S.T.A.L.K.E.R :Shadow of Chernobyl | PC

سلام نميدونم چرا كسي از اين بازي حرف نميرنه يعني واقا اين بازي رو نميشناسيد !؟ خيلي عجيبه !

اين بازي يكي از بهترين بازي هاي سبك Sci-Fi First-Person Shooter است (كه لازم به توضيح نيست) كه تا الان در تاريخه اين سبك نظير نداشته , البته ناگفته نماند اين بازي از سبك پرطرفداره RPG هم بهره ميبره يني ميشه دو سبك !!! واقا جاي تعجب داره.استالكر كه از كمپاني THQ منتشر ميشه از سال 2001 شروع به ساخت شده (تقريبا ميشه 5 سال) كه در نمايشگاه E3 2005 هم از طرف developed اين بازي يعني شركت GSC GameWorld اعلام شد كه با رودست زدن به بازيه half life 2 اين بازي رو به ارمغان در بيارن.ولي جاي تاسف داره كه بگم اين بازي بار ها و بار ها به تاخير افتاده به دليل تغيير يافتن نسخه DirectX 9 آن كه به 10 منتقل يافت.اين بازي كه قرار بود در فوريه 2006 به بازار عرضه بشه به اكتبر 2006 تغيير يافت ولي اين خبر هنوز قطعي نشده چون در هيچ سايت معتبري به طور رسمي اعلام نشده.

از محتويات بازي :

داستان اين بازي از واقعيت گرفته شده , از اينجا شروع ميشه كه: نزديك به 25 سال شهري بنام چرنوبيل كه در اكراين (روسيه) واقع هست يك نيروگاه اتمي وجود داشته كه در زير زمين واقع بوده.در سال 1985 اين نيروگاه به دليل ناامن بودن و مشكلاتي كه داشته منفجر ميشه و به دليل پخش مواد راديو اكتيو كه در شهر پخش ميشه به تعداد 30 ميليون نفر از افراد به گونه هاي مختلف از بين ميرن و در حال حاضر راديو اكتيو هنوز در 100 كيلومتري اون شهر وجود داره كه حتي نميشه نزديك اون شهر شد ! كه در كل يك شهر مطروكه ميمونه.

گيم پلي اين بازي در كل به سبك ترسناك ميباشد و از عمق صحنه ي بسيار بالايي برخوردار هست ميتونم بگم به اندازه يك شهر كه ميتونيد از تماميه امكانات اون شهر بهره ببريد از جمله : تماميه خيابانها_بيابانها_ساختمانها_خانه ها_پارك ها_حتي كوها و تپه ها_كه ميتونيد با استفاده از ماشين تماميه اون شهر رو گشت بزنيد ! عمق صحنه اين بازي اينقدر زياده كه فكر كنم يك شهر كامل رو توي اين بازي طراحي كردن.

از لحاظ موزيك اين بازي خيلي روش كار شده به سبك موسيقي هاي تاريك و ترسناك كه يك نمونه از اون رو ميتونيد توي official site اين بازي بشنويد www.stalker-game.com (حتما بريد توي سايتش).

گرافيك اين بازي فوق الاده عجيب هست به گفته THQ بعد از موتور گرافيكه قدرتمنده Unreal 3 , موتوره استالكر يعني x-ray engine رو ميتوان قويترين موتوره جهان شناخت ! جالب اينجاست كه اين موتور گرافيكي از كارايي بخصوصي برخوردار هست از جمله : روز و شب شدن اتوماتيك در بازي ! كه يكي از دلايل واقعي بودن اين بازي همين هست كه دقيقا مثل ساعات شبانه روز جلو ميره ! (سعي كنيد حتما تريلر هاي اين بازي رو ببينيد.)

علاقه مندان در اين بازي با 16 نمونه صلاح پيشرفته آشنا ميشوند كه 5 نمونه ي آن از دوربين دار و تك تير زن برخوردار هست ! كه بنده صلاح دونستم اين عكسها رو براي دوستان بزارم :

hrjybb.jpg
AKM Assault Rifle

hrjybp.jpg
AS (Val)

hrjyow.jpg
Fabrique Nationale Herstal FN2000

hrjyp4.jpg
Groza OC-14

hrjyqd.jpg
LM-300ML Assault Rifle

hrjz28.jpg
PMM (PM Makarov, Pistolet Makarova)

hrjz9k.jpg
SVD

hrk0wj.jpg
SVU Sniper Rifle (Snayperskaya Vintovka Ukorochennaya)

hrjzb4.jpg
TOZ-34 Shotgun

hrk12x.jpg
VSS

hrk4ly.jpg
RG-6

hrk4md.jpg
RPG-7

اينم يك نمونه عكس از جزييات گرافيك اين بازي (تعجب نكنيد !) :

