Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
قبل عرضه رایز یه شایعه ای شده بود که شماره 2 ـش رو هم دارن میسازن یه ENGLAND هم تو اسمه پسوندش بود ... :دی
خواستم بگم کسی راجبه اون خبری نداره ؟

قبل عرضه رایز یه شایعه ای شده بود که شماره 2 ـش رو هم دارن میسازن یه ENGLAND هم تو اسمه پسوندش بود ... :دی
خواستم بگم کسی راجبه اون خبری نداره ؟
این خبر مربوط به شایع ساخت Ryse 2
Crytek offers ‘no comment’ on Ryse: Knights of England sequel rumours | VG247
We contacted Crytek about this rumour and a rep told us, we don’t comment on these kind of rumors.
احتمالا تا چند ساله دیگه خبری از شماره دوم نمیشه.فعلا هم که Crytek مشغول ساخت Homefront 2 :d

RYSE فقط به خاطر این خراب شد که کلا بازی بر مبنای کینکتی ساخته شده بوده و از یه نسل به نسل دیگه وارد شده و کرایتک اصلا وقت این را نداشته که دوباره بشینه گیم پلی طراحی کنه . RYSE 2 با توجه به پروژه متفاوت و کسایی که استخدام شدند کاملا امیدوار کننده هست .
اونوقت چاقو گذاشته بودن رو خرخره اینا که تو زمان لانچ بازی منتشر کنن؟ :-/ الان میای میگی که مایکروسافت چاقو گذاشته بود، که در اینصورت این بی کفایتی مایکروسافت رو نشون میده. اگه کار مایکرو نبوده، بیکفایتی کرایتک رو نشون میده که خواسته از سرش وا کنه این پروژه رو.

اونوقت چاقو گذاشته بودن رو خرخره اینا که تو زمان لانچ بازی منتشر کنن؟ :-/ الان میای میگی که مایکروسافت چاقو گذاشته بود، که در اینصورت این بی کفایتی مایکروسافت رو نشون میده. اگه کار مایکرو نبوده، بیکفایتی کرایتک رو نشون میده که خواسته از سرش وا کنه این پروژه رو.
فردین با توجه با اون شایعه هایی که برتری 40 ،50% (همین حدودا) ps4 نسبت به X1 نشون میداد ،با اون همه جو منفی که در مورد رزولوشن و . . . راه افتاده بود و مهمتر از این ها، وقتی سران خود مایکرو تو توئیت ها و سوال جواب هایی که ازشون میشه بجای جواب کاملاً دقیق و روشن در مورد تفاوت عناوین مولتی پلتفرم میان از گرافیک Ryse تعریف و تمجید میکنن و اینکه بهترین چیزی هست که دیدن ؛ تو اگه جای اون ها بودی حاضر میشدی Ryse تاخیر بخوره؟:d

فردین با توجه با اون شایعه هایی که برتری 40 ،50% (همین حدودا) ps4 نسبت به X1 نشون میداد ،با اون همه جو منفی که در مورد رزولوشن و . . . راه افتاده بود و مهمتر از این ها، وقتی سران خود مایکرو تو توئیت ها و سوال جواب هایی که ازشون میشه بجای جواب کاملاً دقیق و روشن در مورد تفاوت عناوین مولتی پلتفرم میان از گرافیک Ryse تعریف و تمجید میکنن و اینکه بهترین چیزی هست که دیدن ؛ تو اگه جای اون ها بودی حاضر میشدی Ryse تاخیر بخوره؟:d
خوب الان تاخیر نخورد، چه کار مثبتی انجام شد؟ مگر غیر از اینه که با یه بازی سطح پایین و ضعیف روبرو بودیم؟ اما در کل به نظرم اگه 2 سال دیگه هم این بازی تاخیر میخورد باز هم چیزی نمیشد چون اعتقاد دارم که این سبک بازی ها کار کرایتک نیست.

بله مایکرو چاقو گذاشته بود ! دقیقا هم هدفشون فقط این بوده زمان لانچ یه خر گرافیک تحویل بدند که حداقل سال اول به نفعشون باشه تو این رقابت گرافیک .

بله مایکرو چاقو گذاشته بود ! دقیقا هم هدفشون فقط این بوده زمان لانچ یه خر گرافیک تحویل بدند که حداقل سال اول به نفعشون باشه تو این رقابت گرافیک .

این اجبار بچه ها برای لانچ بودن بازی حداقل میتونه برای مدتی بهترین گرافیک رو برای وان نگه داره :d
خوب الان به چه مهمی دست یافتیم؟ :دی از اونور هم نک رو زدن که مثلا قدرت پردازشی PS4 رو نشون بده که به همین عاقبت رایز دچار شد.

خوب الان به چه مهمی دست یافتیم؟ :دی از اونور هم نک رو زدن که مثلا قدرت پردازشی PS4 رو نشون بده که به همین عاقبت رایز دچار شد.
مشکل اینجاست که گرافیک Knack اصلا در حدی نیست که کسی بخواد جدی بگیرتش :دی همین Ryse حداقل اینقدر گرافیکش تو چشم بوده که تو مصاحبه با سازنده های The Order (شاید هم یکی از مسئولین سونی، دقیق یادم نیست) در مورد Ryse پرسیده شده. البته من حرف دوستان در مورد این قضیه رو قبول ندارم هر چند این بازی 2 سال دیگه هم می اومد با این اساتید Crytek که تو شوتر تبحر دارن (:دی) بازم بهتر از این نمیشد.

