Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
آره داداش خیلی گرافیک بازی پایینه :(

inFAMOUS_SecondSon_NoSpoil-2.jpg

inFAMOUS_no_Spoil_016.png

اصلا افتضاحه میبینی :| تازه حوصله نداشتم از neon و قدرتاش ازش عکس بذارم که کرک و پر ریزونه ! :|

خودتون تو تاپیک سوال مقایسه ای می پرسین بعد میگین ما شروع کردیم ؟؟ عجبا

از این عکسا که گذاشتی پر تو اینترنت واسه رایز حوصله نداشتم بگردم

بیش تر از این خودتو مسخره نکن !
درود.

وقتی خودت بازیشون نکردی اینجا تز نده .

آره داداش خیلی گرافیک بازی پایینه :(

inFAMOUS_SecondSon_NoSpoil-2.jpg

inFAMOUS_no_Spoil_016.png

اصلا افتضاحه میبینی :| تازه حوصله نداشتم از neon و قدرتاش ازش عکس بذارم که کرک و پر ریزونه ! :|

خودتون تو تاپیک سوال مقایسه ای می پرسین بعد میگین ما شروع کردیم ؟؟ عجبا

از این عکسا که گذاشتی پر تو اینترنت واسه رایز حوصله نداشتم بگردم

بیش تر از این خودتو مسخره نکن !

عزیز دلم شما سونی فن هستی وارد تاپیک این بازی نشو مگه مجبوری؟ مسخره بازی ها چیه مقایسه بازی راه انداختی

من تازه ps4 خریدم..
اما دیروز پیش دوستم رو ایکس باکس وان...ryse رو بازی کردم...دوساعت هنگ بودم :-o
خداییش ryse گرافیکش فوقالعادس تازه من بازی هم کردم و از بازیش و گیم پلی هم خیلی خوشم اومد..بنظرم نمرات بالاتری حقش بود..
بیشترین گرافیکی که تا حالا دیده بودم همین بود..

شما THE ORDER 1886 رو کی و کجا بازی کردید؟؟

سلام.من از روی تریلیر ها و عکس های منتشر شده از بازی این حرف ها رو زدم.the order زمینه ای مه الود همراه با نور پردازی تیره ای داره و زیاد محیط شارپ نیست و همین طور تکسچر های محیط هم دچار همین مه آلودگی شده و وضوح به اندازه ی ryse ندارن و ولی در عوض چهره شخصیت ها و انمیشن ها خیلی خوب کار شده و در مجموع گیم پلی وسیع تری رو نسبت به ryse داره و همچنین رزولیشن بیشتر نسبت به ryse ولی خوب اونقدر زیاد نیست.

من تازه ps4 خریدم..
اما دیروز پیش دوستم رو ایکس باکس وان...ryse رو بازی کردم...دوساعت هنگ بودم :-o
خداییش ryse گرافیکش فوقالعادس تازه من بازی هم کردم و از بازیش و گیم پلی هم خیلی خوشم اومد..بنظرم نمرات بالاتری حقش بود..
بیشترین گرافیکی که تا حالا دیده بودم همین بود..

بله دوست عزیز یک بازی خوبه به نظر من کم کم حقش 7-6 بود:( گرافیک عالیه:x

با سلام بچه ها !‌
خوب ما هم ایکس باکس وانمون رو خریدیم همراه با بازی رایس و ریزش تایتان ها !‌
{البته دو شنبه میرسه}
دیگه حالا منم بی طرف شدم !‌
پس میتونم به راحتی و بدون هیچ قصدی سوالام رو مطرح کنم !

بازی رایس برای اجرا سینگل نه مولتیش آپدیتش رو مجبورم بکنم ؟!
چند مگه ؟!
بازیش ارزش داشت که خریدم ! :|
میخوام دهنم از گرافیک باز بمونه چون همش بازی ژاپنی بازی میکنم انتظارام کم شده از گرافیک !
آیا بازی درستی انتخاب کردم ؟!

{سوالم واقعا بی طرف بود و کاری هم به بحث 2-3 صفحه ی اخیر ندارم}

درود.

وقتی خودت بازیشون نکردی اینجا تز نده .

من گفتم رایز رو بازی نکردم نه اینو :|

دوما ایشون Black_Flag خودشون سوال پرسیدم منم خیلی منطقی جواب دادم

سوما برای اومدن تو تاپیک های مختلف نباید اجازه بگیرم

چهارما من با پسر عموم XBOX ONE بازی می کنم اینجا می گردم که بهش بگم بازی ارزش خرید داره یا نه که بگیره یا نه اینم دلیلش

پنجما Geow چون X360 داشتم بازی کردم و اینجا جاش نیست اما خواستین از تموم اون حرفی که درباره Geow زدم دفاع میکنم

ششما در همین تاپیک انحصاری سونی مسخره گرفته شده و من هم همین جا دفاع میکنم

هفتما شما باید به KnightX گیر بدین که وسط تاپیک بقول خودتون همچین چیزی میذاره

و در آخر شما نیاز نیست به عنوان یه فن روشن فکر نظر بدی :| از لایکی که پست KnightX کردی معلوم چه فن هستی :|

چهارما من با پسر عموم XBOX ONE بازی می کنم اینجا می گردم که بهش بگم بازی ارزش خرید داره یا نه که بگیره یا نه اینم دلیلش

پنجما Geow چون X360 داشتم بازی کردم و اینجا جاش نیست اما خواستین از تموم اون حرفی که درباره Geow زدم دفاع میکنم

