S.T.A.L.K.E.R :Shadow of Chernobyl | PC

سلام نميدونم چرا كسي از اين بازي حرف نميرنه يعني واقا اين بازي رو نميشناسيد !؟ خيلي عجيبه !

اين بازي يكي از بهترين بازي هاي سبك Sci-Fi First-Person Shooter است (كه لازم به توضيح نيست) كه تا الان در تاريخه اين سبك نظير نداشته , البته ناگفته نماند اين بازي از سبك پرطرفداره RPG هم بهره ميبره يني ميشه دو سبك !!! واقا جاي تعجب داره.استالكر كه از كمپاني THQ منتشر ميشه از سال 2001 شروع به ساخت شده (تقريبا ميشه 5 سال) كه در نمايشگاه E3 2005 هم از طرف developed اين بازي يعني شركت GSC GameWorld اعلام شد كه با رودست زدن به بازيه half life 2 اين بازي رو به ارمغان در بيارن.ولي جاي تاسف داره كه بگم اين بازي بار ها و بار ها به تاخير افتاده به دليل تغيير يافتن نسخه DirectX 9 آن كه به 10 منتقل يافت.اين بازي كه قرار بود در فوريه 2006 به بازار عرضه بشه به اكتبر 2006 تغيير يافت ولي اين خبر هنوز قطعي نشده چون در هيچ سايت معتبري به طور رسمي اعلام نشده.

از محتويات بازي :

داستان اين بازي از واقعيت گرفته شده , از اينجا شروع ميشه كه: نزديك به 25 سال شهري بنام چرنوبيل كه در اكراين (روسيه) واقع هست يك نيروگاه اتمي وجود داشته كه در زير زمين واقع بوده.در سال 1985 اين نيروگاه به دليل ناامن بودن و مشكلاتي كه داشته منفجر ميشه و به دليل پخش مواد راديو اكتيو كه در شهر پخش ميشه به تعداد 30 ميليون نفر از افراد به گونه هاي مختلف از بين ميرن و در حال حاضر راديو اكتيو هنوز در 100 كيلومتري اون شهر وجود داره كه حتي نميشه نزديك اون شهر شد ! كه در كل يك شهر مطروكه ميمونه.

گيم پلي اين بازي در كل به سبك ترسناك ميباشد و از عمق صحنه ي بسيار بالايي برخوردار هست ميتونم بگم به اندازه يك شهر كه ميتونيد از تماميه امكانات اون شهر بهره ببريد از جمله : تماميه خيابانها_بيابانها_ساختمانها_خانه ها_پارك ها_حتي كوها و تپه ها_كه ميتونيد با استفاده از ماشين تماميه اون شهر رو گشت بزنيد ! عمق صحنه اين بازي اينقدر زياده كه فكر كنم يك شهر كامل رو توي اين بازي طراحي كردن.

از لحاظ موزيك اين بازي خيلي روش كار شده به سبك موسيقي هاي تاريك و ترسناك كه يك نمونه از اون رو ميتونيد توي official site اين بازي بشنويد www.stalker-game.com (حتما بريد توي سايتش).

گرافيك اين بازي فوق الاده عجيب هست به گفته THQ بعد از موتور گرافيكه قدرتمنده Unreal 3 , موتوره استالكر يعني x-ray engine رو ميتوان قويترين موتوره جهان شناخت ! جالب اينجاست كه اين موتور گرافيكي از كارايي بخصوصي برخوردار هست از جمله : روز و شب شدن اتوماتيك در بازي ! كه يكي از دلايل واقعي بودن اين بازي همين هست كه دقيقا مثل ساعات شبانه روز جلو ميره ! (سعي كنيد حتما تريلر هاي اين بازي رو ببينيد.)

علاقه مندان در اين بازي با 16 نمونه صلاح پيشرفته آشنا ميشوند كه 5 نمونه ي آن از دوربين دار و تك تير زن برخوردار هست ! كه بنده صلاح دونستم اين عكسها رو براي دوستان بزارم :

hrjybb.jpg
AKM Assault Rifle

hrjybp.jpg
AS (Val)

hrjyow.jpg
Fabrique Nationale Herstal FN2000

hrjyp4.jpg
Groza OC-14

hrjyqd.jpg
LM-300ML Assault Rifle

hrjz28.jpg
PMM (PM Makarov, Pistolet Makarova)

hrjz9k.jpg
SVD

hrk0wj.jpg
SVU Sniper Rifle (Snayperskaya Vintovka Ukorochennaya)

hrjzb4.jpg
TOZ-34 Shotgun

hrk12x.jpg
VSS

hrk4ly.jpg
RG-6

hrk4md.jpg
RPG-7

اينم يك نمونه عكس از جزييات گرافيك اين بازي (تعجب نكنيد !) :

