Persia Tech
کاربر سایت
من سوالای همه رو اینجا جواب می دم
هستن زردهایی هم که عالی اجرا می شن راحتم می شه تا اخرشون رفت من بازی هایی که قابلیت رفتن دارن با تنظیماتشون داخل کانال می ذارم بعدا هم می گم چه بازی هایی می شه تا اخرشون رفت این خط اخری که گفتید همشون می شه
برای گیرز با چنتا بازی دیگه نسخه canary پیشنهاد می شه مشکل لگ برای شیدر ها هست که باید ساخته بشندقیقا مشکلم با Xenia همین لگ های لحظه ایش هست وگرنه برای من 30 فریم رو میده.
Xenia تا اپدیت قبلیش برای من اصلا بازی رو نمیاورد تو این اپدیت آگوستش روی DX12 هم گیرز آورد هم این بازیو! ولی این مشکل لگ های شدید با اینکه نه CPU 100 میشه نه GPU خیلی چیز رو مخیه!
امروز اینو تست کنم.
مشکل شیدر کش هست چون کلا xenia جز درپیت ترین شبیه سازها هست و خودشونم گفتن محض فانه یکجورایی دیدید که این شبیه ساز هیچ تنظیمات خاصی هم ندارهتو سیستم من با AMD 5700 XT و core i5 10400 اصلا نمیشه بازی کرد RDR رو با این شبیه ساز!
توی Xenia راحت بازی میکن مفقط لگ های لحظه ای داره! البته فکر میکنم مشکل از وولکان باشه. چون توی Xenia هم با DX12 میشه بازی کرد که این شبیه ساز این قابلیت رو نداره
الان نسخه اصلی هم به خوبی می تونه اجراش بکنهمنظورتون همون Xenia هستش که Gears 2 , 3 اجرا مکینه ؟
بله قطعا همونهمنظورتون از لگ های لحظه ای همون کامپایل شدن shader cache هاست یا غیر از اون هم لگ شدید دارید؟
الان اگر سیستم خوبی دارین rpcs3 بهتر اجراش می کنه من دیگه زیر 30 فریم برام نمیادآره با Xenia میشه راحت RDR رو بازی کرد و رفت جلو ولی با این شبیه ساز اصلا برای من نمیشه
غیر ریزیستنس ها همگی زرد هستن بستگی داره بر فرض بازی socom 4 فاجعه اجرا می شه اما gow 3 می شه تموم کرد زردها اغلب بعد از یک مدتی کرش می کنن ممکنه باگ گرافیکی داشته باشن یا فریم دهی جالبی نداشته باشندوستان سلام
بازی هایی که تو سایتشون زرد هستن رو نمیشه تموم کرد یا شانسیه برا افراد مختلف؟ مثلا من دیدم بازیهایی مثل Uncharted 1,2,3 , MGS4 , GOW3 , TLOU, KZ3 زردن پشیمون شدم از دانلود و تستشون !
یه نکته دیگه اینکه بازی ها رو من از Vimm's Lair: PlayStation 3 Vault دانلود کردم به پیشنهاد دوستان همینجا، بعد کرکشون رو چجور میشه درست کرد؟
این بازی ها رو دانلود کردم که برم: Resistance 1,2 - God of War Collection (1,2) GOW3 - Killzone 1,2
مرسی
هستن زردهایی هم که عالی اجرا می شن راحتم می شه تا اخرشون رفت من بازی هایی که قابلیت رفتن دارن با تنظیماتشون داخل کانال می ذارم بعدا هم می گم چه بازی هایی می شه تا اخرشون رفت این خط اخری که گفتید همشون می شه