S.T.A.L.K.E.R :Shadow of Chernobyl | PC

سلام نميدونم چرا كسي از اين بازي حرف نميرنه يعني واقا اين بازي رو نميشناسيد !؟ خيلي عجيبه !

اين بازي يكي از بهترين بازي هاي سبك Sci-Fi First-Person Shooter است (كه لازم به توضيح نيست) كه تا الان در تاريخه اين سبك نظير نداشته , البته ناگفته نماند اين بازي از سبك پرطرفداره RPG هم بهره ميبره يني ميشه دو سبك !!! واقا جاي تعجب داره.استالكر كه از كمپاني THQ منتشر ميشه از سال 2001 شروع به ساخت شده (تقريبا ميشه 5 سال) كه در نمايشگاه E3 2005 هم از طرف developed اين بازي يعني شركت GSC GameWorld اعلام شد كه با رودست زدن به بازيه half life 2 اين بازي رو به ارمغان در بيارن.ولي جاي تاسف داره كه بگم اين بازي بار ها و بار ها به تاخير افتاده به دليل تغيير يافتن نسخه DirectX 9 آن كه به 10 منتقل يافت.اين بازي كه قرار بود در فوريه 2006 به بازار عرضه بشه به اكتبر 2006 تغيير يافت ولي اين خبر هنوز قطعي نشده چون در هيچ سايت معتبري به طور رسمي اعلام نشده.

از محتويات بازي :

داستان اين بازي از واقعيت گرفته شده , از اينجا شروع ميشه كه: نزديك به 25 سال شهري بنام چرنوبيل كه در اكراين (روسيه) واقع هست يك نيروگاه اتمي وجود داشته كه در زير زمين واقع بوده.در سال 1985 اين نيروگاه به دليل ناامن بودن و مشكلاتي كه داشته منفجر ميشه و به دليل پخش مواد راديو اكتيو كه در شهر پخش ميشه به تعداد 30 ميليون نفر از افراد به گونه هاي مختلف از بين ميرن و در حال حاضر راديو اكتيو هنوز در 100 كيلومتري اون شهر وجود داره كه حتي نميشه نزديك اون شهر شد ! كه در كل يك شهر مطروكه ميمونه.

گيم پلي اين بازي در كل به سبك ترسناك ميباشد و از عمق صحنه ي بسيار بالايي برخوردار هست ميتونم بگم به اندازه يك شهر كه ميتونيد از تماميه امكانات اون شهر بهره ببريد از جمله : تماميه خيابانها_بيابانها_ساختمانها_خانه ها_پارك ها_حتي كوها و تپه ها_كه ميتونيد با استفاده از ماشين تماميه اون شهر رو گشت بزنيد ! عمق صحنه اين بازي اينقدر زياده كه فكر كنم يك شهر كامل رو توي اين بازي طراحي كردن.

از لحاظ موزيك اين بازي خيلي روش كار شده به سبك موسيقي هاي تاريك و ترسناك كه يك نمونه از اون رو ميتونيد توي official site اين بازي بشنويد www.stalker-game.com (حتما بريد توي سايتش).

گرافيك اين بازي فوق الاده عجيب هست به گفته THQ بعد از موتور گرافيكه قدرتمنده Unreal 3 , موتوره استالكر يعني x-ray engine رو ميتوان قويترين موتوره جهان شناخت ! جالب اينجاست كه اين موتور گرافيكي از كارايي بخصوصي برخوردار هست از جمله : روز و شب شدن اتوماتيك در بازي ! كه يكي از دلايل واقعي بودن اين بازي همين هست كه دقيقا مثل ساعات شبانه روز جلو ميره ! (سعي كنيد حتما تريلر هاي اين بازي رو ببينيد.)

علاقه مندان در اين بازي با 16 نمونه صلاح پيشرفته آشنا ميشوند كه 5 نمونه ي آن از دوربين دار و تك تير زن برخوردار هست ! كه بنده صلاح دونستم اين عكسها رو براي دوستان بزارم :

hrjybb.jpg
AKM Assault Rifle

hrjybp.jpg
AS (Val)

hrjyow.jpg
Fabrique Nationale Herstal FN2000

hrjyp4.jpg
Groza OC-14

hrjyqd.jpg
LM-300ML Assault Rifle

hrjz28.jpg
PMM (PM Makarov, Pistolet Makarova)

hrjz9k.jpg
SVD

hrk0wj.jpg
SVU Sniper Rifle (Snayperskaya Vintovka Ukorochennaya)

hrjzb4.jpg
TOZ-34 Shotgun

hrk12x.jpg
VSS

hrk4ly.jpg
RG-6

hrk4md.jpg
RPG-7

اينم يك نمونه عكس از جزييات گرافيك اين بازي (تعجب نكنيد !) :

Last edited by a moderator:
رنجر عزیز
گفتم که سلیقه است.کاریش نمیشه کرد.ولی واسه امتحان تو این بازی به سر یه جسد شلیک کن. میبینی که با شلیک تیر بدن یا سرش عکس العمل نشون میده وبا شلیک به عقب پرتاب میشه مثل بازی هاف لایف 2 بدن حالت الا ستیسیته داره(البته نه به خوبی هاف لایف)

بابا رو با تیر میزنی انگار نه انگار

البته یه خورده جون سخت هستن. ولی اگه توسرشون بزنی با یه تیر کاشون تمومه(سعی شده به واقعی بودن نزدیک شه.)