Last edited by a moderator:
خیلی ممنون از شروین عزیز
ولی آخر نگفتید این Virtual Memory فایدش چیه

ولی من یکم که بازی کردم رفتم Virtual Memory را بردم حدود 5 گیگ
دیگه بازی ریپ نمیزنه
حالا نمیدونم به خاطر Virtual Memory بوده یا به خاطر هماهنگ شدن بازی با سیستمم:confused:

سلام بچه ها ببخشید من دیر به دیر میام........چون یه هارد گرفتم و مشغول ریختن ویستا روش بودم به همین دلیل احتمال داره من فردا بتونم براتون عکسهای جدید بزارم.............در هر حال فعلا من یه عکس از لنز دوربین برای اقا arman13 بزارم.........
اینم عکسم:

راستی بچه ها من بازی رو رو ویستا هم امتحان میکنم و بعد بهتون میگم.

سلام
بچه ها بازی برای اجرا شدن با ماکزیمم دیتیل روی 1024*768 یا 1280*1024 به چه کارت گرافیکی احتیاج داره؟(لطفا کسی redme واسم نذاره بگه 8800:) که توی اینا خیلی چیزا مینویسن.)
اگه با aa بخوایم بازی کنیم چه کارتی احتیاجه؟وهمینطور رم بالای 1 گیگ میخواد تا گیر نده؟
ایا کسانی که 7900 gt دارن میتونن این بازی رو ماکزیمم اجرا کنند؟
اصلا این بازی ارزش ÷ول خرج کردن داره؟:biggrin1:
ممنون
جان ممد هنوز نگرفتم اگه گرفتم عكس فريم ريتمو برات پي ام ميكنم :biggrin1:
مريضي ميخاي 7900 بخري 8600GTS بزا بياد بخر برو حال كن:biggrin1:

اقا اون جايي كه مدارك بر ميداري بايد بري از همون تونله زيرزميني برگردي( او ن كه موج ميفرسته سرگيجه ميگيري ه بايد پيداش كني بكشيش يا در بري )

راستی بچه ها من بازی رو رو ویستا هم امتحان میکنم و بعد بهتون میگم.
مثل اينكه بازي تحت ويستا باگ زيادي داره و كلي هنگ و ريست و صفحه آبي و ...

منظورم 7900 gtx نبود.منظروم gt بود.والا من خودم کارتم زیاد جالب نیست در حال حاضر:biggrin1: 7300 ال ای دارم و فکر نمیکنم بتونم از بازی لذت ببرم.منظورم هم از ÷ول خرج کردن 1000 تومنه نبود:biggrin1: منظورم تعویض قطعات سیستم بود.میخواستم ببینم اگه روی 7900 جی تی خوبه که یکی بگیرم ولی اگه رو اون نمیشه یه فکری واسه ی 8800 کنم.
با رم 1 گیگ به مشکل بر نمیخوریم؟یعنی به 2 گیگ احتیاجی نیستش؟
همون يك گيگ رم كافيه. به اينجا يه سري بزن. بيشتر كارت ها رو با اين بازي تست كرده.

ولی آخر نگفتید این Virtual Memory فایدش چیه
ولی من یکم که بازی کردم رفتم Virtual Memory را بردم حدود 5 گیگ
دیگه بازی ریپ نمیزنه.
پنج گيگ كه خيلي زياده. Vitual memory تا جايي كه مي دونم براي اين منظوره كه اگر رم شما كم اومد از فضاي هارد هم به جاي رم استفاده بشه. معمولا دو برابر اندازه رم در نظر ميگيرن.

اقا اون جايي كه مدارك بر ميداري بايد بري از همون تونله زيرزميني برگردي( او ن كه موج ميفرسته سرگيجه ميگيري ه بايد پيداش كني بكشيش يا در بري).
همه چي كاملا دلبخواه خودت. مي توني بكشيش. مي توني از دستش در بري. چيزي بهت نميده. براي همين كشتن يا نكشتنش فرقي نمي كنه. اما چيز باحاليه ;).

ضمنا بازي چند دقيقه پيش تموم شد. اواخر بازي ديگه كاملا فضايي شده بود. عين ديوونه ها داشتم آدم مي كشتم. پيشنهاد مي كنم با درجه Stalker بازي كنيد. چون اواخر بازي همچي بفهمي نفهمي خفن. البته مثل اينكه هفتا پايان داره!؟
فقط مي تونم بگم فوق العاده بود و بسي لذت بردم. FPS به اين ميگن. فقط داستانش يه مقداري ... كه به نظر من لطمه اي هم به كليت بازي نمي زنه.