و در آخر شما نیاز نیست به عنوان یه فن روشن فکر نظر بدی :| از لایکی که پست KnightX کردی معلوم چه فن هستی :|
همین کم مونده بودم که بابت لایکی که پای پستها میزاریم بازخواست بشیم=))

همین کم مونده بودم که بابت لایکی که پای پستها میزاریم بازخواست بشیم=))

دقیقا همون طور که من برای اومدن به تاپک های مختلف باید بازخواست بشم :|

در کل من دیگه پست نمیدم اینجا حوصله ندارم واسه یه سری اخطار بگیرم اصلا ارزششو نداره ، دلایلم هم گفتم

برو شما وقتی میگی گییرز خوب نیست و طرفدار زیاد نداره مشخص شد چه سوپر نوبی هستی این مدیر های انجمن باید یک مقدار حواسشون به کاربرای سایت باشه(تمامی پست ها گزارش شد)

به نظرم تنها بازی که میتونه قشنگ نسل بعد رو به ادم نشون بده همین بازی هست و بس (البته تا به الان)
با اینکه احتمال داره تو نسل ps4 بگیرم ولی خدائیش باید انصاف داشته باشیم بازی بیشترین گرافیک ممکنه رو داشته تا به الان البته من کنارش crysis 3 PC max setting رو هم قرار میدم
با اینکه shdow fall هم گرافیک بی نظری داره ولی این میتونه قدرت نسل بعدو نشون بده یعنی اینو بزاری برای هر کسی اصلا یه ادم عادی ,قشنگ جذب این میشه
راجع به گلم پلی هم من نمیدونم بعضی ها چه انتظاری دارن؟؟این بازی خیلیم واقع گرایانه هست
به نظرم همه دارن با GOW مقایسش میکنن که اصلا هیچ ربطی به هم ندارن به نظرم قبل این بازی یکم فیلم کذایی 300 رو ببینید میتونید یکمی با جنگ و حال و هوای اون سالها و این مدل جنگها اشنا بشید

البته تا حدودی این بازی رو انتخاب منکه تاثیر داشته (برای خرید نسل بعد)دارم اخبار رو دنبال میکنم ببینم شماره 2 ایی هم در کار خواهدبود یا نه؟؟!

من خودم با اینکه فن سونیم ولی ادم بعضی وقتا وسوسه میشه اینو بازی کنه ! گرافیک بازی واقعا چیز خوفیه
یه فردی مثل Sorena عزیز که واقعا توی فن ماکرو من کم دیدم اینجور افراد رو که از روی تعصب حرف نمیزنن و ... و بعضیا که به هر قیمتی شده از کنسول و بازیاش دفاع میکنن
با این حال به نظر خودم فشار ماکروسافت برای عرضه این بازی برای لانچ بازیرو کلا بهم ریخته و میتونست خیلی بهتر باشه ولی با این حال هم خیلی خوبه !
کرایتکه دیگه !

من خودم با اینکه فن سونیم ولی ادم بعضی وقتا وسوسه میشه اینو بازی کنه ! گرافیک بازی واقعا چیز خوفیه
یه فردی مثل Sorena عزیز که واقعا توی فن ماکرو من کم دیدم اینجور افراد رو که از روی تعصب حرف نمیزنن و ... و بعضیا که به هر قیمتی شده از کنسول و بازیاش دفاع میکنن
با این حال به نظر خودم فشار ماکروسافت برای عرضه این بازی برای لانچ بازیرو کلا بهم ریخته و میتونست خیلی بهتر باشه ولی با این حال هم خیلی خوبه !
کرایتکه دیگه !
بیشتر بخاطر این گیمپلیش خراب شده که اول قرار بود برای کینکت و 360 منتشر بشه . بعد تایید شد که درکنار کینکت کنترلر هم قابل استفاده ـست بعد تایید شد کینکت لازم نیست . بعد بازی برا این نسل تایید شد :|
2011 - 2013 .
جالب تر از اون اینه که اونجایی که پشت زوبین میشینه خیلی تیریپ بازای کینکتیو به خودش میگیره :دی ! در کل منم دوست دارم تجربه ـش کنم منتها جو منفی علیه وان تو این 5 ماهه ( یک سال گذشته که هیچی :| ) باعث شد نسبت به وان کم لطفی کنم .

سلام.من از روی تریلیر ها و عکس های منتشر شده از بازی این حرف ها رو زدم.the order زمینه ای مه الود همراه با نور پردازی تیره ای داره و زیاد محیط شارپ نیست و همین طور تکسچر های محیط هم دچار همین مه آلودگی شده و وضوح به اندازه ی ryse ندارن و ولی در عوض چهره شخصیت ها و انمیشن ها خیلی خوب کار شده و در مجموع گیم پلی وسیع تری رو نسبت به ryse داره و همچنین رزولیشن بیشتر نسبت به ryse ولی خوب اونقدر زیاد نیست.
خوشگل زیاد از روی تریلر به دنبال چیزی نباش. الان این عکسو ببین . دیوارو ببین سمت چپ. گرافیک نسله ششمی هست .

با اینکه نسخه ی Pre Alpha هست ولی ... .
http://upcity.ir/images2/93960422013329135424.jpg

دقیقا همون طور که من برای اومدن به تاپک های مختلف باید بازخواست بشم :|

در کل من دیگه پست نمیدم اینجا حوصله ندارم واسه یه سری اخطار بگیرم اصلا ارزششو نداره ، دلایلم هم گفتم

شما از اون آدمایی هستین که فکر میکنین خیلی میدونین و هیچی هم نمیدونی .
شما اگر مردی ، پست میدی بشین جوابشو بشنو .

راست میگفتن معیار الان لایکه نه پست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or