شایعه RYSE به نسل بعد xbox منتقل شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
در اگهی که در سایت linkedin امده عضوی از crytek اگهی رو منتشر کرده که باهم در پایین می بینیم :
RYSE به نسل بعد کنسول xbox منتقل شده و مرز های نسل اینده را کنار کنار خواهد زد این بازی یک بازی AAA می باشد که توسط crytek در حال ساخت است یک بازی اول شخص که در زمان امپراتوری رو اتفاق می افتد
در پایین هم لیست کاری که این استدیو لازم داره رو با هم می بینیم که دلیلی برای ترجمه نمی بینم چون اصل خبر در بالا ذکر شده:
- Designed, created, implemented and scripted numerous game levels using all facets of Sandbox Editor and CryEngine.
- Lead and mentored Jr. Level Designers and Level Designers as well as collaborated with colleagues across multiple disciplines to ensure winning efforts.
- Championed original Game Design for Tablet title exclusive to Crytek and expanding the franchise to include new genre of video game.

حالا خوبه سال دیگه Mass effect و ghost recon هم میان :d
واسه شروع یه چیزه تازه خیلی عالیه!!
البته اگه کینکت زودتر دسه سازنده ها میبود خیلی زودتر از اینا شاهده رشدش بودیم.
مطمئناً بازی کردن Mass effect و ghost recon با کنترلر XBOX خیلی سنگین تر هست. فکر نکنم این دو بازی با کینکت تجربه خیلی جالبی باشه!

مطمئناً بازی کردن Mass effect و ghost recon با کنترلر XBOX خیلی سنگین تر هست. فکر نکنم این دو بازی با کینکت تجربه خیلی جالبی باشه!
شما اصلا دیدی با کینکت چطوری mass effect بازی میکنن؟
تمام کنترل با کینکت نیست که ایجوری میگی!!
انتخاب دیالوگ ها و دستور دادن به افرادت با کینکت میتونه کار رو خیلی جذاب و راحت تر کنه.

خود Ryse هم بعد E3 گفتن کینکت توش زوری نیست و با کنترل معمولی هم میشه بازی کرد. (جدا جدا و On rail هم نیست) حالا چرا الآن به عنوان یه بازی Only Kinect دیده میشه ، نمییدونم

این بازی هایی که گفتی همشون به درد افراد تازه وارد و کسایی میخورد که تاحالا گیم نزده بودن.
DC برای یکی مثل من که یه گیمر هاردکور هستم چه دردی رو دوا میکرد؟ CoE دقیقا یه زنگ تفریح بود همین ...

کینکت از اول قرار بود یه سیستم مکمل برای همه سبک ها باشه، قرار بود بیاد هم تازه کار هارو جذب کنه و افراد کم سن و سال و خانواده هارو هم برای هاردکور ها باشه ولی کم کم شد فقط بازی هایی که به درد تازه کارا و خانواده ها میخوره و برای هارد کور ها به یه سیستم تشخیص صدا بسنده کرد که اونم اگر نزارن شیک تر هست ...
حتی توی بازی هایی مثل فورزا 4 هم این سیستم به درد عمش میخوره، یه مسابقه خاص رو فقط میتونی انجام بدی که هیچ دردی رو دوا نمیکنه.

کینکت نسبت به هایپ و نمایش مایکروسافت خیلی محدود تره، هیچ چیزی نداره که بتونه جذبت کنه به عنوان یه کاربر هاردکور میگم نه یک بچه 10 ساله آره، کل خانواده من هفته به هفته میشینن پای کینکت بازی می کنند، بچه های کوچیک فامیل هر یه روز یا دوروز خونه ما پلاسن که این بازی هارو انجام بدن و الحق هم برای سرگرم کردنشون خوبه.

ولی هیچ کدوم منو سرگرم نمیکنه، یه ساعت وایسم یه مسابقه رو تو فورزا 4 برم که آخرش چی؟ هیچی ...

این پشتیبانی ای که داری ازش میکنی واقعا درک نمیکنم :دی، کلا هیچ کدوم از چیزهایی که من از کینکت به عنوان یک هاردکور انتظار داشتم رو برآورده نکرد و فقط به درد یک جمع خانوادگی میخوره که چند ساعت دور هم جمع باشند و بگن و بخندن برای تک و حرفه ای ها نقش هویج رو داره.