@: فردین

ببین تاخیر میخورد که چی؟ یه وقت ما داریم در مورد The order حرف میزنیم فرض کن عرضه شده و کیفیت نسخه فاینالش در حد همین نمایشی بود که نشون دادن بعد متاش بجای 90 میشه 85 ، اینجا میتونیم بگیم اگه تاخیر میخورد میتونستن باگ ها و ایراداتش رو برطرف کنن بازی بی عیب نقص تری بیرون بدن ولی در مورد Ryse چی؟

تو Ryse بازی کردی نقدشم که خودت نوشتی بنظرت تنها مشکل رایز فقط تعداد کم کمبوهای ماریوس بود که بخوان با تاخیر چند ماه یا نهایتا 1 ساله اونو حل کن؟ نه معمایی نه پلتفرمینگی نه تنوعی ! کلاً لول دیزان این بازی از پایه و اساس مشکل داره که قبلا هم گفتم دلیل اصلیش اینکه بازی از ابتدا مکانیزم و بنیانش بر اساس کینکت ساخته شده ! آره سیستم مبارزات بازی خیلی ساده و ضعیف طراحی شده معطوف شده به دو حرکت حمله و دفاع ! ولی اگه همین سیستم ساده رو تو نمای اول شخص و بر اساس کینکت تصور کنیم می بینیم اونقدرها هم مسخره نیست ! احتمالاً میخواستن با یه دست دفاع کنی و با یه دست حمله ، فکرم نمی کنم غیر این جوری دیگه ای میشد سیستم مبارزات واسه کینکت طراحی کرد که این مشکلم بر میگرده به خود کینکت که کلا بدرد بازی هـادر کور نمی خوره ! حالا اینکه کمبود یسری المان هایی متداول تو این سبک گردن ضعف ، کم کاری یا بلد نبودن کرایتک بندازیم بنظرم منصفانه نیست حتی سازنده های گرشاسبم میتونن تشخیص بدن این بازی غیر مبارزات به یسری المان های دیگه هم واسه تنوع و جذابیت نیاز داره ؛یعنی استدیویی در حد کرایتک متوجه این مسائل نبوده؟

در کل اینکه کرایتک استدیوایی هست که مانور اصلیش رو گرافیکه ، به داستان سرایی و روایت زیاد اهمیت نمیده من بحثی ندارم ولی اینکه بگیم بلد نیست یا اینکاره نیست قبول ندارم چون داریم در مورد استدیوایی حرف میزنیم که تو کارنامه اش Far cry داره Crysis 1 و 2 داره حتی شماره سومشم زیاد بازی بدی نبود (حداقل مکانیزم گیم پلی بد نبود) . من نمی گم تو شماره بعدی یه H&S در حد GOW یا DMC می بینیم و بدون شک کرایتک شاهکار تحولیمون میده، عنوانی با متای بالای 90 ! ولی اینم قبول ندارم Ryse با شرایط و مشکلاتی که گریبان گیرش بوده میشه معیاری واسه سنجشه توان یا ضعف کرایتک تو ساخت یه عنوان خوب قرار داد .
و kayne@
خوب قربونت برم منم دارم همین رو میگم دیگه. همین حرفی که محمد هم زده. کلا کرایتک به نظر من این کاره نیست و بهتره قدرتش رو سر همون بازی های FPS بذاره.
ولی من بر عکس شما فکر میکنم کرایتک این کاره هست :d و Ryse2 عنوانی خوبی از آب در میاد :d

آخرین ویرایش:
مشکل اینجاست که گرافیک Knack اصلا در حدی نیست که کسی بخواد جدی بگیرتش :دی همین Ryse حداقل اینقدر گرافیکش تو چشم بوده که تو مصاحبه با سازنده های The Order (شاید هم یکی از مسئولین سونی، دقیق یادم نیست) در مورد Ryse پرسیده شده. البته من حرف دوستان در مورد این قضیه رو قبول ندارم هر چند این بازی 2 سال دیگه هم می اومد با این اساتید Crytek که تو شوتر تبحر دارن (:دی) بازم بهتر از این نمیشد.
گرافیک نک رو از نظر رئال بودن نگفتم چون اصلا سبکش اون نیست. از نظر پارتیکل و ذرات گفتم که واقعا غولیه واسه خودش. بقیش هم پایین میگم.
و kayne@

خوب قربونت برم منم دارم همین رو میگم دیگه. همین حرفی که محمد هم زده. کلا کرایتک به نظر من این کاره نیست و بهتره قدرتش رو سر همون بازی های FPS بذاره.

اخه من بازیش نکردم و فقط تریلر دیدم ازش
یه مقایسه و سنجش قدرت تو ذهنم دارم :dبرای همین میخواستم اینو بدونم

آره گرافيكش بهتر از كرايسيس 3 هست.

در مورد بحث دوستان هم يه نكته كوچيك رو بگم اونم اين كه اتفاقا بر عكس شما من فكر ميكنم رايز موفق بوده هدفي كه مايكرو و كرايتك ميخواستن رو محقق كرده

مايكرو ميخواست يه بازي با گرافيك آبرومند روي وان اونم براي لانچ داشته باشه كه به هدفش رسيد كرايتك هم كه پولشو گرفت و براي انجين جديدش تبليغ خوبي شد.
اما از اون طرف فكر ميكنم بهتر بود اين انرژي رو ميزاشتن روي يه عنوان FPS كه كرايتك تبحر خيلي بهتري تو ساختش داره مثلا همين HF2 رو اگه براش انحصاري ميكردن به مراتب موفقيت بيشتري داشت

آخرین ویرایش:
طبق گفته های کرایتک 3-4 ماه آخر ساخت Ryse به صورت سه شیفت روی بازی کار میکردن و استودیوی کرایتک تو تمام مدت 24 ساعت شبانه روز به صورت چرخشی کار میکرده! دهنشون سرویس شده بدبختا حدس میزنم بعد از دیدن امتیازات بازی همشون یه دوره روانکاوی برای فراموشی این دوران سخت رفتن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or