S.T.A.L.K.E.R :Shadow of Chernobyl | PC

سلام نميدونم چرا كسي از اين بازي حرف نميرنه يعني واقا اين بازي رو نميشناسيد !؟ خيلي عجيبه !

اين بازي يكي از بهترين بازي هاي سبك Sci-Fi First-Person Shooter است (كه لازم به توضيح نيست) كه تا الان در تاريخه اين سبك نظير نداشته , البته ناگفته نماند اين بازي از سبك پرطرفداره RPG هم بهره ميبره يني ميشه دو سبك !!! واقا جاي تعجب داره.استالكر كه از كمپاني THQ منتشر ميشه از سال 2001 شروع به ساخت شده (تقريبا ميشه 5 سال) كه در نمايشگاه E3 2005 هم از طرف developed اين بازي يعني شركت GSC GameWorld اعلام شد كه با رودست زدن به بازيه half life 2 اين بازي رو به ارمغان در بيارن.ولي جاي تاسف داره كه بگم اين بازي بار ها و بار ها به تاخير افتاده به دليل تغيير يافتن نسخه DirectX 9 آن كه به 10 منتقل يافت.اين بازي كه قرار بود در فوريه 2006 به بازار عرضه بشه به اكتبر 2006 تغيير يافت ولي اين خبر هنوز قطعي نشده چون در هيچ سايت معتبري به طور رسمي اعلام نشده.

از محتويات بازي :

داستان اين بازي از واقعيت گرفته شده , از اينجا شروع ميشه كه: نزديك به 25 سال شهري بنام چرنوبيل كه در اكراين (روسيه) واقع هست يك نيروگاه اتمي وجود داشته كه در زير زمين واقع بوده.در سال 1985 اين نيروگاه به دليل ناامن بودن و مشكلاتي كه داشته منفجر ميشه و به دليل پخش مواد راديو اكتيو كه در شهر پخش ميشه به تعداد 30 ميليون نفر از افراد به گونه هاي مختلف از بين ميرن و در حال حاضر راديو اكتيو هنوز در 100 كيلومتري اون شهر وجود داره كه حتي نميشه نزديك اون شهر شد ! كه در كل يك شهر مطروكه ميمونه.

گيم پلي اين بازي در كل به سبك ترسناك ميباشد و از عمق صحنه ي بسيار بالايي برخوردار هست ميتونم بگم به اندازه يك شهر كه ميتونيد از تماميه امكانات اون شهر بهره ببريد از جمله : تماميه خيابانها_بيابانها_ساختمانها_خانه ها_پارك ها_حتي كوها و تپه ها_كه ميتونيد با استفاده از ماشين تماميه اون شهر رو گشت بزنيد ! عمق صحنه اين بازي اينقدر زياده كه فكر كنم يك شهر كامل رو توي اين بازي طراحي كردن.

از لحاظ موزيك اين بازي خيلي روش كار شده به سبك موسيقي هاي تاريك و ترسناك كه يك نمونه از اون رو ميتونيد توي official site اين بازي بشنويد www.stalker-game.com (حتما بريد توي سايتش).

گرافيك اين بازي فوق الاده عجيب هست به گفته THQ بعد از موتور گرافيكه قدرتمنده Unreal 3 , موتوره استالكر يعني x-ray engine رو ميتوان قويترين موتوره جهان شناخت ! جالب اينجاست كه اين موتور گرافيكي از كارايي بخصوصي برخوردار هست از جمله : روز و شب شدن اتوماتيك در بازي ! كه يكي از دلايل واقعي بودن اين بازي همين هست كه دقيقا مثل ساعات شبانه روز جلو ميره ! (سعي كنيد حتما تريلر هاي اين بازي رو ببينيد.)

