من Last of us ـو چند وقت پیش نصب کردم، کلی مشکلات مختلف داشت که همش با فایل پچ و چیت انجین برطرف شد الان نه مشکل گرافیکی داره نه فریم، خیلی اوکی اجرا میشه فقط نمیدونم کرشاشو چیکار کنم، رندم میپره بیرون، جالبه اوایل زیاد اینطوری نمیشد الان که حدود 4-5 ساعتی بازی کردم زیاد تر شده.
همونطور که دوستمون گفت شبیه ساز گاهی اوقات وسط بازی بسته میشه برای من هر نیم یا یک ساعت یکباربعد مدت ها شبیه سازو دوباره اجرا کردم. واقعا باور کردنی نیست دارم بازی god of war 3 رو با فریم ریت بالا بدون اسلوموشن تموم می کنم. واقعا دمشون گرم
با افت فریمش مشکلی ندارم نمیدونم چه سیستمی داری اما فیکس 60 فریم با شبیه ساز اونم رو بازیای آخر نسلی پر گرافیک تا دو سال دیگه هم شاید میسر نشه مگه اینکه سیستم قویی داشته باشی.این بازی کلا هنوز خیلی مشکل داره مدام تا 20 فریم میاد پایین باید صبر کنی 60 فریم بازی کنیم تا ارزش داشته باشه
اما مشکل کرشش هم من به کلی حل کردم دیگه کرش نمی کنه اما هی چیت بزنی افت فریم بگیری فعلا ارزش نداره
بعد مدت ها شبیه سازو دوباره اجرا کردم. واقعا باور کردنی نیست دارم بازی god of war 3 رو با فریم ریت بالا بدون اسلوموشن تموم می کنم. واقعا دمشون گرم
مشخصات سیستم و cpu رو میگیدهمونطور که دوستمون گفت شبیه ساز گاهی اوقات وسط بازی بسته میشه برای من هر نیم یا یک ساعت یکبار
احتمالا تو اپدیت های جدید باگ بوده که به زودی برطرف میشه
من هم مثل شما الان دارم گاد بازی میکنم (به مبارزه با هرکول رسیدم)
حرف نداره بازی بین 30-60 فریم هست اکثرا 35-40
اونم با رزولیشن 4K
cpu ryzen 3900x البته به دلایلی کلاکش رو اوردم پایین روی 4 گیگاهرتزمشخصات سیستم و cpu رو میگید
و ورژن نرم افزارو
خیلی دوس دارم gow3 رو بدون مشکل با فریم معقول بازی کنم
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
با افت فریمش مشکلی ندارم نمیدونم چه سیستمی داری اما فیکس 60 فریم با شبیه ساز اونم رو بازیای آخر نسلی پر گرافیک تا دو سال دیگه هم شاید میسر نشه مگه اینکه سیستم قویی داشته باشی.
من خودم بازیای عادی زیر 60 میاد اذیت میشم اما شبیه ساز چون انتظاریم ندارم ازش با 20 ـم راضیم، فضاهای بسته تر که تا 40 ـم میره بنظرم اوکیه. خود بازی هم اینقد شاهکاره اصلا به چیز دیگه فک نمیکنم فوقش دو سال دیگه که 20 فریم رفت روش دوباره آدم تموم میکنه
فقط این کرشاش رو میتونی بگی چجوری حل کردی؟
تنظیماتم همیناس، فقط SPU Cache و SPU Loop ـم خاموش کردم، هزار بار تست کردم هیچ تاثیری رو فریم ریت نداره برام عجیبه. حتی Enable Thread Schedular ـم که نوشته برای سی پی یو های رایزن هم روشن میکنم با اینکه طبق چیزی که گفته باید بهتر باشه شدید خراب میکنه پرفورمنسو.
گذاشتم gt5 gt6 با mgs4 هم به زودی می ذارم البته این بازی ها خیلی بهتر اجرا می شن gow asc با gow 3 هم می ذارم البته شبیه ساز فقط به اینا محدود نمی شن کلی بازی های تاپ دیگه هست که روی pc نیومده خیلیم عالی اجرا می شه
تنظیماتم همیناس، فقط SPU Cache و SPU Loop ـم خاموش کردم، هزار بار تست کردم هیچ تاثیری رو فریم ریت نداره برام عجیبه. حتی Enable Thread Schedular ـم که نوشته برای سی پی یو های رایزن هم روشن میکنم با اینکه طبق چیزی که گفته باید بهتر باشه شدید خراب میکنه پرفورمنسو.
البته Driver delay ـم قبلا 200 بود الان پایین تر گذاشتم دوباره میبرم بالا شاید فریز و کرشش کمتر شد.
فقط چرا لاک 30 فریم گذاشتی؟ با 9900k فک کنم راحت فضاهای غیر باز تا 50 فریم بده.
آنچارتدا رو هم تست کردی؟ وضعش از tlou بهتره؟
تقریبا داره 6700 اینا تقریبا می خواد دیگه نه این بازی 1 جاهاییش خیلی بد فریم می ده مگه راضی به فریم 17 18 بشید(البته بستگی داره من تا 60 فریم می گیرم ازش بستگی به لوکیشن داره) اما خود بازی نه نیم ساعتی رفتم مشکلی خاصی نبودیه سوال، این شبیه ساز به سیستم قوی نیاز داره؟ فریم هم برام مهم نیست فقط اجرا بشه. چون لپ تاپ من در حد اجرای بازی های نسل ۷ هست (نسل ۸ نمیکشه). میتونه بازی مثل Infamous 2 رو اجرا کنه؟
پس gow3 چیشد دوست عزیز؟متال گیر 4 هم اضافه شد دقت کنید با نسخه اصلی هم می تونید بازی کنید اما ابتداش کل بازی رو کش می گیره که حداقل 45 دقیقه زمان لازم داره اما نسخه کاستوم علاوه بر فریم بیشتر نبود کرش کش 5 دقیقه ای داره که البته به جاش برخی جاهای بازی کش می گیره که حتی روی هارد هم که الان داره بازی اجرا می شه استاتر نمی ندازه اما بهتره روی ssd باشه
پس gow3 چیشد دوست عزیز؟
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk