S.T.A.L.K.E.R :Shadow of Chernobyl | PC

سلام نميدونم چرا كسي از اين بازي حرف نميرنه يعني واقا اين بازي رو نميشناسيد !؟ خيلي عجيبه !

اين بازي يكي از بهترين بازي هاي سبك Sci-Fi First-Person Shooter است (كه لازم به توضيح نيست) كه تا الان در تاريخه اين سبك نظير نداشته , البته ناگفته نماند اين بازي از سبك پرطرفداره RPG هم بهره ميبره يني ميشه دو سبك !!! واقا جاي تعجب داره.استالكر كه از كمپاني THQ منتشر ميشه از سال 2001 شروع به ساخت شده (تقريبا ميشه 5 سال) كه در نمايشگاه E3 2005 هم از طرف developed اين بازي يعني شركت GSC GameWorld اعلام شد كه با رودست زدن به بازيه half life 2 اين بازي رو به ارمغان در بيارن.ولي جاي تاسف داره كه بگم اين بازي بار ها و بار ها به تاخير افتاده به دليل تغيير يافتن نسخه DirectX 9 آن كه به 10 منتقل يافت.اين بازي كه قرار بود در فوريه 2006 به بازار عرضه بشه به اكتبر 2006 تغيير يافت ولي اين خبر هنوز قطعي نشده چون در هيچ سايت معتبري به طور رسمي اعلام نشده.

از محتويات بازي :

داستان اين بازي از واقعيت گرفته شده , از اينجا شروع ميشه كه: نزديك به 25 سال شهري بنام چرنوبيل كه در اكراين (روسيه) واقع هست يك نيروگاه اتمي وجود داشته كه در زير زمين واقع بوده.در سال 1985 اين نيروگاه به دليل ناامن بودن و مشكلاتي كه داشته منفجر ميشه و به دليل پخش مواد راديو اكتيو كه در شهر پخش ميشه به تعداد 30 ميليون نفر از افراد به گونه هاي مختلف از بين ميرن و در حال حاضر راديو اكتيو هنوز در 100 كيلومتري اون شهر وجود داره كه حتي نميشه نزديك اون شهر شد ! كه در كل يك شهر مطروكه ميمونه.

گيم پلي اين بازي در كل به سبك ترسناك ميباشد و از عمق صحنه ي بسيار بالايي برخوردار هست ميتونم بگم به اندازه يك شهر كه ميتونيد از تماميه امكانات اون شهر بهره ببريد از جمله : تماميه خيابانها_بيابانها_ساختمانها_خانه ها_پارك ها_حتي كوها و تپه ها_كه ميتونيد با استفاده از ماشين تماميه اون شهر رو گشت بزنيد ! عمق صحنه اين بازي اينقدر زياده كه فكر كنم يك شهر كامل رو توي اين بازي طراحي كردن.

از لحاظ موزيك اين بازي خيلي روش كار شده به سبك موسيقي هاي تاريك و ترسناك كه يك نمونه از اون رو ميتونيد توي official site اين بازي بشنويد www.stalker-game.com (حتما بريد توي سايتش).

گرافيك اين بازي فوق الاده عجيب هست به گفته THQ بعد از موتور گرافيكه قدرتمنده Unreal 3 , موتوره استالكر يعني x-ray engine رو ميتوان قويترين موتوره جهان شناخت ! جالب اينجاست كه اين موتور گرافيكي از كارايي بخصوصي برخوردار هست از جمله : روز و شب شدن اتوماتيك در بازي ! كه يكي از دلايل واقعي بودن اين بازي همين هست كه دقيقا مثل ساعات شبانه روز جلو ميره ! (سعي كنيد حتما تريلر هاي اين بازي رو ببينيد.)

علاقه مندان در اين بازي با 16 نمونه صلاح پيشرفته آشنا ميشوند كه 5 نمونه ي آن از دوربين دار و تك تير زن برخوردار هست ! كه بنده صلاح دونستم اين عكسها رو براي دوستان بزارم :

hrjybb.jpg
AKM Assault Rifle

hrjybp.jpg
AS (Val)

hrjyow.jpg
Fabrique Nationale Herstal FN2000

hrjyp4.jpg
Groza OC-14

hrjyqd.jpg
LM-300ML Assault Rifle

hrjz28.jpg
PMM (PM Makarov, Pistolet Makarova)

hrjz9k.jpg
SVD

hrk0wj.jpg
SVU Sniper Rifle (Snayperskaya Vintovka Ukorochennaya)

hrjzb4.jpg
TOZ-34 Shotgun

hrk12x.jpg
VSS

hrk4ly.jpg
RG-6

hrk4md.jpg
RPG-7

اينم يك نمونه عكس از جزييات گرافيك اين بازي (تعجب نكنيد !) :