تنها بازی ای که میشد بهش امید داشت که اولش گفتن برای کینکته بعد گفتن با دسته هم میشه بازی کرد حالا هم که میگن رفت نسل بعد همین بازی بود که با این شل کن و سفت کن ها فکر نکنم آخرش اینم چیز خوبی از آب در بیاد.
مایکروسافت دقیقا کجا و چطوری ادعا کرد کینکت واسه هاردکور ها هست؟ همون اولش هم مشخص بود یه وسیله خانوادگی هست نه یه چیزی که باهاش بشینی Gears of War بزنی :دی تو به نظرم اشتباه کردی طرف کینکت رفتی، اگه قبل از خریدش با خودم مشورت میکردی مطمئن باش اصلا نمیرفتی پولت رو حروم کنی :دی بازم میگم اینکه فلان بازی به درد تو نمیخوره و تو از اونا خوشت نمیاد دلیل نمیشه که بگیم بازی بدی هستن. والا واسه من که کینکت خیلی خوب بوده و حداقل 1/3 وقت بازی کردنمون رو با بازیهای کینکت می گذرونم :دی خصوصا وقتی که می بینم همه بازیها شدن اکشن محض و میخوام چند تا تجربه متفاوت تو گیم داشته باشم. در ضمن تو برو اولین تبلیغ کینکت تو کنفرانس مایکروسافت رو ببین، یه خانواده بودن که داشتن چند تا بازی انجام میدادن که تقریبا تمام اون بازی ها هم مشابه ـشون واسه کینکت عرضه شده. در نتیجه انتظارات تو از کینکت اشتباه بوده :دی

خبر واقعا بدی بود! ps3 روز به روز بازی هاش بهتر میشه اما Xbox360.....

---------- نوشته در 10:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:05 PM ارسال شده بود ----------

بازی از لیست بازی های Gamespot پاک شد! خیلی خوشحالیم...اینم روش!

مایکروسافت دقیقا کجا و چطوری ادعا کرد کینکت واسه هاردکور ها هست؟ همون اولش هم مشخص بود یه وسیله خانوادگی هست نه یه چیزی که باهاش بشینی Gears of War بزنی :دی تو به نظرم اشتباه کردی طرف کینکت رفتی، اگه قبل از خریدش با خودم مشورت میکردی مطمئن باش اصلا نمیرفتی پولت رو حروم کنی :دی بازم میگم اینکه فلان بازی به درد تو نمیخوره و تو از اونا خوشت نمیاد دلیل نمیشه که بگیم بازی بدی هستن. والا واسه من که کینکت خیلی خوب بوده و حداقل 1/3 وقت بازی کردنمون رو با بازیهای کینکت می گذرونم :دی خصوصا وقتی که می بینم همه بازیها شدن اکشن محض و میخوام چند تا تجربه متفاوت تو گیم داشته باشم. در ضمن تو برو اولین تبلیغ کینکت تو کنفرانس مایکروسافت رو ببین، یه خانواده بودن که داشتن چند تا بازی انجام میدادن که تقریبا تمام اون بازی ها هم مشابه ـشون واسه کینکت عرضه شده. در نتیجه انتظارات تو از کینکت اشتباه بوده :دی
من از خرید کینکت پشیمون نیستم، حداقلش این بود یه دوره کمک بسیار زیادی برای کاهش وزن من داشت :دی، اما به عنوان یه وسیله ورزشی بهش نگاه میکنم. به عنوان یه مکمل برای کنسولم یه چیز واقعا بدرد نخور هست.
وقتی میگم بدرد نخور، منظورم برای تو که نیست، برای خودم هست، خودی که دوست داره بازی های انحصاری مخصوص داشته باشه :دی، درضمن حتما هم منظورم بازی هایی مثل گیرز یا هیلو که نیست.
بازی هایی پلتفورمی یا ادونچر مثل Heavy Rain که خوراکشون همین کنترل هست ...

اما آخرش منتهی شد به یه سری بازی های تک منظوره که فقط جهت سرگرم کردن چند ساعته به کار میرن.
من خیلی از روزا کینکت بازی میکنم، اما هیچ وقت به این نتیجه نرسیدم خریدش یه خرید معقولانه بوده، قول های مایکروسافت هیچ وقت عملی نشد، به عنوان یه وسیله از لحاظ ساپورت نرم افزاری 0 هست، نمایش های بازی هم از اول درسته خیلیاش خانوادگی بود ولی نمایش بازی های خاص مثل همین Ryse یا جنگ ستارگان و... برای من نوید یک کنترل جذب کننده داشت.

