RPCS3 | PS3 Emulator

من همین RDR رو گرفتم از سایت های ایرانی نصب کردم و اوکی بود. بماند که فریم دهی مشکل داشت و لود بازی خیلی طول میکشه یعنی هر بار میاد کامپایل میکنه زمان میبره
بنابراین تصمیم گرفتم بازی رو با شبیه ساز Xbox نسخه مود شده و پچ دار برم که هم فریم ریت بهتری میگیرم، هم لود بازی خیلی سریعه
لینک نسخه مد شده رو دارید؟

سلام من این برنامه رو مدتیه که نمی تونم آپدیت کنم . شما هم همین مشکلو دارید؟
نه من مشکلی ندارم.
برنامه همیشه در حال آپدیت شدن ، بطور روزانه چند بار.
شاید هم آنتی ویروس/فایروالی چیزی جلوی آپدیت کردنش میگیره.

اگه این موارد نبود ، نسخه ای که داری پاک کن و از اول دانلود کن، احتمالا نقصی چیزی داره.

نه من مشکلی ندارم.
برنامه همیشه در حال آپدیت شدن ، بطور روزانه چند بار.
شاید هم آنتی ویروس/فایروالی چیزی جلوی آپدیت کردنش میگیره.

اگه این موارد نبود ، نسخه ای که داری پاک کن و از اول دانلود کن، احتمالا نقصی چیزی داره.
سلام ممنون از پاسخ شما بله درسته بالاخره دیروز تونستم آپدیتش کنم .

• Like
Reactions: m.d.makan
سلام بچه ها من میخوام نصب کنم البته بلدم نیستم
ولی به شدت علاقه به killzone 2 دارم راهی هست دانلود کنم سایتارو گشتم چیزی ندیدم ممنون میشم راهنماییم کنین

سلام بچه ها من میخوام نصب کنم البته بلدم نیستم
ولی به شدت علاقه به killzone 2 دارم راهی هست دانلود کنم سایتارو گشتم چیزی ندیدم ممنون میشم راهنماییم کنین
اول از همه باید برای این بازی گیم پد دوئل شاک پلی استیشن 3-4 یا دوئل سنس ps5 داشته باشی ، چون همون اوایل بازی ویژگی سیکس اکسیس این گیم پدها نیازت میشه.
اگه از این نوع گیم پد داری بگو که بقیه توضیحات بدم.

===========

در ضمن در مورد دانلود بازی، کلی سایت ایرانی گزاشتن برای دانلود.
تو گوگل سرچ کن دانلود کیلزون 2
همون چندتای اول هر کدوم خواستی بگیر.

آخرین ویرایش:
قبلا چند وقت پیش با 1660 و 6600K به زور 20 فریم از gow3 میگرفتم. الآن یه سیستم جدید با 5700G بستم و دیشب همینجوری به سرم زد rpcs3 رو نصب کنم چون دیتای بازی رو هارد بود. با آپدیت کردن بازی و پچ بازی فریم عملا زیر 32~33 نمی اومد! بیشتر مواقع هم بالای 45 بود (البته 720P)

Capture.PNG

تنها مشکلش فریز و کرش بود. مثلا نیم ساعت اول بازی هیچ فریزی نبود ولی بعد اون وقت و بی وقت فریز میشد. با سیستم قبلی یادمه تا این حد فریز نداشت با اینکه بازی کمتر بهینه بود. به نظرتون مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری ؟ (با اینکه بازی هنوز مارک playable رو نگرفته ولی خوب فریم میده قاعدتا تا این حد فریز دیگه منطقی نیست)

تنها مشکلش فریز و کرش بود. مثلا نیم ساعت اول بازی هیچ فریزی نبود ولی بعد اون وقت و بی وقت فریز میشد. با سیستم قبلی یادمه تا این حد فریز نداشت با اینکه بازی کمتر بهینه بود. به نظرتون مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری ؟ (با اینکه بازی هنوز مارک playable رو نگرفته ولی خوب فریم میده قاعدتا تا این حد فریز دیگه منطقی نیست)
چندتا عکس از تنظیماتت بزار.

• Like
Reactions: Iman Shadow

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or