Last edited by a moderator:
سلام

من چندوقتی در جریان اخبار این بازی نبودم

الان جدیدترین و بهترین پچی که برای بازی اومده چیه ؟
یکی به من گفته که یه جا از بازی خارج میشه. پچ رو برای اون میخوام

پچهای جدید دیگه اون مشکل کار نکردن سیوها رو ندارن ؟

سلام این اولین پست من توی این سایته:blushing:
من تقریبا از صفحه ی 43 به اونور تاپیک رو خوندم ولی اخرش درست حسابی نفهمیدم چی کار کنم!!
سی پی یوم 2400 سلرونه
رم 1 گیگ
گرافبک 256 زادیون
رسیدم به اونجای بازی که وارد بیس بندیت ها میشیم 1 نفر رو باید بکشیم بعد میگه حازج بشیم از اونجا و بریم ورودی ازمایشگاه رو پیدو کنیم
دم در ورودی ازمایشگاه یهو از بازی میپره بیرون
جای خاصی نداره
هر دفعه یه جا میپره بیرون اولا خواستم ببینم مشکل از سیستممه یا کرک بازی؟
من الان پچ 1.0000 روش نصبه یه کرک هم داره
الان یه نفر بگه من کدوم پچو باید دانلود کنم؟
کدوم کرکو باید دانلود کنم؟
چه جوری نصبشون کنم؟
لطفا اسم دقیق پچ و کرکش با حجم هر کدوم رو بذارین چون بنظر میاد دادن لینک مستقیم از سایت گیم کپی ورلد ممکن نیست
ممنون
الان 1 هفته میشه که بازی نمی کنمش:(

من الان پچ 1.0000 روش نصبه یه کرک هم داره
این که ورژن اولیه بازی هست...پچی نصب نیست ;)

کرک رو که عملا فکر لینک مستقیم رو از سرت بیرون کن همچنین RS رو !!! چون کرک ها اکثرا واسه GCW هستند و همون ها توی Rapid Share آپلود میشن بعضا و هیچکدوم RS نیست و لینک مستقیم هم ندارن....
بهترین راه هم برای گرفتن پچ فقط و فقط سایت رسمی بازی و سایت های معتبر مثل IGN و GameSpot هستند.

مشکل از عدم پایداری بازی روی سیستم های مختلف هست.... البته شما مدل کارتت رو نگفتی؟؟؟ ما به مقدار VRam کارت نداریم مدل چیپش رو بگو

دم در ورودی ازمایشگاه یهو از بازی میپره بیرون
جای خاصی نداره
به احتمال زیاد مشکل از کارت گرافیکت هست یا خودش یا درایورش.

بچه ها هرکی خواست واسه بازی MOD دانلود کنه من دیروز این سایتو پیدا کردم واسه همه بازی ها هم MOD داره
/http://www.moddb.com
اول باید عضو شین البته :biggrin1:
یک mod به اسمه jump.run&gun داره خیلی باحاله اسم تفنگات رو اسم واقعیش می کنه

[FONT=&quot]من دوباره شروع کردم به بازی کردن.... الان رسیدم به یه جایی که بهم گفتن باید از [/FONT][FONT=&quot]dark valley[/FONT][FONT=&quot] رد بشی....اونجا هم شدیدا اکتیویته هست و عمرا بدون [/FONT][FONT=&quot]protective suite[/FONT][FONT=&quot] نمیشه رد شد.... حالا من یه سوال دارم اونم اینه که این [/FONT][FONT=&quot]protective suite[/FONT][FONT=&quot] رو از کجا گیر بیارم؟؟؟!!! کسی هست که بفروشه؟؟؟ من از همون [/FONT][FONT=&quot]trader[/FONT][FONT=&quot] که این [/FONT][FONT=&quot]objective[/FONT][FONT=&quot] رو بهم داد سوال کردم نداشت !!!! [/FONT]​
[FONT=&quot]راستی قضیه [/FONT][FONT=&quot]Arena[/FONT][FONT=&quot] چیه؟؟؟ تو بازی مگه [/FONT][FONT=&quot]arena[/FONT][FONT=&quot] هم هست؟؟؟؟ این [/FONT][FONT=&quot]trader[/FONT][FONT=&quot] به من گفت اگه پول کم داری برو تو [/FONT][FONT=&quot]Arena[/FONT][FONT=&quot] ....!!!! [/FONT]​
[FONT=&quot]راستی این شخصیت رو کاریش نمیشه کرد که بیشتر از 50 واحد حمل کنه؟؟؟!!! [/FONT]​

shadow of chernobyi

باسلام خدمت شما دوستان باحال. قدم به قدم اين بازي روكسي نداره؟اصلاً توي بازي مشخص نيست چه كاربايدبكنيم وبه كجا بايدبريم

