اره بهتر شده حدود 20 25 درصد اما همچنان خیلی از بازی ها افت فریم شدید دارن اینجوری نیست بگی 12900 بستم بازی های خوبش 60 ثابت می ده خیر هنوزم بازی های خوبش بین 30 تا 60 فریمه
مشکل دیگه ای که پیدا کرده استریم کش ها هست که به طرز افتضاحی بدتر شده
قبلا بازی ها اصلا تاخیر لود تسکچر نداشتن الان فقط باید از روی SSD بازی کرد با هارد تاخیرهای چند ثانیه ای دارید کهع قبلا حتی 0.1 ثانیه هم نبود
کلا بدی این شبیه ساز همینه عین PCSX2 خیلی از اپدیت هاش بیشتر تخریب هست یا یک چیزی رو درست می کنن یک چیزی دیگه خراب می شه یا یک بازی بهتر می شه اوضاعش چند بازی دیگه خراب می شه خیلیم شبیه سازش پیچیدگی با تنظیمات حرفه ای داره مشابه همون روند خیلی کندیم داره
بر فرض YUZU خیلی قدمتش کمتره هم رابط کاربریش بهتره هم فقط تنظیمات ضروری رو داره هم اینکه خیلی سریع 80 درصد بازی ها تونست بدون هیچ مشکل اجرا کنه تازه با فریم بهتر کیفیت بهتر کلی مد گرافیکی اینا هم برای بازی هاش عرضه شده مشکل شیدر کش هم به کلی برای انویدیا دارها برطرف کرد
البته درسته شبیه سازی PS3 سخت تره اما کلا خیلی هم کند پیش می ره بدبختی بازی خوباشم اکثرا بد اجرا می شن
در مورد رم هم تا جایی ارزش داره که اختلاف قیمت زیاد نباشه من خودم 3600 CL16-16-16-36 دارم چیپست بی دای سامسونگ هست یعنی بهترین حالت ممکن اینا هم تا 4400 می رن اما بی خودی به مادبرد با پردازنده فشار نمی یارم برای چند درصد بهبودی که اصلا توی بازی ها حس نمی شه چون اکثرا هم گرافیک گلوگاه می شه تا پردازنده