میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or