کلا من از کینکت نسبت به هایپی که کرد مایکروسافت، راضی نبودم، این نسل داره تموم میشه، سر و صدای کینکت 2 میاد و هیچ خبری هم از یک بازی دهن پر کن برای کینکت نبود تمام این بازی ها بازی های درجه دومی بودن بازم به نظر خودم :دی.

حتی اون همه هایپ سر فورزا 4 هم که یه چیز مسخره بود :دی.

من از خرید کینکت پشیمون نیستم، حداقلش این بود یه دوره کمک بسیار زیادی برای کاهش وزن من داشت :دی، اما به عنوان یه وسیله ورزشی بهش نگاه میکنم. به عنوان یه مکمل برای کنسولم یه چیز واقعا بدرد نخور هست.
وقتی میگم بدرد نخور، منظورم برای تو که نیست، برای خودم هست، خودی که دوست داره بازی های انحصاری مخصوص داشته باشه :دی، درضمن حتما هم منظورم بازی هایی مثل گیرز یا هیلو که نیست.

اما آخرش منتهی شد به یه سری بازی های تک منظوره که فقط جهت سرگرم کردن چند ساعته به کار میرن.
من خیلی از روزا کینکت بازی میکنم، اما هیچ وقت به این نتیجه نرسیدم خریدش یه خرید معقولانه بوده، قول های مایکروسافت هیچ وقت عملی نشد، به عنوان یه وسیله از لحاظ ساپورت نرم افزاری 0 هست، نمایش های بازی هم از اول درسته خیلیاش خانوادگی بود ولی نمایش بازی های خاص مثل همین Ryse یا جنگ ستارگان و... برای من نوید یک کنترل جذب کننده داشت.

کلا من از کینکت نسبت به هایپی که کرد مایکروسافت، راضی نبودم، این نسل داره تموم میشه، سر و صدای کینکت 2 میاد و هیچ خبری هم از یک بازی دهن پر کن برای کینکت نبود تمام این بازی ها بازی های درجه دومی بودن بازم به نظر خودم :دی.

همه حرفهات قبول، ولی من یه سوال دارم. الان کینکت چند وقته عرضه شده؟ یک سال، درسته؟ فکر نمیکنی حداقل باید یه مدت بگذره تا این وسیله کاملا جا بیفته؟ کنسول نیست، یه وسیله جانبی هست و مطمئنا زمان میبره تا بازی های پرخرج واسش ساخته بشه. در ضمن بهت توصیه میکنم بازی Puss in Boots رو تجربه کنی تا به آینده کینکت امیدوار بشی :دی در ضمن همین خبر Ryse هم فقط یه شایعه هست که هنوز هیچ جا تاییدش نکرده و به نظر خودم غیر ممکنه بره واسه نسل بعد، بازی 2 ساله در حال ساخته و صد در صد واسه 360 هست.

کلا هیچ کدوم از چیزهایی که من از کینکت به عنوان یک هاردکور انتظار داشتم رو برآورده نکرد و فقط به درد یک جمع خانوادگی میخوره که چند ساعت دور هم جمع باشند و بگن و بخندن برای تک و حرفه ای ها نقش هویج رو داره.
خب مرد مومن از اول هم قرار نبوده کینکت بازی هاردکور اون طوری داشته باشه ! :دی کلآ من توی تاپیک های یکی دو سال پیش هم گفتم بازی هاردکور نیاز به کلی دکمه داره و برای همینه که مثلآ با کیبورد بهتر از گیم پد میشه بازی کرد یا همین گیم پد در طول تکاملی که داشته از یه دکمه و یه دستگیره رسیده به دو تا آنالوگ و صد تا دکمه و 4 تا جهت D-Pad ! :دی توی کینکت هم سخت ترین بازی هاش همین Dance Central و اینا هستن که به جای دکمه های زیاد به حرکات بخش های مختلف بدن نیاز داره ! :دی
کلآ به کینکت باید به چشم یه چیز متفاوت (توی 90% موارد همین جمع خانوادگی که گفتی) نگاه کنی و بازی هاش هم مخصوص خودش هست و با سلیقه خیلی ها جور درمیاد و با سلیقه خیلی ها مثل من و تو هم نه ! :دی من خودم وقتی باهاش کار کردم از چیزی که انتظار داشتم خیلی بهتر بود ولی خب دیدم به سلیقه ـم نمیخوره (و فضای مناسب هم ندارم) فروختمش رفت.