علاقه مندان در اين بازي با 16 نمونه صلاح پيشرفته آشنا ميشوند كه 5 نمونه ي آن از دوربين دار و تك تير زن برخوردار هست ! كه بنده صلاح دونستم اين عكسها رو براي دوستان بزارم :

hrjybb.jpg
AKM Assault Rifle

hrjybp.jpg
AS (Val)

hrjyow.jpg
Fabrique Nationale Herstal FN2000

hrjyp4.jpg
Groza OC-14

hrjyqd.jpg
LM-300ML Assault Rifle

hrjz28.jpg
PMM (PM Makarov, Pistolet Makarova)

hrjz9k.jpg
SVD

hrk0wj.jpg
SVU Sniper Rifle (Snayperskaya Vintovka Ukorochennaya)

hrjzb4.jpg
TOZ-34 Shotgun

hrk12x.jpg
VSS

hrk4ly.jpg
RG-6

hrk4md.jpg
RPG-7

اينم يك نمونه عكس از جزييات گرافيك اين بازي (تعجب نكنيد !) :

Last edited by a moderator:
خب اگه برنامه ZD Soft game recorder رو نصب کنی می تونی فیلمهایی که ضبط کردی به فرمتهای مختلف تبدیل کنی به طوری که 1 دقیقه بشه 1 مگابایت.
اونم که شما گفتید که حجم فیلمهات خیلی زیاده یکی از مشکلات برنامه Fraps هست.
دکمه Print screen روی کی بوردت رو فشار میدادی عکس میگرفتی ولی برای ظاهر کردن عکس باید می اومدی توی محیط ویندوز که کل به دردسرش نمیارزه همون برنامه خوبه.
در نظر من همون بهتر که از ZD Soft game recorder استفاده کنی.
شرمنده که کمی تا قسمتی موضوع تاپیک بهم خورد.
33.gif

راستی الان نگاه کردم که فروم GSC فعلا بسته شده. Shervinrs ببخشید که اسم شما رو نمیدونم. فرومی که به درد بخور تر باشه و الان باز باشه نداری به ما بگی .

یه چیزی می خوام بگم. الان دیدم یکی از سایت های خارجی یه مسابقه راه انداخته در مورد استالکر . این مسابقه از این قراره که به بهترین Screen Shotی که از بازی گرفته میشه جایزه ای از تیم THQ داده می شه. هر هفته به صورت رای گیری به بهترین شات یه جایزه می دن.

میشه همین جا این شات ها رو گذاشت یا اینکه توی یه تاپیک جدید.
راجع به فروم فعال، اين ها چيزايي كه من تا حالا ديدم:
GSC-Game.com
Oblivion-lost.de
Gamefaqs.com
البته تعداد زيادي از سايت ها موجود بازي غير انگليسي زبانند. گذاشتن عكس هم فكر خوبيه. فقط لطفا همه بصورت كوچيك بزارن كه صفحه سنگين نشه و بهم نريزه.
من شروين هستم.

اين هم عكسي كه جايي ديدم و به نظرم خيلي زيبا رسيد. با اينكه Volumetric clouds (ابرهاي حجم دار، مثل Crysis) هم در بازي نداريم بازهم آسمونش فوق العادست :love:.

راستي دقت كنيد كه موقعي كه اسلحه ها رو ميندازيد يادتون نره قبلش روشون راست كليك كنيد و Unload رو بزنيد تا تيرشون رو خالي كنين، مگر نه با تير توش ميفته!

راستي مخفي كاري هم ميشه كرد (مخصوصا توي شب). ولي من نتونستم درست كسي رو بكشم. كسي تونسته؟ مثلا نزديك شد و با يه تير تو سر طرف، ترتيبش رو داد؟ صدا خفه كن هم داره.

با سلام دوباره..................من با عکسهای تازه اومدم
عکسهایی از محیط های شهری و صنعتی استالکر:
http://i14.tinypic.com/3yqa6tt.jpg
http://i12.tinypic.com/4iejl1u.jpg
http://i13.tinypic.com/2mpby8n.jpg
http://i12.tinypic.com/2mfaohd.jpg
http://i3.tinypic.com/4fvdruh.jpg
http://i10.tinypic.com/2poyws3.jpg
http://i7.tinypic.com/47tx509.jpg
بچه ها اگه بهم زودتر میگفتید از مرحله ازمایشگاه ایکس 18 براتون عکس میگرفتم(من اونجا رو رد کردم)...............البته ناراحت نباشید یه ماموریت بهم دادن برای یافتن ازمایشگاه ایکس 16 شاید اونجا هم بتونم عکسهای عجیب براتون بگیرم.........;) ;) ;)