واي خدا چند روز نبودم از همه جا بي خبر شدم اين نازنين كي اومد من با خبر نشدم
از كجا گيرش بيارم
ديويديه يا سي دي

1 هفته و نیم پیشه اومد:)
هر جایی که بری اوردش منم میخوام برم بخرمش;)

راستی شروین جان به من گفتی رو low میتونی بازیش کنی میخوام بدونم ارزشش رو داره یعنی اذیت نمیشم؟:blushing:

اینقدر زود تموم شد؟
221.gif

مگه چند ساعت بازی کردی؟
حدود 15 ساعت شد. متاسفانه من يكي از پايان هاي فرعي رو ديدم. الان حدود يك ساعت ديگه از يكي از Saveهاي قبليم بايد بازي كنم تا دو تا پايان اصلي (يا خوب) بازي رو ببينم. البته اشتباه از خودم بود كه يكي از كارهايي كه جزو ماموريت ها اومده بود رو انجام ندادم.
فقط براي اونهايي كه اواخر بازي هستند:
حواستون باشه كه حتما ماموريت مروبوط به رفتن پيش Guide رو انجام بديد. مگر نه پايان اصلي بازي رو از دست ميديد. ضمنا قبل از رفتن به The Red Forest يك Save نگه داريد چون ديگه بازگشتي به مناطق قبلي بازي نخواهيد داشت. ضمنا محيط هاي اونجا شديدا آلوده است، حتما Artifact ضد راديواكتيو و لباس مناسب همراه داشته باشيد.

راستی شروین جان به من گفتی رو low میتونی بازیش کنی میخوام بدونم ارزشش رو داره یعنی اذیت نمیشم؟:blushing:
چقدر چك و چونه ميزنيد :cheesygri. اصلا همينطوري هم كه شده محض داشتنش بايد بازي رو بگيريد. روي Low بايد بتوني بازي كني. اما خوب اونطوري قشنگ نيست.

سلام

منم بالاخره بازی رو گرفتم امروز و یه خورده بازی کردم

با این تنظیمات :
1280 1024
High Quality
Object Dynamic Lighting

و تنظیمات Advance هم اکثرا روی متوسط یا یه خورده بیشتر از متوسط و بدون AA AF

فریم معمولا روی 20-25 هست
ولی مشکلی که همه داشتن رو منم دارم ... بازی یهو گیر میکنه و بعد از 2-3 ثانیه ادامه پیدا میکنه

این مشکل تا آخر بازی هست یا بعد از یه خورده بازی کردن درست میشه ؟

والا تجربه ثابت کرده که مال همون اول های بازیه. بعد یه مدت سیستمت خودش با بازی هماهنگ میشه . دیگه گیر نمیکنه . 100 دفعه واسه خودم اینطوری شده . آخریش هم سر re4 بود . که درست شد وقتی یه بار دیگه از اول رفتم دیگه گیر نمیکرد .

منم بازی رو نصب کردم.
ولی یه مشکلی که دارم وقتی به اسمون نگاه میکنم همه چی قاطی میشه و شبح همه چیز میفته.مثلا اگه یه درخت وجود داره 10000 تا دیده میشه.
روی full dynamic lighting هم که میذارم اسمون زرد کامل میشه.
این طبیعیه؟
منم بازی رو با تنظیمات زیر بازی میکنم:
static lighting
maximum
1024*768

منم بازی رو نصب کردم.
ولی یه مشکلی که دارم وقتی به اسمون نگاه میکنم همه چی قاطی میشه و شبح همه چیز میفته.مثلا اگه یه درخت وجود داره 10000 تا دیده میشه.
روی full dynamic lighting هم که میذارم اسمون زرد کامل میشه.
این طبیعیه؟
منم بازی رو با تنظیمات زیر بازی میکنم:
static lighting
maximum
1024*768
منم دقیقآ همین مشکل را داشتم تا اینکه دایرکت ایکسه 60 و خورده ای مگابایتی توی دیویدی بازی را نصب کردم و تمام مشکلات حل شد.
ولی این پچ مشکلات مربوط به گیر کردن یهوی بازی را برطرف نمیکنه و بیشتر مربوط به گیم پلی هست که البطه اصلآ به چشم نمیاد​
حجمشم بالای 11 مگ هست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or