S.T.A.L.K.E.R :Shadow of Chernobyl | PC

سلام نميدونم چرا كسي از اين بازي حرف نميرنه يعني واقا اين بازي رو نميشناسيد !؟ خيلي عجيبه !

اين بازي يكي از بهترين بازي هاي سبك Sci-Fi First-Person Shooter است (كه لازم به توضيح نيست) كه تا الان در تاريخه اين سبك نظير نداشته , البته ناگفته نماند اين بازي از سبك پرطرفداره RPG هم بهره ميبره يني ميشه دو سبك !!! واقا جاي تعجب داره.استالكر كه از كمپاني THQ منتشر ميشه از سال 2001 شروع به ساخت شده (تقريبا ميشه 5 سال) كه در نمايشگاه E3 2005 هم از طرف developed اين بازي يعني شركت GSC GameWorld اعلام شد كه با رودست زدن به بازيه half life 2 اين بازي رو به ارمغان در بيارن.ولي جاي تاسف داره كه بگم اين بازي بار ها و بار ها به تاخير افتاده به دليل تغيير يافتن نسخه DirectX 9 آن كه به 10 منتقل يافت.اين بازي كه قرار بود در فوريه 2006 به بازار عرضه بشه به اكتبر 2006 تغيير يافت ولي اين خبر هنوز قطعي نشده چون در هيچ سايت معتبري به طور رسمي اعلام نشده.

از محتويات بازي :

داستان اين بازي از واقعيت گرفته شده , از اينجا شروع ميشه كه: نزديك به 25 سال شهري بنام چرنوبيل كه در اكراين (روسيه) واقع هست يك نيروگاه اتمي وجود داشته كه در زير زمين واقع بوده.در سال 1985 اين نيروگاه به دليل ناامن بودن و مشكلاتي كه داشته منفجر ميشه و به دليل پخش مواد راديو اكتيو كه در شهر پخش ميشه به تعداد 30 ميليون نفر از افراد به گونه هاي مختلف از بين ميرن و در حال حاضر راديو اكتيو هنوز در 100 كيلومتري اون شهر وجود داره كه حتي نميشه نزديك اون شهر شد ! كه در كل يك شهر مطروكه ميمونه.

گيم پلي اين بازي در كل به سبك ترسناك ميباشد و از عمق صحنه ي بسيار بالايي برخوردار هست ميتونم بگم به اندازه يك شهر كه ميتونيد از تماميه امكانات اون شهر بهره ببريد از جمله : تماميه خيابانها_بيابانها_ساختمانها_خانه ها_پارك ها_حتي كوها و تپه ها_كه ميتونيد با استفاده از ماشين تماميه اون شهر رو گشت بزنيد ! عمق صحنه اين بازي اينقدر زياده كه فكر كنم يك شهر كامل رو توي اين بازي طراحي كردن.

از لحاظ موزيك اين بازي خيلي روش كار شده به سبك موسيقي هاي تاريك و ترسناك كه يك نمونه از اون رو ميتونيد توي official site اين بازي بشنويد www.stalker-game.com (حتما بريد توي سايتش).

گرافيك اين بازي فوق الاده عجيب هست به گفته THQ بعد از موتور گرافيكه قدرتمنده Unreal 3 , موتوره استالكر يعني x-ray engine رو ميتوان قويترين موتوره جهان شناخت ! جالب اينجاست كه اين موتور گرافيكي از كارايي بخصوصي برخوردار هست از جمله : روز و شب شدن اتوماتيك در بازي ! كه يكي از دلايل واقعي بودن اين بازي همين هست كه دقيقا مثل ساعات شبانه روز جلو ميره ! (سعي كنيد حتما تريلر هاي اين بازي رو ببينيد.)

علاقه مندان در اين بازي با 16 نمونه صلاح پيشرفته آشنا ميشوند كه 5 نمونه ي آن از دوربين دار و تك تير زن برخوردار هست ! كه بنده صلاح دونستم اين عكسها رو براي دوستان بزارم :

hrjybb.jpg
AKM Assault Rifle

hrjybp.jpg
AS (Val)

hrjyow.jpg
Fabrique Nationale Herstal FN2000

hrjyp4.jpg
Groza OC-14

hrjyqd.jpg
LM-300ML Assault Rifle

hrjz28.jpg
PMM (PM Makarov, Pistolet Makarova)

hrjz9k.jpg
SVD

hrk0wj.jpg
SVU Sniper Rifle (Snayperskaya Vintovka Ukorochennaya)

hrjzb4.jpg
TOZ-34 Shotgun

hrk12x.jpg
VSS

hrk4ly.jpg
RG-6

hrk4md.jpg
RPG-7

اينم يك نمونه عكس از جزييات گرافيك اين بازي (تعجب نكنيد !) :

Last edited by a moderator:
بازي چقدر ترسناكه در حده condemned‍ هست يا كمتره
نه دیگه تا اون حد....