اصلا من نمیدونم اینجا چرا خیلی ها ناراحتی دارند میشند ؟!
اصلا شما میدونید این خبرها چه معنی میده ؟! یکم فقط فکر کنید بد نیست !

خب مرد مومن از اول هم قرار نبوده کینکت بازی هاردکور اون طوری داشته باشه ! :دی کلآ من توی تاپیک های یکی دو سال پیش هم گفتم بازی هاردکور نیاز به کلی دکمه داره و برای همینه که مثلآ با کیبورد بهتر از گیم پد میشه بازی کرد یا همین گیم پد در طول تکاملی که داشته از یه دکمه و یه دستگیره رسیده به دو تا آنالوگ و صد تا دکمه و 4 تا جهت D-Pad ! :دی توی کینکت هم سخت ترین بازی هاش همین Dance Central و اینا هستن که به جای دکمه های زیاد به حرکات بخش های مختلف بدن نیاز داره ! :دی

دقیقا همینه.......

اکثر کسایی که از کینکت راضی نیستن کسایی هستن که قبل عرضه یا تست کینکت در ذهنشون ازش یه وسیله ای ساخته بودن که باهاش راحت بتونی مثلا هیلو بازی کنی یا مثلا راحت بتونی اکثر بازیهای هاردکور فعلی رو بازی کنی ولی مساله در اینه که مایکروسافت همچین قولی به اونا نداده بود....... .

بعد عرضه هم سعی هایی کرده مایکرو در جهت افزایش قابلیت های هاردکور این وسیله مثه دخالتش تو هیلو و مس افکت و rise of nightmares و ryse ولی بازم نخواهد تونست بشه وسیله ای مثه دسته کنترل معمولی خودمون(فقط مساله دقتش نیس اصلا ذات و کلاسش به این بازیها نمی خوره)

:-/ عجب...این Forza4 همون بهترین ریسینگ شبیه سازی نسل رو م گی؟
میثم جان مثل اینکه خیلی دلت پر بوده ها! بابا انقدر تند نرو:دی کینکت 2 کجا تایید شده برادر من؟! این خبر Ryse کلا تعیید شده؟ سایت Crytek اینو برداشته که شما انقدر ناراحتی؟
دیگه اینجوریم نیست که انقدر شما میکوبی...لذتی که ما از بازی با کینکت میبریم wii و move داران تو خوابم نمیبینن!
دیگه هرچیزی که شایعه شد آدم نباید امیدش رو از دست بده
یه سر به این سایت بزن
www.crytek.com
موفق باشیم

میثم یک چیزی این Fable : TJ کلا بوقه؟:d به نظرم از RYSE باحال تر هم میشه ولی خداییش از اول قرار نبود کینکت مختص هاردکور ها باشه و هدفش اصلا این قشر محروم نبود (الان یک سری دارند از آب گل آلود ماهی می گیرند)مثلا این سونی اومد این همه بازی با MOVE بدون هیچ فشاری روی سازنده سازگار کرد فروش MOVE نجومی شد؟:-/
البته ماکرو سر مایلو هایپ زیاد کرد یعنی اون نمایش مایلو انتظارات خیلی ها را برد بالا البته هایپ نبود ولی الان نمیشه از کینکت انتظار عنوانی چون مایلو داشت
خبر که شایعه ای بیش نیست بابا چقدر دارید شلوغش میکنید
RYSE هم قرار نیست فقط با کینکت بازی کنید با کنترلر هم میشه .نسل بعد را هم از سرتون بیرون کنید اینا سر Halo 4 هم یک میلیون بار گفتیم کسی گوش نداد که اعصاب فرانکی ریخت بهم :d بزارید یک بشری بیاد اول تایید کنه بعد برای 360 دعا کنید :d شایعات هم 95% دروغه من دیگه به ریپورت ها هم اعتماد ندارم یکزمانی هم میگفتند Fable : TJ میره 2013
من که بیشتر منتظر یک خبر درست درمان از Project Draco هستم معلوم نشد چی شد آخرش :-/ (فقط میدانیم یکی از روز ها 2012 میاد :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or