شایعه RYSE به نسل بعد xbox منتقل شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
در اگهی که در سایت linkedin امده عضوی از crytek اگهی رو منتشر کرده که باهم در پایین می بینیم :
RYSE به نسل بعد کنسول xbox منتقل شده و مرز های نسل اینده را کنار کنار خواهد زد این بازی یک بازی AAA می باشد که توسط crytek در حال ساخت است یک بازی اول شخص که در زمان امپراتوری رو اتفاق می افتد
در پایین هم لیست کاری که این استدیو لازم داره رو با هم می بینیم که دلیلی برای ترجمه نمی بینم چون اصل خبر در بالا ذکر شده:
- Designed, created, implemented and scripted numerous game levels using all facets of Sandbox Editor and CryEngine.
- Lead and mentored Jr. Level Designers and Level Designers as well as collaborated with colleagues across multiple disciplines to ensure winning efforts.
- Championed original Game Design for Tablet title exclusive to Crytek and expanding the franchise to include new genre of video game.

MIESAM@
کاملاً موافقم.
واقعاً همه طرفداران این حسگر حرکتی چشم امیدشون به این بازی بود که این هم پرید. با این حساب هیچ بازی درست و درمونی از کینکت تو این نسل نخواهیم داشت.
البته امیدوارم این مورد فقط یک شایعه باشه.

حالا خوشت نیومده از کینکت هیچی ولی دیگه Child of Eden و Dance Central و Gunstringer و یه سری بازی دیگه که کشک نبودن :دی در ضمن این خبر Ryse هم شایعه هست و به نظرم خیلی بعیده این اتفاق بیفته.
محمد؟ الان به نظرت این بازیها اصلا ارزش آوردن اسمشون رو داره؟ :دی.
CoE که کلا یه بازی بود من نفهمیدم چی بود!! :دی، مسخره بود خیلی از کینکت خوب استفاده میکرد ولی ایده اش بیشتر به نظرم روی تلفن های همراه کارسازه ...
DC هم که کلا تو رنج ما این مسخره بازیا نیست :دی، بیشتر به درد یه سری دختر میخوره.
اون گان مان رو هم بازی نکردم :دی.

کلا به نظرم یه بازی هاردکور بدرد بخور و درست حسابی نداره کینکت :دی.
همشون سوسول بازیه.

خُ نگهش دار برا نسل بعد ، بهترين استفادش اين ميتونه باشه كه كنسول بعدي هم ازش پشتيباني كنه
مهدی حالا فکر کن، گفتن نسل بعد هم کینکت 2 میدن یا روی کنسول کینکت هست :دی.

خیلی شیک کردن تو پاچمون باور کن :دی.

بسیار عالی لذت فراوان می بریم اگه این حرکت عملی بشه (کلا کینکت یه بازی بدرد بخور داشت اونم همین بود)
جووووووووووووووووونمCRYTEK

محمد؟ الان به نظرت این بازیها اصلا ارزش آوردن اسمشون رو داره؟ :دی.
CoE که کلا یه بازی بود من نفهمیدم چی بود!! :دی، مسخره بود خیلی از کینکت خوب استفاده میکرد ولی ایده اش بیشتر به نظرم روی تلفن های همراه کارسازه ...
DC هم که کلا تو رنج ما این مسخره بازیا نیست :دی، بیشتر به درد یه سری دختر میخوره.
اون گان مان رو هم بازی نکردم :دی.

کلا به نظرم یه بازی هاردکور بدرد بخور و درست حسابی نداره کینکت :دی.
همشون سوسول بازیه.

مهدی حالا فکر کن، گفتن نسل بعد هم کینکت 2 میدن یا روی کنسول کینکت هست :دی.

خیلی شیک کردن تو پاچمون باور کن :دی.
ارزش ندارن؟ :-/ شرمنده ولی وقتی یه بازی امتیاز 86 میگیره بهش چی میگن؟ آشغال؟ :دی اینکه تو خوشت نمیاد با اینکه این بازی بی ارزشه شدیدا فرق داره. منتقدینی که DC رو نقد میکنن و بهش 86 میدن دختر نیستن بلکه اکثر پسر هستن :دی CoE یکی از معدود بازیهایی هست که نشون میده تو یه سری از سبک ها استفاده از کینکت خیلی بهتر و راحت تر از کنترلر هست. اینکه نتوانستی باهاش ارتباط برقرار کنی مشکل از بازی نیست، مثلا اگه یکی از AW خوشش نیاد و بهش بگه آشغال چیزی از کیفیت بازی کم میکنه؟ :-/ Gunstringer هم یکی از بازی های خوب کینکت هست که خب میگی تجربه نکردی :دی در ضمن فکر کنم از همون روز اول قرار بود که کینکت بازیهاش بیشتر خانوادگی و ورزشی و اینا باشه، حرفی از هاردکور نبود زیاد. انتظاراتی که تو از کینکت داشتی با ماهیت خود وسیله کلی فرق داره، پس اگه نظر منو میخوای همین فردا برو بفروش :دی :دی

لعنت..واقعا لعنت..
من رو این بازی حساب کرده بودم،چرا باید چنین ضد حالی بخوریم؟ اصلا شاید نساخته بودن و یک تریلر از پیش رندر شده بود!(نظر شخصی)، دقیقا عین پروژه مایلو که توی E3 2009 روش مانور میدادن و حالا در ماه یک خبر هم ازش نمیاد.

