شایعه RYSE به نسل بعد xbox منتقل شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
در اگهی که در سایت linkedin امده عضوی از crytek اگهی رو منتشر کرده که باهم در پایین می بینیم :
RYSE به نسل بعد کنسول xbox منتقل شده و مرز های نسل اینده را کنار کنار خواهد زد این بازی یک بازی AAA می باشد که توسط crytek در حال ساخت است یک بازی اول شخص که در زمان امپراتوری رو اتفاق می افتد
در پایین هم لیست کاری که این استدیو لازم داره رو با هم می بینیم که دلیلی برای ترجمه نمی بینم چون اصل خبر در بالا ذکر شده:
- Designed, created, implemented and scripted numerous game levels using all facets of Sandbox Editor and CryEngine.
- Lead and mentored Jr. Level Designers and Level Designers as well as collaborated with colleagues across multiple disciplines to ensure winning efforts.
- Championed original Game Design for Tablet title exclusive to Crytek and expanding the franchise to include new genre of video game.

میثم یک چیزی این Fable : TJ کلا بوقه؟:d به نظرم از RYSE باحال تر هم میشه ولی خداییش از اول قرار نبود کینکت مختص هاردکور ها باشه و هدفش اصلا این قشر محروم نبود (الان یک سری دارند از آب گل آلود ماهی می گیرند)مثلا این سونی اومد این همه بازی با MOVE بدون هیچ فشاری روی سازنده سازگار کرد فروش MOVE نجومی شد؟:-/
البته ماکرو سر مایلو هایپ زیاد کرد یعنی اون نمایش مایلو انتظارات خیلی ها را برد بالا البته هایپ نبود ولی الان نمیشه از کینکت انتظار عنوانی چون مایلو داشت
خبر که شایعه ای بیش نیست بابا چقدر دارید شلوغش میکنید
RYSE هم قرار نیست فقط با کینکت بازی کنید با کنترلر هم میشه .نسل بعد را هم از سرتون بیرون کنید اینا سر Halo 4 هم یک میلیون بار گفتیم کسی گوش نداد که اعصاب فرانکی ریخت بهم :d بزارید یک بشری بیاد اول تایید کنه بعد برای 360 دعا کنید :d شایعات هم 95% دروغه من دیگه به ریپورت ها هم اعتماد ندارم یکزمانی هم میگفتند Fable : TJ میره 2013
من که بیشتر منتظر یک خبر درست درمان از Project Draco هستم معلوم نشد چی شد آخرش :-/ (فقط میدانیم یکی از روز ها 2012 میاد :d )
screen shot ازش اومده جدید دیدی؟:دی یه نگاه بنداز حتما...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or