سلام

جواد چقدر رفتی ؟! من الان اصلا یادم نمیاد این Dark Valey کجا بود !
ولی اگه منظور همون منطقه ی اوله بازیه ، اونجا بهتره اگه لباس نداری به اون پلیس ها رشوه بدی و رد شی. نزدیکای اون ترن خراب سمت راست پلیس ها هم یه چند تا Suit مناسب فکر کنم بود . . . (البته نه مناسب برای رد شدن از مناطق رادیواکتیو! )

Arena هم یه کم بری میرسی. وقتی به پایگاه ِ گروه Freedom رسیدی اون طرف ها آرنا هست . . .

اون 50 واحد هم تا آخر بازی همونجوری میمونه !!! بدون تقلب کاریش نمیشه کرد . . .

من باره اول که بازی رو رفتم با همین محدودیت 50 تایی کنار اومدم و تا آخر بازی باید حرص جا رو میخوردم . . .
ولی وقتی بازی رو تموم کردم و خیالم راحت شد ، برای بار دوم از ترینر استفاده کردم خداییش بازی یه حال دیگه ای بهم داد ! :biggrin1:
البته نمیگم از ترینر استفاده کنی ها . . . ولی اگر هدفت از بازی کردن لذت بردنه ، این محدودیت 50 تایی نمیذاره حتی 1 ثانیه از بازی لذت ببری . . .

جواد چقدر رفتی ؟!
نمیدونم چه جوری واست توضیح بدم!!! ولی تا حالا حداقل 6 یا 7 بار صفحه move to next level ظاهر شده....!!!!
من الان اصلا یادم نمیاد این Dark Valey کجا بود !
بابا همون جایی که شدیدا اکتیویته هست و کنارش پر از سگ بود... :cheesygri یادت اومد؟؟؟!!! عمرا :cheesygri
ولی اگه منظور همون منطقه ی اوله بازیه ، اونجا بهتره اگه لباس نداری به اون پلیس ها رشوه بدی و رد شی. نزدیکای اون ترن خراب سمت راست پلیس ها هم یه چند تا Suit مناسب فکر کنم بود . . . (البته نه مناسب برای رد شدن از مناطق رادیواکتیو! )
بابا اونجا که خیلی وقت پیش رد شدم ;) من از اول بازی تا حالا 2 تا suit داشتم....یکی رو کش رفتم :laughing: یکی رو هم از همین یارو که objective ازش گرفتم خریدم.... که اسم این suite اینه: STALKER suite .... هیچ فرقی هم با suite قبلی نمیکنه ....ولی با کلاس تره.... :laughing:
Arena هم یه کم بری میرسی. وقتی به پایگاه ِ گروه Freedom رسیدی اون طرف ها آرنا هست . . .
arena ش مثل oblivion میمونه؟؟؟؟

اون 50 واحد هم تا آخر بازی همونجوری میمونه !!! بدون تقلب کاریش نمیشه کرد . . .

من باره اول که بازی رو رفتم با همین محدودیت 50 تایی کنار اومدم و تا آخر بازی باید حرص جا رو میخوردم . . .
ولی وقتی بازی رو تموم کردم و خیالم راحت شد ، برای بار دوم از ترینر استفاده کردم خداییش بازی یه حال دیگه ای بهم داد ! :biggrin1:
البته نمیگم از ترینر استفاده کنی ها . . . ولی اگر هدفت از بازی کردن لذت بردنه ، این محدودیت 50 تایی نمیذاره حتی 1 ثانیه از بازی لذت ببری . . .
276.gif
276.gif
276.gif
3.gif
49.gif
232.gif
وحید خون منو داری به جوش میاری!!! من سرم بره از cheat و امسال این چرت و پرت ها استفاده نمیکنم.... به شرافت گیمری قسم میخورم تا به حال یک بار هم همچین کاری نکردم :evil:
به جا این چیزا بگو من protective suite از کجا گیر بیارم!!؟؟؟؟ هر جایی رو که دسترسی داشتم گشتم ولی نبود

arena ش مثل oblivion میمونه؟؟؟؟
خوب آرنا آرنائه دیگه آبلیویون و استالکر نداره !
ولی اگه منظورت اینه که مثله آبلیویون با شمشیر بیفتین به جونه هم . . . نه اونطوری نیست!