متاسفانه سایت Crackdb فیلتر شده بود وگرنه کرکش هم میگذاشتم.
سعی کن با پسوند Divx ضبط کنی

هاشم جان ورژنش رو بگو تا کرکش رو بهت بدم!

سلام برو بچ ....................عزیز:) :) :)
ببخشید من کارتم تموم شد نتونستم عکس هام رو براتون بزارم......... فعلا 4 تا عکس نسبتا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینم عکس از منو تنظیمات گرافیکیم(برای هاشم جان عزیز):

راستی نظراتتون هم بگین..............بگین از کجاها برتون عکس بگیرم................
در ضمن اسم من اریا هست.........
منتظر فیلمهای من هم باشید.

آخرین ویرایش:
سلام نیما جان.............:) :) امیدوارم سال خوبی داشته باشی.........:) به نظر من شما این بازی رو میتونی رو حالت متوسط به بالا اجرا کنی............یعنی تنظیمات گرافیکیت رو باید یا روی حالت دیفالتی که برات قرار داده(خود بازی به صورت اتوماتیک) یا اینکه اگه دیدی بازی کند داره اجرا میشه بازی رو تنظیمات دایرکت ایکس 8 بزاری.......من تو 1 یا 2 صفحه قبل در مورد اون قسمت یه مطلب نوشتم میتونی اونو یه نگاه کنی.............
اگه بازی رو گرفتی من بهت میگم دقیقا تنظیمات گرافیکیت رو بزاری که بازی روان اجرا بشه...........البته باید بدونی که این بازی رو سیستمهای مختلف نتیجه های نا مشخص و عجیب غریب داده.......:eek: :eek: :eek:
ولی در هر صورت میتونی نسبتا خوب اجراش کنی.

راستی هاشم جان اون لینک که بمن برای دانلود دادی کار نمیکنه اگه میشه لطف کن اگه میشه و خودت این برنامه رو داری ستاپ برنامه رو به صورت زیپ اپلود کن تا من بتونم از اینجا دانلود کنم(چون مثل اینکه سایتش هم ایراد داره).

سلام دوستان
من یکی از طرفداراهای پر و پا غرص این بازیم .یادمه 3-4 ساله پیش که این اسکرین شات های این بازی رو می دیدم ، خدا خدا می کردم زود تر بیاد.
حالا هم که وقتی اومد ، من از اولین نفرهایی بودم که این بازی رو گرفتم .(27 اسفند گرفتم )
از شانس گند من حالا که نصب کردم هزار تا کار دارم نتونستم 1 ساعت بیشتر بازی کنم .
اما تو همین یه ساعت با بازی خیلی حال کردم .چند تا مشکل هم همین اول کار دارم که بعضی از دوستان هم داشتن .یکی از بچه ها گفت که موقع رعد و برق مشکل داشته .منم همین مشکلو داشتم .اگه این دوستمون مشکلش حل شده بگه چی کار کرده ...
دیگه این که منم خیلی از مواقع افت فریم دارم شدید .سیستم منم اینه :
main : giga 965PS3
CPU : 3 full
Ram : 1 G
vga : 7600 GS

در ضمن خیلی دوست دارم با بچه ها این فاروم هم آشنا بشم ... من زیاد تا حالا این جا پست ندادم بیشتر حرفای بچه ها رو خوندم اما دوست دارم بتونم نظر بدم و اگه بتونم به بچه ها کمک کنم .

اسم من آرمانه (آرمان):biggrin1:

راستی هاشم جان اون لینک که بمن برای دانلود دادی کار نمیکنه اگه میشه لطف کن اگه میشه و خودت این برنامه رو داری ستاپ برنامه رو به صورت زیپ اپلود کن تا من بتونم از اینجا دانلود کنم(چون مثل اینکه سایتش هم ایراد داره).
سلام
متاسفانه من از اینترنت 33.6 استفاده میکنم اینترنت بالاتر از این هم اینجا پیدا نمیشه وگرنه برات آپلود میکردم
26.gif
.
توی گوگل هم اگه یک سرچی کنی راحت پیداش میکنی.;)

اینم از لینکهاش:
اینجا
یا
اینجا
اینم از سریال نامبرش:
Name: Twisted EndZ
Code: DQIA-QOXU-RPFT-XUPM

در ضمن چند تا عکس هم از موجودات جهش یافته اش بگیر
Anisotropic filtering چیه؟ همچنین فعال کردن Anti Alising مقدار رم کارت گرافیک میخواد یا به مدل کارت گرافیک بستگی داره؟

آخرین ویرایش:
ممنون از پاسخت اما مشکل من یه چیز دیگه است .
من با Save مشکلی ندارم و معمولا هم اسم خاصی روش نمی ذارم . مثلا می ذارم 1 یا 2 .
اما مشکل من با کوئیک سیوه . برای اون که نمیشه اسم انتخاب کرد !؟ فقط دکمه F6 رو می زنی دیگه .
اما وقتی می خوای لودش کنی نمیشه.
متوجه شدم. و گفتم كه مشكل از بودن فاصله در اسمي كه Save ميشه (در اينجا اسم Quick save شما). درباره مشكل شما در اينجا صحبت شده.
اگر درست فهميده باشم بايد فايل user.ltx رو در
X:\Documents and Settings\All Users\Documents\STALKER-SHOC
با Notepad باز كني و اين دو خط رو:
bind_console save mysave kF10
bind_console load mysave kF11
بهش اضافه كني. مشكلت بايد رفع بشه. (قبلش حتما يك كپي از اون فايل بردار.)

