Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
تریلر جدید بازی!کسانی که فعلا نمی تونن کنسول نسل بعد بخرن نبینن بهتره!:>

لعنت . . . :d عجب چیزی بود! وای . . . کپچر هاش فوق العادست اون یارو چاقه ، خیلی طبیعی بود! :d
گرافیکش که عالیه ، گیم پلی داغونش به درک فکر کنم با یه داستان حماسی خوف و شخصیت پردازی فوق العاده طرف باشیم!:bighug:
یعنی امیدورام همین طور باشه چون تنها چیزیه که می تونه بازی رو نجات بده! :-":d

پ.ن : خدا کنه کلاه خودش همیشه سرش باشه ! :|:d

یه کم آروم بابا. اصلا تریلر جدید رو دیدی؟ یعنی اینقد این بازی فشار اورده به بعضیا؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی رو میخواد دیگه گرافیک این بازی رو ترول کنی. مثل این میمونه بگیم the orderآشغاله.
خواهشا" توهین نکن هرکسی حق داره نظرش رو بگه ;)

68937940095199934287.gif

این گرافیک برای یه بازی لانچ تایتل باور نکردنیه! تقریبا CG level بود.

پس کرایتک اصلا شوخی نمیکرد!!
Ryse به صورت ریل تایم چیزی رو نمایش میده که سه سال پیش برای ساختن یک CGI با اون کیفیت ساعتها برای رندر تنها یک فریم اون زمان نیاز بود!

http://forum.bazicenter.com/thread82696/page13

مثلا این بازی چیش نسله بعدی؟! اصلا یکم خلاقیت داره آیا؟ اصلا سبکه بازی رو بازی میذاشتن QTEنسله بعدی(به اصطلاح که اصلا در حده نسله بعد نیست). این شُد خلاقیت؟ گرافیکشم که اصلا در حده نسله بعد نیست. بابا آب بازیتون قطه. برید بذارید رو تاقچه که حداقل به عنوان وسیله ی دکوری(مثلاً(هع)) ازش استفاده کنید.

در آخرم بگم که این عنوان نسله بعدیتون از لحاظ QTE هاش نهایته تلاششو بکنه به Beyond هم نخواهد رسید. چه ساده!

psi میدونی چیه؟تو کتابای درسی هم زیاد هست.

بازی به صورت نا جوانمردانه ای گرافیک بالایی داره و به شکل بی رحمانه ای هیتر کش است :d
حالا ما باید منتظر تایید اون شخص بمونیم یا خودمون میتونیم نظر بدیم ؟ :d

از نظر گرافیک که خیالمون راحته گیم پلی هم آخرین تریلر که دیدم خیلی بهتر شده بود اما بازم جای بهتر شدن داشت که امیدوارم همینطورم بشه
این سبک بازی خیلی نیاز به تنوع داره . هم از نظر سلاح هم آپگرید شدن و Ability های مختلف . امیدوارم سربلند بیرون بیان :d

یعنی واقعا اینا In game هستن؟:d
Im still in Shock:d
17088101130102137637.jpg

این عکس بالایی واقعا از بازیه یا خالی بندیه؟
biggrin1.gif
اگه از بازی باشه که من همین الان سر به بیابون بزارم و بعدش تو افق محو بشم
yahoo_29.gif
بابا این عکس ها فتوشاپه:d

بازی به صورت نا جوانمردانه ای گرافیک بالایی داره و به شکل بی رحمانه ای هیتر کش است :d
حالا ما باید منتظر تایید اون شخص بمونیم یا خودمون میتونیم نظر بدیم ؟ :d

از نظر گرافیک که خیالمون راحته گیم پلی هم آخرین تریلر که دیدم خیلی بهتر شده بود اما بازم جای بهتر شدن داشت که امیدوارم همینطورم بشه
این سبک بازی خیلی نیاز به تنوع داره . هم از نظر سلاح هم آپگرید شدن و Ability های مختلف . امیدوارم سربلند بیرون بیان :d

توی تریلر یه قسمت نشون میده که سپر و شمشیر ماریوس میوفته فکر کنم بازی به جز H&S یه المانهای دیگه ای هم داشته باشه.

95807196065168992577.jpg

- - -ویرایش - - -

در مورد گرافیک کرایتک قبلا گفته هیچ صحنه از قبل رندر شده ای تو بازی وجود نداره کات سینها همگی ریل تایم هستن بعد از آخرین آپدیت هیچ LOD ای در بازی وجود نداره و کاراکترها تو بازی دقیقا همون جزئیات کات سینها رو دارن.FACT

توی ویدئوهایی که از QB نمایش دادن یه Post process افکت خاصی استفاده شده که من قبلا ندیده بودم یه حالت فیلمی خاصی به گرافیک میده که آدم احساس نمیکنه بازیه یه افکت بلور خاص هست که DOF چند لایه درست میکنه.
فکر میکنم تو بازی Ryse ـم دارن این افکتو اضافه میکنن.

این پستو تو تاپیک QB زده بودم الان با دیدن این تریلر جدید مطمئن شدم که تو بازیهای Xbox one (چیزی که تا حالا نمایش دادن) از یه PP Effect خاص داره استفاده میشه حالا نمیدونم داخل خوب بازی هم واقعا از این افکت استفاده میشه یا نه ولی با استفاده از اون هم AA بازی به شکل وحشتناکی بالا میره هم بازی با یه افکت بلور خاص چندلایه حالت CG پیدا میکنه ، خدا کنه تو Forza 5 هم از همین افکت استفاده کنن هم بازی فیلمی تر بشه هم AA کامل بشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or