سلام
عجیبه من با اینکه منتظر این بازی نبودم ولی کلی باهاش حال کردم ولی معمولا دقیقا برعکس جمله منو میگن حالا یا من برعکس همه هستم یا همه برعکس منن .... خودم هم نفهمیدم چی گفتم
1632.gif

من بالاخره يه سري به سايت هاي Mod اين بازي زدم. و به نظرم اينا جالباش بودن:

Transport Mod
جالب ترين Mod بازي شايد Mod سوار شدن به ماشين باشه كه براي نصبش نياز به Patch بازي دارين (همون Patch قبلي). اين Mod رو مي تونيد از اينجا دانلود كنيد. ضمنا خود Mod هم يه Patch داره كه بايد از اينجا دانلود كنيد. به نظر من كه چيز زياد جالبي نيست و كلا محيط بازي قابليت ماشين سواري رو به اون صورت نداره.

HUD Blood Mod
با استفاده از اين Mod مي تونيد HUD بازي رو تغيير بديد و خون نسبتا طبيعي تر و بيشتري داشته باشيد.

Advanced Mapping System
با استفاده از اين Mod مناطق مختلف توي نقشه داراي اسم ميشن.

Ultra Graphics Mode
اين Mod در حقيقت شامل فايل User.itx ميشه (كه در پايين توضيح داده شده) و گرافيك بازي رو به حداكثر ممكن خودش ميرسونه كه از طريق آپشن هاي داخلي بازي هم امكانش نيست. به اونهايي كه كارت گرافيك قوي دارن پيشنهاد ميشه. ضمنا مقدار Blurش هم يه مقدار زياد كه با توضيحاتي كه پايين دادم مي تونيد كمش كنيد.

البته Modهاي مربوط به اسلحه و Trade و Realism هم هست. كه اگر فرصت كردم ميزارم.

و اما قسمت دوم:
قبلا يك لينكي گذاشتم از سايت Tweak Guides كه راجع به تغييرات توي فايل هاي بازي توضيحاتي داده بود. كلا بازي تعدادي زيادي آپشن قابل تغيير داره كه ظاهرا در مدت ساخت طولاني بازي از قلم افتادن. مهم ترينش به نظرم قابليت Blur تصوير. براي اين كار بايد به:
X:\Documents and Settings\All Users\Documents\STALKER-SHOC
بريد و فايل User.itx رو با Notepad باز كنيد و خط r2_mblur رو پيدا كنيد و عدد جلوش رو تغيير بديد. بهترين وضعيتش به نظرم در r2_mblur 0.2 هستش (شايد هم 0.1). اين عدد مقدار Blur رو تعيين ميكنه و بازش بين 0 تا 1 و از توي بازي هم مي تونيد تغييرش بديد. بايد ~ رو بزنيد تا كنسول بازي بياد و توش r2_mblur x.x رو تايپ كنيد.
يكي ديگه از آپشن هاي جالب ديگه بازي ديد سوم شخص بازيه. براي اينكار بايد روي آيكون بازي راست كليك كنيد و Properties‌ رو بياريد. در قسمت Shortcut و بعد Target بايد psp- رو اضافه كنيد (ضمنا براي فعال شدن Blur بايد blur- رو هم اونجا اضافه كنيد).
قسمت Target بايد به اين صورت در بياد:
"bin\XR_3DA.exe -mblur -psp...
البته اينكار يه عيبي كه داره اينه كه ديگه نمي تونيد با NPCها صحبت كنيد. براي اينكه اين ايراد هم رفع بشه بايد در همون فايل User.itx اين خطوط رو هم اضافه كنيد:
bind cam_1 kF1
bind cam_2 kF2
bind cam_3 kF3
bind cam_4 kF4
بعد از اضافه كردن اين خطوط در بازي چهار زاويه مختلف دوربين خواهيد داشت كه از طريق كليدهاي F1 تا F4 در دسترسند.

همين :cheesygri. اميدوارم در نوشتن مراحل اشتباه نكرده باشم.