یکی از بچه ها گفت که موقع رعد و برق مشکل داشته .منم همین مشکلو داشتم .اگه این دوستمون مشکلش حل شده بگه چی کار کرده ...
دیگه این که منم خیلی از مواقع افت فریم دارم شدید .سیستم منم اینه :
main : giga 965PS3
CPU : 3 full
Ram : 1 G
vga : 7600 GS
كار خاصي نكردم. فقط بيشتر تنظيمات رو تا نصفه آوردم پايين، همين. البته مي خواستم فريم روون تر بشه. ولي ديدم اين مشكل هم حل شد :cheesygri.
مال من الان اينطوريه:

و مشكل خاصي با فريم ندارم (تقريبا هميشه بيشتر از 20fps).

بازي چقدر ترسناكه در حده condemned‍ هست يا كمتره.
خيلي بستگي به خودت داره. بعضي وقت ها ترسناك هم ميتونه باشه. Condemned خيلي هم ترسناك نبود :). تو اين بازي هم محيط هاي بسته با موجودات خوشگل ماماني داريم.

اون يارو تو آخراي Agropom Reasearch Institute باحال بود. مي خواست مغزمو بتركونه. اون كنار هم يه عكس مغز اومده بود كه داشت رنگش قرمز ميشد.

تو همین 1 ساعت که بازی کردم خیلی چیز ها دیدم که تو بازی های دیگه نبود و خیلی حال کردم .به نظر من ارزش داشت 5 سال انتظار برای بازی .
وای می خوام چند شب تا صبح بشینم بازی کنم .هدفون بزارم صداشو تا ته زیاد کنم چراغای اتاق خاموش واییییییییییییییییییییییییی .چه حال میدههههههههههههههه .
تو بازی دیدم اگه زاد بدویی و بعد واستی بخوای تیر اندازی کنی اصلا دقیق نیست و از 10 تا تیر که می زنی 2 تاش می خوره به یارو.
یه چیز دیگه که خیلی با حال بود صدای نفس خودته تو بازی خیلی طبیعی کار شده اینطور نیست ؟
راستی یه جا بود من رفتم تو ریل قطار بعد رادیواکتیویته شدم فکر کنم چون همین جوری خونم داشت کم می شد .پیش او یارو trader دیده بودم چند تا آمپول داشت .این آمپول ها رو برای همین رادیواکتیویته شدن میشه استفاده کرد نه؟؟؟؟؟

من الان تو شرکتم سر کارم واسه همین وقت دارم بیام تو فاروم تو خونه اصلا نمی تونم .شب می رم بازی می کنم بعد می یام واسه شما تعریف می کنم:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

برای چی شما اینطوری هستید؟!
به فرض هم روی سیستمتون نیاد از قید چنین بازی جالبی میگذرید؟
همه برید بگیریدش حتی اگه روی سیستمتون هم اجرا نشه. 1000 تومان که بیشتر نمی واهید خرج کنید؟! بذارید تا کلکسیون بازیهاتون تکمیل بشه. انشاللله که بعدا سرووضعتون خوب شد سیستمتون رو ارتقا دادید حالشو ببرید. من با اینکه کارت گرافیکم 64 بازم رفتم گرفتمش.
7.gif

با سلام خدمت دوستان عزیز............باز من اومدم با چندتا عکس جدید:
این عکس مربوط به جون دادن یکی از استالکرهایی که تبدیل به زامبی شده:

این عکس از ورودی ازمایشگاه ایکس 16 هست........معلوم نیست چه بلایی سر این همه ادم اومده؟؟؟؟؟؟

از نکات جالب این بازی ترسی که در دل ادم ایجاد میکنه..........بعضی جاها ادم واقعا وحشت میکنه............یکی دیگه هوش مصنوعی بالا این بازی هست طوری که اگر اسلحه یا هر چیز دیگه ای رو جابجا کنی فوری میفهمن.
راستی در مورد موجودات جهش یافته بهترین نمونه هاش تو ازمایشگاه 18 بود که ردش کردم...........و متاسفانه همون موقعی بود که من عکس نمیگرفتم................مخصوصا یه موجود خیلی خیلی زشت و ترسناک بود که معلوم نبود چیه؟؟؟؟ یه چشمش شبیه ادما بود بدنش شبیه حیوان بود و....................:eek: :eek: :eek:
راستی نظر هم بدین پیشنهاد هم بدین.............اگر نظر نمیدین لاقل فحش بدین:confused: :eek: :eek: :eek:
...........شوخی کردم
یا علی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or