هاشم جان بیزحمت اگه میشه لطف کن لینک دانلود برنامه ای که گفتی رو بگو تا بتونم براتون فیلم هم بگیرم و بزارم.............( اگه شد نسخه جدید این برنامه رو بزار).;) ;)

سلام
آقا خوش به حالتون....اصلا تو مشهد نیست...مشهد رو زیر و رو کردم....یعنی میگین باید تا بعد از 15 فروردین صبر کنم!!!
خیلی نامردی هست....من دارم در حسرت این بازی می سوزم:((

سلام
آقا خوش به حالتون....اصلا تو مشهد نیست...مشهد رو زیر و رو کردم....یعنی میگین باید تا بعد از 15 فروردین صبر کنم!!!
خیلی نامردی هست....من دارم در حسرت این بازی می سوزم:((
میگم فکر کنم west game بازی هم یه شهرستان میفرسته شما که مشهدی دیگه باهش حرف بزن ببین چی میگه.

هاشم جان بیزحمت اگه میشه لطف کن لینک دانلود برنامه ای که گفتی رو بگو تا بتونم براتون فیلم هم بگیرم و بزارم.............( اگه شد نسخه جدید این برنامه رو بزار).;) ;)
سلام
اینم از برنامه حمش هم کمه:
ZD Soft Game Recorder

متاسفانه سایت Crackdb فیلتر شده بود وگرنه کرکش هم میگذاشتم.
سعی کن با پسوند Divx ضبط کنی

آخرین ویرایش:
تا امروز وست تعطیل بوده به همین خاطر کسی به شما جواب نمیداده از فردا کارش رو شروع میکنه.
اگه هم میخواهید در مورد خرید بازی حرف بزنید برید اینجا چون تاپیک کم کم داره به هم می ریزه.
اینجا
دراگون عزیز لطف کن عکسهات رو به صورت تامب بذار. برای اینکار هم بهتره بری سایت .www.Suplod.com
لطف کن عکسی هم از منوی تنظیمات گرافیکی بازی بذار.

آخرین ویرایش:
بازار ايران همه چيزش بر عكسه !

سلام :love: :love: :love:

متاسفانه مشكل انتشار اين بازي نه تنها در مشهد بلكه در كرج و حتي تهران هم وجود داره كه با توجه به جمعيت بسيار بالاي بازي باز اين منطقه وجود اين مشكل واقعاً خنده دار است.
اين موضوع ثابت ميكند بازار بازي در ايران نه تنها غيرحرفه ايست بلكه خيلي ابلهانه هم اداره ميشود . اين وضعيت در تعطيلات كريسمس و سال نو ميلادي برعكس وضعيت كنوني ايران بود .
با توجه به تعطيلات نسبتاً بلند مدت عيد نوروز و افزايش درخواستها براي تهيه بازي و انتشار بازي هاي خوش نام در اين مقطع از سال ، بسته بودن فروشگاه هاي بازي و عدم انتشار بازي جاي بسي تعجب دارد . :eek: :confused:
البته بعضي شركتهاي نسبتاً حرفه اي مانند شركت WestGame در اين تعطيلات توانسته اند خلع موجود در بازار را تا حدودي پر كنند كه جاي بسي شكر دارد اما با اين حال پخش محصولات اين شركت داراي مشكلاتي مانند عدم وجود نمايندگي در شهرستانها يا حداقل مركز استانها است كه پيك هاي موتوري توانايي رفع اين مشكل را نخواهند داشت اما تا حدودي نياز بعضي بازيبازان نسبتاً حرفه اي را بر آورده ميكنند . در اين بين بعضي كاربران هم مجبورند تا پايان تعطيلات منتظر بمانند و تازه بعد از تعطيلات هم درس و مدرسه فرصت خريد بازي را به آنها نخواهد داد . :((

با تمام اين تفاسير تنها شانس موجود براي تهيه بازي سفارش دادن آن به شركت WestGame و دريافت آن به وسيله ي پيك موتوري خواهد بود كه بعيد ميدانم پيك موتوري به شرستانها و استانهاي دور دست هم سرويس بدهد ، اما با اين حال ميتوانيد درخواست خود را در قسمت بازارچه و تاپيك مخصوص شركت WestGame مطرح كنيد تا شايد موفق به دريافت بازي بشود .
البته اين شانس هم وجود دارد كه اگر به انترنت پر سرعت دسترسي داشته باشيد ميتوانيد بازي را Download كرده از آن لذت ببريد .

