Ryujinx | Switch Emulator

• Thread starter Thread starter s.1
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب من سیوامو از Yuzu منتقل کردم به Ryujinx تست اساسی کردم.
کلا Ryujinx تو جزییات و فریم خیلی بهتره همینطور به نظرم حتی نورپردازیم بهتره
ولی متاسفانه هم تکسچرهای زمین گاها سیاه میشه هم مشکل کرش و ارور دارم.
تو اسکرین شاتی که گرفتم میتونید ارور رو ببینید.

Attachments

• ryujinx.png
    ryujinx.png
    1.4 MB · مشاهده: 40
  • Like
Reactions: m.a.t
دوستان از کجا میتونم بازی جدید zelda رو با امولاتر دانلود کنم
سرچ کن ببین اون نسخه fitgirl رو سایت های داخلی آپ کردن یا نه
ولی در کل فعلا صبر کن ماها هم سابقه سالها کشتی گرفتن با این شبیه سازا رو داریم راه به جایی نبردیم. دو سه هفته دیگه بزن تو کارش.

• Like
Reactions: misagh72
سرچ کن ببین اون نسخه fitgirl رو سایت های داخلی آپ کردن یا نه
ولی در کل فعلا صبر کن ماها هم سابقه سالها کشتی گرفتن با این شبیه سازا رو داریم راه به جایی نبردیم. دو سه هفته دیگه بزن تو کارش.
ممنون اون نسخه fitgirl رو چطوری میتونم اپدیت کنم

ممنون اون نسخه fitgirl رو چطوری میتونم اپدیت کنم
با یه نرم افزار به اسم RAK باید آپدیتو به خوردش بدی که چند صفحه قبل بگردی آموزششو گذاشتم از ردیت چطور میشه. البته شاید خودش داشته باشه اصلا، تو توضیحاتش ببین چی زده آپدیتو داره یا نه. به نظرم باز صبر کنی خیلی بهتره الان میخوره تو ذوقت بدجور

خب من سیوامو از Yuzu منتقل کردم به Ryujinx تست اساسی کردم.
کلا Ryujinx تو جزییات و فریم خیلی بهتره همینطور به نظرم حتی نورپردازیم بهتره
ولی متاسفانه هم تکسچرهای زمین گاها سیاه میشه هم مشکل کرش و ارور دارم.
تو اسکرین شاتی که گرفتم میتونید ارور رو ببینید.
این تفاوت رو ریوجینکس با یوزو همیشه داشته ولی در کلیت خروجی تصویری که یوزو میده همیشه بهتر بوده.
اما خب ریوجینکس منابع کمتری نیاز داره که بعضی وقتها حتی فریم بیشتری بده!

کلا این دوتا رو همیشه باید با هم تست کرد مخصوصا تو بازیهای جدید تا یوزو خودش رو برسونه.

• Like
Reactions: m.a.t and Cait Sith
تنظیم کردن کنترل توی Ryujinx به شدت سخته برام . یه راهنمایی کنید دوستان اصلا هرچی باهاش ور میرم نمیتونم درست ست کنم روی دوالسنس
کجاش رو مشکل داری؟
خود برنامه میشناسه دسته رو.

از لیست دسته رو انتخاب کن و بزار روی Pro Controller

اگه تنظیم دکمه نیاز داره طبق این انجام بده:
1.JPG 2.JPG

سلام بازی با پسوند 3ds نمیشه با Ryujinx اجرا کرد
بعد مادهایی که واسه یوز هست روی ریجکس کار میکنه یانه مثلا این Releases · HolographicWings/TOTK-Mods-collection
لینک یا صفحه ای انگلیسی واسه ماد و پرسیدن سوال واسه Ryujinx میشناسید معرفی کنید لطفا

آخرین ویرایش:
سلام دوستان و درود به همگی.
من میخوام بازی کنسول های سوئیچ و وی یو رو با این شبیه سازها بازی کنم اما چندتا سوال فنی دارم. میدونم که احتمالاً جواب سوالاتم به صورت جسته و گریخته در انجمن بازی سنتر قبلاً پاسخ داده شده ولی باور کنید پیدا کردن مطالب پراکنده و چسبوندنش به هم کار راحتی نیست، بنابراین اگه مردونگی کنید و همینجا منو راهنمایی کنید ممنون میشم...

۱. لینک دانلود شبیه سازهای yuzu و riujynx (نسخه طلایی یا ارلی اکسس) که واقعاً بازیها رو خوب اجرا کنه رو لطفاً بزارید.