من شنيدم يكي از بهترين بازيهاي سال هستش واقعا همينطوره؟
نمره 8.5 ...به نظرت میتونه یکی از بهترین بازی های سال باشه؟
البته میشه ها...ولی من اصلا انتظار ندارم توی بهترین بازی ها سال ببینمش...چون انتظار دیگه ای از داشتم

نوشته شده توسط Gamespot - 8.5:
In spite of its small quirks and bugs, S.T.A.L.K.E.R. is definitely a game that deserves to be played. For first-person shooter fans looking for the next big thing in the genre, it's difficult not to be impressed by the game's unique and evolving world. Meanwhile, fans of role-playing games will appreciate the open-ended nature of the gameplay and being able to explore different paths through the zone. This is a bleak game, but in a good way, as it captures its postapocalyptic setting perfectly. It's also an excellent combination of combat, horror, and exploration.

نوشته شده توسط ActionTrip - 90:
Even so, STALKER comes highly recommended from yours truly. I have become so jaded with idiotic titles that this one comes as a true breath of fresh air; with its strong attention to the important aspects of game design. This is the type of game I would go out and buy for myself... if that's worth anything to you.

نوشته شده توسط IGN - 8.2:
S.T.A.L.K.E.R. is a brave game, and offers gamers a chance to experience something genuinely new. GSC Game World's creation exudes such a powerful mood, you likely won't care about the A.I. issues and bugs that will crop up. While the story fails to dazzle, the excellent gun battles will keep you hooked, and the curious dread that suffuses every section of The Zone is enough to keep you exploring, at least until you start bumping against the constraints of The Zone's open ended design. If there were more interesting side quests, a more developed arena, and a deeper faction system, this game could have been truly incredible. As it is, it's still an entirely worthwhile experience. Chances are you've never played a game like this before, or experienced this kind of disquieting ambience. What's present in S.T.A.L.K.E.R. is the truss work for an absolutely stellar sequel with larger zones, more character customization, better quest rewards, and stronger NPC personalities. By itself, the game is a fascinating achievement, even if you trip over technical cracks more than you should.

نوشته شده توسط Eurogamer - 8:
For some people the odd rough brokenness of Stalker will frustrate and annoy. It isn't finely polished, and it's not Hollywood; this is more like an antidote to the Americanised way of doing things. It's a warped behemoth from the Ukraine, and one of the scariest games on the PC. Stalker will remind you of all kinds of prior games, and yet it will also defy your expectations. Like the mythological Chernobyl zone it is based upon, this game is a treacherous, darkly beautiful terrain. Not everyone is going to enjoy venturing into the zone, but some of those who do will find what they've been looking for.

نوشته شده توسط Yahoogames - 4.5/5:
When Chernobyl melted down, it spewed a cloud of radioactive dust all over Europe. A similarly menacing cloud hung over STALKER's development, and given all its troubles we're fortunate to have a game at all, let alone one this good. Its setting is superb, its gameplay tense and convincing, and it boasts what are definitely the best fill-your-pants moments in a PC game for quite some time. It's hard to see how it could have turned out better.

نوشته شده توسط CVG - 8:
S.T.A.L.K.E.R. is a game that gets better and better the further you get into it. Sure, it was always an ambitious game and it was really inevitable that what we've ended up with isn't the one originally planned, but thankfully, what we have ended up with is no way near as bad as we feared. It's rough around the edges and ironically would have benefited from more polishing time, but the balance tips in favour of the good and in spite of its shortcomings it still manages to impress.

اين ها نتيجه نقد سايت هاي معروف بازي بود كه ديديد. بيشترين ايراد نسبت به داستان و باگ هاي بازي بوده. مگر نه كليت بازي و گيم پلي به نظر همه خيلي خوب بوده.
حداقل براي من STALKER يكي از بهترين FPSهايي بوده كه تا حالا بازي كردم. گيم پلي بسيار موفق با اتموسفر بسيار عالي كه واقعا از چنين استوديويي انتظار نداشتم.

سلام
من هم یه مشکل دارم
مانیتور من 15 اینچه وقتی میخوام بازی کنم اگهrefresh Rate رو نگاه کنم میبینم رویه 85 ولی قابل ارتقا دادن به بالا تا 200 هم هست (البته بیشتر از 85 بزارم ساپورت نمیکنه) در این حالت اگه وارد بازی یشم اررور Out Of Frequancy یا همچین چیزی میزنه و پس از شمارش تا 10 مانیتور خاموش میشه
حالا راهی که کشفیدم اینه که یه بار کامپیوتر رو به تلویزیون وصل کنم و با اون بیام بالا بیام سپس ریست کنم و اینبار با مانیتور بیام بالا..... بله این دفعه وقتی به قسمت Referesh Rate میرم و گزینه کشویی رو برایه انتخواب Refresh Rate کلیک میکنم میبینم که تا 85 بیشتر نداره یعنی آخرین عددی که در لیست هست 85 و در این حالت به راحتی بازی اجرا میشه
من که دیگه خسته شدم از بس تلوزیون رو کول کردم اگه کسی میدونه چه مرگشه ممنون میشم بگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or