Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
یعنی چی In game بود؟ مگه تریلر رو ندیدی؟ کل تریلر ترکیب کات سین ها و گیم پلی داخل بازی هست!
:x
من که تا با چشمای خودم نبینم باورم نمیشه:d
لعنتی هر چی تریلر رو میبینم چیزای جدید توش کشف میکنم تو یه صحنه به ازای هر منبع نور یه سایه جدا روی بدن کاراکتر به وجود اومده!
به سایه دست کاراکتر روی بدنش دقت کنید!

http://upcity.ir/images2/75996113003864324931.gif
1382031698691.gif

---
چربی های یارو سیاستمداره فیزیک جدا داره!!:d

http://gamingbolt.com/ryse-son-of-rome-interview-kinect-commands-xbox-one-technology-and-multiplayer
What we showed at E3 was a small slice of what we had planned to deliver for the final game. Unfortunately, we had to make a series of cuts to the demo to make it a more enjoyable and polished experience for both the visuals and the gameplay.
There is a SmartGlass component that will be available for Ryse that taps into the cloud content sharing and menu capabilities. There has been a huge step up from the time Smartglass was introduced until now. One example is that it now provides experiences like full menu integration.
Given the amount of work we put into our previous titles in pushing PC hardware to its max, we were more than ready for what the Xbox One had to offer. There are always a number of challenges and compromises from many different areas when working with new technology and ways of doing things, but nothing that our team hasn’t been able to handle.

لعنتی هر چی تریلر رو میبینم چیزای جدید توش کشف میکنم تو یه صحنه به ازای هر منبع نور یه سایه جدا روی بدن کاراکتر به وجود اومده!
به سایه دست کاراکتر روی بدنش دقت کنید!

http://upcity.ir/images2/75996113003864324931.gif
دقیقه 1:36 هم دقت کنی طرف از قبل از اینکه از در رد شه هر دوتا منبع نور سایه ایجاد میکنن .

دقیقاً اینجا :d
48331612949957303749.jpg

یعنی چی In game بود؟ مگه تریلر رو ندیدی؟ کل تریلر ترکیب کات سین ها و گیم پلی داخل بازی هست! :x
تو VG که نوشته انیمشین :|
ویرایش: منظورش دومی بود :دی ,ساری :دی
تازه اچ دیشو دیدم,این گیمه :)

VG!؟

دوتا تریلر هست :

بالایی کات سینها و گیم پلی هست پایینی انیمیشن!
اصلا تریلرها رو دیدی؟

ویرایش کردم,چرا میزنی :)
اولی رو سر شب دیدم با کیفیت 240p :دی,الان تازه HD دیدم :)
آخه از این کنسول که نمیتونه 1080 اجرا کنه انتظار همچین گرافیکی نداشتم :(

ویرایش کردم,چرا میزنی :)
اولی رو سر شب دیدم با کیفیت 240p :دی,الان تازه HD دیدم :)
آخه از این کنسول که نمیتونه 1080 اجرا کنه انتظار همچین گرافیکی نداشتم :(

مگه چی گفتم !؟ :d

من فقط منتظرم ببینم 343 که نسل قبل روی 360 اون کات سینای ریل تایم رو درست کرده بود روی Xone چی میخواد بسازه!

یه گیم پلی درست درمون براش ردیف کنن (که البته من زیاد به کرایتک امیدی در این باره ندارم :دی ) یه بازییی میشه که باید در حین بازی فقط کف و خون قاطی کنی .
البته پیش رفتش رو تو مبحث گیم پلی رو اصلا نباید بهش بی توجه باشی !

همونطور که مشخص بود با باقی بازیای لانچ فاصلش خیلی زیاده تو بحث گرافیک کسی که کرایسیس 2 یا 3 رو رو pc با بهترین تنظیمات بازی کرده باشه یا دیده باشه میدونه که کرایتک الان چند ساله که به تکنولوژی نسل بعد رسیده و از همه ی استدیوها آماده تر بود واسه شروع

هیچی از اینکه چند تا اسحله تو بازی هست یا هر چیزی در مورد گیم پلی اومده یا نه؟ از لحاظ گرافیک که:-o.
خیلی کارا میشه کرد تو این بازی:
1-اسلحه های گوناگون
2-اسب سواری(عالی میشه اگه باشه;;))
3-و غیره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or