۲. با این جهشی که در شبیه سازها اتفاق افتاده آیا الان میشه زلدا نسخه وی یو رو از صفر تا صد آفلاین و بدون اینترنت روی کامپیوتر بازی کرد؟ (قبلاً نمیشد و باید حداقل یک بار به اینترنت متصل میشدیم تا آپدیتها رو بگیره و به همین بهانه بازی رو مشروط به اتصال اینترنتی کرده بودند!)

۳. بازی های switch رو از کجا دانلود کنم که دیتای بازی کامل و سالم باشه؟

۴. ظاهراً رام های کنسول سوئیچ دارای پسوند های مختلفی هستند، مثلاً از یک بازی دو سه نوع پسوند رو در اینترنت دیدم که نمیدونستم کدام رو دانلود کنم. آیا تفاوتی بین این پسوندها هست و اگه هست کدام پسوند بهتره؟

مرسی از راهنمایی تون

آخرین ویرایش:
سلام دوستان و درود به همگی.
من میخوام بازی کنسول های سوئیچ و وی یو رو با این شبیه سازها بازی کنم اما چندتا سوال فنی دارم. میدونم که احتمالاً جواب سوالاتم به صورت جسته و گریخته در انجمن بازی سنتر قبلاً پاسخ داده شده ولی باور کنید پیدا کردن مطالب پراکنده و چسبوندنش به هم کار راحتی نیست، بنابراین اگه مردونگی کنید و همینجا منو راهنمایی کنید ممنون میشم...

۱. لینک دانلود شبیه سازهای yuzu و riujynx (نسخه طلایی یا ارلی اکسس) که واقعاً بازیها رو خوب اجرا کنه رو لطفاً بزارید.

۲. با این جهشی که در شبیه سازها اتفاق افتاده آیا الان میشه زلدا نسخه وی یو رو از صفر تا صد آفلاین و بدون اینترنت روی کامپیوتر بازی کرد؟ (قبلاً نمیشد و باید حداقل یک بار به اینترنت متصل میشدیم تا آپدیتها رو بگیره و به همین بهانه بازی رو مشروط به اتصال اینترنتی کرده بودند!)

۳. بازی های switch رو از کجا دانلود کنم که دیتای بازی کامل و سالم باشه؟

۴. ظاهراً رام های کنسول سوئیچ دارای پسوند های مختلفی هستند، مثلاً از یک بازی دو سه نوع پسوند رو در اینترنت دیدم که نمیدونستم کدام رو دانلود کنم. آیا تفاوتی بین این پسوندها هست و اگه هست کدام پسوند بهتره؟

مرسی از راهنمایی تون

YUZU | Switch Emulator | طریقه دانلود و اجرا Tears of the Kingdom به این لینک مراجعه کنید ⬅️ https://b2n.ir/g28481

• Like
Reactions: 1mohsen
ممنونم لینک مفیدی بود، لینک دانلود yuzu رو داشت ولی از شبیه ساز riujynx و نسخه های ارلی اکسس اش هیچ لینکی نداشت. ضمناً چندتا سوال هم مطرح کرده بودم که پاسخش رو در اون پست پیدا نکردم.

ممنونم لینک مفیدی بود، لینک دانلود yuzu رو داشت ولی از شبیه ساز riujynx و نسخه های ارلی اکسس اش هیچ لینکی نداشت. ضمناً چندتا سوال هم مطرح کرده بودم که پاسخش رو در اون پست پیدا نکردم.

ریوجینکس ارلی اکسس نداره ، همینی که دانلود کنی خودش آپدیت میکنه به آخرین نسخه.
برای بازی به اینترنت نیاز نداری ، تماما آفلاین قابل اجراست.

خب اون پست در مورد یوزو بود ، ریوجینکس هم بهمین شکله.
فقط نهایتا منوهاش فرق میکنه ، تنظیماتش هم واضحه.

برای اجرای بازی های Wii U
Cemu | Wii U Emulator

فکر کنم باقی سوالها همش تو اون پست جواب داده شده.

ریوجینکس ارلی اکسس نداره ، همینی که دانلود کنی خودش آپدیت میکنه به آخرین نسخه.
برای بازی به اینترنت نیاز نداری ، تماما آفلاین قابل اجراست.

خب اون پست در مورد یوزو بود ، ریوجینکس هم بهمین شکله.
فقط نهایتا منوهاش فرق میکنه ، تنظیماتش هم واضحه.

برای اجرای بازی های Wii U
Cemu | Wii U Emulator

فکر کنم باقی سوالها همش تو اون پست جواب داده شده.
ممنونم از راهنماییت ماکان جان 🙏 فقط دوتا سوالم باقی موند، یکی در مورد پسوندهای فایل بازی و یکی هم در مورد وبسایت یا کانال تورنت برای دانلود نسخه کامل بازیها.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or