Last edited by a moderator:
علی جان فکر میکنم این کار شما تبلیغ غیر مجاز هست ;) شکل و شمایل جالبی هم نداره که توی تاپیک هر بازی یک پست بزنید که بیا نقد فلان بازی...اگر قصد تبلیغ دارید میتونید از پنل های تبلیغات سایت استفاده کنید

علی جان فکر میکنم این کار شما تبلیغ غیر مجاز هست ;) شکل و شمایل جالبی هم نداره که توی تاپیک هر بازی یک پست بزنید که بیا نقد فلان بازی...اگر قصد تبلیغ دارید میتونید از پنل های تبلیغات سایت استفاده کنید
فقط قصد اطلاع رساني داشتم.

کمک کمک !!!!!!!

همون مرحله اولش توی یک اتاقی گیر افتادم که یک یارو چند تا وسیله میفروشه ؟
باید اونجا چی کار کنم دوستان بد جوری توی همون مرحله اول گیر افتادم

کمک کمک !!!!!!!

همون مرحله اولش توی یک اتاقی گیر افتادم که یک یارو چند تا وسیله میفروشه ؟
باید اونجا چی کار کنم دوستان بد جوری توی همون مرحله اول گیر افتادم
تا اونجایی که من یادمه باید از اون مرد ماموریت بگیری بعد در پشت سرت باز میشه

سلام
پچ v1.0003 بازی هم اومد.
این پچ خیلی بدرد میخوره و حسابی باگ های بازی رو برطرف میکنه.
البته خیلی چیزا داره که توی اسپویلر میزارم تا بخونین :
* Added some textures of certain objects (for technical purposes).
* Added console command 'sv_listmaps' to view the list of maps queue.
* Added the support for additional mouse buttons (now they can be bound to certain actions).
* Fixed bugs with player's character health bar in Multi-player.
* Fixed the crash upon making the screenshot to a saved game.
* Fixed the bug with standing dead bodies upon connecting to the game.
* Fixed inventory items placing system (Free for all and Team play modes).
* Fixed the enumeration of the game's version.
* Fixed the crash with using Numpad in some localizations.
* Fixed the crash on the level "Military warehouse".
* Fixed the crash while idling on the pause menu
* Fixed the crash in dialog with Professor Sakharov on the Yantar level.
* Fixed the storyline task "Meet with the Guide", now you can get it by searching Ghost's corpse.
* Fixed the bug with NPCs spawning in front of the player.
* Fixed the A-life reaction time. Now A-life spawns new NPCs more seldom. Also NPC movement speed is decreased when NPC are on different level then the player.
* Binary files are now compiled with large address aware flag that supports up to 3GB address space (relevant for Windows VistaT users).
* Added the possibility to record/play the camera fly-around ('demo_record'/'demo_play' commands). Now Stalker is ready for benchmarks.
* Fixed aspect ratio 16/9. Now the owners of the widescreen displays will have the benefit from greater viewing radius.
* Fixed various crashes with dedicated server.
* The network packets have been merged. This will make the ping reduce twice or more.
* The correctness of map name is now verified when changing the map using the console.
* Fixed the dragging of dead bodies by monsters.
* Now dumps will be saved upon the game crashes.
* Fixed the in-game patching system for all localizations.
* Fixed the problem with the exceedingly long players' names.
* Fixed textual problems for 16/9 video format.
* Fixed game freezing upon trying to connect to a different version.
* Fixed binocular Spectator crash.
* Fixed non-existent grenade launcher firing.
* Fixed players turning invisible when reduced to a minimal amount of health.
* Fixed pre-selected skin not allowing for player spawn.
لینک Patch v1.0003 Worldwide :
http://www.oblivion-lost.de/download/patches/stk-ww-1-3.exe
واسه نصب این پچ حتما باید پچ v1.0001 رو نصب کرده باشین.
لینک کرک :
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_stalker_shadow_of_chernobyl.shtml
من خودم هنوز پچ v1.0001 رو نتونستم نصب کنم ، ورژن مولتی پچ رو هم گرفتم که 8.44 مگ حجمشه.کرک پچ رو هم ریختم ولی بازم این ارور رو میده :
66v4sjk.jpg

اصلا من نمیفهمم این ارور مربوط به خود پچ میشه (یعنی شاید با ورژن بازی یکی نباشه!) یا مربوط به کرک پچ میشه؟! چون تمام کرک ها رو من گرفتم و کپی کردم ولی بازم این پیغامو میده!
در ضمن از کجا مشخص میشه که ورژن بازی کجایه ؟ (اگه روسی باشه از کجا مشخص میشه ؟ البته من فکر میکنم مشکل از خود بازی که تهیه کردمه ! چون اینی که من دارم معلوم نیست مال چه شرکتیه و از روز اول کپی بود ! و احتمالا این نسخه مشکل داره که پچ روش نصب نمیشه!)
اگه میشه کسایی که این پچ ها رو نصب کردن بیان یه راهنمایی کنن که من حسابی رفته رو اعصابم ! و بگن که بازیشون مال چه شرکتیه و کدوم پچ رو دانلود کردن ؟

