Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
و اون روزی اپدیت کامل DX12 هم بیاد :) خیلی دوست دارم ببینم این هیلو4 چی میشه ؟ از طرفی هم قربون کرایتک برم کرایسیس 4 را با تم DX12 بده ببینیم چیکار کردی :دی تصور جنگلهای کرایسیس با تم DX12 برام سخته :دی
میشه یه چی تو این مایه ها :d
85065215203623188398.jpg

توی pdf تکنولوژیهای رندرینگ Ryse صفحه سوم چندتا مطلب جالب نوشته نمیدونم کسی دقت کرد یا نه :d

2557fe-1396011870.jpg

زیر Rendering Challenges خط سوم نوشته:

Target hardware less powerful than high-end PCs at launch

"سخت افزار هدف با قدرت کمتری از های اند پی سی موقع لانچ !"
نمیدونم منظورشون چی بوده ولی ظاهرا قراره Xbox one یه مدت بعد لانچ بره باشگاه زورش زیاد بشه! :p

آخرین ویرایش:
بافت ها فوق العاده با کیفیت و معرکه هستند و گرافیک وحشتناک اولین گرافیک نسل بعدی از نظر من.من که تو the order اصلا همچین بافت هایی ندیدم و در مجموع کیفیتشو پایین تر میدونم نمی دونم واقعا بعضیا از رو چی میگن گرافیکش بهتر از اینه.حالا من موندم کدوم کنسولو بگیرم.xboxone که اصلا معلوم نیست سخت افزارش چی هست .یه نرم افزاری که قرار برای یه سیستم بیاد و خیلی هم مهمه و کنسولو جلو میبره و چهار سال روش کار شده و قراره باعث شه از کنسول رقیب جلو بزنه باید همون اول با کنسول بیاد اگه می خواد خیلی تاثیر گذار باشه.چون من که جز مردم عادیم میخوام کنسول بهترو بخرم.از اون طرف بازیا با رزولیشن بالاتری روی یه دستگاه دیگه اجرا میشن که باعث میشه هرکی بره بسمتش با وجود اینکه بازی مثل ryse نیومده واسش.خود کسایی هم که ازdx12 طرفداری میکنن هم دقیق مطمعن نیستن که چقدر تاثیر روی کیفیت بازی های اینده خواهد گذاشت.من الان اومدم تو بازیسنتر هنوز دست نگه داشتم برای خرید این سیاست مایکرو کاملا اشتباه چون اگه خبری باشه و بخواد کنسولو متحول کنه باید همون اول بده تا همه مطمعن برن بخرن.تو e3 خیلی چیزا معلوم میشه البته

بافت ها فوق العاده با کیفیت و معرکه هستند و گرافیک وحشتناک اولین گرافیک نسل بعدی از نظر من.من که تو the order اصلا همچین بافت هایی ندیدم و در مجموع کیفیتشو پایین تر میدونم نمی دونم واقعا بعضیا از رو چی میگن گرافیکش بهتر از اینه.حالا من موندم کدوم کنسولو بگیرم.xboxone که اصلا معلوم نیست سخت افزارش چی هست .یه نرم افزاری که قرار برای یه سیستم بیاد و خیلی هم مهمه و کنسولو جلو میبره و چهار سال روش کار شده و قراره باعث شه از کنسول رقیب جلو بزنه باید همون اول با کنسول بیاد اگه می خواد خیلی تاثیر گذار باشه.چون من که جز مردم عادیم میخوام کنسول بهترو بخرم.از اون طرف بازیا با رزولیشن بالاتری روی یه دستگاه دیگه اجرا میشن که باعث میشه هرکی بره بسمتش با وجود اینکه بازی مثل ryse نیومده واسش.خود کسایی هم که ازdx12 طرفداری میکنن هم دقیق مطمعن نیستن که چقدر تاثیر روی کیفیت بازی های اینده خواهد گذاشت.من الان اومدم تو بازیسنتر هنوز دست نگه داشتم برای خرید این سیاست مایکرو کاملا اشتباه چون اگه خبری باشه و بخواد کنسولو متحول کنه باید همون اول بده تا همه مطمعن برن بخرن.تو e3 خیلی چیزا معلوم میشه البته
شما THE ORDER 1886 رو کی و کجا بازی کردید؟؟

دوستان ryse گرافیک بالاتری داره یا second son؟
(مطمئنا ryse:d)

نمیدونم من رایز بازی نکرم اما second son رو با توجه به open world بودنش بهترین گرفیک دونستن تا اینجا

البته رایز چون open world نیست احتمالا گرافیک بهتری داشته باشه البته شک نکن تو نورپردازی second son سرتره اینو مطمنم !

نمیدونم من رایز بازی نکرم اما second son رو با توجه به open world بودنش بهترین گرفیک دونستن تا اینجا

البته رایز چون open world نیست احتمالا گرافیک بهتری داشته باشه البته شک نکن تو نورپردازی second son سرتره اینو مطمنم !

خوب دوستان سونی فن هم تشریف آوردن برای خراب کردن و مقایسه ای کردن تاپیک.
ایشون راست میگه نورپردازی iss بهتره یه ذره دو ذره ام بهتر نیست لامصب خیلی بهتره اینقدر بهتره که اصلا یه سری نورها در جریان بازی سایه تولید نمیکنن! همینجوری واسه خالی نبودن عریضه اسمشون شده نور! :)) مثلا این عکس منبع نوری که از پشت تابیده سایش تو اقیانوس اطلس شکل گرفته!

50756518632737336196.jpg

چهره کاراکترهای غیر اصلی هم که در بالاترین سطح هست:

49131541416174319319.jpg

آره داداش خیلی گرافیک بازی پایینه :(

inFAMOUS_SecondSon_NoSpoil-2.jpg

inFAMOUS_no_Spoil_016.png

اصلا افتضاحه میبینی :| تازه حوصله نداشتم از neon و قدرتاش ازش عکس بذارم که کرک و پر ریزونه ! :|

خودتون تو تاپیک سوال مقایسه ای می پرسین بعد میگین ما شروع کردیم ؟؟ عجبا

از این عکسا که گذاشتی پر تو اینترنت واسه رایز حوصله نداشتم بگردم

بیش تر از این خودتو مسخره نکن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or