من که دقیقا نفهمیدم چی شد الان یعنی بریم سر ماکرو ساختمون و دم و دستگاه آتیش بزنیم؟پرچم ماکرو + 360 آتیش بزنیم در اعتراض؟الان این یعنی چی؟این کی تایید میکنه؟میدونید شایعه یعنی چی؟مگه هرچی اومد همه باید باور کنیم چهار تا فخش همینطوری الکی بدیم که چی بشه مثلا :-/ من کلا هنگ کردم چرا هرچی شایعه دم دست بیاد هیچ مرجع معتبری هم تایید نکرد همه شروع می کنند ایه یاس خوندن
RYSE هم شده قضیه H4 آقا برای این نسل میاد مگه هرکی هرچیزی میگه باید باور کنید آخه
یک چیز دیگه مگه Fable : TJ بوقه سال دیگه میاد برای کینکت که بازی نداریم؟ :-/ کینکت هم که برای تایید RYSE که نمیفروخت بازی نیومده الان چه تاثیری باید تو فروش کینکت داشته باشه؟ :d

Official_WTF.jpg

حالا خوبه سال دیگه Mass effect و ghost recon هم میان :d
واسه شروع یه چیزه تازه خیلی عالیه!!
البته اگه کینکت زودتر دسه سازنده ها میبود خیلی زودتر از اینا شاهده رشدش بودیم.

• Like
Reactions: MNoire
ارزش ندارن؟ :-/ شرمنده ولی وقتی یه بازی امتیاز 86 میگیره بهش چی میگن؟ آشغال؟ :دی اینکه تو خوشت نمیاد با اینکه این بازی بی ارزشه شدیدا فرق داره. منتقدینی که DC رو نقد میکنن و بهش 86 میدن دختر نیستن بلکه اکثر پسر هستن :دی CoE یکی از معدود بازیهایی هست که نشون میده تو یه سری از سبک ها استفاده از کینکت خیلی بهتر و راحت تر از کنترلر هست. اینکه نتوانستی باهاش ارتباط برقرار کنی مشکل از بازی نیست، مثلا اگه یکی از AW خوشش نیاد و بهش بگه آشغال چیزی از کیفیت بازی کم میکنه؟ :-/ Gunstringer هم یکی از بازی های خوب کینکت هست که خب میگی تجربه نکردی :دی در ضمن فکر کنم از همون روز اول قرار بود که کینکت بازیهاش بیشتر خانوادگی و ورزشی و اینا باشه، حرفی از هاردکور نبود زیاد. انتظاراتی که تو از کینکت داشتی با ماهیت خود وسیله کلی فرق داره، پس اگه نظر منو میخوای همین فردا برو بفروش :دی :دی
این بازی هایی که گفتی همشون به درد افراد تازه وارد و کسایی میخورد که تاحالا گیم نزده بودن.
DC برای یکی مثل من که یه گیمر هاردکور هستم چه دردی رو دوا میکرد؟ CoE دقیقا یه زنگ تفریح بود همین ...

کینکت از اول قرار بود یه سیستم مکمل برای همه سبک ها باشه، قرار بود بیاد هم تازه کار هارو جذب کنه و افراد کم سن و سال و خانواده هارو هم برای هاردکور ها باشه ولی کم کم شد فقط بازی هایی که به درد تازه کارا و خانواده ها میخوره و برای هارد کور ها به یه سیستم تشخیص صدا بسنده کرد که اونم اگر نزارن شیک تر هست ...
حتی توی بازی هایی مثل فورزا 4 هم این سیستم به درد عمش میخوره، یه مسابقه خاص رو فقط میتونی انجام بدی که هیچ دردی رو دوا نمیکنه.

کینکت نسبت به هایپ و نمایش مایکروسافت خیلی محدود تره، هیچ چیزی نداره که بتونه جذبت کنه به عنوان یه کاربر هاردکور میگم نه یک بچه 10 ساله آره، کل خانواده من هفته به هفته میشینن پای کینکت بازی می کنند، بچه های کوچیک فامیل هر یه روز یا دوروز خونه ما پلاسن که این بازی هارو انجام بدن و الحق هم برای سرگرم کردنشون خوبه.

ولی هیچ کدوم منو سرگرم نمیکنه، یه ساعت وایسم یه مسابقه رو تو فورزا 4 برم که آخرش چی؟ هیچی ...

این پشتیبانی ای که داری ازش میکنی واقعا درک نمیکنم :دی، کلا هیچ کدوم از چیزهایی که من از کینکت به عنوان یک هاردکور انتظار داشتم رو برآورده نکرد و فقط به درد یک جمع خانوادگی میخوره که چند ساعت دور هم جمع باشند و بگن و بخندن برای تک و حرفه ای ها نقش هویج رو داره.

تنها بازی ای که میشد بهش امید داشت که اولش گفتن برای کینکته بعد گفتن با دسته هم میشه بازی کرد حالا هم که میگن رفت نسل بعد همین بازی بود که با این شل کن و سفت کن ها فکر نکنم آخرش اینم چیز خوبی از آب در بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or