ببین میری یه جا یه مردی هست . باهاش صحبت میکنی که میخوای مبارزه کنی و اینا . بعد یه مقدار پول ازت میگیره. وسایلت رو هم کاملا همه رو ازت میگیره . بعد یه تجهیزات لازم رو خودش بهت میده.

مثلا یه بسته سلامتی . . . اسلحه . . . چاقو . . . مهمات . . . از این چیزا ...

بعد یه لودینگ میاد که وقتی پر میشه خودتو توی آرنا میبینی . آرناش میشه گفت بزرگه و پر از جعبه و مکان برای پناه گرفتنه . . .

آخرش هم که طرف رو کشتی میای پول بهت میده و وسایلت رو هم از توی جعبه میتونی برداری . . .

وحید خون منو داری به جوش میاری!!! من سرم بره از cheat و امسال این چرت و پرت ها استفاده نمیکنم.... به شرافت گیمری قسم میخورم تا به حال یک بار هم همچین کاری نکردم
من دقیقا همینطورم. ولی وقتی یک بازی رو با شرافت گیمری :biggrin1: تموم کردم ، دیگه دفعات بعدی برام مهم نیستن.
چون ممکنه مثله استاکر بخوام یه پایان دیگه ی بازی رو ببینم ولی دیگه نخوام وقتم رو الکی روی کشتن دشمنان و اینا تلف کنم . . . ( تازه وقتی خواستم استاکر رو برای بار دوم تموم کنم فقط هم روی فضای کوله پشتی تقلب کردم . نه چیزه دیگه ای . ;) )

بابا همون جایی که شدیدا اکتیویته هست و کنارش پر از سگ بود... یادت اومد؟؟؟!!! عمرا
خوب 4 تا اسکرین بگیر بذار . . .

[FONT=&quot]من دوباره شروع کردم به بازی کردن.... الان رسیدم به یه جایی که بهم گفتن باید از [/FONT][FONT=&quot]dark valley[/FONT][FONT=&quot] رد بشی....اونجا هم شدیدا اکتیویته هست و عمرا بدون [/FONT][FONT=&quot]protective suite[/FONT][FONT=&quot] نمیشه رد شد.... حالا من یه سوال دارم اونم اینه که این [/FONT][FONT=&quot]protective suite[/FONT][FONT=&quot] رو از کجا گیر بیارم؟؟؟!!! کسی هست که بفروشه؟؟؟ من از همون [/FONT][FONT=&quot]trader[/FONT][FONT=&quot] که این [/FONT][FONT=&quot]objective[/FONT][FONT=&quot] رو بهم داد سوال کردم نداشت !!!! [/FONT]​
[FONT=&quot]راستی قضیه [/FONT][FONT=&quot]Arena[/FONT][FONT=&quot] چیه؟؟؟ تو بازی مگه [/FONT][FONT=&quot]arena[/FONT][FONT=&quot] هم هست؟؟؟؟ این [/FONT][FONT=&quot]trader[/FONT][FONT=&quot] به من گفت اگه پول کم داری برو تو [/FONT][FONT=&quot]Arena[/FONT][FONT=&quot] ....!!!! [/FONT]​
[FONT=&quot]راستی این شخصیت رو کاریش نمیشه کرد که بیشتر از 50 واحد حمل کنه؟؟؟!!! [/FONT]​
سلام
این بازی رو 2-3 ماه پیش تموم کردم و بعضی چیزا رو درست یادمه نیست
اون لباسه رو میتونی از دانشمندا بخری (انشاالله که بدونی کجان)
آرنا هم در شهریه که گروه duty از اون محافظت میکنه (وسطاش )
اصلا به اون شهره رسیدی؟
یه عکس بزاری بهتر میشه کمک کرد

اون لباسه رو میتونی از دانشمندا بخری (انشاالله که بدونی کجان
نه والا نمیدونم......
منم الان به بازی دسترسی ندارم عکس واستون بگیرم...بابا یارو بهم گفت برو یکی رو بکش ازش کلید بگیر.... نمیدونم کلید کجا :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or