شايد هم بهتر است تحت تاثير جبر بازار قدرت صبر خود را بيازماييد . ! :cheesygri

موفق باشيد . خدانگهدار :love: :love: :cheesygri

راستي براي اون كسي كه با Quick save مشكل داشت، مثل اينكه اگر در اسم Saveتون فاصله باشه بازي درست Save نميشه. اسم Quick save هم مثل اينكه از اسم سيستم (يا اسم توي خود بازي، دقيقا يادم نيست) گرفته ميشه. ببين تو، تو اسم Quick saveت فاصله هست. مال من درست كار ميكنه.

ممنون از پاسخت اما مشکل من یه چیز دیگه است .
من با Save مشکلی ندارم و معمولا هم اسم خاصی روش نمی ذارم . مثلا می ذارم 1 یا 2 .
اما مشکل من با کوئیک سیوه . برای اون که نمیشه اسم انتخاب کرد !؟ فقط دکمه F6 رو می زنی دیگه .
اما وقتی می خوای لودش کنی نمیشه .

سلام :love: :love: :love:

متاسفانه مشكل انتشار اين بازي نه تنها در مشهد بلكه در كرج و حتي تهران هم وجود داره كه با توجه به جمعيت بسيار بالاي بازي باز اين منطقه وجود اين مشكل واقعاً خنده دار است.
اين موضوع ثابت ميكند بازار بازي در ايران نه تنها غيرحرفه ايست بلكه خيلي ابلهانه هم اداره ميشود . اين وضعيت در تعطيلات كريسمس و سال نو ميلادي برعكس وضعيت كنوني ايران بود .
با توجه به تعطيلات نسبتاً بلند مدت عيد نوروز و افزايش درخواستها براي تهيه بازي و انتشار بازي هاي خوش نام در اين مقطع از سال ، بسته بودن فروشگاه هاي بازي و عدم انتشار بازي جاي بسي تعجب دارد . :eek: :confused:
البته بعضي شركتهاي نسبتاً حرفه اي مانند شركت WestGame در اين تعطيلات توانسته اند خلع موجود در بازار را تا حدودي پر كنند كه جاي بسي شكر دارد اما با اين حال پخش محصولات اين شركت داراي مشكلاتي مانند عدم وجود نمايندگي در شهرستانها يا حداقل مركز استانها است كه پيك هاي موتوري توانايي رفع اين مشكل را نخواهند داشت اما تا حدودي نياز بعضي بازيبازان نسبتاً حرفه اي را بر آورده ميكنند . در اين بين بعضي كاربران هم مجبورند تا پايان تعطيلات منتظر بمانند و تازه بعد از تعطيلات هم درس و مدرسه فرصت خريد بازي را به آنها نخواهد داد . :((

با تمام اين تفاسير تنها شانس موجود براي تهيه بازي سفارش دادن آن به شركت WestGame و دريافت آن به وسيله ي پيك موتوري خواهد بود كه بعيد ميدانم پيك موتوري به شرستانها و استانهاي دور دست هم سرويس بدهد ، اما با اين حال ميتوانيد درخواست خود را در قسمت بازارچه و تاپيك مخصوص شركت WestGame مطرح كنيد تا شايد موفق به دريافت بازي بشود .
البته اين شانس هم وجود دارد كه اگر به انترنت پر سرعت دسترسي داشته باشيد ميتوانيد بازي را Download كرده از آن لذت ببريد .

شايد هم بهتر است تحت تاثير جبر بازار قدرت صبر خود را بيازماييد . ! :cheesygri

موفق باشيد . خدانگهدار :love: :love: :cheesygri

با سلام . ما خیلی سعی کردیم که سفارشات تهران و کرج رو توی این تعطیلات برای دوستان بفرستیم . برای شهرستان هم میشد فرستاد اگه چاپار - پست - تیپاکس و ... همه تعطیل نبودن !
جالبه تو کشور ما تا 5 فروردین از بقالی ها تا وزارت خونه ها تعطیله ! باز اگه تا 5 فروردین باشه خوبه بعضیها که تا بعد 13 کار مردم رو راه نمیندازن !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or