یه مدت پیش این بازی رو دیدم الان که دیدم گفتم یه کمی اظهار نظر بکنم:)
به نظر من ارزش این همه صبر رو نداشت! چه جوری هستش که اینها تو یه ماه میتونن با چند تا پچ کلی باگ رو برطرف کنن ولی تو 10 سال نتونستن این ها رو پیدا کنن؟!
بازی رو من تو درجه یکی مونده به آخری (والا یادم نیست اسمش چیه:) ) بازی کردم و دقیقا یادمه با اسلحه کلت کمری 8 تا گلوله (یک خشاب) رو روی سینه یه Bandit خالی کردم ولی نمرد! آخه این کجاش به واقعیت نزدیکه؟
بازی با سیستم های متوسط هم درست و حسابی اجرا نمیشه، یعنی اون Oblivion با اون عظمتش رو من به راحتی تو تنظیمات متوسط به پایین اجرا میکردم و از گرافیک و محیط و جزئیات لذت میبردم اما تو این باید تو زمان های لودینگ چرت بزنم هر چند وقت یه بار بازی گیر کنه تنظیمات بازی هم رو Low باشه و وقتی که آدم در این حالت به گیاه ها نگاه میکنه به هر چیزی میخوره الا گیاه!
موضوع دیگه هم این صدا گزاری هستش که نصف دیالوگ ها روسی (!؟) هستن و من اصولا خوشم نمیاد که یه چیزی رو نفهمم (واسه شما هم اینجوریه؟) و حتی به تابلو اینها هم نگاه کنید میبینید که روسی نوشتن، خوب این شاید برای نزدیک شدن ما به محیط واقعی بازی باشه ولی خوب اینجوری نمیشه که!
و در نهایت بازی یه Tutorial درست و حسابی هم نداره که به آدم حالی کنه چی به چیه! اینها تو اینهمه سال داشتن چی کار میکردن آخه!

پ.ن: یه نفری بود میگفت من TES بازی کردم دیگه نتونستم هیچ RPG دیگه ای بازی کنم، من TES بازی کردم دیگه هیچ بازی نتونستم بازی کنم ( الا برگشت به عقبم با Diablo ) :)

من خودم هنوز پچ v1.0001 رو نتونستم نصب کنم ، ورژن مولتی پچ رو هم گرفتم که 8.44 مگ حجمشه.کرک پچ رو هم ریختم ولی بازم این ارور رو میده :
66v4sjk.jpg

اصلا من نمیفهمم این ارور مربوط به خود پچ میشه (یعنی شاید با ورژن بازی یکی نباشه!) یا مربوط به کرک پچ میشه؟! چون تمام کرک ها رو من گرفتم و کپی کردم ولی بازم این پیغامو میده!
در ضمن از کجا مشخص میشه که ورژن بازی کجایه ؟ (اگه روسی باشه از کجا مشخص میشه ؟ البته من فکر میکنم مشکل از خود بازی که تهیه کردمه ! چون اینی که من دارم معلوم نیست مال چه شرکتیه و از روز اول کپی بود ! و احتمالا این نسخه مشکل داره که پچ روش نصب نمیشه!)
اگه میشه کسایی که این پچ ها رو نصب کردن بیان یه راهنمایی کنن که من حسابی رفته رو اعصابم ! و بگن که بازیشون مال چه شرکتیه و کدوم پچ رو دانلود کردن ؟
همون Patch هشت مگي نصب ميشه. فك مي كنم اشتباهت اينجاست كه فايل Exe اصلي بازي رو با Crackش جابجا كردي. بايد حتما Exe اصلي بازي باشه (همون كه موقع نصب اوليه هست و Crackش ميكني) و بعد Patch روش نصب بشه و بعد Crack روش كپي بشه. مال من مشكلي نداشته. بازي هم فكر كنم مال West Game بود.

سلام
پچ v1.0003 بازی هم اومد.
این پچ خیلی بدرد میخوره و حسابی باگ های بازی رو برطرف میکنه.
البته خیلی چیزا داره که توی اسپویلر میزارم تا بخونین :
* Added some textures of certain objects (for technical purposes).
* Added console command 'sv_listmaps' to view the list of maps queue.
* Added the support for additional mouse buttons (now they can be bound to certain actions).
* Fixed bugs with player's character health bar in Multi-player.
* Fixed the crash upon making the screenshot to a saved game.
* Fixed the bug with standing dead bodies upon connecting to the game.
* Fixed inventory items placing system (Free for all and Team play modes).
* Fixed the enumeration of the game's version.
* Fixed the crash with using Numpad in some localizations.
* Fixed the crash on the level "Military warehouse".
* Fixed the crash while idling on the pause menu
* Fixed the crash in dialog with Professor Sakharov on the Yantar level.
* Fixed the storyline task "Meet with the Guide", now you can get it by searching Ghost's corpse.
* Fixed the bug with NPCs spawning in front of the player.
* Fixed the A-life reaction time. Now A-life spawns new NPCs more seldom. Also NPC movement speed is decreased when NPC are on different level then the player.
* Binary files are now compiled with large address aware flag that supports up to 3GB address space (relevant for Windows VistaT users).
* Added the possibility to record/play the camera fly-around ('demo_record'/'demo_play' commands). Now Stalker is ready for benchmarks.
* Fixed aspect ratio 16/9. Now the owners of the widescreen displays will have the benefit from greater viewing radius.
* Fixed various crashes with dedicated server.
* The network packets have been merged. This will make the ping reduce twice or more.
* The correctness of map name is now verified when changing the map using the console.
* Fixed the dragging of dead bodies by monsters.
* Now dumps will be saved upon the game crashes.
* Fixed the in-game patching system for all localizations.
* Fixed the problem with the exceedingly long players' names.
* Fixed textual problems for 16/9 video format.
* Fixed game freezing upon trying to connect to a different version.
* Fixed binocular Spectator crash.
* Fixed non-existent grenade launcher firing.
* Fixed players turning invisible when reduced to a minimal amount of health.
* Fixed pre-selected skin not allowing for player spawn.
لینک Patch v1.0003 Worldwide :
http://www.oblivion-lost.de/download/patches/stk-ww-1-3.exe
واسه نصب این پچ حتما باید پچ v1.0001 رو نصب کرده باشین.
لینک کرک :
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_stalker_shadow_of_chernobyl.shtml
66v4sjk.jpg

baid abal bazi berezi bad crack narizi bad crack beriz bad ye crack to site www.gamecopyworld.com ast ke hajmesh 600 kilobait ke on kare to rah minadze

5zlwnwj.jpg

یه خبر بسیار خوب !
استادیوی GSC امروز بطور رسمی اعلام کرد که در حال کار بر روی قسمت های بعدی عنوان بزرگش "S.T.A.L.K.E.R" هست و انگار قراره این بازی هم بصورت سری پیش بره!(این دومین خبر خوبیه که امروز دارم میشنوم):love:
در E3 Business & Media امسال که در تاریخ 11 تا 13 July در Santa Monica برگزار خواهد شد منتظر اطلاعات و خبرهای تکمیل تری خواهیم بود.

علی قضیه این پچ جدید چی شد؟
این پچ جدید رو (که v1.0003 باشه) رو من امروز نصب کردم! هنوز کامل نتونستم تست کنم ولی اینجور که من متوجه شدم مقداری از باگ های بازی رو برطرف کرده.
البته نه اونقدر که فکر کنید دیگه توی بازی هیچ گیری نداره! این بازی حداقل به 1/5 گیگ رم احتیاج داره که اگه مقدار رمتون به این اندازه نباشه مکس های زیادی در بازی بوجود میاد.(البته این موضوع دیگه عادیه و الان دیگه فکر نمیکنم بازی جدیدی وجود داشته باشه که به حداقل 2 گیگ رم احتیاج نداشته باشه!
مورد بعدی اینکه ، با نصب این پچ یه گزینه در منوی استالکر اضافه میشه بنام "Last Save" که با کلیک کردن روی این گزینه ، بازی مستقیم لود میشه به آخرین سیوی که کردین و یه جورایی کارتون رو راحت کرده.
مورد دیگه اینه که ، انگار تو بازی هم یه تغییراتی رخ داده و اولین چیزی که من توی اول بازی بهش بر خوردم ، دید کامل دوربین تو بازی بود! خودتون ببینید :
4z1zhhx.jpg

حالا نمیدونم توی بقیه سلاح ها هم دید کامل تر شده یا نه...(چون اینا رو فقط توی 10 دقیقه تست کردم و نتونستم بیشتر تست کنم.فردا اطلاعات تکمیل تری میدم.) ;)
در ضمن ، یادمه خیلی از دوستان با آسمون توی این بازی مشکل داشتن و یه جورایی قاطی میکرده! باید بهشون بگم اگه این پچ رو نصب کنن به غیر از آسمون خیلی از مشکلات دیگه رو هم برطرف میکنه.(از جمله خودم که بعضی مراحل با اسمون مشکل داشتم و با نصب این پچ دیگه مشکلی دیگه ندارم!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or